Privétour Sri Lanka 4* & Makunudu Resort Maldives 4* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga naar zowel Sri Lanka als de Malediven tijdens een unieke vakantie
  • Maak een tour van 4 nachten langs de culturele hoogtepunten van Sri Lanka
  • Logeer in luxueuze 4* hotels op elke bestemming
  • Eindig uw verblijf aan de paradijselijke stranden van de Malediven

Welkom in ... Sri Lanka en de Malediven!

Sri Lanka

Met acht Unesco Werelderfgoed sites op zo'n kleine oppervlakte en een fascinerende cultuur van 2000 jaar oud, is "De Traan van India" een prachtige vakantiebestemming. Toch kiezen vele reizigers liever voor het grotere en bekendere India of gaan ze rechtstreeks naar andere delen van Azië, wat Sri Lanka tot één van de best bewaarde geheimen van de streek maakt.

Bezoek eeuwenoude sites, legendarische tempels of laat u verbazen door de oudste boom ter wereld, de Anuradhapura. Maak een safari in een van de nationale parken op zoek naar olifanten, luipaarden, waterbuffels en exotische vogels. Of spendeer uw dagen aan een paradijselijk en ongerept wit zandstrand. Wie op zoek is naar wat meer actie kan gaan surfen of hiken in de weelderig groene heuvels en langs de theeplantages. Ook een trekking door het regenwoud behoort tot de mogelijkheden en tijdens een onvergetelijke treinrit kunt u de meest adembenemende landschappen bewonderen.

Een andere troef van het land is zonder twijfel de smaakvolle en gezonde gastronomie die kan ontdekt worden in straatstalletjes, toprestaurants en alles daartussen. 
Dit land laat vast en zeker een onvergetelijke indruk na!

Malediven

Deze archipel bestaat uit ongeveer 1190 kleine eilandjes die in het kristalheldere water van de Indische Oceaan liggen. Slechts 185 van deze eilandjes worden bewoond en de anderen worden gebruikt voor toerisme en landbouw. Verwacht u aan adembenemende koraalriffen en zandbanken, tropische vegetatie, paradijselijk witte stranden en eindeloos veel palmbomen.

De Malediven zijn ook een paradijs voor duikliefhebbers met kristalhelder water en ondiepe lagunes die perfect zijn om te snorkelen. Ontmoet meer dan 2000 kleurrijke vissoorten en de mooiste koralen. Tenslotte moeten we het nog even hebben over de plaatselijke cultuur, een levendige mix van Zuid-Indische, Singalese en Arabische invloeden die u terugvindt in de muziek, de kunst en de keuken.
De perfecte plek om uw vakantie te beëindigen!

Reisbeschrijving

We bieden u de perfecte combinatie van cultuur en strand met een rondreis langs de hoogtepunten van Sri Lanka en een strandverblijf in de Malediven. De hotels, de transfers en bezoeken zijn al geregeld door ons, u hoeft enkel nog te genieten van al dat moois.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan een privétour van 4 nachten in Sri Lanka en 3 nachten in het Makunudu Island Resort in de Malediven
- 9 nachten waarvan een privétour van 4 nachten in Sri Lanka en 5 nachten in het Makunudu Island Resort in de Malediven
- 11 nachten waarvan een privétour van 4 nachten in Sri Lanka en 7 nachten in het Makunudu Island Resort in de Malediven

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Colombo - Habarana
Dag 2: Haba
rana - Sigiriya - Hiriwaduna - Habarana
Dag 3: Habarana - Matale - Kandy - Nuwara Eliya
Dag 4: Nuwara Eliya - Ella - Udawalawe
Dag 5: Udawalawe - Airport - Maldives

Uw reisprogramma

Dag 1: Colombo - Habarana
Bij aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u ontvangen door onze medewerker die u helpt bij de formaliteiten op de luchthaven. Daarna vertrekt u met uw chauffeur in een voertuig met airconditioning richting Habarana (ongeveer 4 tot 5 uur rijden).
Bij aankomst kunt u inchecken in uw hotel om bij te komen van de lange vlucht.

Dag 2: Habarana - Sigiriya - Hiriwaduna - Habarana
Na het ontbijt in het hotel kunt u een bezoek brengen aan het bekende Sigiriya Rock Fortress wat zoveel betekent als "Leeuwenrots". (geschatte reistijd van Habarana naar Sigiriya: 15 tot 20 minuten, zie details bij "extra opties"). 

Vervolgens vertrekt u naar het dorpje Hiriwaduna waar u geniet van een traditionele lunch. Dit dorpje ligt op slechts twee kilometer van Habarana maar neemt u mee in de plaatselijke cultuur en het dagelijkse leven. Uw ontdekking start met een wandeling rond een wewa ofwel een door de mens gemaakt reservoir dat omringd wordt door de weelderige jungle. Hier ontmoet u niet alleen kleurrijke vogels, vlinders en misschien wel een krokodil, maar ook de locals die bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten zoals vissen en het wassen van kleding.
Tenslotte keert u terug naar het hotel waar u kunt genieten van de vele voorzieningen. Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Habarana - Matale - Kandy - Nuwara Eliya 
Na het ontbijt vertrekt u naar de Gouden Tempel van Dambulla (geschatte reistijd van Sigiriya naar Dambulla: 25 tot 30 minuten), een grote geïsoleerde rotsmassa. Het was hier dat koning Valagambahu zijn toevlucht zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later veranderde hij de grotten in een indrukwekkend tempelcomplex, vandaag de meest indrukwekkende grottempel van Sri Lanka!

Het complex van vijf grotten met meer dan 2000 vierkante meter geschilderde muren en plafonds die hier te vinden zijn, is meer dan 2000 jaar oud. Het is zelfs de grootste oppervlakte met schilderingen ter wereld! De grotten bevatten meer dan 150 afbeeldingen van Boeddha waarvan de grootste de kolossale figuur van Boeddha van 14 meter is, uit rots uitgehouwen. 
U kunt de beklimming maken naar de top van de rotsen op 200 meter hoogte, niet aangeraden voor personen die moeite hebben met stappen.

Vervolgens reist u door naar Kandy en bezoekt u onderweg de kruidentuin van Matale (geschatte reistijd van Dambulla naar Matale: 1 uur tot 1 uur en 30 minuten). Kruiden zijn al eeuwenlang een van de meest belangrijke exportproducten van Sri Lanka. Ze worden niet enkel gebruikt in gerechten, maar ook in medicijnen en cosmetica. Van de 15 belangrijkste kruiden die hier groeien, zult u er verschillende herkennen, waardor de 'originele kaneelstokjes' die endemisch zijn voor Sri Lanka.

Daarna rijdt u verder naar Kandy waar u kunt shoppen en een bezoek brengt aan de Tempel van de Tand (geschatte reistijd van Matale naar Kandy: 1 uur tot 1 uur en 30 minuten). De laatste hoofdstad van het Singhalese koninkrijk heeft ook vandaag not een sfeer van grandeur, spiritualiteit en elegantie. De stad wordt omringd door beboste heuvels, in het centrum vindt u een prachtig meer en de wereldbekende "Tempel van de Tand" is een absoluut hoogtepunt. Dit is het culturele en spirituele hart van het land met tal van ambachten en traditionele dansen.

U bezoekt de Tempel van de Tand in de middag na een kort bezoek aan een atelier waar edelstenen verwerkt worden. Deze boeddhistische tempel is het belangrijkste spirituele symbool ter wereld voor boeddhisten omdat hier volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant.
Tenslotte gaat het naar Nuwara Eliya waar u de nacht zult doorbrengen. Inchecken in het hotel, diner en overnachting.
Dag 4: Nuwara Eliya - Ella - Udawalawe
Na het ontbijt vertrekt u richting Udawalawe via Ella (geschatte reistijd van Nuwara Eliya naar Ella: 1 uur en 30 minuten tot 2 uur). Ella is een klein bergdorpje in het zuiden van het "land van de thee" omringd door het pittoreske platteland met moestuinen in de vallei, theeplantages op de heuvels en dichtbegroeide bossen op de top.

U zet de tocht verder naar Udawalawe (geschatte reistijd van Ella naar Udawalawe: 2 uur tot 2 uur en 30 minuten) waar u incheckt in het hotel. Hier staat een bezoek van het Udawalawe Nationaal Park op het programma dat u ontdekt tijdens een opwindende safari. Dit park is een belangrijke habitat voor olifanten en hier woont dan ook een kudde van ongeveer 250 exemplaren. Verder kunt u hier 12 verschillende soorten amfibieën tegenkomen, 21 vissoorten, 33 reptielsoorten, 184 vogelsoorten en 43 verschillende soorten zoogdieren. Een groep volwassen en jonge olifanten zien baden, eten of spelen in het water, is een moment dat u nooit vergeet! Bij het water zijn ook buffels, varanen, herten, apen en zelfs luipaarden te zien.
Terugkeer naar het hotel om te relaxen. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Udawalawe - Colombo - Malediven
Na een laatste ontbijt in Sri Lanka, wordt u terug naar de luchthaven van Colombo gebracht waar u de vlucht naar de Malediven neemt. Bij aankomst op de luchthaven staat onze vertegenwoordiger u op te wachten voor uw transfer naar het resort met een speedboot (ongeveer 50 minuten varen).
Uw strandverblijf kan beginnen!

Uw hotels

Tijdens uw rondreis in Sri Lanka verblijft u in de volgende hotels of gelijkwaardig:
- Habarana: 2 nachten in een Standaard Kamer in het Habarana Village 4* 
- Nuwara Eliya: 1 nacht in een Standaard Kamer in Hotel Galway Heights 4*  
- Udawalawe: 1 nacht in een Standaard Kamer in Hotel Grand Udawalawe 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

U geniet van halfpension (exclusief drankjes) in Sri Lanka. Uw dagen starten met een lekker ontbijt om voldoende energie op te doen voor de avonturen van de dag, en bij terugkeer naar het hotel na uw bezoeken, geniet u van een uitgebreid diner.

Uw strandverblijf in het Makunudu Island Resort 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Alle plaatselijke belastingen inbegrepen
Op slechts 50 minuten varen met een speedboot van de Malé internationale luchthaven, vindt u het sensationele Makunudu Island Resort 4* op het Noordelijke Malé-atol. Dit 4* hotel zal u verleiden met blauwe lagunes, sprankelende witte stranden en traditionele bungalows. Hier geniet u van een unieke vakantie met activiteiten zoals zonnebaden, duiken, snorkelen en verwennerij in de spa. Zak met uw voeten in het zand of het kristalheldere water en vergeet alle zorgen ...

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Beach Bungalow

Deluxe Beach Bungalow

Neem plaats in uw traditionele bungalow waar modern comfort en authenticiteit elkaar ontmoeten. De badkamer bevindt zich in open lucht in de privétuin en op de comfortabele ligbedden onder de palmbomen kunt u heerlijk genieten van deze paradijselijke omgeving voor u onderuit zakt in uw heerlijke bed.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar volpension (exclusief drankjes)
Gedurende uw strandverblijf geniet u van volpension (ontbijt, lunch en diner in het Ara Iru restaurant, exclusief drankjes). Voor volledige gemoedsrust kunt u upgraden naar de all-inclusiveformule (ontbijt, lunch en diner; plus een selectie aan snacks en drankjes), optioneel en met bijbetaling.

Het Ara Iru restaurant biedt een waaier aan internationale gerechten in een gezellige sfeer. De naam van het restaurant betekend letterlijk "opkomende zon" en tijdens de uitgebreide buffetten zult u niet weten wat eerst te kiezen. Er is verse vis, tropisch fruit, een wekelijkse barbecue en traditionele gerechten van de Malediven.

Voor een lekker drankje overdag of 's avonds, moet u in de Sand Bar zijn. Of u nu zin heeft in een frisdrank, een fruitige cocktail of een glaasje wijn, hier vindt u het in een schitterende sfeer vlak aan het strand. De ideale plek om van de zonsondergang te genieten!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Duikinitiatie voor beginners
  • Een visexcursie per persoon per verblijf
Neem tijd voor uzelf om helemaal te relaxen in de Aavun Spa waar tal van behandelingen worden aangeboden uit de Malediven, Azië en Europa. Geniet van een massage met plaatselijke producten zoals schelpen en pure kokosolie.

Geheel ontspannen kunt u dan het leven onder water ontdekken tijdens het duiken of snorkelen. Er zijn lessen beschikbaar voor beginners om de kleurrijke koraalriffen en vissen van dichtbij te bewonderen. U kunt ook een boottochtje maken naar een naburig eiland of de plaatselijke vissersdorpjes. Ook vissen, windsurfen, kanovaren en tafeltennis behoren tot de mogelijkheden. U zult zich geen moment vervelen!

Extra opties

Hete luchtballon in KANDALAMA

Extra opties
Geniet van een once-in-a-lifetime ervaring tijdens een spectaculaire ballonvlucht boven het Sri Lankaanse platteland. Deze excursie is ideaal tijdens uw verblijf in Dambulla en vertrekt in Kandalama/Dambulla rond 6 uur 's ochtends. U vliegt gedurende ongeveer 1 uur richting Kandalama of Sigiriya, afhankelijk van de wind.

U wordt opgehaald om 4.50 uur van Sigiriya/Habarana of 5.15 uur van Kandalama. Tijdens uw transfer vanaf het hotel geniet u van een snack voor het ontbijt (broodje, thee/koffie en banaan). Tijdens de vlucht is er koud water aan boord, een glas champagne en bij het landen wacht fruitsap, water en cake.

Opmerking:
Deze excursie is onderhevig aan de weersomstandigheden en de beschikbaarheid. Ook dient u zelf ter plaatse te bevestigen. Het gaat om een vlucht in groep (maximum 10 personen). Bij annulering door de weersomstandigheden, wordt u terugbetaald voor deze excursie. Enkel beschikbaar van 1 november 2019 tot 30 april 2020.

... verder lezen

Sigiriya Rock Fortress

Extra opties
Dit fantastische fort op een rots wordt beschouwd als het achtste wereldwonder en werd gebouwd door koning Kasyapa in de 5e eeuw na Christus en daarna gedurende 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel. U beklimt de 1200 trappen naar de top om de prachtige fresco's van de Wolkenmaagden te bewonderen en het spectaculaire uitzicht op de omgeving. De fantastische watertuinen werden gerestaureerd en in hun glorie hersteld door het Central Cultural Fund van Unesco.

De beklimming is niet aangeraden voor personen die moeite hebben met trappen.
Transport en entreeprijzen inbegrepen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief in Sri Lanka, net als de transfer met speedboot in de Malediven.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Ligging

Het adres van uw hotel in de Malediven is: Makunudu Island, Noordelijke Malé-atol, Malediven

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Tijdens de Sri Lanka Tour:
- Overnachtingen in de vermelde 4* hotels of gelijkwaardig
- Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
- Een traditionele lunch in Hiriwaduna village
- Entreeprijzen volgens het programma: Hiriwaduna Village, Gouden Tempel van Dambulla, Tempel van de Tand, Udawalawe Nationaal Park
- Jeepsafari in het Udawlawe Nationaal Park
- Engelstalige chauffeur/gids tijdens de hele tour
- Een flesje water (500 ml) per persoon op de dag van aankomst
- Alle transfers volgens het programma
- Vlucht van Colombo naar Malé

In het Makunudu Island Resort: 
- Deluxe Beach Bungalow
- Upgrade naar volpension
- Gebruik van snorkelmateriaal
- Duikinitiatie voor beginners
- Een visexcursie per persoon per verblijf
- Alle plaatselijke belastingen
- Luchthaventransfers met een speetboot in de Malediven

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw strandverblijf:

Alle praktische informatie over het Makunudu Island Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 36
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.  

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Luchthaventransfers
  • Roomservice
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Terras met ligbedden
  • Badkamer met buitendouche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Aavun Spa
  • Aan het strand
  • Duik- en snorkelinitiaties
  • Boottochtjes
  • Vissen
  • Tafeltennis

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour Sri Lanka 4* & Makunudu Resort Maldives 4*