Ontdekking van Jordanië en Dubai - Amman - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste plekjes in Jordanië en Dubai met een gids
  • Laat u verbazen door de eeuwenoude geschiedenis en prachtige natuur in Jordanië
  • Duik de bruisende en duizelingwekkende wereld van Dubai in, één van de meest opwindende steden ter wereld
  • En ook... Waan u een echte ontdekkingsreiziger in Petra, de meest fascinerende site van Jordanië

De beoordeling van onze klanten

Een voorproefje...

Welkom in... Jordanië en Dubai

Bent u op zoek naar ontspanning, cultuur en avontuur?
Kom met ons mee naar een land van kleuren, geuren en tradities: Jordanië. Van de hoofdstad Ammam, langs het fascinerende Petra tot aan de uitgestrekte Wadi Rum woestijn... dit land is een waar openluchtmuseum met overblijfselen van de grootste beschavingen uit het Midden-Oosten en adembenemende landschappen. We bieden u twee verschillende rondreizen om u het programma te garanderen dat het beste bij u past.

Daarna gaat het naar een wereld waar grootsheid, recordbrekende architectuur, luxe en weldaad centraal staan: het bruisende en immer verrassende Dubai! De wolkenkrabbers lijken de wetten van de zwaartekracht te trotseren op een plek waar alles mogelijk is. Skiën in een winkelcentrum, zonnebaden op een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom, slenteren door traditionele souks, een heerlijke koffie drinken op een zonnig terrasje of een indrukwekkend aquarium bezoeken met de meest kleurrijke vissen... Dubai stelt niet teleur!

Reisbeschrijving

Ontdek de geheimen van Wadi Rum, bewonder unieke kastelen in de woestijn, laat u verbazen door het magische Petra en laat u drijven op de Dode Zee... Dat alles is mogelijk in Jordanië, een echte smeltkroes van kleuren en culturen. Daarna gaat het naar Dubai, een stad die steeds opnieuw weet te innoveren en die u omver zal blazen met een prachtig evenwicht tussen moderne architectuur en eeuwenoude tradities. We bieden u de keuze tussen een reis van 8 dagen/7 nachten en 11 dagen/10 nachten.

Uw programma voor 8 dagen/7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman / Koninklijke Weg / Madaba / Neboberg / Kerak / Petra
Dag 3: Petra
Dag 4: Petra / Klein Petra / Wadi Rum / Aqaba
Dag 5: Amman - Dubai
Dag 6 en 7: Dubai
Dag 8: Terugvlucht

Uw programma voor 11 dagen/10 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman / Woestijnkastelen / Amman
Dag 3: Amman / Jerash / Ajlun / Amman
Dag 4: Amman / Iraq al-Amir / Dode Zee / Amman
Dag 5: Amman / Koninklijke Weg / Madaba / Neboberg / Kerak / Petra
Dag 6: Petra
Dag 7: Petra / Klein Petra / Wadi Rum / Amman
Dag 8: Amman / Dubai
Dag 9 en 10: Dubai
Dag 11: Terugvlucht

Uw programma voor 8 dagen/7 nachten

Dag 1: Aankomst in Amman
Bij aankomst op de luchthaven van Amman, de hoofdstad van Jordanië, wordt u overgebracht naar het hotel waar u kunt bijkomen van de lange reis.

Overnachting in het hotel in Amman.


Dag 2: Amam - Koninklijke Weg - Madaba - Neboberg - Kerak - Petra
Ontbijt in het hotel en vertrek over de Koninklijke weg naar Madaba, de stad van de mozaïek. Hier vindt u verschillende prachtige kerken en huizen die versierd worden met adembenemende mozaïeken die u meenemen naar de vroeg-Byzantijnse periode. U brengt een bezoek aan de St. George kerk met zijn kaart van Palestina die werd opgegraven in 1898 tijdens de bouw van de kerk. Deze kaart maakt deel uit van de vloermozaïek uit de zesde eeuw met een kaart van het Midden-Oosten.

Daarna gaat het richting de Neboberg, 10 km ten noordwesten van Madaba en de vermoedelijke begraafplaats van Mozes. Met zijn 840 meter hoogte krijgt u hier een prachtig uitzicht op de omgeving. De volgende halte is het fort van Kerak in de Wadi Kerak vallei en één van de belangrijkste toegangswegen naar Palestina. U neemt de lunch in Kerak en gaat verder door de woestijn richting Petra.

Diner en overnachting in het hotel in Petra.
Dag 3: Petra
Ontbijt in het hotel en vertrek voor een onvergetelijk bezoek aan Petra, de magische Roze Stad. Deze fantastische oude site werd volledig uitgehouwen uit de zachte zandsteen en bevat bijna 800 monumenten, waarvan het merendeel graven. Dit gebied van zo'n 100 km² werd uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed en achtste wereldwonder. Het is de belangrijkste site in Jordanië en zelfs van het Midden-Oosten.

Petra is gelegen in een siq, een smalle en lange kloof tussen 2 bergwanden gevormd door een historische aardbeving. Aan het begin van de site vindt u "Al Khazneh" of de "schatkist" en verder ziet u honderden uitgehouwen gebouwen, tempels, graven, huizen, feestruimtes, trappen, bogen, straatjes en een Romeins theater met 3000 zitplaatsen. Ook een bezoek aan Qasr El Bint, de enige tempel die zo goed als perfect bewaard is gebleven, is zeker de moeite waard.

Daarna kunt u de El Deir berg beklimmen of bezoek aan het klooster (facultatief). Vervolgens profiteert u van vrije tijd om zelf op verkenning te gaan voor u terugkeert naar het hotel. 

Diner en overnachting in het hotel in Petra.

Dag 4: Petra - Klein Petra - Wadi Rum - Amman
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Klein Petra (Beidha) en vervolgens naar WAdi Rum in de voetsporen van Lawrence of Arabia. Als Petra het werk is van de natuur en de mensheid, heeft de woestijn van Wadi Rum zijn "stille schoonheid" alleen maar te danken aan de natuurlijke elementen zoals kliffen, rotsen, pieken en dalen. U bezoekt deze majestueuze plek met een 4x4 (Jeep) voor een rit van 1,5 uur. U keert terug naar Amman via de Wadi Araba.

Diner en overnachting in het hotel in Amman.
Dag 5: Ammam - Dubai
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven waar u de vlucht neemt naar Dubai. Aankomst in Dubai en transfer naar het hotel.

Dag 6: Dubai
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in Dubai.

Dag 7: Dubai
Ontbijt in het hotel en tour door de stad op zoek naar de mooiste plekjes. Na de lunch (vrij te nemen) heeft u tijd om de indrukwekkende winkelcentra van de stad te bezoeken. Aan het begin van de avond wordt u overgebracht naar Dubai Creek waar u aan boord stapt van een dhow (een traditionele boot) voor een panoramische dinercruise langs de oude stad en de moderne wolkenkrabbers.

Dag 8: Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw programma voor 11 dagen/10 nachten

Dag 1: Aankomst in Amman
Bij aankomst op de luchthaven van Amman, de Jordaanse hoofdstad, wordt u naar het hotel gebracht waar u kunt relaxen.

Overnachting in het hotel in Amman.


Dag 2: Amman - Woestijnkastelen - Amman
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op ontdekking van de bijzondere woestijnkastelen in de omgeving. De eerste halte is het kasteel van Qasr Al-Kharaneh op zo'n 55 km van Ammam om daarna 26 km ten zuidwesten van Azraq halte te houden bij het Qasr Amra kasteel. Dit bouwwerk midden in de woestijn werd opgektrokken aan het begin van de achtste eeuw door kalief Walid I, groot liefhebber van schaken en poëzie. Het kasteel van Qasr Al Azraq is de laatste halte van de dag. Dit kasteel werd ernstig beschadigd tijdens een aardbeving in 1927, maar het blijft een niet te missen halte. 

Daarna gaat het terug richting Amman voor een bezoek aan de hoofdstad van het Hasjemitische koninkrijk waar u een kasteel treft dat volledig gebouwd werd uit witte kalksteen. Vanaf de citadel heeft u een prachtig uitzicht over de stad en ook het archeologische museum, de tempel van Hercules en het Omajjadenpaleis zijn niet te missen. Het prachtige Grieks-Romeinse theater in de stad zelf is prachtig bewaard gebleven en biedt plaats aan maar liefst 6000 toeschouwers.

Diner en overnachting in het hotel in Amman.

Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Na het ontbijt vertrekt u voor een dag vol bezichtigingen. De eerste halte is Pella, één van de oudste plekken ter wereld met een rijke archeologische site. U vindt hier een ontelbaar aantal ruïnes. Daarna gaat u door naar het uiterste noorden van Jordanië, naar Um Quais, een oude Romeinse stad gelegen op een hoogte bij het meer van Tiberias en de Jordaan, uitkijkend op Libanon, Syrië en Israël.
Terugkeer naar Amman aan het einde van de middag.

Overnachting en diner in het hotel
Dag 4: Amman – Jerash – Dode Zee  – Amman
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar het noorden van Amman. naar één van de belangrijkste Grieks-Romeinse-Byzantijnse steden in het Midden-Oosten: Jerash. Na Petra is dit de belangrijkste bezienswaardigheid van het land.  Aan het einde van de 20e eeuw hebben archeologen een deel van de oude stad opgegraven en enkele monumenten gerestaureerd, maar nog steeds is een groot gedeelte van Jerash onopgegraven.

Hierna reist u door naar de Dode Zee, het laagst gelegen meer ter wereld en één van de spectaculairste landschappen. De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat men in het water blijft dobberen. Rondom dit enorme zoutmeer vindt u tevens een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

U keert na dit bezoek weer terug naar Amman.

Diner en overnachting in het hotel


Dag 5: Amam - Koninklijke Weg - Madaba - Neboberg - Kerak - Petra
Ontbijt in het hotel en vertrek over de Koninklijke weg naar Madaba, de stad van de mozaïek. Hier vindt u verschillende prachtige kerken en huizen die versierd worden met adembenemende mozaïeken die u meenemen naar de vroeg-Byzantijnse periode. U brengt een bezoek aan de St. George kerk met zijn kaart van Palestina die werd opgegraven in 1898 tijdens de bouw van de kerk. Deze kaart maakt deel uit van de vloermozaïek uit de zesde eeuw met een kaart van het Midden-Oosten. 

Daarna gaat het richting de Neboberg, 10 km ten noordwesten van Madaba en de vermoedelijke begraafplaats van Mozes. Met zijn 840 meter hoogte krijgt u hier een prachtig uitzicht op de omgeving. De volgende halte is het fort van Kerak in de Wadi Kerak vallei en één van de belangrijkste toegangswegen naar Palestina. U neemt de lunch in Kerak en gaat verder door de woestijn richting Petra.

Diner en overnachting in het hotel in Petra.

Dag 6: Petra
Ontbijt in het hotel en vertrek voor een onvergetelijk bezoek aan Petra, de magische Roze Stad. Deze fantastische oude site werd volledig uitgehouwen uit de zachte zandsteen en bevat bijna 800 monumenten, waarvan het merendeel graven. Dit gebied van zo'n 100 km² werd uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed en achtste wereldwonder. Het is de belangrijkste site in Jordanië en zelfs van het Midden-Oosten.

Petra is gelegen in een siq, een smalle en lange kloof tussen 2 bergwanden gevormd door een historische aardbeving. Aan het begin van de site vindt u "Al Khazneh" of de "schatkist" en verder ziet u honderden uitgehouwen gebouwen, tempels, graven, huizen, feestruimtes, trappen, bogen, straatjes en een Romeins theater met 3000 zitplaatsen. Ook een bezoek aan Qasr El Bint, de enige tempel die zo goed als perfect bewaard is gebleven, is zeker de moeite waard.

Daarna kunt u de El Deir berg beklimmen of het klooster bezoeken (facultatief). Vervolgens profiteert u van vrije tijd om zelf op verkenning te gaan voor u terugkeert naar het hotel. 

Diner en overnachting in het hotel in Petra.
Dag 7: Petra - Klein Petra - Wadi Rum - Amman
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Klein Petra (Beidha) en vervolgens naar WAdi Rum in de voetsporen van Lawrence of Arabia. Als Petra het werk is van de natuur en de mensheid, heeft de woestijn van Wadi Rum zijn "stille schoonheid" alleen maar te danken aan de natuurlijke elementen zoals kliffen, rotsen, pieken en dalen. U bezoekt deze majestueuze plek met een 4x4 (Jeep) voor een rit van 1,5 uur. U keert terug naar Amman via de Wadi Araba.

Diner en overnachting in het hotel in Amman.

Dag 8: Ammam - Dubai
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven waar u de vlucht neemt naar Dubai. Aankomst in Dubai en transfer naar het hotel.

Dag 9: Dubai
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in Dubai.

Dag 10: Dubai
Ontbijt in het hotel en tour door de stad op zoek naar de mooiste plekjes. Na de lunch (vrij te nemen) heeft u tijd om de indrukwekkende winkelcentra van de stad te bezoeken. Aan het begin van de avond wordt u overgebracht naar Dubai Creek waar u aan boord stapt van een dhow (een traditionele boot) voor een panoramische dinercruise langs de oude stad en de moderne wolkenkrabbers.

Dag 11: Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Voor uw comfort tijdens de hele reis, hebben we op elke locatie een moderne Standaard Kamer in een 4* hotel gereserveerd.

Uw 4* hotels in Jordanië:
- Amman: Vendome Hotel / Cham Palace Hotel (of gelijkwaardig)
- Petra: Petra Guest House of Nabatean Castle Hotel (of gelijkwaardig)

Uw 4* hotel in Dubai:
- Hilton Garden Inn of Tulip Inn (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Omdat we u een reis in alle gemoedsrust willen aanbieden hebben we tijdens de rondreis in Jordanië halfpension (exclusief dranken) voorzien met een dagelijks ontbijt en diner in de vermelde hotels.

Tijdens uw verblijf van 3 nachten in Dubai, geniet u van een dagelijks ontbijt zodat u uw tijd in alle vrijheid in kunt vullen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De eerste dag is de kamer pas beschikbaar vanaf 12u

Inbegrepen in de prijs:
In Jordanië:
- Standaard Kamer in 4* hotels
- Halfension (ontbijt en diner in de hotels)
- Transport in een voertuig met airconditioning
- Engelstalige gids
- Entreeprijzen volgens het programma
- Tour met een 4x4 (Jeep) in Wadi Rum voor 1,5 uur
- Een fles water tijdens de bezoeken

In Dubai:
- Standaard Kamer in een 4* hotel
- Dagelijks ontbijt
- Dinercruise in een traditionele dhow
- Tour door de stad

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visumkosten (let op: u moet zelf uw visum aanvragen)
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Niet vermelde bezoeken en excursies
- Bijkomende verzekeringen
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

 Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Alle luchthaventrasnfers alsook de vlucht tussen Amman en Dubai zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Jordanië en Dubai