Maritim Resort & Spa Mauritius 5* + optionele stopover in Dubai - Balaclava - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een vakantie die u meeneemt van de dynamische sfeer in Dubai naar de paradijselijke stranden van Mauritius
  • Geniet van een uitstekende ligging aan Turtle Bay in Mauritius, omringd door de tropische natuur
  • Duik onder het wateroppervlak op zoek naar de kleurrijke zeebewoners
  • En ook ... proef op beide locaties van de typische streekgerechten!

Welkom in ... Mauritius en Dubai!

Mauritius

Kom met ons mee naar het paradijs! In de Indische Oceaan ligt een pareltje waar u maar niet genoeg van zult krijgen: Mauritius. Van bij aankomst wordt u betoverd door het fantastische uitzicht op zee, de groene heuvels en de warme glimlach van de locals.

We nemen u mee naar de fantastische badplaats Balaclava aan een wit zandstrand met turquoise water. Duik onder het wateroppervlak op zoek naar de mooiste koraalriffen en kleurrijke vissen en eindig de dag met een lekkere cocktail in uw hangmat terwijl u geniet van een zacht zeebriesje ... 
Volg ons snel naar deze utopie!

Dubai

Modern, opwindend en barstensvol faciliteiten van wereldklasse, zo kunnen we deze stad aan het azuurblauwe water van de Perzische Golf het best omschrijven. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van klein vissersdorpje tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is, blijft tot de verbeelding spreken.

De thuishaven van de hoogste toren ter wereld (Burj Khalifa) en het grootste shoppingcenter ter wereld, dit is een plek die records blijft verbreken. Daarnaast zijn er ook adembenemende stranden en een fascinerende cultuur te vinden. Wie op zoek is naar wat natuurschoon, kan een dhow of abra boot nemen over Dubai Creek voor een uniek perspectief van de stad.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Mauritius
5, 7, 9 of 10 nachten in het Maritim Resort & Spa 5*

Aanbieding 2: Dubai + Mauritius
- 8 nachten: 3 nachten in Dubai en 5 nachten in Mauritius
- 9 nachten: 3 nachten in Dubai en 6 nachten in Mauritius
- 12 nachten: 3 nachten in Dubai en 9 nachten in Mauritius

Maritim Resort & Spa Mauritius 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie tijdens verblijf
Tussen de hoofdstad Port Louis en de levendige badplaats van Grand Bay, in het hart van de ongerepte natuur op een domein van 25 hectare, vindt u het Maritim Resort & Spa 5*! Dit pareltje ligt in een uitzonderlijke omgeving en is ontworpen in een stijl die geheel in harmonie is met de natuur. U vindt er een elegante mix tussen koloniale, tropische architectuur en een verfijnde inrichting waar u heerlijk kunt ontspannen.

Sportieve activiteiten, een tropische spa, 6 restaurants en natuurlijk een prachtig zwembad ... Gaat u mee naar Mauritius?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Privilege Kamer of Prestige Kamer

Privilege Kamer (40-44 m²)

Deze elegante kamer biedt veel ruimte, een verfijnde mix van koloniale elementen met tropische materialen en een intieme, gezellige sfeer. Geniet van het uitzicht op de Indische Oceaan vanaf het balkon en ontdek de schitterende voorzieningen in uw kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Prestige Kamer (58 m²)

Tegelijk klassiek en koloniaal, grote ramen, veel ruimte, een elegante inrichting met natuurlijke kleuren en alle moderne voorzieningen ... Uw Prestige Kamer is de perfecte plek om bij te komen na een dag onder de stralende zon!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Geniet zorgeloos tijdens uw vakantie dankzij de all-inclusiveformule.

Het hoofdrestaurant Belle Vue serveert zowel het ontbijt, de lunch als het diner met uitzicht op het zwembad.

La Marée
 is het restaurant bij het strand, met een magnifiek uitzicht op de baai voor een selectie van zeevruchten en gegrilde gerechten. Profiteer van een lunch of diner met uw voeten in het zand.

Chateau Mon Désir is een gastronomisch restaurant dat bekend staat als één van de beste keukens van het eiland. Geniet van een elegant diner en maak kennis met exclusieve gerechten.

In La Kaze Kreol, ontdek de authentieke sfeer van een privépatio met lokale muziek en typische gerechten uit Mauritius. 

De Banyan Asian Fusion Restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en de tuin. Hier vindt u Aziatische gerechten en sushi. 

De Filaos Beer Garden Pub is een openluchtrestaurant met veel thema-avonden, zoals een barbecue-avond.

Vergeet niet om een cocktail uit te proberen in één van de 3 bars!

Activiteiten

Ontdek het brede scala aan recreatieve activiteiten van het hotel. Surfen, waterskiën, kajaken, beachvolleybal, boogschieten of golfen, het is allemaal mogelijk bij het Maritim Resort! U kunt u ook in het zweet werken in de 150 m² grote fitnessruimte. Doet u het liever iets rustiger aan? Breng dan een bezoek aan de tropische spa van 3500 m², terwijl de kinderen zich vermaken in de miniclub.

Hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf en pension voor 1 kind tot 12 jaar, op de kamer bij twee volwassenen
  • Vroege check-in vanaf 08.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Late check-out tot 18.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)
Dit hotel ligt op het kruispunt tussen de oudste en meest moderne wijken van Dubai. Deze bevoorrechte locatie laat u toe alle niet te missen plekjes van de stad te bezoeken en garandeert een adembenemend uitzicht op indrukwekkende skyline en Dubai Creek

Binnen ontdekt u een modern en strak design, comfortabel meubilair en faciliteiten van de beste kwaliteit. Wandel door de verschillende wijken, ga te voet naar de luchthaven of huur een limousine om de stad in stijl te ontdekken. 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • Minibar 1 keer bijgevuld (exclusief alcoholische drankjes)
Uw kamer beschikt net als de rest van het hotel over een adembenemend uitzicht op de stad of Dubai Creek. U maakt de mooiste foto's zonder uw kamer te verlaten! Ontdek de ruimte, de lichte en rustgevende kleuren, de luxueuze materialen en het designmeubilair. De schitterende faciliteiten zorgen ervoor dat u echt niets tekort komt tijdens uw verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights beschikt over 3 restaurants waarvan 1 gespecialiseerd is in Oosterse en Aziatische smaken, namelijk restaurant Market 24. Voor een gastronomische maaltijd uit de internationale en mediterrane keuken moet u richting restaurant Sufra en Mexicaanse specialiteiten ontdekt u in restaurant La Tabilita.

Een drankje tussen het zwemmen door neemt u in de Pool Bar en de Lobby Lounge biedt een elegant en gezellig kader voor frisdrank, thee of koffie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad, de sauna en de fitness
Dubai is dé plek waar u zich geen seconde verveelt, alles is hier mogelijk! Ontspanning, sport, duizelingwekkende hoogtes opzoeken of heerlijk zonnebaden. U kiest het zelf! Met buitenzwembaden, een fitness, kinderclub, schoonheidsbehandelingen en massages, heeft Hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights alles in huis om het hele gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Als u het hotel verlaat, kunt u eindeloos winkelen, attractieparken bezoeken, het grootste aquarium ter wereld bewonderen en zelfs skiën! Amusement voor klein en groot! 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief, zowel in Mauritius als in Dubai als u kiest voor aanbieding 2.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Mauritius

Auto met chauffeur, 1 of 2 dagen

Extra opties in Mauritius
Ontdek het eiland op uw eigen tempo en boek uw auto met chauffeur voor 1 of 2 dagen.

Catamarantocht naar Île aux Benitiers

Extra opties in Mauritius
Vaar aan boord van een catamaran van Black River via de westkust naar Tamarin Bay waar u dolfijnen in hun natuurlijke omgeving kunt zien! Deze charmante zoogdieren zwemmen vaak in groep, zij beloven u een prachtig waterballet.

De tocht gaat verder naar de prachtige turquoise lagune van Le Morne. Uitgerust met een masker, een snorkel en zwemvliezen ontdekt u de onderwaterflora en -fauna van deze regio.

De bemanning zal smakelijke gegrilde gerechten bereiden, vergezeld van salades, waarvan u kunt smullen voor de Benitier. Uw bord is werkelijk een schelp die u zal verwonderen! De schelp is uitgehouwen door erosie en lijkt daarna terug in de zee gelegd. De drankjes worden geserveerd naar wens.

U keert volledig ontspannen terug, alle stress en zorgen achterwegen gelaten en in de plaats daarvan heeft u fijne herinneringen.

Opmerkingen:
-Duur: 9.00 tot 16.00 uur
-Ontmoeting bij Morne Anglers Pier, Black River

Tijdschema van de excursie:
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 07:00 uur
-Hotels aan de oostkust: vertrek om 06:30 uur
-Hotels aan de westkust: vertrek vanaf 08:30
-Hotels aan de zuidkust: vertrek vanaf het hotel om 08:15 uur

De prijs is inclusief:
-De transfer naar de pier
-BBQ-lunch (inclusief drankjes) op de catamaran

... verder lezen

Catamaran tocht: Île aux Cerfs

Extra opties in Mauritius
Pak alvast uw strandhanddoek, zonnecrème en zonnebril in, we nodigen u uit voor een catamarancruise naar Île aux Cerfs!

Dit onbewoonde eiland staat bekend om haar prachtige witte zandstranden, een parel in het Mauritiaanse landschap. U begint het avontuur in een klein visserdorpje Trou d’Eau Douce. Hier bezichtigt u de mooiste lagune van het eiland! Daarna vaart u verder naar de monding van de Grande Rivière Sud-Est, waar u de prachtige waterval kunt bewonderen.

Uitgerust met een masker, een snorkel en zwemvliezen heeft u de mogelijkheid om de zeebodem van de lagune te verkennen voordat u naar Île aux Cerfs gaat. De schippers maken gegrild vlees en van salades voor u klaar voor aan boord, met drankjes naar wens.

U stapt dan van boord om op het eiland te genieten van de stranden voor u terugkeert.

Opmerkingen:
-Duur: van 9:15 tot 16:00 uur
-Ontmoeting op de steiger van Trou d'Eau Douce

Tijdschema van de excursie:
-Van het hotel St Géran naar Touessrok: vertrek vanaf 09:00 uur
-Van het Radisson Blu Azuri hotel in Prince Maurice: vertrek om 08:45 uur
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 08:30 uur
-Hotels aan de westkust: vertrek vanuit het hotel om 07:45 uur
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 07:00 uur

De prijs is inclusief:
-De transfer naar de pier
-BBQ-lunch (inclusief drankjes) op de catamaran

... verder lezen

De charme van het noorden

Extra opties in Mauritius
Reis langs de noodkust, gekend vanwege haar gouden stranden en lagunes met turquoise water. Bezoek het Mauritius aquarium in Pointe aux Piments.

Vervolgens gaat u richting Port-Louis, de hoofdstad. U maakt een pauze bij het Caudan Waterfront waar u kunt shoppen en het Blue Penny Museum kunt bezoeken. Hun postzegel collecties zijn wereldwijd erkend. Bovendien kunt u de historische gebouwen van Port-Louis, de authentieke markt en de drukke straatjes verkennen. Na de lunch vertrekt u richting de 260 jaar oude tuin Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden. Het is een wondermooie plaats waar u helemaal tot rust kunt komen tussen niet minder dan 500 inheemse tropische planten, waaronder de gekend reuze waterlelies en parasolwaaierpalmen.

Deze excursie is elke dag beschikbaar, behalve op zondagen en duurt 8 uur.

Inclusief:
U reist de hele dag in een voertuig met airconditioning, lunch bij Tante Athalie (inclusief 1/2 water en 1 koffie), toegang tot de Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden, toegang tot het Blue Penny Museum of het Mauritius aquarium (uw keuze).

Tijdschema van de excursie:
-Hotels aan de noordkust: vertrek aan het hotel vanaf 9u.
-Hotels aan andere kusten: vertrek aan het hotel vanaf 8u.

Belangrijk:
-We raden u aan zonnecrème, een badlaken en een hoed mee te brengen.
-Afhankelijk van weersomstandigheden kan uw trip uitgesteld worden naar een latere dag.
-Voor verblijven met luchthaven/hotel transfers, krijgt u alle informatie over uw excursies tijdens de informatiebijeenkomst.
-Voor verblijven zonder luchthaven/hotel transfers, gaat u naar de Concorde nr.3 balie om het informatieformulier in te vullen voor de verantwoordelijke van uw hotel. Deze verantwoordelijke kan u alle informatie geven met betrekking tot uw excursies.

... verder lezen

Ontdekkingstocht door Mauritius

Extra opties in Mauritius
U begint uw dag met winkelen in het hart van de dorpen Curepipe en Floreal, waar u u misschien laat verleiden tot een juweel bij de diamantslijperij Adamas. Na een stop bij de krater van Trou aux Cerfs, waar u een panoramisch uitzicht heeft over heel Mauritius, komt u aan bij het mystieke meer Grand Bassin, het belangrijkste bedevaartsoord van de hindoeïstische Mauritianen. Vervolgens zult u de unieke site van de kloven van de Black River kunnen bewonderen met tal van prachtige bloemen, apen en zeldzame vogelsoorten. U neemt de lunch in restaurant Varangue sur Morne met een adembenemend uitzicht op de lagune. Daarna ontdekt u de "Terre de 7 couleurs" met de watervallen van Chamarel en eindigen doet u in een van de mooiste endemische bossen van het eiland.

Inbegrepen in de prijs: transfers, entreeprijzen voor Chamarel en het Ebony Forest, de lunch met een halve fles water, 1 sapje of 1 frisdrank of 1 glas wijn of 1 bier.

Toegang tot het Casela Park

Extra opties in Mauritius
Wij bieden u de mogelijkheid om Mauritius op een heel andere manier te ontdekken ... Welkom in het Casela park! Gelegen in het westen van het eiland, in de regio Flic-En-Flac, ook bekend als Safari Park and Birds, wordt u verwelkomt u op de 14 hectare voor een onvergetelijke dag. Het land van avontuur en natuur, er is voor elk wat wils!

Ontdek tijdens een safari Afrikaanse dieren: giraffen, neushoorns, cheeta's, leeuwen, reuzenschildpadden ... Observeer ze in hun omgeving, voed ze en benader ze!

Wilt u nog meer avontuur? Voel de adrenaline door uw lichaam gieren terwijl u de Nepalese brug oversteekt en de spannende Canyon Swing afdaalt. Vastgemaakt aan een koort beleeft u een van de langste kabelbanen ter wereld, de Zipline 400: een echte sensatie!

De kinderen zullen versteld staan van de mini-boerderij: koeien, konijnen, kalfjes ... en het vogelpark met meer dan 1500 exotische vogels. Een mooie ervaring waarbij u dicht bij de dieren komt!

U kunt wandelen in het park, gebruik maken van een quad of segway en uw dag afsluiten met de Cinema 4D! Gesp uw riem en vooruit!

Opmerkingen:
-1 toegang per persoon en per verblijf
-Het park is geopend van 09:00 tot 17:00 uur
-Uw ticket wordt u gegeven door uw vertegenwoordiger in het hotel

De prijs is inclusief:
-De fotosafari (zebra's, struisvogels, antilopen, witte neushoorns, impala's, kuduos).
-De glijbaan
-Wandelen door de volière
-De observatie van felines, giraffen, nijlpaarden, kamelen en lama's
-Toegang tot de speeltuin voor kinderen
-De mini-boerderij
-Het apenkoninkrijk
-De bioscoop 4D
-De schildpadbehuizing
-De slee (Tulawaka Gold Coaster)

De prijs is exclusief:
-vervoer
-Activiteiten aangeboden als aanvulling

... verder lezen

Excursie tussen land en zee

Extra opties in Mauritius
Uw reis begint richting het zuidoosten. Deze unieke excursie combineert reizen ter voet met waterplezier.

Ontdek dan het Marine Park Blue Bay, deze enorme turquoise lagune waar u in een natuurlijk aquarium kunt duiken en kleurrijke vissen kunt ontmoeten, waaronder murene, papegaaivis en zebravis. U zult verrast zijn door de overvloed aan flora. Duikliefhebbers zullen met genoegen deze oase van rust ontdekken en de niet-ingewijden zullen versteld staan van deze koraaltuinen.

Eenmaal in de Ferney-vallei, een weelderig bos van 200 hectare, zullen natuurliefhebbers de frisse lucht van de bomen en de melodieuze liedjes van vogels waarderen, zoals de Mauritiaanse Robin, de straw-tail of de Crècerelle.

Daarna gaat u naar het typische dorp Mahébourg, voor het bezoek aan het Nationaal Museum van de Geschiedenis. Dit gebouw dateert uit 1760, hertekent de geschiedenis van de kolonisatie van Mauritius en herbergt ook de overblijfselen van de Frans-Engelse zeeslag die plaatsvond in de oude haven in 1810.

De prijs is inclusief:
-Vervoer via voertuigen met airconditioning
-De diensten van een Engels sprekende gids-chauffeur
-De toegang tot de Ferney-vallei
-Snorkelen in het marine park
-Lunch (exclusief drankjes)

... verder lezen

Zwemmen met dolfijnen - halve dag

Extra opties in Mauritius
Laat uw kinderdroom uitkomen door met dolfijnen in Tamarin Bay te zwemmen. Beleef een uitzonderlijke ervaring met deze bijzondere dieren.

Om de bescherming van het dier in zijn natuurlijke omgeving te garanderen, is het verboden om het dier aan te raken.

Opmerking:
- Beschikbaar vanaf 5 jaar
- Duur: van 7.00 tot 10.00 uur
- Indien u niet de kans krijgt de dolfijnen te observeren, wordt een ander uitje aangeboden (exclusief transfer)

Tijdschema van de excursie:
- Hotels op Flic en Flac: vertrek vanaf het hotel om 6.15 uur
- Hotels in Tamarin: vertrek vanaf het hotel om 06.45 uur
- Hotels aan de Noord- / Oostkust: vertrek vanaf het hotel om 05.30 uur
- Hotels aan de zuidkust: vertrek vanaf het hotel om 06.20 uur

De prijs is inclusief:
- Transfer met airconditioning voertuig naar de steiger
- Niet-alcoholische dranken

... verder lezen

Extra opties in Dubai

Burj Khalifa Tickets

Extra opties in Dubai
De toren, die 160 verdiepingen hoog is op 828 meter, bevat verschillende records, waaronder die van het hoogste gebouw ter wereld of van het grootste observatieplatform in de open lucht. Het biedt een panoramisch uitzicht op Dubai met glazen wanden en telescopen.

Naar keuze bij boeking:
-Toegang tot de Burj Khalifa tussen 09.00 - 15.00 uur en 19.00 uur - 23.00 uur
-Toegang tot de Burj Khalifa tussen 15.30 - 18.30 uur
-Tickets naar de 148e en laatste verdieping van de Burj Khalifa tussen 09.00 - 15.00 uur en 19.00 uur - 23.00 uur

Opmerking:
-Duur: Halve dag
-Komt u 30 minuten voor het bezoek binnen (het exacte schema wordt binnen 48 uur na reservering bevestigd).

... verder lezen

Dubai Parks & Resort

Extra opties in Dubai
Dankzij deze optionele optie kunt u ongelooflijke momenten beleven in 2 van de 4 parken van Dubai Parks & Resorts: Motiongate, Legoland, Legoland Water Park of Bollywood Parks hebben geen geheimen voor u! Met 3 themaparken en een waterpark is Dubai Parks & Resorts het grootste pretpark van Dubai. U wordt ondergedompeld in de wereld van entertainment en cinema in Motiongate Studios, Bollywood Parks of in de leuke wereld van Legoland!

Safari in de woestijn

Extra opties in Dubai
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, neemt u mee met één van onze ervaren chauffeurs, buiten de gebaande paden voor een spannende en uitdagende ervaring.

Aan boord van een luxe 4x4, ontdekt u de wilde majesteit van de Arabische woestijn, een van de laatste echte schatten op aarde en zult u worden gefascineerd door de grote zandduinen. Bewonder de schoonheid van zonsondergangen in de woestijn en ontspan in een traditioneel kamp waar andere activiteiten op u wachten. Rijden op een kameel, roken van Shisha, surfen op het zand, foto's maken van traditionele kostuums of een henna-tatoeage krijgen ... het maakt allemaal deel uit van de ervaring! Voor de grote finale laat u zich meeslepen naar een weelderig feest, met een buikdanseres en Arabische volksmuziek onder de volle maan.

Opmerking: Barbecue is inbegrepen en de excursie wordt dagelijks aangeboden van 15.00 tot 20.30 uur.

Dubai City Tour

Extra opties in Dubai
Geniet van een idyllische halve dag om Dubai te verkennen, waar u een bezoek kunt brengen aan de Jumeirah-moskee, het Dubai Museum, de historische en artistieke wijk van Bastakia of de goud- en specerijensouk. U kunt ook de kreek oversteken aan boord van een traditionele boot, genaamd "Abrah".

Dhow Dinner Cruise

Extra opties in Dubai
Beleef een romantische avond op een van de traditionele Arabische boten, de dhows. Geniet aan boord van een heerlijk buffet terwijl u de spectaculaire waterkant van Dubai Marina oversteekt. De dhow weergeeft het avontuurlijke verleden van de Emiratis en biedt u een spectaculair uitzicht op de verlichte wolkenkrabbers van Dubai, terwijl u geniet van een zacht zeebriesje.

Opmerking: de cruise duurt ongeveer 2 uur

Helikoptervlucht over Dubai

Extra opties in Dubai
Beleef een unieke ervaring waarmee u over deze stad van luxe en extravagantie kunt vliegen. Stap in uw helikopter en geniet van een panoramisch uitzicht over Dubai tijdens deze 12 minuten durende vlucht. U vertrekt vanaf de Police Dubai Academy en ontdekt de traditionele windtorens en de mysterieuze Burj Khalifa. U kijkt zelfs uit over de indrukwekkende archipel van Jumeirah.

Van het verleden tot het heden en met een blik in de toekomst; deze panoramische vlucht biedt u de kans om vanuit elk perspectief het prachtige Dubai te ontdekken.

We raden u aan om aan het begin van uw verblijf over Dubai te vliegen. Bij slecht weer kan de vlucht in dat geval opnieuw worden gepland, zodat u deze unieke ervaring niet hoeft te missen.

Praktische informatie:
- Excursie dagelijks beschikbaar om 14.00 of 16.00 uur
- Een identiteitsbewijs kan gevraagd worden
- U dient 30 minuten vóór de vlucht aanwezig te zijn voor instapformaliteiten
- Kinderen onder de 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
- Ticket is niet restitueerbaar (behalve in geval van grote problemen)
- Ticket is niet wijzigbaar binnen 21 dagen voor de gekozen vluchtdatum

Niet inbegrepen in de prijs:
- Registratiekosten die moeten worden betaald via de website van onze excursiepartner tijdens het boeken van de vlucht

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 24°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 24°C max : 30°C
Apr
min : 23°C max : 29°C
Mei
min : 22°C max : 27°C
Jun
min : 20°C max : 26°C
Jul
min : 19°C max : 25°C
Aug
min : 19°C max : 25°C
Sep
min : 19°C max : 26°C
Okt
min : 20°C max : 27°C
Nov
min : 22°C max : 29°C
Dec
min : 23°C max : 29°C

Ligging

Maritim Resort & Spa Mauritius: B41, Turtle Bay Terre Rouge, Balaclava, 111CU001, Mauritius
Hyatt Regency Dubai Creek Heights: 20th Street, Dubai Healthcare City, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 

De afstand tussen de luchthaven van Mauritius en het Maritim Resort & Spa bedraagt 60 km.
De afstand tussen de luchthaven van Dubai en hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights bedraagt 10 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 463 
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan  

De toeristenbelasting (20 AED per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.  

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Wisselkantoor
  • Meertalig personeel
  • Kluis
  • Valet Parking
  • Verhuur van limousines en luchthaventransfers
  • Businesscenter
  • Kinderopvang
  • Was- en strijkservice
  • 24-uurs roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Bureau
  • Telefoon
  • Satelliet TV
  • Bluetooth-luidspreker
  • Airconditioning
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 buitenzwembaden
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Spa Escenza
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Massages
  • Kidz Club

Alle praktische informatie over het Maritim Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 212
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Kapper
  • Roomservice
  • Kinderopvang
  • Wasservice
  • Valutawissel
  • Souvenirwinkel
  • Excursiebureau
  • Fax/ kopieerapparaat
  • Fietsverhuur
  • Animatieteam

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Badkamer met bad en douche
  • Apart toilet
  • Haardroger
  • Gratis babybedje
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Telefoon
  • TV en DVD-speler
  • Wifi

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Zonneterras
  • Windsurfen
  • Waterskiën
  • Kajak, zeilen en waterfietsen
  • Beachvolleybal
  • Voetbal
  • Tennis
  • Tafeltennis
  • Bowling
  • Boogschieten
  • Golf: 9-holes (par 29)
  • Miniclub voor kinderen van 3 tot 11 jaar
  • Duikexcursies
  • Paardrijden
  • Fitness
  • Spa met sauna en hamam

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Maritim Resort & Spa Mauritius 5* + optionele stopover in Dubai