Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5* & Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4* - Kenia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek voor een unieke reis naar Kenia met een mix tussen een strandvakantie en een avontuur in de ongerepte Afrikaanse savanne
  • Geniet van momenten van puur welzijn in de spa van het Neptune Palm Beach Boutique Resort
  • Logeer in het zeer luxueuze Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5* en profiteer van een uitstekende service
  • Beleef een onvergetelijke ervaring dankzij een safari in het privénatuurreservaat Masai Mara North en ontmoet de wilde dieren van dichtbij

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Neem alvast een kijkje ...

Welkom in ... Kenia!

MASAI MARA NATIONAL RESERVE

De Masai Mara staat bekend als een van Afrika's grootste wildreservaten, gelegen in het zuidwesten van Kenia. Het is beroemd om zijn overvloed aan grote katten - leeuwen, luipaarden en cheetahs - de Grote Wildebeest Migratie en zijn talloze zebra's. Maak kennis met de lokale Maasai mensen, bekend om hun opvallende gewoontes en kleding, en ontdek een andere manier van leven. Wanneer u een tocht maakt, ervaart u wat veel mensen alleen maar kunnen dromen in een mensenleven - dagen doorbrengen zij aan zij met enkele van de grootste leden van het dierenrijk, in hun natuurlijke habitat.

DIANI BEACH

Dit stuk van de Keniaanse zuidkust kijkt uit op de wondermooie Indische Oceaan en is zo'n 25 km lang. Stel u witte stranden, wuivende palmbomen en turquoise water voor... Onder het wateroppervlak wachten kleurrijke koraalriffen en bijzondere zeebewoners. U kunt duiken of snorkelen om het zelf te ontdekken! Daarnaast zijn er nog tal van andere watersporten beschikbaar zoals windsurfen of kitesurfen.

Diani Beach is één van de meest populaire bestemming in Kenia en zorgt voor een vakantie in ongekende luxe. Hier vindt u tal van bars, markten, winkels en restaurants. U hoeft zich geen moment te vervelen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

7 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 5 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*
8 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 6 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*
9 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 7 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*
10 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 8 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*
12 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 10 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*
14 nachten: 2 nachten in het Neptunus Mara Rianta Luxekamp 5* en 12 nachten in het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*

Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5*

Midden in het hart van het privé reservaat Masai Mara North bevindt zich het luxueuze tentenkamp Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5*. De comfortabele tenten liggen langs de Mara rivier in een natuurlijke en ongerepte omgeving. Tijdens uw vakantie in de volle natuur geniet u van de service van een persoonlijke butler die aan al uw wensen voldoet. Dankzij de kwaliteitsvolle service en prachtige omgeving geniet u een exclusieve vakantie.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Luxury Tent

Luxury Tent

Uw avontuur begint hier in uw Luxury Tent met alle nodige voorzieningen voor een zorgeloos verblijf in de Afrikaanse bush. De tent ligt op een verhoogd platform waardoor u geregeld de kans krijgt om de dieren te zien die in de buurt van het kamp komen drinken. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
  • Butlerservice
Dankzij de talrijke smaken die u worden aangeboden beleeft u een unieke en exotische culinaire reis. In The Acacia worden de gerechten binnen geserveerd. U kunt ook een hapje eten aan het zwembad en genieten van een lekkere barbecue (afhankelijk van de weersomstandigheden). In The Zebra Bar & Lounge wordt u ondergedompeld in de bijzondere sfeer van de ontdekkingsreizigers uit de jaren '20. De perfecte plek om bij zonsondergang te genieten van een heerlijke cocktail of snack.

Activiteiten

Profiteer van het warme klimaat en ga lekker zonnekloppen aan de rand van het zwembadNa een spannende dag in de bush, kunt u heerlijk ontspannen in de spa en lichaam en geest verwennen met een behandeling volgens de eeuwenoude Afrikaanse tradities. 

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Bloemdecoratie op de kamer bij aankomst bij een verblijf vanaf 8 nachten
  • Fruitmand op de kamer bij aankomst bij een verblijf vanaf 9 nachten
Ontspan op het strand van Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*, een fantastisch resort met prachtige tropische tuinen in Diani Beach. Ideaal om te ontspannen in de zon op het strand of bij het zwembad, de rustieke tropische tuinen en de Swahili architectuur geven een waar vakantiegevoel.

Elke kamer is comfortabel en goed uitgerust voor een comfortabel verblijf en in het hoofdrestaurant kunt u genieten van uitstekende lokale en internationale gerechten, terwijl liefhebbers van zeevruchten kunnen dineren in het à la carte restaurant Mnazi. Er wordt ook een overvloed aan activiteiten aangeboden, waaronder animatieprogramma's, een groot zoetwaterzwembad en een kinderclub. Tijdens uw verblijf heeft u ook direct toegang tot het Neptune Paradise Beach Resort & Spa en het naastgelegen Neptune Village Beach Resort & Spa! Waar wacht u nog op?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Garden Kamer

Deluxe Garden Kamer

Het resort heeft slechts 60 kamers, allen gelegen in makuti-dakhuizen, met een maximum van 4 kamers per huisje. Neem plaats in uw gezellige Deluxe Kamer met een groot terras en een Lamu-dagbed. Met uw blik op de tropische tuinen kunt u genieten van goed uitgeruste faciliteiten zoals een satelliet-tv, een minikoelkast, een kluisje, wifi en een muskietennet.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Geniet van een heerlijk diner in het hoofdrestaurant Mnazi. Met outdoor dining faciliteiten, plukt u de voordelen van maaltijden al fresco of binnen waar het ontbijt (7.00 uur tot 9.30 uur), de lunch (12.30 uur tot 15:30 uur) en het diner (19.00 uur tot 22.00 uur) worden geserveerd in buffetvorm.

U vindt er internationale en nationale gerechten en vaak bereiden de chef-koks gerechten tijdens de showcooking. Als u van zeevruchten houdt kunt u terecht in The Mawimbi Deck. Aan de rand van het zwembad en met uitzicht op de Indische Oceaan, is het Swahili ingerichte Mawimbi Deck een heerlijke lounge waar u kunt ontspannen en genieten van een gevarieerd diner. Voor een verfrissend drankje kunt u terecht in een van de twee bars.

Activiteiten

In de spa van het hotel geniet u van een gastvrije en ontspannende omgeving met een buitengewone ervaring van geuren, rustige geluiden, een heerlijk zicht, een magisch tintje en een professionele verzorging. In de spa zijn er 4 massage- en schoonheidsruimtes, een zwembad en 2 jacuzzi's en stoom- en saunafaciliteiten. U kunt ook zonovergoten momenten doorbrengen in de zon, terwijl u bij het zwembad luiert, of een wandeling maken op het strand en het zand tussen uw tenen voelen!

Uw safari

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Mara North reservaatkosten
  • Game drives in Mara North volgens het programma 
  • Gedeelde Engelstalige gids en gegarandeerde zitplaats aan het raam
Dag 1: Aankomst in het Mara North reservaat
Jambo! Uw chauffeur wacht bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport Nairobi om u naar de Nairobi Wilson Airport te brengen (dit duurt ongeveer 45 minuten). U gaat aan boord van een prachtige 1 uur durende vlucht naar de Mara North Conservancy, de noordelijke helft van het Serengeti-Masai Mara ecosysteem. Na de landing op de Mara North Airstrip heeft u uw transfer naar het Neptune Mara Rianta Luxury Camp (die ongeveer 30 minuten duurt). Na de check-in en de kampbriefing heeft u wat vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van het kamp, met uitzicht op de Mara rivier (mis het nijlpaardenzwembad niet!). Uw persoonlijke butler staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen die u tijdens uw verblijf op het kamp heeft. Later in de middag gaat u op een exclusieve game drive in de Mara North Conservancy, waar off-road rijden is toegestaan voor een korte periode wanneer er interessant wild in de omgeving is. Ideaal voor het maken van de meest spectaculaire foto's! Op het kamp zal een Maasai local u 's avonds naar het restaurant begeleiden om te genieten van een heerlijk diner en terug naar uw luxe tent voor uw eerste overnachting. 
Dag 2: Mara North reservaat
Na een lekker kopje koffie vertrekt u 's ochtends vroeg op safari in het Mara North reservaart. De deskundige gidsen kennen het gebied als geen ander en doen hun uiterste best om het wild voor u te traceren als de zon opkomt. In de ochtend en ook in de late namiddag zijn de dieren actiever en heeft u de beste lichtomstandigheden om foto's te maken. Terug op het kamp geniet u van een heerlijk ontbijt, gevolgd door wat vrije tijd. Later in de middag maakt u nog een magische safari in het Mara North reservaat tot de zon ondergaat. 's Avonds kunt u uw verhalen over de avonturen van vandaag uitwisselen tijdens het diner of tijdens een drankje aan de bar. 

Dag 3: Mara North reservaat naar Diani Beach 

Vandaag gaat u nog een keer in de prachtige Mara North Conservancy op een vroege ochtend game drive. Onze safari-expert begeleidt u tot zonsopgang door de prachtige Afrikaanse bush. Op het kamp staat al een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Na de check-out heeft u uw transfer naar de Mara North Airstrip. Een prachtige vlucht van 2,5 uur brengt u naar de kust van Mombasa, waar u landt op de Ukunda Airstrip. Een chauffeur wacht op u om u naar het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa te brengen. Vervolgens begint uw strandvakantie aan het schilderachtige witte zandstrand met palmen aan de Indische Oceaan van Diani Beach. 

Extra opties

Funzi / Kinazini

Extra opties
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.

Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.

De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzenschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdens deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

... verder lezen

Wasini Sea Safari

Extra opties
Ontdek het Kisite-Mpunguti marinepark, beschouwd als het tweede beste marinepark na het Great Barrier Reef in Australië. Hier ontdekt u een gigantische diversiteit en prachtige koraalriffen in het warme water, net als dolfijnen, schildpadden, roggen en tal van andere zeebewoners. U brengt het bezoek aan het Ksite eiland en ontdekt de betoverende onderwaterwereld met marinebiologen en PADI duikinstructeurs.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Het adres van het Neptune Mara Rianta Luxury Camp: Natuurreservaat Masai Mara, Masai Mara, Kenia
Het adres van het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa: Diani Beach Rd, Ukunda, Kenia

Afstand van Mara North Airport tot het Neptune Mara Rianta Luxury Camp: 20 km / 50 minuten
Afstand van het Neptune Mara Rianta Luxury Camp tot het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa: 775 km / 3 uur 45 minuten vliegen
Afstand van het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa tot de luchthaven van Mombasa: 50 km / 1 uur 50 minuten.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 20 
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen bij de safari:
- Safari's volgens het programma
- Vervoer met een landcruiser met gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Ervaren gidsen

Niet inbegrepen bij de safari:

- Dranken
- Bezoeken en excursies niet vermeld in het programma
- Persoonlijke uitgaven
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Roomservice
  • Butler

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa

Alle praktische informatie over het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 60
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Vergaderzalen
  • Bibliotheek
  • Souvenirwinkel
  • TV ruimte
  • Parkeerplaats
  • 24-uursreceptie

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Inloopdouche
  • Haardroger
  • Satelliet TV
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minikoelkast
  • Minikluis (toeslag)
  • Wifi
  • Muggengordijn
  • Scheerapparaatstekkerpunt
  • Groot terras
  • Lamu-dagbed

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tafeltennis
  • Darts
  • Pooltafel
  • Boogschieten
  • Schoonheidssalon
  • Tennis
  • Strandvolleybal
  • Zoetwaterzwembad, incl. kinderbad
  • Animatie-activiteiten
  • Tropische tuin
  • Aquagym
  • 5enses Sea Spa
  • Windsurfen
  • Faciliteiten in Neptune Vllage

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Neptune Mara Rianta Luxury Camp 5* & Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*