Long Beach Spa Resort 5* - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak je koffers uit in een uiterst modern en indrukwekkend hotel
  • Overnacht in een van de ruime suites voor een verblijf in alle luxe
  • Geniet in een fantastisch zwembad met direct zicht op de oceaan
  • Ontdek al snorkelend de kleurrijke en fascinerende onderwaterwereld

De beoordeling van onze klanten

Long Beach Spa Resort 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting: 2 nachten aangeboden bij een verblijf van 7 tot 13 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Langverblijfkorting: 4 nachten aangeboden bij een verblijf vanaf 14 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Assistentie ter plaatse

Het Long Beach Spa Resort 5* bevindt zich aan de oostkust van het eiland Mauritius en wordt omringd door een tropische en weelderige omgeving. Het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, een goede service en een onweerstaanbare locatie.

 

De restaurants, bars en spa omhullen het hotel met een fijne energie die je meteen bij aankomst zult voelen. De moderne architectuur en het chique design, versterkt door de weelderige tuinen en het turquoise water, maken van dit resort een onvergetelijke plek voor een fantastische vakantie!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite, Premium Junior Suite of Junior Suite aan het strand

Premium Junior Suite (60 m²)

Pak je koffers uit in een Premium Junior Suite, die mooi is ingericht in een luchtige en eigentijdse stijl. Je vindt er alle voorzieningen die nodig zijn voor jouw comfort, evenals een aangenaam balkon of terras.

Maximale kamercapaciteit

Junior Suite aan het strand (65 m²)

Ontspan in de eigentijds ontworpen Junior Suite aan het strand. De suite is gelegen op de begane grond of op de eerste verdieping en is voorzien van een ruim terras of balkon. Je kunt genieten van het uitzicht op de kust en profiteert bovendien van directe toegang tot een prachtig strand.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor volpension (exclusief drankjes) of een all-inclusiveformule tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

In het Long Beach Spa Resort 5* staan verschillende restaurants en bars tot je beschikking:

 

Chopsticks

Dit à-la-carterestaurant ligt centraal op het piazza van Long Beach en biedt diners in een Aziatisch geïnspireerd restaurant dat is ontworpen met een moderne flair. Op het uitgebreide menu vind je gerechten die variëren van zeevruchten tot goedgevulde Aziatische soepen, die elke gast het water in de mond zullen doen lopen.

Hasu

Maak een culinaire reis naar Japan met de authentieke gerechten van wereldklasse die je hier worden voorgezet. In de gerechten worden unieke smaakcombinaties gecreëerd met behulp van verse en seizoensgebonden ingrediënten, die vervolgens op artistieke wijze worden opgediend. Dit restaurant is ontworpen met een Zen-achtige flair en is de perfecte locatie voor een speciale gelegenheid en een avond om nooit te vergeten.

 

Le Marché

Le Marché biedt dagelijks verse en smakelijke verleidingen en is de perfecte plek om te genieten van een uitnodigend ontbijt met een uitgebreid buffet, van vers tropisch fruit en yoghurt tot verrukkelijk gebak en warme ontbijtopties. 's Avonds vind je hier sensationele internationale buffetten, aangevuld met livecooking om je diner-ervaring compleet te maken.

 

Sapori 

Smaakvolle risotto's, carpaccio's die smelten op je tong, prachtig bereide mediterrane tonijnsteaks en sublieme rundvleeslasagne zijn slechts enkele van de vele Italiaans geïnspireerde gerechten die je hier mag verwachten. Geniet daarnaast van een tropische Long Beach cocktail of een voortreffelijke fles wijn om de smaken nog beter tot hun recht te laten komen. De chef-koks van Sapori zorgen voor culinaire hoogstandjes die je niet snel zult vergeten. 

 

Tides

Bewonder het adembenemende uitzicht op de omgeving van Long Beach terwijl je geniet van een professioneel bereide maaltijd in dit prachtige restaurant aan het zwembad en aan het strand. Overdag is dit de bar waar je geniet van een verfrissend drankje, en 's avonds verandert het in een intiem en romantisch restaurant. Hier kun je proeven van verse zeevruchten, schelpdieren en lokale specialiteiten, naast uitstekende gegrilde gerechten, verfijnde hoofdgerechten en prachtige desserts. Geniet van je favoriete tropische cocktail of nip aan een glas van je favoriete wijn voor een magische gastronomische ervaring.

 

Shores Bar

Ingericht in een minimalistische, moderne stijl, is deze trendy lounge de ideale plek voor ontspannen drankjes overdag en tropische festiviteiten in de avond. Shores biedt een prachtig uitzicht op de azuurblauwe lagune en staat bekend om zijn ruime keuze aan tropische cocktails met fruit, lokale rums en buitengewone signature drinks, gemaakt met de beste lokale ingrediënten. Bestel een van de smakelijke hapjes voor bij je drankje of leun achterover en geniet van de eilandsfeer met een cocktail in je hand.

... verder lezen

Upgrade FB - optional - all offers

Kamer

Upgrade AI - optional - all offers

Kamer

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage (30 min) per volwassene bij verblijf vanaf 10 nachten
  • Spelletje golf inclusief transfers naar en van de golfbaan (geldig voor Ile aux Cerfs en voor Anahita)

Geniet van het prachtige witte zandstrand en het helderblauwe water. Het hotel beschikt over drie zwembaden waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken. Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen, want er is van alles te doen! Wat dacht je van tennissen, duiken, waterskiën, kitesurfen of golfen?

 

Daarnaast kun je terecht in de fitnessruimte van het hotel. Je kunt hier je eigen work-out doen en gebruik maken van de moderne apparatuur, of deelnemen aan een van de yoga- en aerobicslessen die dagelijks worden georganiseerd. 

 

Voor totale ontspanning ga je richting de Sea Spa waar je lichaam en geest volledig in balans kunt brengen. Je hebt hier de keuze uit massages, een kapper, een mani- of pedicure en een hamam. 

 

Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er de Angels Kids Club. Er is een zwembad, een tennisbaan en er worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd onder professionele begeleiding, zodat ook de jongere vakantiegangers de tijd van hun leven zullen hebben.

Optionele excursies

Helikoptervlucht van 10 minuten

Optionele excursies

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Optionele excursies

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

Het exotische noorden

Optionele excursies

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Het kleurrijke zuiden

Optionele excursies

Je dagtocht begint bij Trou-Aux-Cerfs, een slapende vulkaankrater met een uniek 360° panoramisch uitzicht. Het gaat verder bij Les Voiliers de l'Océan, waar je plaatselijke ambachtslieden nauwgezet replica's van authentieke 18e-eeuwse zeilschepen kan zien maken.

Charm & Flavours tour

Optionele excursies

Proef het erfgoed van Mauritius door drie koloniale landgoederen te bezoeken die de route van thee, vanille en rum volgen.

Excursie Ile aux Cerfs (8 uur)

Optionele excursies

Geniet van een uniek moment op een van de mooiste stranden van Mauritius tijdens een excursie op Ile aux Cerfs. Dit eiland is bekend om zijn witte zandstranden, zijn 100 hectare casuarinas, kokospalmen en bloeiende struiken, en zijn lagune met een rijke zeefauna. Een scala aan sport- en wateractiviteiten is beschikbaar (tegen betaling).

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Belle Mare!

Verlang je naar rust en ontspanning? Dan is Belle Mare een ideale bestemming!

 

Welkom aan de oostkust van Mauritius, een uitstekende locatie om ontspanning te combineren met leuke activiteiten. Hier kun je kiezen tussen zonnen op het warme zand in de schaduw van wuivende palmbomen en verschillende soorten watersporten. Laat je verleiden tot een zeiltocht op de kristalheldere zee, of bewonder de kleurrijke onderwaterfauna- en flora tijdens een leuk snorkeluitje.

 

Tijdens je verblijf heb je ook de mogelijkheid om per catamaran het Île aux Cerfs te verkennen, een magnifiek onbewoond eiland waar je je in het paradijs waant!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 255

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wasservice
  • Wisselkantoor
  • Wifi
  • Medische service
  • Kapper

Restaurants en bars in het hotel:

  • Chopsticks
  • Hasu
  • Le Marché
  • Sapori
  • Tides
  • Shores Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Golf
  • Fitness
  • Multisportterrein
  • Kinderclub
  • Huurfietsen
  • Spa
  • Hamam

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Long Beach Spa Resort 5*