Swahili Beach Resort 5* & safari - Diani Beach - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verblijf aan het beroemde Diani Beach aan de zuidkust van Kenia
 • Bewonder de architurale invloeden van de Afrikaanse kust, Arabië, India en Zanzibar in het hotel
 • Geniet van een massage of een behandeling in de spa
 • En ook... Ga 1, 2 of 3 nachten op safari naar de savanne en ontmoet dieren in hun natuurlijke habitat!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Kenia!

Stel u zich eens voor: de oker en paarse landschappen, met de zon aan de horizon...
Welkom in Kenia, een warm en kleurrijk land. Het witte zand en de turquoise blauwe zee schitteren onder de zon of onder de bomen in de schaduw terwijl u staat te kijken naar een leeuw of een zebra... Hoor de gekke antilopen en het gebrul van wilde beesten!

Ontdek contrasterende landschappen tussen savanne en de stranden, en ontmoet de vriendelijke mensen in deze bijzondere cultuur. Tussen de dansen, liederen en het gelach zult u genieten van de gezellige sfeer van de regio en de schoonheid van de omliggende natuur.

U begint uw verblijf in Mombasa, aan Diani Beach, waar u witte stranden, kleurrijke koraalriffen, een exotische cultuur en vele watersport vindt. Duiken, snorkelen, boottochten: alles kan. Daarna gaat u naar Tsavo National Park, een van de grootste nationale parken ter wereld met een prachtig aanbod van wildernis en dieren: een onvergetelijke safari!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
 
7 nachten
6 nachten in het Swahili Beach Resort
1 nacht op safari in Tsavo East

8 nachten
6 nachten in het Swahili Beach Resort
2 nachten op safari in Shimba Hills Reserve & Ngutuni & Saltlick Lodge

9 nachten
6 nachten in het Swahili Beach Resort
3 nachten op safari in Tsavo East, Amboseli & Saltlick Lodge

10 nachten
8 nachten in het Swahili Beach Resort
2 nachten op safari in  Shimba Hills Reserve & Ngutuni & Saltlick Lodge

12 nachten
9 nachten in het Swahili Beach Resort
3 nachten op safari in Tsavo East, Amboseli & Saltlick Lodge

14 nachten
12 nachten in het Swahili Beach Resort
2 nachten op safari in  Shimba Hills Reserve & Ngutuni & Saltlick Lodge

Uw 5* hotel

Verblijf in het unieke Swahili Beach Resort 5*, dat een harmonieuze mix biedt van vele architecturale invloeden die zijn samengevoegd over de jaren, met name Afrikaanse, Indische, Arabische en Swahilische. Hier kunt u genieten van het strand, van het bijzondere zwembad, van het uitzicht, van de fitness en het personeel dat klaar staat om u de tijd van uw leven te bezorgen.

Aan de kust van Kenia ligt Swahili Beach, ontworpen met de nieuwste technologie om een positieve impact op het milieu te waarborgen en tegelijkertijd een ongeëvenaard comfort aan haar klanten te verstrekken. Als onderdeel van de inspanningen om de ecologische voetafdruk van de weelderige tropische vegetatie van het resort rond het hotel te verminderen, worden exotische en inheemse bomen, struiken en tropische palmbomen gehandhaafd en aangevuld.

Uw kamer

Uw nachten in Kenia brengt u door in een Superior Kamer (41 m²).

Uw kamer is ruim, licht en gezellig. De inrichting is smaakvol en heeft invloeden uit de Swahili cultuur om u een paradijselijke ervaring te bieden.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Als onderdeel van ons aanbod, verblijft u op basis van halfpension (exclusief drankjes).

Swahili Beach biedt een gastronomische en elegante selectie van verschillende restaurants en bars die zullen voldoen aan alle soorten van smaak.

Majilis
Dit is de belangrijkste buffetrestaurant van het hotel. Gedecoreerd met zwart-wit foto's van Swahili mensen en de originele architectuur, wordt de culturele sfeer van het restaurant perfect versterkt.

Spice Route
Een fusie tussen het Indiase en Swahili, voor een geweldig resultaat in de keuken en in de decoratie. Het restaurant heeft ook een shisha bar.

Champagne & Oyster Bar
Geniet van een à la cartemenu, met een ruim aanbod schaal- en schelpdieren, vlak bij het strand. Zittend langs de lange houten bar, kunnen de gasten genieten van een scala aan champagnes en lokale oesters. De inrichting is in koloniale stijl en gemaakt van donker hout, louvreluiken en geweven rotan stoelen.

Baharini
Baharini (“oceaan” in Swahili) ligt direct aan het strand met uitzicht op de Indische Oceaan. Strandbar en Italiaans restaurant ineen, zal het voor u een oase zijn, voor een maaltijd of gewoon een drankje met vrienden in een unieke sfeer.

Kahawa Coffee
Een café in Arabische stijl met koffie uit de hele wereld, snacks en zoetwaren.

Baraza bar
Een eigentijdse bar bij het strand en de zwembaden.

Activiteiten

Wanneer de hitte zijn hoogtepunt in het midden van de dag bereikt, zult u blij zijn om af te koelen in een van de vele zwembaden op het terrein. Na een duik, kunt u naar de Baobab Pool Bar gaan en genieten van een verfrissend drankje. In de avond, bij zonsondergang, kunt u rustig een paar minuten langs het strand slenteren, of genieten van een behandeling in de spa.

Uw safari

Uw verblijf wordt onvergetelijk: u gaat op safari! U verblijft in Standaard Kamers op basis van volpension (exclusief drankjes).
U dient voor uw vertrek op safari uit te checken bij uw hotel. De dag van de safari wordt doorgegeven bij aankomst in uw hotel.

U krijgt bovendien:

- een flesje mineraalwater per persoon per safaridag
- welkom en assistentie
- transfers in een minibus met Engelstalige gids
- een plek aan het raam tijdens de safari
- entreegelden en overheidsgelden inbegrepen

1 nacht safari: Tsavo East National Park

Dag 1: Diani - Tsavo East (245 km / 4u)
Na uw ontbijt, vertrekt u op pad richting het Nationale park Tsavo East. U vertrekt voor een ochtendsafari gevolgd door een lunch. In de namiddag gaat u opnieuw op safari.
Diner en overnachting in Ashnil Aruba Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo East - Diani (245 km/4u)
In de morgen gaat u op safari, om daarna te ontbijten. Daarna gaat u terug naar Diani. Voorziene terugkomst in de namiddag.

2 nachten safari: Shimba Hills National Reserve & Ngutini/Taita Hills

Dag 1: Diani / Shimba Hills National Reserve (60 km / 1u)
Na het ontbijt rijdt u naar de Shimba Hills National Reserve, gelegen op 45 km van het strand van Dani. Het reservaat is het tweede grootste regenwoud van de regio en de thuisbasis van een aantal grote Afrikaanse olifanten en Sable antilopen.

U brengt een bezoek aan het traditionele dorp Shifoga, gevolgd door een bezoek aan Sheldrick. In de middag geniet u met een drankje in de lodge van zonsondergang (inclusief banken, exclusief drankjes).
Overnachting in Green Safari (of gelijkwaardig).

Dag 2: Shimba Hills - Ngutuni / Taita Hills (245km / 4u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het heiligdom van Ngutuni. U maakt een safari trip in het heiligdom en u kunt genieten van de lunch in Ngutuni Lodge. Na de lunch rijdt u door naar Taita Hills.
Overnachting in Sarova Saltlick Lodge.

Dag 3: Taita Hills - Diani Beach (290km / 5u)
U vertrekt vroeg in de ochtend naar het heiligdom, gevolgd door een ontbijt in de lodge. Halverwege de ochtend gaat u opnieuw op safari, gevolgd door een lunch in Taita Hills Lodge. Na de lunch vertrekt u naar Diani Beach, waar u laat in de avond aankomt.

3 nachten safari: Tsavo East / Amboseli / Saltlick

Dag 1: Diani - Tsavo East (245 km / 4u)
Ontbijt in het hotel en briefing met uw chauffeur / gids. Vertrek naar Tsavo East. Aankomst, safari, lunch en check-in in de Ashnil Aruba Lodge. Safari tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo Est – Amboseli (315 km / 5u)
Vertrek naar Amboseli. Check-in en lunch in het Amboseli Sentrim Camp. Na ontspanning gaat u op safari met de Kilimanjaro op de achtergrond. Prachtige landschappen met acaciabossen en the big five.
Diner en overnachting in Amboseli Sentrim Camp (of gelijkwaardig).

Dag 3: Amboseli – Taita Hills Game Sanctuary (250 km / 4u)
Vroege ochtendsafari. Ontbijt en vertrek naar de Taita Hills. Check-in in de Sarova Taita Hills Lodge. ‘s Namiddags safari in het Taitareservaat tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Sarova Taita Hills Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 4: Taita Hills Game Sanctuary – Diani Beach (290 km / 5u)
Ontbijt en vertrek naar Diani. Aankomst in de namiddag en transfer naar uw hotel.

LET OP: Wanneer u op safari vertrekt, dient u uw hotelkamer leeg te maken. U keert hier niet meer terug. Neem een kleinere tas mee want uw reiskoffer laat u achter in het hotel wanneer u op safari gaat. Het transport naar de parken gebeurt in een bus, op safari zelf zal u vervoerd worden in een minibus met een Engelstalige gids.

Uw inbegrepen excursie

Stadstour in Mombasa (1/2 dag)

Mombasa is de oudste stad van Kenia en daarmee ontzettend rijk aan geschiedenis. U zal het oude stadsgedeelte bezoeken met zijn pittoreske gebouwen, zijn kleine gezellige straatjes en speciale houten balkons. Hier zal u ook de tijd krijgen enkele souvenirs te kopen. De ochtend zal u eindigen door een bezoek aan het Artisanale centrum van houtkunst. U zal terug bij uw hotel zijn tegen lunchtijd.


NB.
- Alleen op dinsdagen en donderdagen
- Engelse chauffeur
- Duur: ongeveer 4 uur
- Entreegeld Fort Jezus niet inbegrepen = 15 USD per persoon

Optionele excursies

Excursie naar Funzi Kinazini

Optionele excursies
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.
Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzeschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdesn deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

Safari op zee naar het eiland Wasini

Optionele excursies
Kies voor een safari op zee naar Wasini Island en ontdek de mooie Keniaanse wateren. 
Inclusief safari, lunch en snorkelen.

Diepzeevissen

Optionele excursies
Vaar mee aan boord van een vissersboot en ga diepzeevissen voor de kust van Kenia. Plezier en avontuur verzekerd!

Om u te helpen


Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 12.00 uur
Check-out: 10.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan
U dient uit te checken voor u op safari gaat.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 14 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor eerdere annuleringen zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

 • Winkel
 • Wifi
 • Receptie
 • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Flatscreen TV met satellietkanalen
 • Telefoon
 • Balkon of terras
 • Minibar
 • Elektronische kluis
 • Wifi
 • Benodigdheden voor thee en koffie
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Ventilator
 • Inloopkast
 • Droogrek voor kleren
 • Haardroger
 • Badjassen en slippers
 • Toiletartikelen
 • Een eigen badkamer met regendouche, bidet en een dubbele wastafel

Activiteiten in het hotel:

 • Zwembaden
 • Gratis handdoekendienst
 • Parasols aan het zwembad
 • Fitness
 • Sauna
 • Turks bad
 • Spa

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet:  Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 50 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Swahili Beach Resort 5* & safari