2 pareltjes in de Indische Oceaan: Sri Lanka en de Malediven - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van Sri Lanka tijdens een privérondreis langs de mooiste plekjes
  • Ga daarna heerlijk relaxen op de paradijselijke stranden van de Malediven
  • Ervaar de plaatselijke cultuur en spiritualiteit
  • En ook... Proef van de smaakvolle en kleurrijke keuken van Sri Lanka om uw vakantie nog aangenamer te maken

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Adaaran Select Hudhuranfushi: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Droomt u van de perfecte combinatie tussen cultuur, natuur en verbazing?
We nemen u mee naar niet 1, maar 2 pareltjes in de Indische Oceaan! Sri Lanka beschikt over bruisende steden, een unieke spiritualiteit en tal van niet te missen Unesco Werelderfgoedsites. Tussen de weelderige landschappen, eeuwenoude tempels en goed bewaarde tradities, vindt u majestueuze bergen, eindeloze theeplantages en kleurrijke tuinen.

De tweede halte van uw reis geeft u het gevoel letterlijk in het paradijs te zijn aangekomen. De Malediven worden gekenmerkt door witte zandstranden, kristalhelder water, kleurrijke vissen en tal van activiteiten op, onder en rond het water.
Laat u verleiden...

Reisbeschrijving

Kom met ons op ontdekking naar de pareltjes van de Indische Oceaan! Gedurende 5 nachten/6 dagen wordt u met een privévoertuig met airconditioning meegenomen naar de mooiste plekjes in Sri Lanka. Uw Engelstalige chauffeur heeft onderweg vast een heleboel leuke weetjes!
Daarna gaat het naar de paradijselijke stranden van de Malediven waar u kunt kiezen voor een verblijf van 4, 6 of 8 nachten.

Tijdens uw bezoek aan de kruidentuin van Matale in Sri Lanka, profiteert u van een massage van hoofd en schouders en in Kandy woont u een traditioneel dansspektakel bij.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 9 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 4 nachten op de Malediven
- 11 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 6 nachten op de Malediven
- 13 nachten 
waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 8 nachten op de Malediven

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Colombo - Kandy
Dag 2: Kandy
Dag 3: Kandy - Matale - Dambulla
Dag 4: Dambulla - Sigiriya - Habarana - Dambulla
Dag 5: Dambulla - Negombo
Dag 6: Negombo - Malediven
Dag 7 tot 9, 11 of 13: Malediven
Dag 10, 12 of 14: Vertrek

Dag 1: Colombo - Kandy
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur u staat op te wachten voor uw transfer naar Kandy. Onderweg bewondert u de prachtige landschappen en weelderige natuur. U houdt ook halte bij het Pinnawala Elephant Orphanage waar wees-olifantjes worden opgevangen.

Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Kandy
Na het ontbijt vertrekt u op ontdekking in de stad waar u een batikfabriek en een museum met edelstenen bezoekt. U wandelt door de plaatselijke markt en eindigt aan de bekende Tempel van de Tand, waar volgens de legende een echte tand van Boeddha bewaard zou worden. Aan het einde van de dag woont u een traditioneel dansspektakel bij.

Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Kandy - Matale - Dambulla 
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Matale waar u de kruidentuin bezoekt. Hier ontdekt u de verschillende kruiden die niet alleen in de Sri Lankaanse keuken worden gebruikt, maar ook om hun medicinale werking. Hier geniet u bovendien van een moment van ontspanning tijdens een massage van hoofd en schouders. Nadien neemt u de lunch ter plaatse.

Na de middag kunt u kiezen voor een bezoek aan de botanische tuin van Peradeniya (optioneel), voor u verder rijdt naar Dambulla.

Diner en overnachting in Dambulla.

Dag 4: Dambulla - Sigiriya - Habarana - Dambulla
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Sigirya met zijn indrukwekkende Rock Fortress, ofwel een citadel gebouwd bovenop een rots met een prachtig uitzicht. U maakt de beklimming naar de top van de Leeuwenrots, gebouwd in de vijfde eeuw, vanwaar u een panoramisch uitzicht krijgt over de weelderige bossen in de omgeving. Aan de noordzijde van deze rots bezoekt u de spiegelwand, waar de unieke fresco's van de wolkenmaagden te vinden zijn.

Na de middag wordt u helemaal ondergedompeld in het authentieke Sri Lankaanse leven. U maakt een rit met een ossenkar en een tuktuk. Profiteer van deze ervaring om deel te nemen aan het dagelijkse leven van de dorpsbewoners en de typische Sri Lankaanse gerechten te proeven.

Diner en overnachting in het hotel. 
Dag 5: Dambulla - Negombo
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de bekende Gouden Tempel van Dambulla, een bijzonder tempelcomplex dat uit de rotsen werd uitgehouwen. Deze site werd uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en is de plek waar u de grootste rotstekening ter wereld vindt van meer dan 2000 jaar oud.

Na dit bezoek zet u koers richting Negombo, een charmant vissersdorpje met een bruisende vismarkt.

Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Negombo - Malediven
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u terug naar de luchthaven van Colombo voor uw vlucht naar de Malediven. Bij aankomst profiteert u van een transfer met speedboot tot aan uw hotel. Laat u verbazen door de idyllische stranden in dit kleine stukje paradijs. 

Overnachting op basis van de all-inclusiveformule in het hotel.

Dag 7 tot 9, 11 of 13: Malediven
Geniet van de zon op het strand, spring in het kristalheldere water, ga op verkenning in de omgeving, duik onder het wateroppervlak of laat u verwennen in de spa.

Overnachtingen op basis van de all-inclusiveformule in het hotel.

Dag 10, 12 of 14: Vertrek
Na een laatste ontbijt in deze paradijselijke omgeving gaat het met een speedboot naar de luchthaven van Malé voor uw vlucht huiswaarts.

De volgorde van het programma en de bezoeken kunnen aangepast worden in functie van de weersomstandigheden en plaatselijke factoren.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens de hele reis logeert u in een Standaard Kamer in 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun comfort, faciliteiten en ligging.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Kandy: Thilanka Hotel 
- Dambulla: Fresco Water Villa 
- Negombo: Beacon Beach Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Voor een complete gemoedsrust tijdens uw avonturen in Sri Lanka, profiteert u van volpension (exclusief dranken) vanaf het diner op dag 1 tot de lunch op dag 6.

Aarzel niet om de aromatische gerechten te proeven zoals Dahl (linzenpuree), Sambol (geraspte kokos met pepers, kruiden en vis) en nog veel meer.

Uw strandverblijf in Adaaran Select Hudhuranfushi 4*

Na uw ontdekkingen in Sri Lanka, is het tijd om te relaxen in het paradijs. We nemen u mee naar het Adaaran Select Hudhuranfushi 4* op de Malediven voor 4, 6 of 8 nachten.

Tussen de ongerepte stranden en het groene bos, vindt u de rust en ontspanning die u nodig heeft om uw batterijen weer helemaal op te laden. Ga zonnebaden op het poederwitte strand, ga zwemmen in het kristalheldere water van de Indische Oceaan, duik onder het wateroppervlak om de zeebewoners te ontmoeten of ga op verkenning in de tropische omgeving.

Hier vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf en ontdekt u de traditionele architectuur die gecombineerd wordt met moderne luxe.
Uw kamer
In dit idyllische kader wacht een fantastische Garden Villa (ongeveer 42 m²) of een Beach Villa (ongeveer 59 m²).

De Garden Villa ligt midden in de weelderige tuin omringd door kleurrijke bloemen en planten. Ook binnen vindt u een tropische inrichting met mahoniehout, vrolijke kleuren en een moderne sfeer.

En als u kiest voor de Beach Villa, ontdekt u alle comfort van de Garden Villa, maar met meer ruimte en directe toegang tot het strand.

Uw pension en restaurants
Tijdens dit droomverblijf hoeft u aan niets te denken met de all-inclusiveformule, vanaf het diner op dag 6 tot het ontbijt op de laatste dag.

Omdat lekker eten belangrijk is op vakantie, proeft u van internationale buffetten in restaurant Banyan en kunt u ervoor kiezen om de plaatselijke smaken te ontdekken
Activiteiten
Laat alle stress achterwege op dit paradijselijk eiland. U hoeft maar 1 ding te doen: genieten! Dat kan op het privéstrand van het hotel, aan de rand van het zwembad of in de spa. Start de dag met het bewonderen van de zonsopgang en zet daarna uw snorkelmasker op om de kleurrijke vissen en andere zeebewoners onder het wateroppervlak te ontmoeten.

U kunt ook kiezen uit tal van activiteiten zoals boottochtjes in de omgeving, waterski, jetski... Ontspanning, sport of avontuur, de keuze is aan u!

Extra opties

Bezoek aan de botanische tuin van Peradeniya

Extra opties
De Royal Botanical Gardens van Peradeniya werden gesticht in de veertiende eeuw door koning Wickramabahu III en ligt zo'n 5 km buiten Kandy. Dit wordt beschouwd als een van de mooiste botanische tuinen ter wereld en is niet te missen voor natuurliefhebbers.

Stel u een wandeling voor door een 'gang' van palmbomen om zich daarna te vergapen aan een gigantische Java vijgenboom, de geuren van de kruiden en bloemen op te snuiven en het paradepaardje te bezoeken: een serre vol met adembenemende orchideeën! Een ander hoogtepunt is het bewonderen van de vleermuizen in de hoge bomen. Dit mag u niet missen!

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 5 nachten in Sri Lanka en 4, 6 of 8 nachten op de Malediven
- Overnachting in een Standaard Kamer in Sri Lanka en een Garden Villa of Beach Villa op de Malediven
- Volpension tijdens de rondreis in Sri Lanka en all inclusive tijdens het strandverblijf op de Malediven
- Transport in een privévoertuig met airconditioning en Engelstalige gids
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels
- Transfer met een speedboot naar uw hotel in de Malediven
- Bezoeken en excursies volgens het programma
- Massage van hoofd en schouders in Matale
- Traditioneel dansspektakel in Kandy

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Andere kamercategorieën 
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Bezoeken en entreeprijzen voor niet vermelde sites
- Luchthavenbelastingen
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Speciale annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering meer dan 30 dagen voor aankomst, wordt 30% van het totaalbedrag aangerekend.
Bij annulering 30 tot 16 dagen voor aankomst, wordt 50% van het totaalbedrag aangerekend.
Bij annulering 15 tot 7 dagen voor aankomst, wordt 75% van het totaalbedrag aangerekend.
Bij annulering minder dan 7 dagen voor aankomst, wordt 100% van het totaalbedrag aangerekend.

Details over het strandverblijf:

Alle praktische informatie over het Adaaran Select Hudhuranfushi:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 165
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

De all-inclusiveformule omvat:
Onbeperkte buffetten in het Banyan restaurant:
- Ontbijt geserveerd van 07.30 - 09.30u 
- Lunch geserveerd van 12.30 - 14.30u 
- Diner geserveerd van 19.30 - 21.30u 

De volgende drankjes: 
- Spirits (Whisky / Brandy / Gin / Vodka / Rum) per glas (ingeschonken door het resort) 
- Wijn (rood / wit tafelwijnen) per glas (ingeschonken door het resort) 
- Bier (ingeschonken door het resort) 
- Geselecteerde cocktails 
- Mineraalwater per glas 
- Siroop (Mango, Orange, passievrucht, ananas) per glas 
- Koffie/thee 

Niet inbegrepen:
- drankjes na middernacht 
- drankjes die worden genuttigd tijdens excursies 
- verse fruitsappen 
- items uit de minibar 
- thema avonden 

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Meertalig personeel
  • Excursiebureau
  • Wifi
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • TV
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis (met toeslag)

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad
  • Privéstrand
  • Fitness
  • Tennis
  • Badminton
  • Tafeltennis
  • Beachvolley
  • Spa
  • Massages en behandelingen
  • Gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels in Sri Lanka zijn inclusief. Luchthaventransfers met een speedboot zijn inclusief op de Malediven. De luchthaven van Malé ligt op ongeveer 30 minuten varen met een speedboot van het hotel.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 2 pareltjes in de Indische Oceaan: Sri Lanka en de Malediven