Rondreis van 10 nachten van Zagreb naar Dubrovnik - Zagreb - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in de voor u geselecteerde 3*- of 4*-hotels met inbegrepen ontbijt
  • Reis in uw eigen tempo en in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto
  • Geniet van de natuur in Plitvice en ontdek de charmes van steden als Zagreb, Dubrovnik en Split

Uw reisprogramma

Verken in 11 dagen de adembenemende schoonheid van het Kroatische landschap.

Begin in Zagreb, de charmante Kroatische hoofdstad, ga dan verder naar Opatija en geniet van de charme van de geurige botanische tuinen, parken en kleurrijke villa's van deze Oostenrijks-Hongaarse badplaats. Het Nationaal Park Plitvice Meren is een natuurfenomeen dat u niet mag missen, met prachtige watervallen en 16 met elkaar verbonden meren. Zadar en Split staan in het teken van unieke culinaire tradities en een ontspannen sfeer. Sluit uw reis af met een buitengewoon bezoek aan Dubrovnik, een andere Kroatische schat met spectaculaire architectuur, kunst en culturele rijkdom.

 

Uw reisroute:

Dag 1: Aankomst Zagreb

Dag 2: Zagreb

Dag 3: Zagreb - Opatija

Dag 4: Opatija

Dag 5: Opatija - Plitvice Meren

Dag 6: Plitvice Meren - Zadar

Dag 7: Zadar - Split

Dag 8: Split

Dag 9: Split - Dubrovnik

Dag 10: Dubrovnik

Dag 11: Vertrek naar huis

Uw reisbeschrijving

DAG 1: AANKOMST ZAGREB

Bij aankomst op de luchthaven van Zagreb wordt u begroet door onze plaatselijke vertegenwoordiger die u zal helpen met uw huurauto en u van de nodige informatie zal voorzien. Rijd naar uw hotel en verken de grootste stad en hoofdstad van Kroatië aan de oevers van de rivier Sava. Bezoek het charmante en pittoreske Gornji Grad (Bovenstad) en het moderne Donji Grad (Benedenstad), bewonder de mooie pleinen, parken en gevels van deze bruisende stad.

Overnachting met ontbijt in Zagreb

 

DAG 2: ZAGREB

Ga verder met uw verkenning van Zagreb met een wandeling door het verleden en het heden. De langste straat van Zagreb, Ilica, scheidt de oude, romantische bovenstad van de meer recent gebouwde, levendige en bruisende benedenstad. De bovenstad van Zagreb is om vele redenen een unieke plaats: het kleurrijke dak van de St. Marks kerk, de Lotrscak toren, de kabelbaan, de Stenen Poort en de straatlantaarns met gas die met de hand moesten worden ontstoken. Gradec en Kaptol zijn de oudste delen van de stad waaruit Zagreb is voortgekomen. Het belangrijkste plein is het Plein van Ban Josip Jelačić.

Om nog meer te weten te komen over deze charmante stad, kunt u optioneel kiezen voor een stadstour van 2 uur met gids.

Overnachting met ontbijt in Zagreb

DAG 3: ZAGREB - OPATIJA

Rijd vandaag in ongeveer 2 uur en 15 minuten naar Opatija, bekend als de Parel van de Adriatische Zee, vanwege zijn geurige botanische tuinen, parken en gekleurde villa's. Deze charmante Istrische stad is een zeer stijlvolle badplaats en trekt al meer dan een eeuw lang aristocraten en beroemde mensen aan. Door het perfecte milde klimaat het hele jaar door en de beschermde omgeving, is Opatija ook bekend als een plek voor gezondheidstoerisme. Wandel over de Lungomare promenade en geniet van de frisse lucht of nip aan een verfrissend drankje op een van de vele zonnige terrassen van de stad.

U kunt ook een optionele privérondleiding boeken om meer te weten te komen over de stad.

Overnachting met ontbijt in Opatija

 

DAG 4: OPATIJA

Geniet van een dagje om Opatija verder te verkennen, bekend als een populaire badplaats voor de Oostenrijks-Hongaarse elite tijdens de dagen van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Wandel door de pittoreske straatjes, proef misschien wat lokale specialiteiten, of kies voor de optionele Opatija stadstour.

Als u het prachtige schiereiland Istrië wil ontdekken, rij dan naar Pula, Porec of Rovinj.

Overnachting met ontbijt in Opatija

 

DAG 5: OPATIJA - PLITVICE MEREN

Vertrek voor een rit van ongeveer 2 uur en 15 minuten naar het Nationaal Park Plitvice Meren, een natuurwonder dat u niet mag missen en dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Omgeven door dichte bossen en gekenmerkt door een rijke flora en fauna, zijn de Plitvice Meren een natuurfenomeen van zeldzame en unieke schoonheid.

Wandel over de paradijselijke paden van het park, bewonder de schitterende meren, de prachtige klaterende watervallen en het schilderachtige beeld van de natuur.

Optioneel kunt u voor een tour van 4 uur kiezen met Engelstalige gids om de geheimen van Plitvice Meren te ontsluieren.

Overnachting met ontbijt in de buurt van de Plitvici Meren

DAG 6: PLITVICE MEREN - ZADAR

Maak u klaar voor uw volgende bestemming, gelegen op ongeveer 2 uur afstand op een smal schiereiland in het noorden van Dalmatië, Zadar. Ooit een Venetiaanse stad en voormalige hoofdstad van Dalmatië, heeft zich tegenwoordig ontwikkeld tot een moderne stad. Dwaal door het inspirerende centrum, slenter door de straten geplaveid met glanzende witte tegels en ontdek de geschiedenis in de Romeinse muren en de monumenten "Het Zeeorgel" en "De Groet aan de Zon".

U kunt er ook voor kiezen om Zadar te leren kennen met een gids (optioneel).

Overnachting met ontbijt in Zadar

 

DAG 7: ZADAR - SPLIT

Ongeveer 1 uur en 45 minuten verder ligt Split. Geniet van de prachtige landschappen terwijl u naar een van de mooiste steden van Kroatië rijdt. U kunt de stad te voet verkennen en een glimp opvangen van de meest inspirerende bezienswaardigheden. Wandel door de steegjes van de spectaculaire oude stad, gelegen in en rond het indrukwekkende paleis van Diocletianus, een Unesco-erfgoed dat dateert uit de vierde eeuw.

De stad bruist van het leven en heeft vele verleidelijke attracties, van de prachtige stranden tot een verscheidenheid aan festivals, tentoonstellingen en concerten die plaatsvinden op de stadspleinen.

We raden u aan om de twee uur durende stadstour door Split bij te boeken om meer te weten te komen over deze prachtige kuststad.

Overnachting met ontbijt in Split

 

DAG 8: SPLIT

Na uw heerlijke ontbijt in het hotel kunt u genieten van een vrije dag in Split. Maak een wandeling door het centrum en bezoek het koninklijk paleis of geniet van de relaxte levensstijl van de lokale bevolking terwijl u een kopje koffie drinkt op het centrale plein of proeft van een lokale specialiteit in een traditioneel restaurant.

U kunt ook langs de kust rijden met panoramische uitzichten op de Cetina Canyon en misschien stoppen in Omiš, een stad die bekend staat om zijn geschiedenis van piraterij. U vindt er vele middeleeuwse forten, de meest bekende zijn het 13e-eeuwse Mirabelle Fort en het 15e-eeuwse Fort Starigrad (Fortica).

Overnachting met ontbijt in Split

DAG 9: SPLIT - DUBROVNIK

Checkt uit en vervolg uw Kroatische avontuur naar Dubrovnik.
De rit van ongeveer 4 uur langs de kustlijn brengt u naar de Makarska Rivièra, waar u kunt stoppen voor een verfrissend bad aan de witte zandstranden.

Eenmaal in Dubrovnik kunt u op verkenning. Wandel door de straten en bezoek de vele bezienswaardigheden. We raden u aan deel te nemen aan de optionele stadstour door de oude stad, een van de mooiste middeleeuwse steden ter wereld.

Beschermd door prachtige middeleeuwse muren, is de sfeervolle hoofdstad van de historische Republiek Ragusa een schatkamer van paleizen en kerken. Bovendien staat de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Overnachting met ontbijt in Dubrovnik

 

DAG 10: DUBROVNIK

De dag is geheel ter vrije besteding. Game of Thrones fans kunnen kiezen voor een excursie met gids die u alles vertelt over de wonderen van de stad en de fantasiewereld van de serie. Leer meer over Fort Lovrijenac, The Red Keep, Kings Landing, de Slag bij Blackwater Bay en The House of the Undying Dungeon. Maak een boottochtje naar het exotische eiland Lokrum om te horen over de geschiedenis en de meer recente ontwikkeling tot de magische stad Quarth.

Overnachting met ontbijt in Dubrovnik

 

DAG 11: VERTREK NAAR HUIS

Na een laatste ontbijt is het tijd om naar de luchthaven van Dubrovnik te rijden, uw huurauto in te leveren en aan de terugreis te beginnen.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in een 3*- of 4*-hotel
  • Ontbijt
  • Huurauto categorie C of E met onbeperkt aantal kilometers

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw verblijf verblijft u in comfortabele 3*- of 4*-hotels afhankelijk van uw keuze.

 

3*-hotels:

- Zagreb: Hotel Novi Zagreb (of gelijkwaardig)

- Opatija: Hotel Galeb (of gelijkwaardig)

- Plitvice: Hotel Mirni Kutal (Otocac) (of vergelijkbaar)

- Zadar: Hotel Porto (of gelijkwaardig)

- Split: Hotel Neva (Podstrana) (of gelijkwaardig)

- Dubrovnik: Hotel Ivka (of gelijkwaardig)

 

4*-hotels:

- Zagreb: Hotel Dubrovnik (of gelijkwaardig)

- Opatija: Hotel Savoy (of gelijkwaardig)

- Plitvice: Hotel Mirjana Rastoke (Slunj) (of gelijkwaardig)

- Zadar: Hotel Kolovare (of gelijkwaardig)

- Split: Hotel Tragos (Trogir) (of gelijkwaardig)

- Dubrovnik: Hotel Adria (of gelijkwaardig)

 

Uw pension

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Uw optionele excursies

Toegang tot Nationaal Park Plitvice Meren (juni, juli, augustus, september)

Uw optionele excursies

Ontdek het spectaculaire Nationaal Park Plitvice Meren.

Toegang tot Nationaal Park Plitvice Meren (april, mei, oktober)

Uw optionele excursies

Ontdek het spectaculaire Nationaal Park Plitvice Meren.

Extra opties

Zagreb stadstour met gids (2 uur)

Extra opties

Geniet van een fascinerende rondleiding van 2 uur door Zagreb met gids.

Split stadstour met gids (2 uur)

Extra opties

Geniet van een verrassende rondleiding van 2 uur door Split met gids.

King's Landing Flimlocatie in Dubrovnik (min. 2 personen)

Extra opties

Game of Thrones-fans mogen de volgende excursie niet missen! Beklim het fort Lovrijenac, de Rode Keep, bewonder het uitzicht op de oude stad, bezoek Kings Landing, de Slag om Blackwater Bay, en The House of the Undying Dungeon. Uw gids vertelt u over de wonderen van de stad en de fantasiewereld van de serie en hoe de twee samenkomen. Maak een boottocht naar het exotische eiland Lokrum om te horen over de geschiedenis en de meer recente ontwikkeling tot de magische stad Quarth.

Dubrovnik stadtour met gids (2 uur)

Extra opties

Geniet van een onvergetelijke rondleiding van 2 uur door Dubrovnik met gids.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Geniet van uw inbegrepen huurauto en verken de mooiste uithoekjes op uw eigen tempo.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Standaard Kamer in een 3*- of 4*-hotel
- Ontbijt
- Huurauto categorie C of E met onbeperkt aantal kilometers

 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Huurauto cat. C (max. 2 personen)

Informatie over uw huurauto

Inbegrepen:

- Onbeperkt aantal kilometers

- BTW

- CDW (Collision Damage Waiver) - risicovergoeding met eigen risico

- TP (Theft Protection) - vergoeding voor het risico van diefstal van het voertuig met het eigen risico voor schade

- Luchthaventoeslag

 

Niet inbegrepen:

- GPS, Wi-Fi

- Kinderzitje, Kinderstoel, Stoelverhoger

- Verzekeringen (SCDW, WUG, PAI)

- Grensoverschrijding (Grensoverschrijding, Veerboot/eiland/Transit toestemming)

- Derde bestuurder, Jonge bestuurderstoeslag, Oudere bestuurderstoeslag

- Schadevergoeding

- Brandstof, Tol

- Extra kosten die kunnen ontstaan door: ontbrekende brandstof (tankkosten); extreem vervuild voertuig; verloren autopapieren, kentekenplaten of sleutels; lege accu van de auto (waarvoor sleepdienst nodig is)

 

Let op:

- CDW dekt niet: Schade aan banden, onderstel, interieur & glas, storingen en schade veroorzaakt door verkeerde brandstof, roekeloos rijgedrag, schade veroorzaakt door rijden onder invloed van alcohol, drugs of door het rode licht rijden, schade veroorzaakt door een onbevoegde bestuurder

- Vereisten voor de bestuurder: Minimum leeftijd van de bestuurder: 21 jaar, geldig rijbewijs en paspoort of ID en het bezit van het rijbewijs ten minste 2 jaar

- Geaccepteerde Creditcards: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS of DINERS

Huurauto cat. E (max. 4 personen)

Informatie over uw huurauto

Inbegrepen:

- Onbeperkt aantal kilometers

- BTW

- CDW (Collision Damage Waiver) - risicovergoeding met eigen risico

- TP (Theft Protection) - vergoeding voor het risico van diefstal van het voertuig met het eigen risico voor schade

- Luchthaventoeslag

 

Niet inbegrepen:

- GPS, Wi-Fi

- Kinderzitje, Kinderstoel, Stoelverhoger

- Verzekeringen (SCDW, WUG, PAI)

- Grensoverschrijding (Grensoverschrijding, Veerboot/eiland/Transit toestemming)

- Derde bestuurder, Jonge bestuurderstoeslag, Oudere bestuurderstoeslag

- Schadevergoeding

- Brandstof, Tol

- Extra kosten die kunnen ontstaan door: ontbrekende brandstof (tankkosten); extreem vervuild voertuig; verloren autopapieren, kentekenplaten of sleutels; lege accu van de auto (waarvoor sleepdienst nodig is)

 

Let op:

- CDW dekt niet: Schade aan banden, onderstel, interieur & glas, storingen en schade veroorzaakt door verkeerde brandstof, roekeloos rijgedrag, schade veroorzaakt door rijden onder invloed van alcohol, drugs of door het rode licht rijden, schade veroorzaakt door een onbevoegde bestuurder

- Vereisten voor de bestuurder: Minimum leeftijd van de bestuurder: 21 jaar, geldig rijbewijs en paspoort of ID en het bezit van het rijbewijs ten minste 2 jaar

- Geaccepteerde Creditcards: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS of DINERS

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 10 nachten van Zagreb naar Dubrovnik