Labranda Senses Resort Hvar 4* - Hvar - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van de uitzonderlijke ligging van het resort, op slechts een minuut wandelen van het strand
  • Logeer aan een adembenemende baai in een prachtige natuurlijke omgeving
  • Kom helemaal tot rust dankzij de schitterende faciliteiten van het resort zoals een luxueuze spa en een prachtig zwembad
  • Ontdek het bruisende nachtleven van Hvar

De beoordeling van onze klanten

Labranda Senses Resort Hvar 4*

Het Labranda Senses Resort Hvar 4* werd volledig gerenoveerd in 2016 en biedt de perfecte uitvalsbasis om het eiland Hvar te ontdekken. Dit moderne hotel is de ideale thuis weg van huis dankzij de eigentijdse inrichting, de schitterende voorzieningen en de ligging in een rustige baai, omringd door een weelderig dennenbos. Geniet in alle rust en intimiteit tussen mediterrane planten zoals lavendel, rozemarijn en laurier.

 

Maak een wandeling aan zee, profiteer van de stralende zon, ontdek de groene omgeving of laat je culinair in de watten leggen. Er staat je een onvergetelijke vakantie te wachten!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer met balkon en zicht op het park of Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht
  • Extra voordeel in de periode van 28/03 t/m 30/05 en van 20/09 t/m 24/10: Fles wijn en fruitschaal op de kamer bij aankomst
  • Upgrade naar Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht tussen 28/03 en 16/05 en tussen 18/10 en 24/10

Standaard Kamer met balkon en zicht op het park (18 m²)

De Standaard Kamer met balkon en zicht op het park is een ruime en lichte kamer, die is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Geniet op het balkon met een wijntje in je hand van het prachtige uitzicht. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht (18 m²)

Zet je vakantie goed in in deze kamer met modern design, natuurlijke kleuren en verfijnde details. Het werk van Kroatische designers die een ontspannen ruimte wilden creëren zorgt voor een unieke sfeer. De Standaard Kamers met gedeeltelijk zeezicht beschikken over een balkon of terras zodat je ook in alle privacy kunt genieten van de zon.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • Extra voordeel in de periode van 28/03 t/m 30/05 en van 20/09 t/m 24/10: 10% korting in de Soline Bar

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

In het buffetrestaurant ontdek je de typische smaken van de regio in een gezellige sfeer. Wil je genieten van een verfijnde keuken vlak aan het strand? Ga dan richting het Beach Restaurant Soline voor een regionale lunch. Daarna kun je richting de bar voor een lekkere cocktail met uitzicht op de groene omgeving en de zee ... Een ontdekking van nieuwe smaaksensaties is verzekerd!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage van 30 minuten per persoon, per verblijf vanaf 5 nachten van 28/03 tot 16/05 en van 18/10 t/m 24/10
  • Extra voordeel in de periode van 28/03 t/m 30/05 en van 20/09 t/m 24/10: 20% korting op alle spabehandelingen boven de € 50

De verwennerij begint van bij je aankomst in het Labranda Senses Resort Hvar 4* ... In de spa kies je voor een massage, een lichaamsbehandeling of een sessie in de hamam of jacuzzi. Daarna neem je een duik in het zwembad, ga je de sportieve toer op in de fitnessruimte of neem je deel aan een yogales. Daarnaast kan je in het resort een spelletje tennis, tafeltennis of minigolf spelen om wat meer spanning in je vakantie brengen!

Vervoer en transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Let op:

Houd er rekening mee dat de transfer tot 5 uur (hoogseizoen) en 3 uur (tussenseizoen) kan duren in verband met het verkeer en de veerdienstregelingen. Bij deze transfers worden verschillende vervoermiddelen gebruikt: pendelbus, dan veerboot, dan pendelbus terug naar het hotel.

 

Belangrijke informatie indien je zonder vlucht boekt:

Het hotel bevindt zich op het eiland Hvar dat enkel per ferry te bereiken is. Houd er met de eventuele aankomst- en vertrektijden van je vluchten rekening mee dat de ferry volgens een vaste dienstregeling vaart.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom op ... Hvar!

Welkom op Hvar! Dit eiland maakt deel uit van de Midden-Dalmatische Eilanden, andere eilanden die ook tot deze groep behoren zijn Brač en Korčula. Het eiland Hvar is erg populair vanwege haar vele oudheidkundige bezienswaardigheden.

 

De grootste stad op het eiland is Hvar, er zijn zeven eeuwen oude stadsmuren die worden omringd door een palmenpromenade waar je gezellig kunt wandelen. In het centrum van de stad vind je een van de mooiste pleinen van het hele Dalmatië. Hier kun je de Stephan kathedraal, Groda-paleizen en de huizen van Burag bezoeken.

Zo'n 10 km van de stad Hvar vind je het prachtige dorpje Vrboska, waarvan de fundamenten dateren tot in de 15e eeuw. Hier kun je wandelen over een aantal pittoreske bruggen die de twee kanten van de baai met elkaar verbinden. Het is dankzij deze bruggen dat er vaak naar het dorpje wordt verwezen als Little Venice.

Maar Vrboska heeft nog meer te bieden! Bezoek de imposante architecturale site van St. Mary of Mercy. Dit gebouw is zowel een fort als een kerk! Verder is het vissersmuseum ook jouw tijd waard. Na wat cultuur kun je gaan zonnebaden op een van de paradijselijke stranden, en 's avonds wandel je via de 13e eeuwse stadsmuren en gothische paleizen richting de populaire en moderne bars en clubs. Dit dorpje heeft het allemaal.

Hvar is een populaire bestemming; en met goede reden! Er is genoeg rust en kalmte voor de rijken en beroemden, de prachtige natuur werkt als een ware lokroep voor avonturiers en natuurliefhebbers; en de prachtige stranden maken dit een uitstekende bestemming voor uw volgende strandvakantie. Bovendien staan tijdens de zomermaanden de lavendelvelden en olijfgaarden in bloei! Een spektakel dat je niet wilt missen ...

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 182

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parking (buiten)
  • Wasservice
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor
  • Airconditioning
  • Gratis parking

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Balkon of terras
  • Televisie
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Douche
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Buffetrestaurant
  • Beach Restaurant Soline
  • Pool Terrace Bar

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt, laat ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant
- Snack: ijsjes voor kinderen
- Drankjes: plaatselijke alcoholische en alcoholvrije drankjes in de bar bij het zwembad, de bar in de lobby en tijdens de lunch en het diner in het restaurant
- Activiteiten: aerobic, aquagym, minigolf, waterball, boccia, tafeltennis, boogschieten, tafelvoetbal, biljart, nordic walking, kaart- en casinospellen, schaken ... (beschikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur)
- Speelkamer voor kinderen
- Avondanimatie: optredens, shows, Kroatische avond, livemuziek ...
- Wifi

Activiteiten bij het hotel:

  • Sauna
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Fitness
  • Multisportterrein
  • Huurfietsen
  • Jacuzzi
  • Spa
  • Winkel
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Speeltuin

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Labranda Senses Resort Hvar 4*