Privérondreis door Sri Lanka en strandverblijf in Rahaa Resort Maldives 4* - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Trakteer uzelf op een ongelooflijke rondreis en een exotisch strandverblijf
 • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde hotels en profiteer van inbegrepen transfers voor een zorgeloos verblijf
 • Herontdek de ware betekenis van het woord 'ontspanning' tijdens uw verblijf in een formidabel 5* resort in de Malediven
 • Proef op beide bestemmingen van overheerlijke lokale specialiteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka en de Malediven!

Droomt u van de perfecte mix tussen cultuur, natuur en verwondering?
Reis dan met ons mee naar twee prachtige eilanden in de Indische Oceaan! Aan de ene kant de ongelooflijk ongerepte natuur van Sri Lanka, met duizend jaar oude tempels, majestueuze bergen en kruidenplantages.

Aan de andere kant de adembenemende stranden van de Malediven ... Witte zandstranden, kristalhelder water en veelkleurige vissen. U zult niet weten waar eerst te kijken! Staan uw koffers al klaar? 

Reisbeschrijving

Ontdek de parel van de Indische Oceaan voor een 5-daagse rondreis naar een plek die u niet wilt missen. Geniet van de lokale cultuur en kom terug met onvergetelijke herinneringen. Ontspan vervolgens op de stranden van de Malediven, waar u volledig tot rust komt!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk
- 7 nachten: rondreis in 4 nachten in Sri Lanka + 3 nachten in de Malediven
- 9 nachten: rondreis in 4 nachten in Sri Lanka + 5 nachten in de Malediven 
- 11 nachten: rondreis in 4 nachten in Sri Lanka + 7 nachten in de Malediven 

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Sri Lanka - Habarana via Pinnawala
Dag 2: Habrana - Polonnaruwa - Minneriya - Habarana
Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Kandy
Dag 4: Kandy - Peradeniya - Kandy
Dag 5: Kandy - Colombo - Vlucht naar de Malediven
Dag 6  tot 7, 9 of 11: Malediven
Dag 8, 10 of 12: Vertrek uit de Malediven

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Colombo - Habarana via Pinnawala
Bij aankomst op Bandaranayake International Airport wordt u hartelijk verwelkomd door een vertegenwoordiger. Zodra u de formaliteiten op de luchthaven hebt voltooid, wordt u naar uw voertuig met airconditioning gebracht en gebracht naar de Pinnawala Elephant Foundation. (Geschatte reistijd van het vliegveld naar Pinnawala is 2 tot 3 uur). Hier geniet u van een wandelervaring met olifanten bij de Millennium Elephant Foundation (optionele tour afhankelijk van de aankomsttijd van de vlucht). Veel landen ter wereld wijken af ​​van olifantenritten. Hier bieden we u een alternatieve en mooie manier om interactie te hebben met olifanten bij de Millennium Elephant Foundation. Deze stichting is in 1999 in Sri Lanka opgericht als liefdadigheidsorganisatie voor in gevangenschap levende olifanten. Zo hebben mensen altijd de mogelijkheid gekregen om op een veilige en verantwoorde manier met olifanten om te gaan, zowel voor de persoon als voor de olifant, terwijl ze over het lot van Aziatische olifanten leerde. Inbegrepen: gids voor het hele bezoek, ongeveer 40 minuten lopen met een olifant om het gedrag van olifanten te observeren terwijl u erover leert, het baden van dezelfde olifant in de rivier. Gratis toegang en bezoek aan de Maximus Elephant Dung stuwfabriek.

Op het einde rijdt u richting Habarana. (Geschatte reistijd van Pinnawala naar Habarana - 2 tot 3 uur). Bij aankomst inchecken in het hotel en ontspannen.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 2: Habarana - Polonnaruwa - Minneriya - Habarana
Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar het Sigiriya Lion Rock-fort. (Geschatte reistijd tussen het hotel en Sigiriya Rock is 15 tot 20 minuten met de auto) U rijdt over het fort van Sigiriya Rock, bekend als het 8ste wereldwonder. Dit fort werd gebouwd door koning Kasyapa in de 5e eeuw na Christus en was een koninklijke citadel voor meer dan 18 jaar. De top van de rots, met een oppervlakte van bijna een hectare, was de locatie van het paleis en de buitenmuur was gebouwd op de uiterste rand van de afgrond. Het Centraal Cultureel Fonds, gesponsord door UNESCO, herstelde de Sigiriya watertuinen, daterend uit de 5e eeuw, die al hun pracht hadden herwonnen. Bij het Sigiriya-rotsfort kunt u 1.200 treden beklimmen en de prachtige fresco's op de muren van het oude fort bewonderen. (Dit wordt niet aanbevolen voor bezoekers met duizeligheid en loopproblemen.) Eenmaal voltooid, gaat u naar Minneriya National Park voor een indrukwekkende safari. (Geschatte reistijd van Sigiriya naar Minneriya is 20 tot 30 minuten) Minneriya National Park is een van de beste plekken in het land om wilde olifanten te observeren, vaak aanwezig in grote aantallen. Gedomineerd door het oude Minneriya-reservoir, heeft het park 88,9 km² aan bossen en wetlands die geschikt zijn voor de bescherming van de Toques, Sambar-herten, buffels en krokodillen (hoewel ze zelden worden gezien). Olifanten, die 200 jaar of ouder kunnen zijn, komen om zich te voeden en te baden tijdens wat "verzamelen" wordt genoemd; terwijl groepen vogels, zoals kleine aalscholvers, geschilderde ooievaars, reigers en grote pelikanen op zoek gaan naar vissen in ondiepe wateren.
Diner en overnachting in het hotel.

*Afhankelijk van de betreffende dag, zal de bestuurder beslissen welk park het beste te bezoeken is tussen Minneriya, Kaudulla en Eco Park. Aan het einde gaat u terug naar het hotel.

Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Kandy
Na het ontbijt verlaat u het hotel en gaat u naar de grottempel van Dambulla. (Geschatte reistijd tussen Habarana en Dambulla is 15 tot 20 minuten met de auto)

De grot tempel van Dambulla is een rots massa waar de Valagambahu koning leefde tijdens zijn veertien jarige verbanning. Later veranderde de grotten in een rotsachtige tempel. Dambulla is een Werelderfgoed en is de meest indrukwekkende in Sri Lanka. Het complex van vijf grotten met meer dan 2000 vierkante meter van de beschilderde muren en plafonds dateert van meer dan 2000 jaar en is het grootste verf oppervlak van de wereld. De grotten bevatten meer dan 150 beelden van de Boeddha, de grootste is de kolossale figuur van de Boeddha uitgehouwen in de rotsen en verspreid over 14 meter. Dambulla is een massieve rots van de omringende vlakten van dambulla, van een hoogte van 200 meter. * Niet aanbevolen voor gasten die moeite hebben met lopen.

Eenmaal klaar, gaat u naar de Spice Garden in Matale. (Geschatte reistijd van Dambulla naar Matale is een uur tot anderhalf uur rijden). Matale staat bekend om zijn kruidentuinen. Al eeuwenlang zijn specerijen een van de beroemdste exportproducten van Sri Lanka. Kruiden worden voornamelijk geteeld in moestuinen (als thuisindustrie) en niet alleen gebruikt om de smaak van voedsel, maar ook voor medicijnen en cosmetica.
U vervolgt uw reis naar Kandy.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Kandy - Peradeniya - Kandy
Na het ontbijt in het hotel bezoekt u de Royal Botanical Gardens. (Geschatte reistijd van Kandy naar Peradeniya is 15 tot 20 minuten met de auto).

Het was oorspronkelijk de tuin van de koning die later werd verbouwd tot een botanische tuin en open voor het publiek. In de Royal Botanic Gardens van Peradeniya kunt u een ongelooflijke verzameling tropische, exotische en inheemse planten bewonderen, evenals een orchideeënhuis met de grootste collectie in Azië. Aan het einde, breng een bezoek aan de stad Kandy en kom dan terug naar het hotel.

Bezoek in de late namiddag de Tempel van de Tand. De tempel van de Tand is een boeddhistische tempel in de stad Kandy. Het wordt beschouwd als de eerste plaats van heilige aanbidding in de boeddhistische wereld. Volgens de legende werd de tand uit de Boeddha gehaald terwijl hij op zijn brandstapel rustte. Het werd onmiddellijk een voorwerp van groot respect. Buiten zijn de tempelgebouwen niet schitterend noch rijkelijk versierd. Met rode daken verzamelen ze zich rondom Lake Kandy. In tegenstelling tot de buitenvlakte, zijn de interieurs van de tempelgebouwen rijkelijk gebeeldhouwd en versierd met ingelegd hout, ivoor en lak. Het overblijfsel van de tand wordt bewaard in een binnenverblijf van twee verdiepingen, omringd door twee grote slagtanden van olifanten.
Als u klaar bent, keert u terug naar uw hotel en brengt u de rest van de dag op uw gemak door met de faciliteiten van het hotel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Kandy - Colombo - Vlucht naar de Malediven
Na het ontbijt vertrekt u naar Colombo International Airport voor uw vlucht naar de Malediven. (Geschatte reistijd van Kandy naar de luchthaven is 3 tot 4 uur).

Na uw aankomst op de luchthaven van Malediven, wordt u begroet door een van onze vertegenwoordigers. Daarna wordt u per watervliegtuig overgebracht. (Vervoer per watervliegtuig duurt 40 minuten vanaf de internationale luchthaven van Malé). Vervoer per watervliegtuig is beschikbaar van 6.00 tot 15.30 uur.
Diner en overnachting in het hotel.

Dagen 6 - 7, 9 of 11: de Malediven
Breng uw dagen door aan het prachtige strand of zwembad en geniet van andere hotelfaciliteiten.
Diner en overnachting in het hotel.

Dagen 8, 10 of 12: Vertrek uit de Malediven
Nadat u gebruik hebt gemaakt van de faciliteiten van het hotel, wordt u naar de luchthaven van Malediven gebracht voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens uw verblijf in Sri Lanka logeert u in Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels. Zo bent u verzekerd van een uitstekende nachtrust na een dag vol leuke ontdekkingen!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Habarana: Habarana Village by Cinnamon 
- Kandy: Royal Classic Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

In Sri Lanka profiteert u van een inbegrepen formule in halfpension (exclusief drankjes).

Grijp de kans om de beroemde dahl, linzenpuree, of sambol, een mengsel van geraspte kokosvlees met pepers, kruiden en gedroogde en gehakte vis of garnalen te proberen!

Uw inbegrepen strandverlenging naar de Malediven

Just for you
Speciaal voor u:
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
Na een formidabele rondreis door Sri Lanka, vliegt u door naar de Malediven voor enkele dagen in het teken van rust en ontspanning. U logeert er in het Rahaa Maldives 4*, een magnifiek resort op het Laamu-atol. In deze tropische omgeving beschikt u over alle nodige comfort voor een optimaal verblijf.

Uw kamer
In de Malediven profiteert u van een upgrade naar een Villa met zeezicht. 
Zo ontwaakt u elke ochtend in de best mogelijke omstandigheden. Bovendien is de villa uitgerust met een buitendouche zodat u zich op eender welk moment kunt trakteren op een uniek verfrissend moment.

Uw pension
Dankzij de inbegrepen upgrade naar een formule in volpension (exclusief drankjes), proeft u van heerlijke gerechten. Voor nog meer comfort kunt u, optioneel en met bijbetaling, in de tweede stap van de reservering kiezen voor een all-inclusiveformule.
Uw maaltijden worden in het hotelrestaurant in buffetvorm geserveerd, en in Cafe's & Bar kunt u terecht voor een verfrissende pauze. Pure verwennerij!

Activiteiten
Voor een extra portie ontspanning is de schitterende spa van het resort een absolute aanrader. U heeft er de keuze uit talrijke behandelingen waarbij de natuurlijke elementen van de Malediven centraal staan. 
Daarnaast profiteert u ook van een ruim aanbod aan activiteiten, gaande van duiken tot jetskiën en windsurfen. Er is voor ieder wat wils!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 26°C max : 32°C
Apr
min : 27°C max : 33°C
Mei
min : 27°C max : 33°C
Jun
min : 26°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 25°C max : 30°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 30°C
Dec
min : 23°C max : 30°C

Ligging

Rahaa Resort Maldives 4*: Rahaa Resorts - Laamu Atoll, Malediven

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
In Sri Lanka:
- Standaard Kamer in 4* hotels
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- Bezoeken en excursies volgens het reisprogramma
- Toegang tot de Millenium Elephant foundation, Polonnaruwa, Minneriya Nationaal Park, Dambulla-grottempel, Embekka-tempel, Gadaladeniya, Lankatilaka en Tempel van de Tand
- Jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park
- Engelstalige gidsLuchthaventransfers

In de Malediven:
- Upgrade naar een Villa met zeezicht
- Upgrade naar volpension (exclusief drankjes)
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- Luchthaventransfers per binnenlandse vlucht en speedboot
- Vlucht van Colombo naar Malé in economy class

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Details over uw inbegrepen strandverlenging naar de Malediven

Alle praktische informatie over het Raha Resort Maledives 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

 • Receptie
 • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Televisie
 • Terras
 • Buitendouche

Activiteiten bij het hotel*:

 • Spa
 • Watersporten
 • Duiken

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis door Sri Lanka en strandverblijf in Rahaa Resort Maldives 4*