Filitheyo Island Resort 4* - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis met ons mee naar een paradijselijke vakantiebestemming
  • Beleef een onvergetelijk verblijf in een goed uitgeruste villa
  • Geniet van een verfrissende duik in het helderblauwe water
  • Laat je culinair verrassen in het restaurant met authentieke smaken

De beoordeling van onze klanten

Filitheyo Island Resort 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Green tax inbegrepen

Het Filitheyo Island Resort 4* is de ideale plek om nieuwe energie op te doen in een paradijselijke omgeving en te genieten van ultieme rust. Maak jezelf klaar om een magische plek te ontdekken waar je kunt genieten van een droomvakantie!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Villa of Water Villa

Superior Villa (56 m²)

De Superior Villa weerspiegelt luxe en elegantie; deze magnifieke ruimte is volledig gewijd aan jouw welzijn. Drink een lekkere cocktail, bewonder de zonsondergang en geniet van een uiterst comfortabel verblijf!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Water Villa (90 m²)

De Water Villa verwelkomt je voor een geweldig verblijf boven de kristalheldere lagune. De Water Villa’s liggen ver van de andere villa's en bieden privacy en discretie. Neem de tijd om het prachtige landschap te aanschouwen vanuit de schommel op je terras, ontspan in het bubbelbad of neem een duik in het turquoise water van de zee. Dit wordt genieten!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • 20% korting op à-la-cartediners (exclusief drankjes) bij minimum besteding van $ 50
  • 20% korting op speciale diners (exclusief drankjes)

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Geniet tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van de heerlijkste internationale specialiteiten in het hoofdrestaurant van het hotel. Heb je ’s middags zin in een lekkere snack? Zet dan koers naar Sunset Restaurant & Bar voor lekkere snacks terwijl je van de gelegenheid gebruik maakt om de prachtige zonsondergang te bewonderen. Je kan ook naar de Filitheyo Bar gaan om jezelf te trakteren op allerlei verfrissende drankjes met je voeten in het zand. Een tropische sfeer is gegarandeerd!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 2 excursies (eilandhoppen & vissen bij zonsondergang / in de ochtend) inbegrepen per persoon per verblijf vanaf 5 nachten
  • 1 massage van 30 minuten inbegrepen per persoon per verblijf vanaf 7 nachten

Profiteer van de droomomgeving van het hotel om te ontspannen bij het zwembad, de lagune of op het strand in de schaduw van een kokospalm. Voor een moment van welzijn kan je terecht in de spa. De ongerepte Faafu-atol is bovendien een paradijs voor duikers, je zal versteld staan ​​van de pracht van de zeebodem!

 

In het Werner Lau Diving Center vind je alle standaarduitrusting die nodig is om te duiken. Je kunt ook duiklessen nemen bij gecertificeerde instructeurs.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel per watervliegtuig zijn inbegrepen.

Belangrijk: Om gebruik te maken van je inbegrepen transfers dien je ervoor te zorgen dat je vliegtuig niet later dan 15.00 uur landt in Malé (heenvlucht) en niet vroeger dan 10.00 uur opstijgt in Malé (terugvlucht).

Welkom in ... de Malediven!

Sluit je ogen en laat je meevoeren door een zoete droom …


Met zijn 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!


Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al je wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kan je profiteren van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan jou de keuze!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 118

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ( $ 6 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Tv
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Kluisje
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Sunset Restaurant & Bar
  • Filitheyo Bar

De all-inclusiveformule omvat:

- Ontbijt, lunch en diner geserveerd in het hoofdrestaurant

- Middagthee of koffie met snacks van 16.30 uur tot 18.00 uur.

- Flessenwater en drankjes per glas (inclusief frisdrank, bier, lokale wijn en sterke drank: gin, wodka, whisky, cognac, tequila, rum, martini). Drankjes worden alleen geserveerd tussen 10.00 en 00.00 uur. Na middernacht zijn alle drankjes voor je eigen rekening, tegen de normale prijs

- Selectie van cocktails met en zonder alcohol

- Minibar met frisdrank en water (één keer per dag aangevuld)

- Koffie- en theefaciliteiten op de kamer

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Privéstrand

Let op: Aan het gebruik van wifi zijn kosten verbonden, die rechtstreeks aan het hotel betaald moeten worden.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Filitheyo Island Resort 4*