Avani Sepang Goldcoast Resort 5* met optionele stopover in Singapore - Kuala Lumpur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een opwindend, all-inclusiveverblijf in de buurt van Kuala Lumpur
  • Ontdek het beste van de stad, maar ook de zon, zee en het strand
  • Breng uw nachten door in een luxueuze villa met twee slaapkamers
  • Kies voor een optionele stopover in Singapore om deze kosmopolitische plek te verkennen

Welkom in ... Kuala Lumpur!

Pak uw koffers en kom met ons mee naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië en een opwindende en bruisende metropool. Dit is een van de meest moderne steden in Zuidoost-Azië met duizelingwekkende wolkenkrabbers en authentieke wijken zoals Kampung Baru. Naast een fascinerende cultuur die invloeden kent uit China en India, kunt u hier ook genieten van een enorme culinaire diversiteit met smaken van over de hele wereld.

Het Avani Sepang Goldcoast Resort ligt aan een ongerept strand aan de kust niet ver van het centrum van Kuala Lumpur, de perfecte plek om uw batterijen op te laden en te genieten van zon, zee en strand, met de stad vlakbij.
Kom snel met ons mee!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: 7 nachten in het Avani Sepang Goldcoast Resort

Aanbieding 2: 10 nachten waarvan 3 nachten in het Concorde Hotel Singapore + 7 nachten in het Avani Sepang Goldcoast Resort 

Avani Sepang Goldcoast Resort

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op de wasservice (exclusief stomerij)
In het Avani Sepang Goldcoast Resort wordt moeiteloos een tropische sfeer gecombineerd met avontuurlijke opties en complete rust vlak aan het strand. U kunt uw dagen doorbrengen in de zon of in de luxueuze spa en de volgende dag vertrekt u op verkenning in de bruisende hoofdstad of boekt u een excursie bij het hotel.

Dit fantastische resort ligt aan de Straat van Malakka en bestaat uit prachtige villa's op palen boven het water, in de vorm van een palmboom. En dankzij de schitterende voorzieningen, kunt u hier heerlijk relaxen met een cocktail in de hand en uitzicht op de sprankelende oceaan ... Een waar stukje paradijs!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Villa met twee slaapkamers 

Villa met twee slaapkamers (122 m²)

Tijdens uw verblijf in uw Villa met twee slaapkamers geniet u van de ruime, de luxe en de mooie uitzichten op zee. Uw villa bestaat uit een master bedroom met inloopkast en een eigen, marmeren badkamer, plus een tweede slaapkamer met eigen badkamer. Relax in de grote woonkamer of op uw privéterras en vergeet alle zorgen ... Daarnaast vindt u hier ook twee TV's, airconditioning, een kluis en badjassen en slippers.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • 20% korting op eten en drinken (exclusief tabak, alcohol, roomservice en promoties)
In het Avani Sepang Goldcoast Resort wordt u verwend met culinaire opties in de 5 restaurants, 2 bars en lounge.

Sepoi-Sepoi heeft een minimalistische inrichting en is de perfecte plek om de plaatselijke smaken te ontdekken. Relax in een cabana met een koffie en bewonder het natuurlijke design met een rieten dak en een huiselijke sfeer. Stop hier voor de lunch, een snack of een ligt diner met Maleisische-Chinese gerechten en heerlijke sandwiches.

Bila-Bila betekent "op elk moment" in het Maleisisch en dat is exact wat u in dit restaurant kunt doen: lekker eten en drinken wanneer u dat wilt! Geniet van het zachte zeebriesje op het terras of neem binnen plaats voor een à-la-cartemaaltijd of een heerlijk buffet bestaande uit plaatselijke en internationale smaken. Mis zeker de overheerlijke dessertjes niet!

Het resort beschikt ook over een authentiek Chinees restaurant, Hai Sang Lou, waar alle gerechten klaargemaakt worden met de beste verse ingrediënten. En als u zin heeft in een uniek culinair avontuur, moet u richting Perahu. Bij zonsondergang dineert u hier onder het rieten dak met uitzicht op zee en proeft u van verfijnde maaltijden met internationale invloeden en plaatselijke recepten. Wat denkt u van een echte Maleisische barbecue of gegrilde zeevruchten in bananenbladeren? Terwijl u eet, geniet u van een opwindende sfeer met live muziek.

Stimbot serveert een echte Chinese fondue, iets wat u echt moet proberen tijdens uw verblijf in Maleisië! De Selat Bar is dan weer de perfecte plek om uw avond af te sluiten onder de wuivende palmbomen. Nip van een drankje of gooi uw benen los op de Caraïbische muziek, jazztonen of waag u aan enkele pasjes flamenco. 

De volpensionformule bestaat uit:
- Een 2-gangen diner in Perahu
- Drie keer een dinerbuffet in Bila-Bila
- Drie keer een lunchbuffet inn Bila-Bila
- Twee lunches in Sepoi-Sepoi
- Twee dimsum menu's voor de lunch in Hai Sang Lou
- Twee diners in Stimbot
- Een oosters diner in Hai Sang Lou
- Dagelijks ontbijtbuffet in Bila-Bila

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 4 vouchers voor een massage van 30 minuten
  • 20% korting in de AVANI Spa
  • Dagelijkse pendeldienst naar het centrum van Kuala Lumpur en de Mitsui Outlet mall
Er zijn tal van manieren om uw dagen in het Avani Spang Goldcoast Resort door te brengen ... Stap binnen in de luxueuze spa waar u even alle zorgen vergeet. Kies voor een behandeling of massage en relax daarna met een lekker drankje en een zeebriesje. Als u van de zon wilt genieten, kunt u richting het wondermooie zwembad of het idyllische zandstrand. Blijft u liever in beweging? Kies dan voor een yogales, een training in de fitness of een spannende watersport. Op het strand kunt u ook voetballen, volleyballen en petanque of tafeltennis spelen. Er is voor ieder wat wils en de keuze is aan u!

Uw optionele stopover in Singapore

Ontdek deze fantastische stad met al zijn unieke bezienswaardigheden en attracties! De magnifieke Merlion is een perfecte plek om een foto te nemen en de Civic wijk, het Padang, de Cricket Club, het historische parlement en het stadhuis zijn niet te missen! Singapore beschikt ook over één van de oudste taoïstische tempels ter wereld: de Thian Hock Keng tempel. In de National Orchid Garden vindt u maar liefst 60.000 verschillende soorten orchideeën en ook Little India is een must-see, het hart van de Indiase gemeenschap.

Concorde Hotel Singapore 4*

Een oase van rust midden in een bruisende stad... het Concorde Hotel Singapore 4* zorgt ervoor dat u heerlijk kunt relaxen op een fantastische locatie aan Orchard Road, een waar winkelparadijs! Geniet van elk comfort dat u kunt wensen vlak bij winkels, restaurants en meer. Uw batterijen opladen was nog nooit zo makkelijk in de luxueuze kamers van het hotel met een ontspannende sfeer. En als u echt wilt genieten moet u richting het zwembad van het hotel. Een uitzonderlijk adresje in een uitzonderlijke stad!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
Stap binnen in uw urban oasis, een moderne kamer met een trendy design. Hier geniet u van elk comfort om uw batterijen op te laden na een drukke dag in de stad met luxueuze voorzieningen en een zacht bed om heerlijk weg te dromen...

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Het Concorde Hotel Singapore beschikt over een waaier aan restaurants en bars waar u culinair verwend wordt. Het Spices Café brengt uitstekende menu's met zowel plaatselijke als internationale lekkernijen en verse zeevruchten. Het Nogawa Restaurant serveert heerlijke Japanse specialiteiten, waar u de meesterchefs aan het werk kunt zien met de meest verse producten!

Uw avonden brengt u door in de Spices Bar met een cocktail (of twee) na een lange dag shoppen en sightseeing. Als u tussendoor op zoek bent naar een lichte snack, is de Lobby Lounge de place to be en de Pool & Bar is perfect voor een hapje of een drankje in open lucht.

Activiteiten

Vindt u het ook op vakantie belangrijk om in vorm te blijven? Ga dan richting de volledig uitgeruste fitness van uw hotel om u in het zweet te werken. Daarna kunt u een duik nemen in het zwembad om wat afkoeling te zoeken, u zult zich geen moment vervelen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1: De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Indien u aankomt tussen 00.00 uur en 06.00 uur geldt er een toeslag van 150 Maleisische Ringgit. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Aanbieding 2: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. Ook bij deze aanbieding geldt in Kuala Lumpur de toeslag indien u aankomt tussen 00.00 uur en 06.00 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Singapore

PRIVÉTOUR DOOR SINGAPORE MET EEN LOKALE ENGELSTALIGE GIDS (MINIMAAL 2 PERSONEN)

Extra opties in Singapore
Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Singapore tijdens deze 3,5 uur durende tour. Vertrek om 9:00 of 14:00 uur. 

De tour begint met een bezoek aan de eerste Unesco World Heritage Site in Singapore - de Singapore Botanical Gardens en een wandeling door de National Orchid Garden, waar een tentoonstelling van 60.000 orchideeënplanten te zien is. Ga door naar Little India, een oase van Indiase cultuur en etniciteit die de levendige en kleurrijke Indiase gemeenschap van Singapore laat zien. Laat uw zintuigen tot leven komen als u langs de winkels wandelt meteen verscheidenheid aan exotisch fruit, lokale groenten, jasmijn en slingers van orchideeën.

Vervolgens gaat u naar de monding van de Singapore River bij Merlion Park voor een uitzicht op het iconische Merlion en Marina Bay. Merlion, met het hoofd van een leeuw en het lichaam van een vis, is een creatie die het bescheiden begin van Singapore als vissersdorp vertegenwoordigt. U wandelt door het financiële district van het historische Chinatown district, een etalage voor de rijke culturele geschiedenis van de vroege kolonisten. Singapore's grootste etnische groep, de Chinezen, heeft zich hier gevestigd, maar binnenin is een van de oudste en meest pittoreske hindoeïstische tempels te vinden.

Duur van de tour: 3,5 uur
Hoogtepunten: National Orchid Garden, Little India, Merlion Park, Chinatown
Minimum 2 deelnemers
Talen: Engels. Frans, Italiaans, Duits, Spaans of Russisch met toeslag: SGD 50 per persoon

PRIVÉ AVONDTOUR SINGAPORE EN MARINA BAY MET LOKALE ENGELSTALIGE GIDS (MINIMAAL 2 PERSONEN)

Extra opties in Singapore
Vertrek om 18.00 uur.
De Gardens by the Bay brengen de visie van en stad in een tuin tot leven... Deze bekroonde creatie van maar liefst 101 hectare biedt fantastische uitzichten op het water en na zonsondergang is de skyline van de Marina Bay adembenemend. Bewonder de iconische verticale tuinen van Supertree Grove die overdag voor schaduw zorgen en 's avonds prachtig verlicht worden.

Daarna wordt u betoverd door het fantastische uitzicht vanaf het Marina Bay Sand's Skypark Observation Deck, 200 meter in de lucht! Wandel over het platform om een licht- en geluidshow te bewonderen en eindig de dag met een tochtje in een bumboat, een traditionele boot over de Singapore rivier. 

Opmerking: er zijn fastfoodrestaurants beschikbaar bij de Gardens by the Bay, maar we raden u aan om een vroeg diner te nemen.
Duur van de tour: 3,5 uur
Hoogtepunten:
 Gardens by the Bay, Supertree Grove, Marina Bay Sand's Skypark Observation Deck en boottocht over de Singapore rivier
Minstens 2 personen
Talen: Engels. Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Russisch met toeslag: SGD: 40 per persoon

NACHTSAFARI IN DE ZOO MET LOKALE ENGELS SPREKENDE GIDS (MINIMAAL 2 PERSONEN)

Extra opties in Singapore
Verken het Night Safari Park in alle veiligheid en vanuit het comfort van een openluchttram. Dit is de eerste nachtzoo ter wereld en is verdeeld in 7 gebieden met elk een ander thema. U verkent verschillende terreinen met de rotsachtige bergen van de Himalaya en de grasvlaktes van Afrika. Onderweg kunt u tal van nachtdieren bewonderen in hun natuurlijke habitat. Als u kies voor een tocht over het wandelpad kunt u de dieren van dichtbij observeren. Als het weer het toelaat ontdekt u het spectaculaire Thumbuakarvuur of het spektakel van de nachtdieren.

Hoogtepunten: tour in een voertuig met airconditioning
Professionele gids aan boord
Entreeprijzen en tramrit inbegrepen
Minimum 2 personen
Talen: Engels. Frans, Italiaans, Duits, Spaans of Russisch met toeslag: SGD 80 per persoon

Het weer

Jan
min : 22°C max : 32°C
Feb
min : 22°C max : 33°C
Mrt
min : 23°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 33°C
Mei
min : 23°C max : 33°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 32°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Ligging

Concorde Hotel Singapore: 100 Orchard Rd, Singapore 238840
Avani Sepang Goldcoast Resort: 
67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kampung Bagan Lalang, 43950 Sungai Pelek, Selangor, Maleisië

De afstand tussen de luchthaven van Singapore en het Concorde Hotel Singapore bedraagt 22,5 km.
De afstand tussen de luchthaven van Kuala Lumpur en het Avani Sepang Goldcoast Resort bedraagt 37,8 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Avani Sepang Goldcoast Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 315
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Excursiebureau
  • Valutawissel
  • Wifi
  • Pendeldienst
  • Kinderopvang
  • Lift
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Plafondventilator
  • 2 TV's
  • Minibar
  • Kluis
  • 2 slaapkamers met eigen badkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Zonneterras
  • Aan het strand
  • Spa
  • Massages en behandelingen
  • Kinderclub
  • Watersporten
  • Voetbal, volleybal, petanque en tafeltennis op het strand
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Concorde Hotel Singapore:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. 
Aantal kamers in het hotel: 407
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Meertalig personeel
  • Businesscentrum
  • Dokter (op aanvraag)
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kabel TV
  • Adaptors voor de stopcontacten
  • Telefoon met directe buitenlijn
  • Smartphone
  • PressReader app met kranten en magazines
  • Entertainment systeem
  • Elektronische kluis
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Avani Sepang Goldcoast Resort 5* met optionele stopover in Singapore