- Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Seasense Boutique Hotel & Spa 5* - Adults Only

Val voor de charmes van de moderne en pure stijl van het Seasense Boutique Hotel & Spa 5*. Dit luxueuze adresje aan de oostkust van het eiland is exclusief voor volwassen waardoor een verblijf in alle rust en intimiteit gegarandeerd is.

 

Tussen het witte zandstrand en het kristalheldere water, kun je eindeloos relaxen ... Het hotel werd onlangs volledig gerenoveerd in een elegant en eigentijds design waar luxe centraal staat. Materialen zoals teakhout en bamboe, en de tropische kleuren, zorgen ervoor dat je helemaal in vakantiestemming komt van zodra je binnenstapt. Wil je zowel lichaam als geest tot rust brengen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kamer

Charme Kamer (36 m²)

De ruime en lichte Charme Kamer is ingericht in perfecte harmonie met de sfeer van Mauritius. De natuurlijke elementen en zachte kleuren dompelen je onder in absolute ontspanning en staan garant voor een zalig verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Het hoofdrestaurant staat ter beschikking voor al je maaltijden met o.a. een Engels of continentaal ontbijt en tal van internationale specialiteiten. Het restaurant op het strand serveert plaatselijke gerechten en internationale maaltijden op basis van verse producten, met onder andere verse zeevruchten. Je geniet van een luxueuze ervaring aan de rand van het zwembad en met uitzicht op zee. In het à-la-carterestaurant beleef je een gastronomische ervaring in alle intimiteit.

 

Om de avond in stijl door te brengen, heb je keuze uit twee bars waar je van een lekker aperitiefje nipt bij zonsondergang.

Activiteiten

Nadat je op verkenning bent geweest op het eiland, je van de zon hebt genoten of de onderwaterwereld hebt ontdekt, is het tijd voor een ontspannende pauze in het hotel. Dat kan in de luxueuze spa, op het prachtige strand van Belle Mare en op het zonneterras na een frisse duik in het zwembad.

 

Je hoeft je geen moment te vervelen met tal van activiteiten zoals kajakken, snorkelen, spelletjes, wandelingen, boottochtjes, fietstochten of een spannende ervaring tijdens het parasailen!

Het kleurrijke zuiden

Kamer

Je dagtocht begint bij Trou-Aux-Cerfs, een slapende vulkaankrater met een uniek 360° panoramisch uitzicht. Het gaat verder bij Les Voiliers de l'Océan, waar je plaatselijke ambachtslieden nauwgezet replica's van authentieke 18e-eeuwse zeilschepen kan zien maken.

Het exotische noorden

Kamer

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Aquarelle catamaran

Kamer

Deze schitterende catamaranreis brengt je naar het eiland Bliss: de essentie van deze droomcruise langs de westkust. Geniet van de schoonheid van de oceaan, de perfecte luchten en de tinten groen en blauw van de ongerepte lagune terwijl je langs prachtige plekjes vaart.

Zeiltocht langs de oostkust

Kamer

Aan boord van een catamaran vaart u langs de fascinerende oostkust van Mauritius om de wonderen van dit schilderachtige deel van het eiland te ontdekken: de uitgestrekte beschutte lagune, de blauwe en groene tinten van het kristalheldere water en het adembenemende kustlandschap tegen een achtergrond van bergen.


Ga lekker zitten en geniet van de zon en de bries op uw gezicht terwijl u langs plaatsen vaart die geschiedenis hebben geschreven op Mauritius, van de aankomstplaats van de eerste Nederlandse kolonisten tot de zeeslag tussen de Franse en Britse zeemacht die het lot van het eiland bepaalde.

 

Belangrijk!
Gezien de huidige sanitaire situatie is, uit voorzorg, de huur van het snorkelmateriaal NIET meer inbegrepen (tot nader order).

... verder lezen

Islet Escapade Excursie

Kamer

Bewonder zeldzame dieren en weelderige vegetatie in het natuurreservaat Île-aux-Aigrettes. Ontspan vervolgens op de stranden van Île des Deux Cocos voordat je de bijzondere architectuur van Les Folies bezoekt. Neem tot slot een duik in zee of bekijk de zeebodem vanuit een boot met glazen bodem!

Hotel Chalets Chamarel 4*

Hotel Chalets Chamarel ontvangt je in een atypische omgeving. Het domein ligt in Chamarel, een mooi dorpje gelegen in de bergen van de zuidwestkust met een adembenemend uitzicht op de lagune van de Morne en het Île aux Bénitiers. Dit Adults Only hotel, toegankelijk voor personen vanaf 15 jaar, bestaat uit een klein aantal huisjes, omgeven door een prachtige natuur. Een klein paradijsje op aarde.

Kamer

Deluxe Kamer met zeezicht (44 m²)

In deze buitengewone omgeving verblijf je in een Deluxe Kamer. Deze kamer biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een rustig en sereen verblijf. Afgezonderd van de andere chalets, geniet je van een intieme, private omgeving. Bovendien biedt elke kamer een uniek uitzicht op de Morne...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Geniet van smakelijke lokale en internationale gerechten in het intieme SeaForest restaurant van het hotel, gelegen bij het zwembad, met een prachtig panoramisch uitzicht.

Activiteiten

De omgeving en de ligging van het hotel, midden in de natuur, maken dat je verblijf in het teken staat van ontspanning en rust. Overdag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad van het hotel, waarna je lekker gaat zitten om te genieten van het uitzicht op de oceaan. Dat is vakantie, toch?

Helikoptervlucht van 10 minuten

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

Welkom in ... Belle Mare!

Verlang je naar rust en ontspanning? Dan is Belle Mare een ideale bestemming!

 

Welkom aan de oostkust van Mauritius, een uitstekende locatie om ontspanning te combineren met leuke activiteiten. Hier kun je kiezen tussen zonnen op het warme zand in de schaduw van wuivende palmbomen en verschillende soorten watersporten. Laat je verleiden tot een zeiltocht op de kristalheldere zee, of bewonder de kleurrijke onderwaterfauna- en flora tijdens een leuk snorkeluitje.

 

Tijdens je verblijf heb je ook de mogelijkheid om per catamaran het Île aux Cerfs te verkennen, een magnifiek onbewoond eiland waar je je in het paradijs waant!

Welkom in ... Chamarel!

Chamarel is een dorp in het district Rivière Noire van Mauritius, aan de westkust van het eiland. Het dorp is vooral bekend om zijn landschappelijke en natuurlijke attracties, waaronder de Zeven Gekleurde Aarden, de Chamarel watervallen en Nationaal Park Gorges de Rivière Noire.

De Zeven Gekleurde Aarden is een must-see als u in het gebied bent. Het is een kleine groep zandduinen met felle regenboogachtige kleuren. De duinen worden omringd door bos en zijn ontstaan door vulkanische activiteit. Vlakbij de duinen vindt u een kinderspeelplaats en reuzenschildpadden. U kunt ook de watervallen van Chamarel bewonderen vanuit de observatiepost op het bovendek.

Meer details

Seasense Boutique Hotel & Spa

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 63

Check-in: 14:00
Check-out: 11:30

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor personen vanaf 15 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Wisselkantoor

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Kluisje
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Strandrestaurant
  • A-la-carterestaurant
  • Bars

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Sauna
  • Fitness
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Huurfietsen
  • Jacuzzi
  • Verwarmd buitenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Hotel Chalets Chamarel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 11

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor volwassenen vanaf 15 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant SeaForest

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Excursiebalie

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé