O'Biches Hotel - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de romantische en adembenemende ligging op het eiland vlak aan het strand
  • Breng uw nachten door in een volledig uitgerust Deluxe of Beachfront appartement
  • Geniet van de rust en de natuur, maar ga toch makkelijk naar het populaire Grand Baie

Welkom op... Mauritius

Tussen 2 charmante vissersdorpjes aan de noordwestkust van het eiland, is O'Biches een waar paradijs voor liefhebbers van zon, zee, strand en complete rust. Maar toch bent u slechts enkele minuten verwijderd van het bruisende toeristenresort Grand Baie met tal van bars, clubs en restaurants, en ook de hoofdstad Port-Louis bereikt u makkelijk.

In het dorpje Triolet vindt u straatverkopers die plaatselijke snacks verkopen, zoals gajacks, sari verkopers en kleurrijke stalletjes met exotisch fruit en groenten. En als u op zoek bent naar een vleugje cultuur, moet u zeker enkele van de hindoetempels bezoeken met een fascinerende architectuur en authentiek houtsnijwerk.
Paradijselijk, natuurlijk, traditioneel en bruisend... Mauritius heeft voor ieder wat wils!

Uw hotel

Speciaal voor u:
- Welkomstkit
- Dagelijkse schoonmaakservice (behalve op zondag)

Het O’Biches Hotel ligt vlak aan een zonovergoten, wit zandstrand in het dorpje Trou aux Biches. De 21 appartementen kijken uit op het strand en de Indische oceaan, met het zachte ruisen van de golven op de achtergrond.

Dit is de perfecte plek om tot rust te komen, ver weg van de dagelijkse drukte in een moderne en stijlvolle omgeving. Het infinity pool kijkt uit op zee en zal alle spanning onmiddellijk wegwassen... U droomt niet, het paradijs bestaat echt!

Uw appartement

U verblijft in een Deluxe Appartement of Beachfront Appartement.

Deluxe Appartement

Veel ruimte, luxe, een moderne, pure en stijlvolle inrichting... U zult zich onmiddellijk thuis voelen in uw Deluxe Appartement dat vlak bij het strand ligt, met gedeeltelijk uitzicht op de oceaan. Elk appartement is volledig uitgerust om u een verblijf in alle comfort te garanderen met een luxueuze keuken en een aparte woonkamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Beachfront Appartement

De naam van het Beachfront Appartement zegt het al, u logeert letterlijk op het strand met een spectaculair uitzicht op de Indische Oceaan. In de woonkamer zakt u lekker onderuit en in de volledig uitgeruste keuken maakt u zelf uw lievelingsgerechten klaar. De mooie en moderne inrichting met strakke lijnen, zorgt voor een oase van rust tijdens uw verblijf op Mauritius!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
6 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
3 Kinderen

Uw pension

Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen. Optioneel en met toeslag kiest u voor een verblijf met halfpension (ontbijt en diner geserveerd in uw appartement, exclusief dranken).

Dankzij de welkomstmand die op u wacht in uw appartement bij aankomst, neemt uw verblijf op Mauritius een perfecte start! U kunt elke dag van het ontbijt en het diner genieten in uw eigen appartement, afhankelijk van de gekozen optie. Laat u verwennen met een heerlijke maaltijd die voor u wordt klaargemaakt in de keuken van uw appartement door de huischef van het hotel! Luxueuzer wordt het niet!

Activiteiten

Een sprong in de zee of de infinity pool van uw hotel zorgt voor de nodige afkoeling om uw dag te starten. Eindigen doet u met een adembenemende zonsondergang vanaf het terras met uitzicht op het witte zandstrand.

Het O'Biches hotel ligt in Trou aux Biches vlak bij het bruisende stadje Grand Baie (15 minuten) en Mont Choisy. Dit is de perfecte locatie om de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland te verkennen en daarna helemaal tot rust te komen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Gedeelde retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. Voor privétransfers kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Subscooter

Extra opties
Bestuur zelf uw onderwaterscooter 3 meter onder het wateroppervlak en beleef een unieke ervaring! U hoeft geen ervaring te hebben met duiken of zwemmen, u neemt comfortabel plaats op de scooter en ademt gewoon in de grote koepel terwijl het leven onder water zich voor uw ogen afspeelt. Voor uw veiligheid, wordt u vergezeld van een ervaren duiker tijdens een onderwatercruise van 30 minuten.

Vanaf 8 jaar

Inbegrepen in de prijs: Transport naar het noorden, boottocht naar de onderwaterscooter (halve dag)

Ontdekkingstocht door Mauritius

Extra opties
U begint uw dag met winkelen in het hart van de dorpen Curepipe en Floreal, waar u u misschien laat verleiden tot een juweel bij de diamantslijperij Adamas. Na een stop bij de krater van Trou aux Cerfs, waar u een panoramisch uitzicht heeft over heel Mauritius, komt u aan bij het mystieke meer Grand Bassin, het belangrijkste bedevaartsoord van de hindoeïstische Mauritianen. Vervolgens zult u de unieke site van de kloven van de Black River kunnen bewonderen met tal van prachtige bloemen, apen en zeldzame vogelsoorten. U neemt de lunch in restaurant Varangue sur Morne met een adembenemend uitzicht op de lagune. Daarna ontdekt u de "Terre de 7 couleurs" met de watervallen van Chamarel en eindigen doet u in een van de mooiste endemische bossen van het eiland.

Inbegrepen in de prijs: transfers, entreeprijzen voor Chamarel en het Ebony Forest, de lunch met een halve fles water, 1 sapje of 1 frisdrank of 1 glas wijn of 1 bier.

Tussen land en zee

Extra opties
Volle dag in een voertuig met airconditioning met Engelssprekende chauffeur-gids + toegang tot de Ferney-vallei + snorkelen in het marine park + lunch (exclusief drankjes).

Bezoek het zuidoosten van het eiland voor een excursie die wandelen en watersporten combineert. Begin met een bezoek aan het mariene park van Blue Bay. In deze enorme lagune kunt u duiken of snorkelen in een natuurlijk aquarium waar u kleurrijke vissen zoals de Moray, Parrot" en Zebra vis kunt ontdekken. U zult verrast worden door de overvloed aan flora. 

Vervolgens gaat u naar de "Vallée de Ferney", een weelderige vegetatie van 200 hectare, waar natuurliefhebbers kunnen genieten van de geur vaninheemse bomen en melodieus getjirp van verschillende vogels, waaronder de Mauritiaanse "Merle", le "Paille-en-queue" "een de "Crècerelle".

Tot slot gaat u naar het typische dorpje Mahébourg waar u het "Nationaal Museum van de Geschiedenis" bezoekt. Dit gebouw dateert uit 1760 en herbergt de geschiedenis van de kolonisatie van Mauritius en ook de overblijfselen van de Frans-Britse zeeslag die plaatsvond in de Oude Haven in 1810.

Ile des 2 Cocos

Extra opties
U vertrekt in Blue Bay voor een overtocht van 5 minuten naar het île des Deux Cocos waar een dag heerlijk relaxen op een privé en exclusief eiland op u wacht. Zwemmen, duiken, snorkelen, het marinepark ontdekken met een uitzonderlijke fauna en flora... de keuze is aan u! U kunt ook een wandeling maken op het eiland zelf onder de stralende zon. Tegen lunchtijd wacht een uitgebreid buffet met plaatselijke smaken en een streepje muziek. De hele dag lang worden dranken (alcoholisch en niet alcoholisch) naar wens geserveerd.

Inbegrepen in de prijs: transport in een voertuig met airconditioning, chauffeur/gids, volledige dag op het eiland, barbecuelunch, onbeperkte drankjes, duiken en snorkelen in het marinepark.

Auto met chauffeur: 1 dag (8 uur) of 2 dagen (2 keer 8 uur)

Extra opties
Stippel zelf een leuk programma uit en ontdek het eiland dankzij uw eigen auto met chauffeur.

Beschikbaar voor 1 dag (8 uur) of 2 dagen (2 keer 8 uur).

Catamarantocht naar de noordelijke eilanden

Extra opties
U vertrekt in Grand Bay waar u aan boord stapt van een catamaran voor een onvergetelijke reis over de Indische Oceaan tot aan de noordelijke eilanden. Na een uur varen komt u Coin de Mire tegen, een eiland met prachtige kliffen midden in een natuurreservaat waar tal van vogels leven. Bij het verder varen komt u nog paradijselijke eilanden tegen in een idyllische lagune met turquoise water - de ideale locatie om te duiken of snorkelen. Terwijl u de onderwaterwereld ontdekt, maakt het personeel gegrild vlees, vis en salades klaar die u nadien kunt proeven met onbeperkte drankjes.

Het weer

Ligging

Mon Choisy Coastal Road, Trou aux Biches, Mauritius

De afstand tussen de Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale luchthaven en uw hotel bedraagt 65 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 21
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Excursiebureau
  • Lift
  • Airconditioning
  • Wifi

De appartementen zijn uitgerust met*:

  • Woonkamer
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Flatscreen TV
  • Kabelzender
  • Wifi
  • Bureau
  • Airconditioning
  • Verduisterende gordijnen
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badkamer met ligbad en regendouche
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Infinity pool
  • Aan het strand
  • In house chef

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. O'Biches Hotel