Ontdekkingsreis door Maleisië met optionele strandverlenging - Kuala Lumpur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een adembenemende vakantiebestemming en prikkel uw zintuigen
  • Reis door een van de mooiste landen in Zuidoost-Azië 
  • Bezoek Kuala Lumpur, Malakka, de Cameron Highlands en Penang
  • Kies voor een optionele strandverlenging naar het paradijselijke Langkawi

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Maleisië

Maleisië bestrijkt twee geografische gebieden; het Maleisisch schiereiland en de noordelijke helft van het eiland Borneo. U zult merken dat Maleisië een ongelooflijk divers land is! Van de opwindende hoofdstad Kuala Lumpur, een intrigerende mix van traditie en moderniteit, tot de prachtige eilandresorts Penang, Langkawi en Pangkor.

Een vakantie in Maleisië biedt u de mogelijkheid om te genieten van geweldige gerechten, ongerepte stranden, kristalhelder water, rustige eilanden, traditionele dorpen, moderne steden en zelfs 's werelds oudste regenwoud!

Reisbeschrijving

Kies zelf de aanbieding die het best bij u past:

Aanbieding 1: rondreis door Maleisië
- 9 nachten: 9 nachten rondreis door Maleisië 

Aanbieding 2: rondreis door Maleisië en strandverlenging
- 12 nachten: 9 nachten rondreis door Maleisië + 3 nachten op Langkawi

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Kuala Lumpur
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur, wordt u hartelijk ontvangen door uw privéchauffeur en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Kuala Lumpur.

Dag 2: Kuala Lumpur
Na het ontbijt vertrekt u om 9.00u voor een tour van een halve dag door Kuala Lumpur. Het bezoek omvat het King's Palace (fotostop), de Nationale Moskee & het treinstation, het Nationaal Monument, het Onafhankelijkheidsplein, het Sultan Abdul Samad-gebouw (fotostop), de Selangor Club (fotostop), St Mary's Church en 's werelds hoogste vrijstaande vlaggenmast.
Vervolgens bezoekt u de Seri Mahamariaman-tempel en het kleurrijke Chinatown, waar u eventueel ook enkele leuke souvenirs kunt kopen. Ga verder naar de hoogste Communicatietoren in Zuidoost-Azië, de Toren van Kuala Lumpur, voor een panoramisch uitzicht over de stad en de Petronas Twin Tower (fotostop), de hoogste tweelingtoren ter wereld. Nadien keert u terug naar uw hotel.
Overnachting in Kuala Lumpur.
Dag 3: Kuala Lumpur
Vandaag profiteert u van een vrije dag in Kuala Lumpur. Trek opnieuw de stad in of relax in uw hotel... Aan u de keuze!
Overnachting in Kuala Lumpur.
Dag 4: Kuala Lumpur - Cameron Highlands (260 km / 4 uur)
Vandaag bezoekt u de bekende Cameron Highlands, 1542 meter boven zeeniveau en wereldberoemd omwille van zijn theeplantages. Onderweg stopt u voor een lunch en maakt u een fotostop aan de Iskandar-watervallen. Hier ontmoet u enkele plaatselijke inboorlingen en krijgt u misschien een blaaspijpdemonstratie. Op weg naar het resort stopt u ook voor lokale thee en koffie.
Overnachting in de Cameron Highlands.

Dag 5: Cameron Highlands
Na het ontbijt bezoekt u een theeplantage- en workshop. Nadien staan er ook een vlinderboerderij, een moestuin, een aarbeienboerderij, een rozentuin en een wandeling op het marktplein op het programma. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant en u kunt ook een uurtje in Tanah Rata doorbrengen alvorens terug te keren naar het hotel.
Overnachting in de Cameron Highlands.

Dag 6: Cameron Highlands - Kuala Kangsar - Taiping (171 km / 4 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar Kuala Langsar, langs een schilderachtige route via Simpang Pulai. Bij aankomst in Kuala Kangsar, de koninklijke stad van de staat Perak, bezoekt u de Sultan Azlan Shah Gallery, die werd gebouwd en bewaard van het oude kasteel genaamd Istana Ulu of Istana Kota.

De werken startten in 1898 en het geheel werd voltooid in 1903. Het voormalige paleis, dat voor het eerst werd bewoond door Sultan Idris 1 in 1903, werd in 2003 gerestaureerd en vernoemd naar de huidige sultan, wiens persoonlijke bezittingen, documenten, herinneringen, familiefoto's, trofeeën en staat regalia, tentoongesteld worden voor het grote publiek. Laat u aangenaam verrassen door de unieke en mooie items die u hier kunt bezichtigen.

Ga vervolgens naar een schaduwrijk en exclusief gebied ten zuidwesten van het stadscentrum, waar een aantal historische, culturele en religieuze attracties te vinden zijn. Bezoek de Ubudiah-moskee met de gouden koepel, waarschijnlijk de mooiste moskee van Maleisië, en Istana Iskandariah en Istana Kenangan, twee heel verschillende maar even mooie koninklijke paleizen. Onderweg stopt u voor lunch.

Ga verder naar het Perak Museum, het oudste museum van het Maleisische schiereiland. Het werd in 1883 gesticht door Sir Hugh Low, de vierde Britse resident van Perak (1877-1889). Hierna volgt een bezoek aan het Taiping War Cemetery, de laatste rustplaats voor geallieerd personeel dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gedood. Er worden hier meer dan 850 slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht, waarvan er meer dan 500 nog niet geïdentificeerd zijn.

U eindigt de tour met een wandeling rond het prachtige Taiping Lake Gardens, de eerste openbare tuin die werd aangelegd tijdens de Britse overheersing in Maleisië. Verken uw hotel en profiteer van een ontspannen avond.
Overnachting in Taiping.
Dag 7: Taiping - Kuala Sepetang - Penang (107 km / 2 uur)
Vandaag gaat u naar Kuala Sepetang. Na het ontbijt bezoekt u een houtskoolfabriek en ziet u zelf hoe houtskool wordt geproduceerd. De fabriek heeft de reputatie de beste houtskool in Azië te produceren en heeft grote vraag van de grote Japanse markt. Elk proces zal in detail worden uitgelegd en is buitengewoon interessant en educatief. Vervolg uw reis naar het noorden naar Bukit Merah. Neem bij aankomst een boot naar het eiland Orangutan.

Bij het verlaten van de steiger kijkt u best goed rondom u; u ziet misschien een orang-oetan of twee, slingerend van boom naar boom of genietend van een dutje. Leer meer over het leven van een orang-oetan, waar u verbazingwekkende feiten leert over deze intelligente primaat. Een wandeling door de tunnel met halve omheiningen van stalen omheiningen is een nederige ervaring, waar wij mensen, schijnbaar in een kooi, kunnen turen en geboeid worden door de orang-oetans die vrij rondlopen in de bomen, op het gras, bij de struiken en bij het meer!

Vervolgens reist u door naar Penang. Check in bij het hotel waar u de komende drie nachten verblijft. Dit is een plek die bekend staat om zijn street food. Laat u culinair verrassen als u zich een weg baant door de stad! 
Overnachting in Penang.
Dag 8 & 9: Penang
Breng twee dagen door op uw eigen tempo.
Overnachting in Penang.

Dag 10: Vertrek uit Penang
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Penang gebracht voor uw vlucht huiswaarts. Indien u voor de optionele strandverlenging heeft gekozen, wordt u naar de Penang Jetty gebracht voor de ferry naar Langkawi.

Uw optionele strandverlenging naar Langkawi

Uw optionele strandverlenging naar Langkawi
Dag 10: Penang - Langkawi (per ferry)
Ontbijt en transfer naar de Penang Jetty, waar u de ferry neemt naar Langkawi. Deze overtocht duurt ongeveer 2,5 uur.
Bij aankomst wordt u naar uw resort gebracht.
Overnachting op Langkawi.


Dag 11 & 12: Langkawi
Geniet van een heerlijk strandverblijf en breng de dag door zoals u zelf wilt.
Overnachting op Langkawi.

Dag 13: Vertrek 
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Voor een optimale nachtrust, verblijft u tijdens deze rondreis uitsluitend in mooie Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels. U heeft de keuze tussen hotels in de standaard categorie of in de superior categorie, voor een vakantie die helemaal voldoet aan uw wensen.


Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Kuala Lumpur: Holiday Inn Express 3* of Melia Hotel 4*
- Cameron Highlands: Lake House Boutique 4*
- Taiping: Novotel Taiping 4*
- Penang: Hotel Neo 3* of Penaga 4* Boutique

Indien u kiest voor de optionele strandverlenging:
- Langkawi: Berjaya Langkawi Beach Resort 4* of Meritus Pelangi Beach Resort 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt en 2x lunch (exclusief drankjes).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 22°C max : 32°C
Feb
min : 22°C max : 33°C
Mrt
min : 23°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 33°C
Mei
min : 23°C max : 33°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 32°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00u
- Check-out: 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het programma
- Ontbijt
- 2 lunch (exclusief drankjes)
- Bezoeken en activiteiten volgens het programma
- Engelstalige gids
- Privétransfers in een geklimatiseerd voertuig

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd
- Optionele verzekeringen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Toeslag voor nationale feestdagen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis door Maleisië met optionele strandverlenging