Hotel & Ryads Barrière Le Naoura Marrakech 5* - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een ideale locatie om de "Rode Stad" te bezoeken in een rustige omgeving vlakbij de medina.
  • Geniet van de geraffineerde luxe van dit 5* hotel dat een mix brengt tussen traditie en moderniteit.
  • Ontspan met een heerlijke massage in de schitterende spa van het hotel.
  • Oefen uw swing op één van de mooiste golfbanen van Marokko!

Uw hotel

In het hart van Marrakech, vlakbij de medina, biedt het Hotel & Ryads Barrière Le Naoura Marrakech 5* een ongekende luxe en persoonlijke benadering in alle rust en stilte. Dit is de ideale plek om enkele dagen door te brengen of voor een romantisch weekendje waarbij u de echte Marokkaanse sfeer ontdekt.

Het hotel bevindt zich in een domein van meer dan 2 hectare groot, met vijvers, exotische bloemen en palmbomen. Maar ook het uitzicht op de prachtige omgeving zal u sprakeloos achterlaten. Geniet van de charmante inrichting die traditie en moderniteit perfect combineert en ontdek de schitterende faciliteiten die uw verblijf helemaal compleet maken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior kamer, Deluxe Kamer, Riad met 3 slaapkamers of Riad met 4 slaapkamers

Superior Kamer (46 m²)

Geniet van het terras en het comfort van een enorm Californisch kingsize bed in uw Superior Kamer. Maak optimaal gebruik van de design kantoorruimte en ontspan in de verfijnde badkamer met bad en aparte douche.

Maximale kamercapaciteit

Deluxe Kamer (46 m²)

Verwacht een sierlijke inrichting met Marokkaanse invloeden in deze ruime Deluxe Kamer. Met luxe interieurs en eigentijdse voorzieningen heeft deze kamer alles wat u van een vijfsterrenverblijf mag verwachten.

Maximale kamercapaciteit

Riad met 3 slaapkamers (240 m²)

Beleef een echt idyllisch intermezzo in uw Riad met 3 slaapkamers. Geniet van exclusieve momenten van ontspanning met een discrete duik in uw privézwembad en strijk vervolgens neer op uw prachtige terras van maar liefst 100 m². Ontspan midden op de dag in een Marokkaanse lounge en wentel u in de unieke sfeer van uw accommodatie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
6 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
+
1 Kind

Riad met 4 slaapkamers (250 m²)

Dompel uzelf onder in de intimiteit van uw prachtige Riad met 4 slaapkamers. Laat u verrassen door de verfijnde inrichting, het privézwembad, de charmante tuin, de Europese open haard en de Marokkaanse lounge. Een ware oase van rust, dat garant staat voor een luxueus en verfijnd verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
8 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
7 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting in restaurant Fouquet's (m.u.v. alcoholische drankjes) bij verblijf in de Superior Kamer en de Deluxe Kamer
  • 1x assortiment zoetigheden bij restaurant Fouquet's bij verblijf vanaf 2 nachten in een Raid met 3 of 4 slaapkamers
  • 1x non-alcoholische aperitief per persoon bij verblijf vanaf 5 nachten in een Raid met 3 of 4 slaapkamers
  • 1x Marokkaans diner (exclusief drankjes, geleverd aan de Riad) per persoon bij verblijf vanaf 10 nachten in een Raid met 3 of 4 slaapkamers

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Tijdens uw verblijf in Marrakech kunt u culinair genieten in de verschillende restaurants en bars van het hotel, waar verfijnde smaken schitterend gecombineerd worden. In het restaurant Fouquet's ontdekt u een menukaart die een unieke combinatie brengt van streekgerechten en de creatieve Franse keuken. Het restaurant aan het zwembad heet Le Wardya en is enkel toegankelijk voor gasten van het hotel. Hier geniet u van onweerstaanbare buffetten met creatieve en lichte gerechten. In de Nuphar Bar wordt u ontvangen in een elegant kader voor een heerlijk drankje.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen bij verblijf in de Superior Kamer en de Deluxe Kamer
  • 1x Toegang tot de hammam per volwassene bij verblijf vanaf 7 nachten in een Raid met 3 of 4 slaapkamers

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunt u relaxen aan de rand van het verwarmde zwembad of genieten van de luxueuze spa, de wellness en de sportruimte. Hier profiteert u van een hammam, fitnessruimte en aquagym parcours (enkel voor volwassenen). Ook kunt u zich laten verwennen met een heerlijke massage!

Uw optionele excursies

Berber paden 4x4 tour

Uw optionele excursies

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrekt u langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.


Aan boord van uw 4x4 begint deze tour met het oversteken van de vlaktes van Al Haouz. Rijd naar de toppen van de Hoge Atlas tot u de eerste stad van Ouzguita bereikt, op het plateau van Kik. Vervolgens stopt u in het dorp Moulay Brahim voor een prachtig uitzicht over de groene vallei van Ghighya, met zijn kleine beekjes, appelboomgaarden en een woud van torenhoge groene eiken. Vervolgens nodigt een Berberse familie u uit om met een kop verse muntthee op adem te komen in een traditioneel huis. Dit is de perfecte gelegenheid om hun tradities te ontdekken en een typisch huis, gebouwd in steen en klei op de hellingen van de berg, te zien.

Op weg naar Ourika kunt u zich verwonderen aan de spectaculaire vergezichten op de berg Toubkal en de Oukaimeden, voordat u aankomt op uw lunchplek nabij de Hoge Atlas. Vanaf de afdaling door de Ourika-vallei, zal de laatste etappe door de Berberregio een bezoek aan het dorp Setti Fatma omvatten, waar u de kans krijgt om een van de wekelijkse souks te verkennen. Breng wat vrije tijd door met uw voeten in het water van de vallei, struin langs de terrassen van botanische tuinen en inhaleer rijke aroma's van aromatische kruiden. Dit is een uniek avontuur!

 

Inbegrepen:
- Bezoek aan de molens in Aghbalou
- Lunch in een restaurant in Ourika
- Muntthee bij een lokaal gezin
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 8 uur
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 17.00 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel
- Fooien zijn niet inbegrepen

... verder lezen

Exclusief voor Voyage Privé: Heteluchtballon, hammam en massage

Uw optionele excursies

Ontdek Marrakech aan boord van een heteluchtballon en geniet van een unieke ervaring die uitsluitend gereserveerd is voor klanten van Voyage Privé.

's Morgens wordt u vanaf uw hotel met een 4X4 ongeveer 20 kilometer van Marrakech naar uw ontmoetingsplaats gebracht, waar u van een continentaal ontbijt zult genieten voordat u aan boord gaat van een heteluchtballon.

De ervaren piloten nemen u mee voor een ballonvaart, naar een hoogte van 1000 meter op een van de mooiste plekken op aarde om een spectaculaire zonsopgang te bewonderen. Vanuit de lucht zal het contrast tussen de stad en het omringende platteland een adembenemende indruk op u maken.

Vervolgens keert u terug naar de begane grond. Terwijl u nog steeds met uw hoofd in de wolken bent, zult u genieten van een Berbers ontbijt in een traditionele tent, voordat u naar de mooie en ontspannende Lotus Spa gaat in het centrum van de medina.

Verleng dit gevoel van ontsnapping met een bezoek aan het Turkse bad voor een 45-minuten durende peeling, in aanvulling op een ontspannende 30-minuten durende massage.

 

Inbegrepen:
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel
- Alle transfers
- Welkomstkoffie, thee en sinaasappelsap
- Typisch Berbers ontbijt
- 1-uur durende vlucht per ballon
- Welkomstcocktail in de Lotus Privilege Spa
- Hammam en lichaamsscrub van 45 minuten
- 30-minuten durende massage

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Marrakech!

"Er zijn maar weinig steden in de wereld die je betoveren met dezelfde kracht en magie als Marrakech.”

 

Net als Pierre Bergé zijn veel kunstenaars verliefd geworden op deze boeiende stad. Een levendige medina, traditionele ambachten en riads met een uitzonderlijke architectuur ... Marrakech laat niemand onverschillig. De "Parel van het Zuiden" is een kleurrijke stad van waaruit Yves Saint-Laurent inspiratie haalde om zijn mooiste collecties te creëren.

 

De Rode Stad belooft unieke momenten op elke straathoek. Dwaal door de wirwar van straatjes in de souks, ontdek de unieke sfeer op het beroemde Djemaa el Fna-plein na zonsondergang en proef van de overheerlijke gastronomie. Vergeet ook de Majorelle-tuinen en de Koutoubia-moskee niet. Bereid je voor op een magische ervaring in Marrakech!

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (300 MAD per dier per nacht)
De toeristenbelasting (49,50 MAD per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Kinderopvang
  • Gratis parking
  • Parking (buiten)
  • Luchthavenshuttle
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Wasservice
  • Kapper
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Badjassen
  • Minibar
  • Kluisje
  • Tv
  • Bad
  • Douche
  • Haardroger
  • Koffiemachine
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Fouquet's Marrakech
  • Le Wardya
  • Nuphar Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Kinderclub
  • Hammam
  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Kinderspeelruimte
  • Fitness
  • Winkel

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel & Ryads Barrière Le Naoura Marrakech 5*