Rondreis Gouden Driehoek en verlenging naar de Malediven - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van Sri Lanka tijdens een privérondreis met chauffeur
  • Maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking en beleef unieke avonturen
  • Kom helemaal tot rust op de exotische stranden van de Malediven
  • Bewonder wilde olifanten tijdens een onvergetelijke optionele safari in Minneriya

Welkom in... Sri Lanka

Sri Lanka is een weelderig en tropisch paradijs. Arabische handelaren noemde het Serendib; vandaar het woord 'serendipiteit', wat 'ontdekking door gelukkig toeval' betekent. Het werd destijds beschreven door Marco Polo als 'ongetwijfeld het mooiste eiland van deze grootte in de hele wereld'. 

Het is een cultureel en ecologisch divers land, met negen UNESCO-Werelderfgoedsites (de oudste dateert uit de 3e eeuw voor Christus), enorm veel zoogdieren en meer dan 400 vogelsoorten, prachtige bloemen, planten en bomen, en beroemd om zijn thee. Er zijn 14 nationale parken van de 100 die beschermd zijn door de overheid, en de kustlijn heeft tropische stranden met palmbomen. 

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Deze aanbieding is de ideale combinatie van ontdekking en ontspanning! U maakt een rondreis in 6 nachten met een Engelstalige chauffeur en ontdekt de talrijke natuurlijke en culturele pareltjes van Sri Lanka.
Aansluitend vliegt u door naar de Malediven, voor een op en top ontspannen verblijf in een schitterend 5* resort!


De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

- 9 nachten: 6 nachten Sri Lanka + 3 nachten Malediven
- 11 nachten: 6 nachten Sri Lanka + 5 nachten Malediven
- 13 nachten: 6 nachten Sri Lanka + 7 nachten Malediven

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Colombo - Negombo
Dag 2: Hendala / Habarana
Dag 3: Habarana (Sigiriya & Polonnaruwa)
Dag 4: Habarana 
Dag 5: Habarana / Matale / Kandy
Dag 6: Kandy (Ramboda)
Dag 7: Kandy - Malediven
Dag 8 tot 9, 11 of 13 (naar gelang de gekozen aanbieding): Malediven
Dag 10, 12 of 14 (naar gelang de gekozen aanbieding): Vertrek uit de Malediven

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Colombo / Negombo
Bij aankomst op de luchthaven van Colombo, wordt u hartelijk ontvangen met een bloemenketting. Vervolgens wordt u naar de haven van Negombo gebracht, waar u kunt zien hoe de vissers terugkeren en een bezoek kunt brengen aan de vismarkt. 
Vervolgens neemt u uw intrek in uw hotel en is er een rustpauze voorzien.
Nadien bezoekt u de tempel van Kelaniya, gekend om zijn typerende architectuur en zijn prachtige muurschilderingen.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 2: Hendala / Habarana
Vandaag gaat u naar het centrum van het eiland. U bezoekt er een kokospalmplantage en een aanpalende boerderij waar men waterbuffels kweekt. Uw lunch is op basis van lokale producten.
Onderdompeling in de Sri Lankaanse dagelijks: wandeling door dorpen en rijstvelden, rijden in een kano op een met lotus bedekte vijver, bezoek aan plantages. Singaporese kookdemonstratie en lokale lunch bij homestay. Vrije tijdOptioneel: 4x4 safari om wilde olifanten te observeren in een reservaat in de regio.Diner en overnachting in het hotel.Vervolgens reist u door naar Habarana en checkt u in in uw hotel. De rest van de dag bent u vrij om te doen waar u zin in heeft.
Optioneel en met bijbetaling: bezoek aan de grotten van Dambulla.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 3: Habarana ( Sigiriya & Polonnaruwa)
Bezoek aan Sigiriya en zijn bekende Leeuwenrots, door UNESCO als Werelderfgoed geclassificeerd. Na een duizelingwekkende klim naar de top, bewondert u de ruïnes van de citadel uit de 5e eeuw na Christus en het adembenemende uitzicht op de omliggende bossen en dorpen. Na de lunch rijdt u naar Polonnaruwa, de voormalige hoofdstad van het eiland in de 12e eeuw, waar u de overblijfselen van dit glorieuze verleden zult zien. Mis Gal-Vihara en zijn beroemde liggende Boeddha, uitgehouwen in een rots, niet. U bezoekt ook een houtsnijwerkplaats.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Habarana
Onderdompeling in het dagelijkse lokale leven: een wandeling door dorpen en rijstvelden, een kanotocht op een met lotus bedekte vijver en een bezoek aan plantages. Aansluitend is er een Singaporese kookdemonstratie en een lokale lunch bij mensen thuis. De rest van de dag brengt u door zoals u zelf wilt.
Optioneel en met bijbetaling: jeepsafari naar het Minneriya National Park.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Habarana / Matale / Kandy
Vervolg uw weg naar Matale om een tuin vol specerijen te bezoeken, ontdek de weelderige flora en verschillende soorten aromatische kruiden. Kookles met kruiden en lunch in de tuin. Na een bezoek aan een batikworkshop rijdt u door naar Kandy. U krijgt er een rondleiding door de stad en maakt een tussenstop bij een edelsteenmolen, alvorens uw intrek te nemen in uw hotel
's Avonds is er een Kandy-dansspektakel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Kandy (Ramboda)
Vrije voormiddag.
Optioneel en met bijbetaling: bezoek aan de botanische tuin van Peradeniya.
In de namiddag maakt u een excursie naar een theeplantage in Ramboda, inclusief een degustatie en een lunch.
Op de terugweg naar Kandy bezoekt u de indrukwekkende Tempel van de Tand, de meest heilige van het land.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7: Kandy / Malediven
U bezoekt een plek waar olifanten centraal staan. U leert er alles over dit iconische dier en woont een olifantenbad bij. U leert alles over de geheimen van het maken van "olifantenpapier", gevolgd door een lunch. 
Aansluitend vertrekt u naar Colombo, waar u een rondleiding door de stad krijgt: het Onafhankelijkheidsmonument, het koloniaal stadscentrum, de Gangarama-tempel en de Galle-boulevard.
Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar de Malediven. Bij aankomst gaat het per speedboot naar uw hotel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 8 tot 9, 11 of 13 (naar gelang de gekozen aanbieding): Malediven
Profiteer van zon, zee en strand op een paradijselijke plek!
Diners en overnachtingen in het hotel.

Dag 10, 12 of 14 (naar gelang de gekozen aanbieding): Vertrek uit de Malediven
Na het ontbijt gaat u per speedboot naar de luchthaven van Malé voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis pakt u uw koffers uit in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels. Zo rust u optimaal uit na een dag vol ontdekkingen!





Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Negombo: Goldi Sands Hotel
- Dambulla: Fresco Water Villa
- Kandy: Thilanka Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension (exclusief drankjes) van het diner op dag 1 tot het ontbijt op dag 7.

Uw strandverlenging naar de Malediven

Uw strandverlenging naar de Malediven
Op het noordelijke Malé-atol, op slechts 20 minuten per speedboot van de luchthaven, is het Paradise Island Resort & Spa 5* de ideale plek om te relaxen in een paradijselijk kader met uw voeten in het water. Het panorama dat op u wacht lijkt zo van een postkaart te komen: uitzicht op de kristalheldere oceaan, fijne zandstranden en een rijke fauna en flora!

Uw kamer
U kunt kiezen tussen een Superior Beach Bungalow (26 m²) en een Water Villa (77 m²).

Ruim, licht en gezellig... Uw bungalow is ingericht met rustgevende kleuren en voorzien van moderne faciliteiten. Houdt u van een exotische sfeer? Neem dan een douche in open lucht onder de palmbomen! U geniet ook van een privétuintje om het prachtige uitzicht te bewonderen.

Uw pension
U verblijft op basis van volpension. Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een all-inclusiveformule. Het hoofdrestaurant van het resort brengt plaatselijke specialiteiten en de internationale keuken in buffetvorm voor al uw maaltijden. Liefhebbers van de Italiaanse en Japanse keuken moeten richting het Ristorante Al Tramonto en Fukuya restaurant voor een onvergetelijke smaaksensatie. En de avond sluit u af met een lekker drankje en eindeloos plezier in de karaokebar.

Uw activiteiten
Slenter over de eindeloze stranden, ga heerlijk zonnebaden aan de rand van het zwembad of verken de kleurrijke onderwaterwereld... het kan allemaal! Sportievelingen volgen een les aerobic of spelen een spelletje beachvolley. En wie echt helemaal wil relaxen kan terecht in de luxueuze spa.
U kunt kiezen uit de volgende activiteiten tijdens uw verblijf: badminton, snooker, tafeltennis, beachvolley, squash, sauna, hamam, tennis, basketbal, jacuzzi, surfen, kanovaren en kajakken.

Speciaal voor u: inclusief hotelbelastingen

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief/exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de grotten van Dambulla

Extra opties
Dit UNESCO-Werelderfgoed dateert uit de 1e eeuw voor Christus en ligt in de Noord-Centrale Provincie. Dit verbazingwekkende complex van vijf grotten werd voor het eerst gebruikt als een toevluchtsoord door een voormalige koning die, bij het herwinnen van zijn troon, schitterende beelden liet uithouwen in de rots. De koningen die hem opvolgden verbeterden deze grotten verder, die vandaag meer dan 150 Boeddhabeelden bevatten, waarvan de grootste een kolossale figuur is die zich over 15 meter uitstrekt. Deze belangrijke historische site is de ideale plek om Sri Lankaanse kunst te bewonderen.

Jeepsafari naar het Minneriya National Park

Extra opties
Het Minneriya National Park ligt tussen Habarana en Polonnaruwa en strekt zich uit over 8890 hectare. U vindt er een weelderige fauna en flora, waaronder olifanten en luipaarden. Tijdens het droge seizoen is dit de ideale plek om kennis te maken met de ongerepte fauna en flora van de regio.

Bezoek aan de botanische tuin van Peradeniya

Extra opties
De Royal Botanical Gardens van Peradeniya werden gesticht in de veertiende eeuw door koning Wickramabahu III en ligt zo'n 5 km buiten Kandy. Dit wordt beschouwd als een van de mooiste botanische tuinen ter wereld en is niet te missen voor natuurliefhebbers.

Stel u een wandeling voor door een 'gang' van palmbomen om zich daarna te vergapen aan een gigantische Java vijgenboom, de geuren van de kruiden en bloemen op te snuiven en het paradepaardje te bezoeken: een serre vol met adembenemende orchideeën! Een ander hoogtepunt is het bewonderen van de vleermuizen in de hoge bomen. Dit mag u niet missen!

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 26°C max : 32°C
Apr
min : 27°C max : 33°C
Mei
min : 27°C max : 33°C
Jun
min : 26°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 25°C max : 30°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 30°C
Dec
min : 23°C max : 30°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 deelnemers

Inbegrepen in de prijs:
- 6 nachten in 4* hotels tijdens de rondreis (de bedopstelling, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, kan niet gegarandeerd worden)
- Volpension (exclusief drankjes), van het diner op dag 1 tot het ontbijt op dag 7
- Transport per privévoertuig met airco en Engelstalige chauffeur
- Luchthaventransfers
- Bezoeken en excursies zoals vermeld in het programma
- Inclusief hotelbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Niet-vermelde bezoeken en toegangskosten
- Optionele verzekeringen

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Details over uw strandverlenging

Alle praktische informatie over het Paradise Island Resort 5:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 282
Check-in: 13.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€4,60/nacht/kamer) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Inbegrepen bij uw optionele all-inclusiveformule:
- Ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant 
- Mineraalwater in de hoofdbar, de strandbar, de cafetaria en het hoofdrestaurant zonder tijdsrestricties
- Koffie of thee in de hoofdbar en in het hoofdrestaurant (warm of koud)
- Frisdrank en vruchtensap, bier in de hoofdbar, in de strandbar en in het hoofdrestaurant
- Huiswijn in de hoofdbar en in het hoofdrestaurant
- Sterke drank: gin, vodka, rum, whiskey in de hoofdbar en in het hoofdrestaurant
- 4-uurtje bestaande uit thee, koffie, sandwiches en taarten in de cafetaria
- Gratis sport: badminton, tafeltennis, squash, biljart, snooker, tennis, basketbal, volleybal
- Stoombad en sauna in de spa
- Gratis excursies: 1 keer nachtvissen tijdens uw verblijf

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Was- en strijkservice
  • Droogkuis
  • Valutawissel
  • Souvenirwinkel
  • Excursiebalie
  • Conciërgeservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Ventilator
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Terras
  • Minibar
  • Kluisje (met toeslag)
  • Badkamer
  • Haardroger
  • Buitendouche (Superior Beach Kamer)
  • Bad (Superior Beach Kamer)
  • Privétuin (Superior Beach kamer)
  • MP3-station (Water Villa)
  • Terras met solarium en ligstoel (Water Villa)
  • Loungehoek met buitenmatras
  • Buitenbad met zicht op de lagune (Water Villa)

Activiteiten bij het hotel*:

  • Witte zandstranden
  • Strandvoorzieningen
  • Strandlakens
  • Zwembad met solarium met zicht op de lagune
  • Beachvolleybal
  • Aerobic
  • Basketbal

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Gouden Driehoek en verlenging naar de Malediven