Les jardins d'Issil - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een unieke ervaring in uw eigen luxueuze tent in het gastenverblijf Jardins d'Issil
  • Neem een welverdiende wellness-pauze in de hammam van het hotel
  • Bezoek de souks en neem enkele karakteristieke souvenirs mee voor uw dierbaren
  • Profiteer van een reis naar Marokko en ontdek deze topbestemming vol cultuur en prachtige stranden

Uw hotel

Volg ons naar de weelderige omgeving van Les Jardins d'Issil 4*, gelegen op 13 km van Marrakech aan de weg van Ourika. Dit hotel is omgeven door vijf hectare prachtige tuinen en biedt een spectaculair uitzicht op het Atlasgebergte. Op deze werkelijk unieke locatie heeft u de mogelijkheid om te verblijven in een traditionele tent en om te kamperen in luxe en comfort. Geniet van de zon aan het zwembad, proef van overheerlijke lokale specialiteiten en relax in de hamam. Waar wacht u op?

 

 

Gerust op vakantie in Les jardins d'Issil. 

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

DELUXE TENT (30 m²)

De Deluxe Tent is ideaal voor koppels. Laat u betoveren door de stoffen gordijnen en de romantische sfeer en geniet van de rust om die bijzondere momenten door te brengen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

BERBER KAMER (20 m²)

Met een privé ingang, zal uw Berber kamer perfect zijn om u in alle beslotenheid te ontvangen. Geniet van deze warme ruimte met haar combinatie van hedendaagse en traditionele decoratie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

DELUXE FAMILIE TENT (50 m²)

Beleef een heuse verandering van omgeving met uw gezin in de Deluxe familie tent. Bewonder de typische Noord-Afrikaanse stijl en aarzel niet om gebruik te maken van het overloopzwembad, toegankelijk voor iedereen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

AFRIKAANS HUISJE (45 m²)

U betreedt een authentiek lokaal universum waar aan alles is gedacht voor uw comfort. Dankzij de Marokkaanse kleuren en decoratieve elementen beleeft u een heel bijzondere ervaring. Uw gezin zal blij zijn met deze ontdekking. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 10% korting op drankjes
  • 1 fles Marokkaanse wijn per verblijf

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

U wordt hartelijk verwelkomd in het gastvrije en ontspannen kader van Les Jardins d'Issil, waar u geniet van overheerlijke Marokkaanse specialiteiten. Geniet van seizoensgebonden gerechten geserveerd in de eetkamer, onder de bogen van het terras of bij het glinsterende zwembad. Overal heerst een fantastische sfeer en de chef-koks van Jardins d'Issil zijn er om uw smaakpapillen te verwennen. Tajines met vlees of groenten, koeskoes , pastilla's en briouates seffa ... Pure verwennerij!

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 uur hammam per persoon per verblijf
  • 25% korting op spa-behandelingen en massages

Terwijl het hotel een idyllische omgeving biedt om te ontspannen in het midst van al haar prachtige tuinen, van de zon te genieten aan het zwembad of rust te vinden in de hamam, laat de gunstige ligging van uw hotel u ook toe om eenvoudig de omgeving te verkennen. In uw vrije tijd kunt u de Ourika-vallei bezoeken of op ontdekkingstocht gaan in het Atlasgebergte en kennismaken met de fascinerende Berbercultuur. Verder kunt u ook golfen, paardrijden, trek-, jeep- en quadtochten maken en de medina verkennen. Aan u de keuze!

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Extra opties

Berber paden 4x4 tour

Extra opties

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrek je langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.

In het spoor van Yves Saint Laurent

Extra opties

Bezoek onder leiding van een gids en voorzien van een ticket een van de must-sees van Marrakech: de Majorelletuinen en het Yves Saint Laurent Museum.

De gids neemt je mee door de Majorelletuinen en vertelt je het verhaal van een van de meest betoverende tuinen van Marrakech. Dit meesterwerk was oorspronkelijk eigendom van de schilder Jacques Majorelle, die er zijn atelier van maakte, voordat Yves Saint Laurent het kocht en het als inspiratiebron gebruikte. Daarna kun je dankzij je ticket in een mum van tijd het Yves Saint Laurent Museum bezoeken. Dit museum heeft een permanente tentoonstellingsruimte van 4.000 m². In een scenografie, ontworpen door Christophe Martin, ontdek je het werk van een van de grootste couturiers van de 20e eeuw. Opgezet als een reis naar het hart van Yves Saint Laurents inspiraties, kun je de meesterwerken van zijn collecties bewonderen, zoals de caban, de Mondriaanjurk, het dinerjasje en de saharienne.

Exclusief voor Voyage Privé: Luchtballonvaart, hammam en massage

Extra opties

Speciaal voor jou als klant van Voyage Privé, kan je genieten van een unieke ervaring aan boord van een heteluchtballon! Geniet van een 1 uur durende vlucht over Marrakech en het Marokkaanse landschap om daarna te ontspannen met een wellness-sessie in een hammam.

Uw reis naar Marrakech

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Marrakech!

"Er zijn maar weinig steden in de wereld die je betoveren met dezelfde kracht en magie als Marrakech.”

 

Net als Pierre Bergé zijn veel kunstenaars verliefd geworden op deze boeiende stad. Een levendige medina, traditionele ambachten en riads met een uitzonderlijke architectuur ... Marrakech laat niemand onverschillig. De "Parel van het Zuiden" is een kleurrijke stad van waaruit Yves Saint-Laurent inspiratie haalde om zijn mooiste collecties te creëren.

 

De Rode Stad belooft unieke momenten op elke straathoek. Dwaal door de wirwar van straatjes in de souks, ontdek de unieke sfeer op het beroemde Djemaa el Fna-plein na zonsondergang en proef van de overheerlijke gastronomie. Vergeet ook de Majorelle-tuinen en de Koutoubia-moskee niet. Bereid je voor op een magische ervaring in Marrakech!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 15

Check-in: 15:00
Check-out: 15:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€3,2 per persoon, per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Keuken

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Hamam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Les jardins d'Issil