Kenzi Menara Palace 5* - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Stap binnen in een luxueus duizend-en-een-nacht-sprookje
  • Verblijf in een charmante en stijlvolle kamer
  • Geniet van de heerlijke smaken in een van de restaurants
  • Wandel door de kleine straatjes van de bruisende stad Marrakech en geniet van de gezellige drukte en de kleurrijke activiteiten

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor 1e kind onder de 12 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen
  • Assistentie ter plaatse

Het Kenzi Menara Palace 5* is omgeven door een prachtige tuin van maar liefst acht hectare ... De ultieme plek voor rust en ontspanning. Vanuit dit prachtige 5* hotel kunt u in de verte de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte zien.

 

De architectuur van dit hotel is geïnspireerd op een charmante Arabisch-Moorse stijl. Het hotel beschikt daarnaast over een heerlijke spa waar u kunt genieten van ontspannende massages, een hamam en een Turks stoombad voor een moment van ultieme ontspanning. Klaar voor een duizend-en-een-nacht-sprookje?

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zicht op het zwembad

Deluxe Kamer met zicht op het zwembad (55 m²)

Deze exotische kamers zijn ingericht in een Arabisch-Andalusische stijl waar u geniet van oosterse charme en hedendaagse luxe. Dankzij het gebruik van verfijnde materialen en een kleurrijke inrichting zult u zich hier direct op uw gemak voelen. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een all-inclusiveformule tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Geniet van een geweldige smaakbeleving in de verschillende restaurants van het Kenzi Menara Palace 5*.
 

Insensé
In het restaurant en op het terras van Insensé wordt u uitgenodigd om de heerlijke keuken uit Zuid-Frankrijk te proeven. Geniet in een sfeervolle omgeving van verrukkelijke gerechten, een waar feest voor de zintuigen. Het zonnige terras biedt een uniek uitzicht op de tuinen en het enorme zwembad, met het Atlasgebergte op de achtergrond.
 

Saoussane
In de nissen, arcades en bij de open haard waant u zich in een luxueuze Marokkaanse lounge. Ontdek een palet aan kruiden en subtiele smaken van de Marrokaanse gastronomie en geniet van een sfeervol diner in een authentiek oosters decor.

L’Orientaliste
Met een panoramisch uitzicht op het Atlasgebergte, het zwembad en de gastvrije fauteuils neemt de setting van L’Orientaliste u mee op een reis van heerlijke geuren en smaken. Dankzij de uitgebreide tapas- en cocktailkaart geniet u van lange avonden in goed gezelschap met heerlijke gerechten en drankjes.
 

Pool Bar
Voor degenen die dicht bij het zwembad en de zon willen blijven is de Pool Bar de perfecte plek voor een hapje en een drankje. In een chique en nonchalante sfeer geniet u van een vers menu met kebabs, geroosterd brood, vruchtensappen en diverse salades.
 

Cinecitta
Liefhebbers van Italiaanse gerechten kunnen terecht in Cinecitta voor verrassende Italiaanse specialiteiten in een verfijnde setting. 

... verder lezen

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op spabehandelingen
  • 1x toegang tot de hammam per persoon bij een verblijf vanaf 5 nachten
  • Excursie: Marrakech bij nacht per paardenkoets inbegrepen

In dit hotel vindt u alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Of u nu voor wat sportiviteit gaat of liever wilt ontspannen en relaxen, het hotel biedt een compleet scala aan activiteiten waar u op uw eigen tempo van kunt genieten. 

 

Stap binnen in de O-Spa by Kenzi, een uniek wellnesscentrum waar meer dan 1800 m² aan faciliteiten op u wachten. Ontdek de hamam, scrubs, massages en speciale behandelingen en trakteer uzelf op een uitzonderlijk moment van ontspanning. Hierna kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad en genieten van de warme zonnestralen op uw huid.

Extra opties

Diner en folkloristische show "Chez Ali Fantasia Show"

Extra opties

Beleef een onvergetelijke avond met diner en show! Ga mee naar de Ali Fantasia Show en laat je betoveren door folkloregroepen die je zullen vermaken met een wervelende show van buikdanseressen, vuurvreters, vliegende tapijten en goochelaars.

Dagtocht langs de Kasbah Route (met lunch)

Extra opties

Vertrek voor een dagtocht door het Hoge Atlasgebergte naar een ongerepte streek waar je traditionele Berberdorpen en kasba's (versterkte burchten) kunt ontdekken.

Marokkaanse kookworkshop en bezoek aan een lokale markt

Extra opties

Ben je een enthousiaste kok of nieuwsgierig naar de gastronomische cultuur van Marokko? Doe dan mee aan een kookworkshop en bereid Marokkaanse specialiteiten met verse ingrediënten die je op een lokale markt koopt. Ontdek de wereld van specerijen en aroma's terwijl je leert hoe je smaken die bekend zijn over de hele wereld met elkaar in balans brengt!

Dagtocht naar Ouarzazate (lunch inbegrepen)

Extra opties

Reis naar de "Poort naar de Sahara" en ontdek een adembenemend landschap met kashba's en palmbossen. Dankzij je gids leer je alle geheimen kennen van deze regio met zijn rijke natuurlijke en culturele erfgoed.

Dagtocht naar Marrakech en lunch met Tajine

Extra opties

Slenter door de souks van de medina en koop handwerk om mee naar huis te nemen, bewonder de beroemde monumenten terwijl je gids je over het kleurrijke verleden van de stad vertelt en doe nieuwe energie op tijdens een heerlijke lunch in een Marokkaans restaurant in riad-stijl.

Halve dag in de Ourika-vallei

Extra opties

De Ourika-vallei is populair bij Marokkanen die de hitte of de drukte van Marrakech willen ontvluchten. Het is een weelderige oase aan de voet van het indrukwekkende Atlasgebergte. Verlaat de stad en verken de groene dorpjes, boomgaarden en vegetatie van de regio.

Exclusief voor Voyage Privé: Luchtballonvaart, hamam en massage

Extra opties

Speciaal voor jou als klant van Voyage Privé, kan je genieten van een unieke ervaring aan boord van een heteluchtballon! Geniet van een 1 uur durende vlucht over Marrakech en het Marokkaanse landschap om daarna te ontspannen met een wellness-sessie in een hamam.

In het spoor van Yves Saint Laurent

Extra opties

Bezoek onder leiding van een gids en voorzien van een ticket een van de must-sees van Marrakech: de Majorelletuinen en het Yves Saint Laurent Museum.

De gids neemt je mee door de Majorelletuinen en vertelt je het verhaal van een van de meest betoverende tuinen van Marrakech. Dit meesterwerk was oorspronkelijk eigendom van de schilder Jacques Majorelle, die er zijn atelier van maakte, voordat Yves Saint Laurent het kocht en het als inspiratiebron gebruikte. Daarna kun je dankzij je ticket in een mum van tijd het Yves Saint Laurent Museum bezoeken. Dit museum heeft een permanente tentoonstellingsruimte van 4.000 m². In een scenografie, ontworpen door Christophe Martin, ontdek je het werk van een van de grootste couturiers van de 20e eeuw. Opgezet als een reis naar het hart van Yves Saint Laurents inspiraties, kun je de meesterwerken van zijn collecties bewonderen, zoals de caban, de Mondriaanjurk, het dinerjasje en de saharienne.

Berber paden 4x4 tour

Extra opties

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrek je langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

 

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in... Marrakech!

"Er zijn maar weinig steden in de wereld die je betoveren met dezelfde kracht en magie als Marrakech.”

 

Net als Pierre Bergé zijn veel kunstenaars verliefd geworden op deze boeiende stad. Een levendige medina, traditionele ambachten en riads met een uitzonderlijke architectuur ... Marrakech laat niemand onverschillig. De "Parel van het Zuiden" is een kleurrijke stad van waaruit Yves Saint-Laurent inspiratie haalde om zijn mooiste collecties te creëren.

 

De Rode Stad belooft unieke momenten op elke straathoek. Dwaal door de wirwar van straatjes in de souks, ontdek de unieke sfeer op het beroemde Djemaa el Fna-plein na zonsondergang en proef van de overheerlijke gastronomie. Vergeet ook de Majorelle-tuinen en de Koutoubia-moskee niet. Bereid je voor op een magische ervaring in Marrakech!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 236

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 1,90 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Wisselkantoor
  • Kinderopvang
  • Medische service
  • Luchthavenshuttle
  • Meertalig personeel
  • Kapper

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Minibar
  • Koffiemachine
  • Bad
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Insensé
  • Saoussane
  • L’Orientaliste
  • Pool Bar
  • Cinecitta

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Ontspanningszwembad
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Winkel
  • Binnenzwembad
  • Multisportterrein
  • Tennisbaan
  • Sauna

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kenzi Menara Palace 5*