Vanila hotel & Spa en Eilandontdekkingen - Nossi-be - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van het indrukwekkende zwembad en de magnifieke tropische tuin die u meteen dat vakantiegevoel geven
  • Maak plezier dankzij de vele activiteiten en de shows tijdens de avond, georganiseerd door het hotel
  • Proef van heerlijke gerechten in de verschillende restaurants
  • En ook... ontdek dit majestueuze land dankzij onze excursies, inbegrepen in deze aanbieding!

Trip advisor Certificaat Hospitality Excellence
Dit hotel won de Certificate of Excellence van de toonaangevende website TripAdvisor. Dit is een certificaat voor hotels en accommodaties die zich constant inzetten voor een excellente gastvrijheid. .

Welkom op... Madagascar

Heeft u zin om te vertrekken naar het parfumeiland, de droombestemming bij uitstek? Kom met ons mee naar Madagascar, een prachtig eiland gelegen op slechts 400 kilometer van de kust van Mozambique - een ware parel in de Indische Oceaan vol natuurlijke schatten. Een droomvakantie!

Ontdek het kleine eiland Nosy Be, ten noordwesten van Madagascar met een grootte van 300 km². Hier komt u voor de zonnestralen, de weelderige natuur en de ontspannende sfeer. Hier bent u in het paradijs!

U heeft de keuze uit 7, 10 of 14 nachten op dit adembenemende eiland!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Gedetailleerde omschrijving van uw programma

Dag 1: Aankomst op Madagascar
U wordt verwelkomd op de luchthaven van Nosy Be en vertrekt meteen naar uw hotel. Onderweg kunt u alvast de eerste indrukken opdoen van de velden, de stranden en de oude vulkanen. U wordt warm onthaald in uw hotel met een welkomstcocktail. Geniet van uw eerste avond in Hotel Vanila.

Dag 2: Ontspanning in de Spa
Vandaag wordt u verwacht in de spa, waar u verwend wordt door een heerlijke massage met etherische oliën. De rest van de dag kunt u bijkomen van de reis en profiteren van de zwembaden, het strand, de restaurants en alle andere faciliteiten van het hotel.

Dag 3: Ontdekking van het heilige eiland Nosy Be
Vandaag brengt u een bezoek aan een immens Natural park. Wij nemen u mee op een ontdekkingstocht door het park waarbij u verschillende diersoorten zal zien die enkel en alleen hier voorkomen. Hierna gaat u door naar een traditioneel bedrijfje waar etherische oliën worden vervaardigd en de excursie eindigt bij een rumfabriekje waar u zelfgemaakte rum of een glas verse vruchtensap kunt proeven.

Dag 4: Op zoek naar dolfijnen en walvissen
Vandaag brengt u een bezoekje aan de dolfijen en walvissen die in de wateren van de archipel Nosy Be komen om te paren en om er het jaar erna hun jongen te krijgen. Uitgerust met vinnen en een snorkel kunt u zwemmen met dolfijnen en roggen die tussen juli en december naar Nosy Be komen om plankton te eten.

Dag 5: Orchideeëneiland
U vertrekt met de gids naar Nosy Sakatia, ook wel het orchideeëneiland genoemd. Dit is het meest authentieke eiland van Nosy Be. U ontdekt tijdens een wandeling verschillende planten en bomen waarover uw gids uitgebreid vertelt en ze meteen ook benoemd. Tenslotte sluit u de dag af op een privéstrand: een klein hoekje in het paradijs. De lunch zal u nuttigen met de voeten in het water en in de schaduw van de palmbomen... heerlijk! Daarna kan u gebruikmaken van kajaks of strandspelen om de namiddag in te vullen. Ook massages en snorkelen behoren tot de mogelijke activiteiten.

Dag 6 en 7: Vrije dag
Heerlijk genieten van de faciliteiten van het hotel of zelf op verkenning in de buurt.
Gasten die een reis van 7 nachten hebben geboekt, gaan op dag 8 helaas weer naar huis.

Dag 8: Excursie naar Nosy Iranja
Vandaag gaat u op ontdekking van 2 prachtige kleine eilanden op 1u30 van Nosy Be: het grotere eiland Nosy Iranja Be en het kleinhere zandbankje Nosy Iranja Kely. Het is een paradijselijk eiland met turquoise blauw water, buitengewoon wit zand en een weelderige natuur. Het eiland wordt bewoond door schildpadden en tropsiche vogels. U geniet van een lunchbuffet onder de palmbomen. U brengt een bezoek aan de vuurtoren op het eiland en aan het vissersdorpje.

Dag 9: Verkenning van Nosy Be
U komt langs een groot dorp waar de suikerfabrikant Sirama zit, zeer bekend op Nosy Be. U bezoekt verder een overdekte markt, oude koloniale gebouwen, een haven met traditionele dhows. U stopt in het noorden van het eiland voor een uitgebreide lunch, waarna u verder gaat richting Mont Passot, het hoogste punt van Nosy Be. Hier heeft u een panoramisch uitzicht over de archipel van Nosy Be. Bewonder de prachtige zonsondergang!

Dag 10: Vrije dag
Heerlijk genieten van de faciliteiten van het hotel of zelf op verkenning in de buurt.
Gasten die een reis van 10 nachten hebben geboekt, gaan op dag 11 helaas weer naar huis.

Dag 11: Excursie naar eilanden Nosy Komba en Tanikely
U vertrekt op excursie  aan boord van een katamaran. Uw eerste stop zal Nosy Komba zijn, het op één na grootste eiland na Nosy Be. Hier brengt u een bezoek aan het Lemur Park en het vissersdorpje met traditionele vistechnieken. Tegen 11u30 maakt u een tweede stop: Nosy Tanikely. Dit eiland is een onderzees beschermd natuurreservaat, waarbij u genoeg heeft aan een duikbril en een snorkel om de prachtige wereld onder water te bewonderen. U duikt eigenlijk in een groot natuurlijk aquarium waarbij u getuige bent van een magnifiek spektakel met kleurrijke koralen en Anemonen, prachtige vissen, kreeften, tandbaarzen, murenen en waterschildpadden. Een adembenemend tafereel! Aan boord van de katamaran zal u dan de lunch nuttigen, om daarna nog rond het eiland te varen en een tocht op het eiland te doen. U zal kennismaken met Lemuren, halfapen die enkel hier voorkomen. Maar ook met hagedissen, kameleons en vlinders.


Dag 12: Oerbos Lokobe
Vandaag brengt u een bezoek aan het Nationale Park van Lokobe, het laatste oerbos van Nosy Be. Een oerbos is een oorspronkelijk bos dat zich zonder (veel) menselijke invloed heeft ontwikkeld en zich handhaaft en dus te beschouwen is als wildernis. Het oerbos van Lokobe is rijk aan verschillende soorten medische planten en eeuwenoude bomen. Dit park is een beschermd natuurreservaat tot grote vreugde bij menig onderzoekers die dit oerbos graag de identiteit van tropisch regenwoud willen aanmeten. Wij nemen u mee op een ontdekkingstocht door het park waarbij u verschillende diersoorten zal zien die enkel en alleen hier voorkomen. Daarna vertrekt u naar het vissersdorpje Ambatozavavy waar u uw lunch zult nuttigen.

Dag 13: en 14: vrije dagen

Heerlijk genieten van de faciliteiten van het hotel of zelf op verkenning in de buurt.

Dag 15: Luchthaventransfer en vlucht
U start de dag met een lekker ontbijt in het hotel en daarna vertrekt u naar de luchthaven voor uw terugreis.

Uw hotels

Tijdens uw vakantie op Madagascar verblijft u in het Hotel Vanila, een charmant hotel gesitueerd op een charmante plaats. Het hotel bevindt zich in een rustige buurt aan de Westkust van Nosy Be, recht tegenover het eiland Sakatia. U zal zich meteen thuisvoelen in dit gezellige etablissement dat geconstrueerd werd met lokale materialen waarbij rekening werd gehouden met het milieu.

Tijdens uw vrije dagen kan u genieten van de aangeboden faciliteiten in het hotel. U kan een romantische wandeling maken in de tropische en exotische tuinen waarbij uitkijkt over de zee of een verfrissingsbeurt nemen in het zwembad waarna u zich kunt neerleggen om wat uit te rusten of een goed boek te lezen. Wat u ook kiest, dit wordt de vakantie van uw dromen! En dat wordt het al helemaal met de gratis massage die we u aanbieden in de spa...

Uw kamer

Uw nachten op Madagascar brengt u door in  een Ocean kamer (32 - 42 m²).

Geniet van de tropische sfeer in uw kamer waarbij traditionele architectuur gecombineerd wordt met comfortabel design. Vanop uw balkon profiteert u van een fantastisch uitzicht op zee.

Kinderen van 0 tot 3 jaar zijn gratis. Tot 2 jaar kunnen zij in een (gratis) kinderbedje slapen. Daarna worden ze geacht met de ouders te slapen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U verblijft op basis van halfpension, inbegrepen in dit aanbod. Met bijbetaling kunt u eventueel upgraden naar volpension of All inclusive.

Het restaurant Parfum Vanille is het hoofdrestaurant en serveert het ontbijt in de vorm van een buffet. 's Middags sluit het restaurant maar de bar blijft heel de dag open. Wanneer de avond valt, opent dit restaurant zijn deuren weer voor heerlijke gerechten en buffetten. Verder kunt u ook terecht in restaurant Grill del Sol voor een lekkere maaltijd.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
Aantal kamers: 56
Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Inbegrepen in de prijs:
- Verwelkoming, assistentie en transfers
- Welkomstcocktail
- Transport en benzine
- Verblijf met ontbijt
- Excursie genoemd in het programma met transfer
- Lunches tijdens de excursies
- Gidsen
- Toegang tot de parken
- Toeristische vignetten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Kinderoppasdienst
  • Wasserij
  • Bagageruimte
  • Excursiebureau
  • Boetiek

De kamers zijn uitgerust met:

  • Balkon
  • Flatscreen TV
  • Bewaarkluis
  • Minibar
  • Telefoon
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Biljart
  • Tafeltennis
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Spa
  • Wellnesscenter
  • Massages
  • Fietsverhuur
  • Karaoke
  • Animatieteam
  • Avondshows

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse zaken.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vanila hotel & Spa en Eilandontdekkingen