Atlas Essaouira & Spa 5* - Marokko - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een rustig verblijf in een hotel met uitzicht op de medina
  • Slaap als een roos in een van de mooie kamers
  • Laat je van top tot teen verwennen in de schitterende spa
  • Trek eropuit om de prachtige omgeving te verkennen

De beoordeling van onze klanten

Atlas Essaouira & Spa 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor 1 kind onder de 12 jaar dat een Deluxe Kamer deelt met twee volwassenen
  • Gratis verblijf voor 2 kinderen onder de 12 jaar die een Familiekamer delen met twee volwassenen

Het Atlas Essaouira & Spa 5* ligt direct aan het water en biedt een fantastisch uitzicht op de medina die barst van de geschiedenis. Het hotel combineert traditionele architectuur met moderne gemakken. Zorg ervoor dat je de spa van het hotel bezoekt, vol met uitstekende faciliteiten om te ontspannen. Voor je maaltijden kun je jezelf tegoed doen aan de Marokkaanse keuken. Het gevarieerde aanbod van het restaurant zal zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden stellen.

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zeezicht of verblijf in Familiekamer

Deluxe Kamer met zeezicht (40 m²)

Bewonder een magnifiek uitzicht vanuit de Deluxe Kamer met zeezicht. Deze comfortabele kamer is ideaal voor een ontspannen verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Familiekamer (35 m²)

De Familiekamer is ruim en biedt voldoende plek voor heel je familie of reisgezelschap voor leuke momenten samen.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het hotel heeft vele restaurants en bars om aan al je wensen te voldoen. Van het buffetrestaurant Alizés tot het Marokkaanse restaurant Saffron, The Deck bar of The Seven, er is voor ieder wat wils. In The Admiralty bar kun je heerlijk tot rust komen met een drankje.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Paardrijtocht van 2 uur in Essaouira inbegrepen (vanaf 2 personen)

Laat je van top tot teen verwennen in de spa en maak gebruik van de vele faciliteiten zoals de hammam, de sauna, massages, ontspanningsruimtes, schoonheidsbehandelingen, een kapper, een theeruimte en een fitnessruimte. Tijdens alle behandelingen wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Inbegrepen excursies

Paardrijtocht van 2 uur in Essaouira (vanaf 2 personen)

Inbegrepen excursies

Beleef een bijzondere ervaring tijdens een 2 uur durende paardrijtocht in Essaouira, op de Zouina Ranch. Je zult genieten van een wandeling door het mimosa- en eucalyptusbos, galopperen op een prachtig wild strand, het observeren van een verwoest Portugees kasteel, de ontdekking van het eiland Mogador met zijn gevangenis en zijn bewaard gebleven moskee en de oversteek van de Kssob-rivier met zijn trekvogels. Tenslotte bezoek je de overblijfselen van het paleis van sultan Moulay Abdallah, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

 

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Essaouira!

Wie aan Marokko denkt, denkt vaak aan het overweldigende Marrakech of het strand van Agadir. Essaouira combineert het beste van beiden.

 

De historische Medina, majestueuze stadsmuren, lokale cultuur... je vindt het hier allemaal. Het kilometerslange zandstrand is de ideale plek om te zwemmen, zonnen of zelfs te sporten. Surfliefhebbers uit de hele wereld komen hier om te genieten van de branding en de golven.

 

Ook de haven is een bezoek waard! In de 18de en 19de eeuw was het zelfs de grootste handelshaven van Marokko. Wandel langs de kade en kijk toe hoe de vissers hun netten repareren en vis schoonmaken.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 156

Check-in: 12:00
Check-out: 14:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (MAD 34,10 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op:

- Je hebt een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Gratis parking
  • Conciërgedienst
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Minibar

Restaurants en bars in het hotel:

  • Alizés
  • The Safran
  • The Seven
  • The Deck
  • The Admiralty

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Hammam
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Fitness

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Atlas Essaouira & Spa 5*