Rondreis langs Japanse kastelen in 7, 9, 12 of 14 nachten - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in 3 of 4* hotels en verken het betoverend mooie land van de rijzende zon op uw eigen tempo
  • Reis zorgeloos doorheen Japan dankzij de inbegrepen JR-pas
  • Ontdek de rijke en fascinerende geschiedenis van het wondermooie kasteel van Matsumoto
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke Japanse specialiteiten

Welkom in ... Japan!

Wilt u naar de andere kant van de wereld reizen om een nieuwe cultuur te ontdekken?
Dan zal "het land van de rijzende zon" zeker niet teleurstellen! Japan is de bakermat van een fascinerende en complexe cultuur waar eeuwenoude gebruiken nog altijd in ere gehouden worden en perfect bestaan naast moderniteit en innovatie. De voormalige thuishaven van de samoerai heeft nog altijd een groot respect voor de authentieke ziel en dat merkt u bij elke stap die u zet.

Yagyu Munenori, een bekende Japanse zwaardvechter, zei ooit: “Zie eerst met je geest, dan met je ogen en uiteindelijk met je lichaam“. Bereid u voor op een reis met al uw zintuigen!

Reisbeschrijving

Reis met ons mee voor een ongelooflijk verblijf in Japan gedurende 7, 9, 12 of 14 nachten. U logeert in traditionele Japanse 3 of 4* hotels en ontdekt een verrassende en fascinerende cultuur, een royale bevolking, adembenemende landschappen en weelderige tempels. Aarzel niet langer en boek vandaag nog!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 3 nachten in Tokio + 1 nacht in Kawagiuchiko + 1 nacht in Matsumoto + 2 nachten in Kyoto
- 9 nachten: 3 nachten in Tokyo + 1 nacht in Kawagiuchiko + 2 nachten in Matsumoto + 3 nachten in Kyoto
- 12 nachten: 4 nachten in Tokio + 1 nacht in Kawagiuchiko + 2 nachten in Matsumoto + 1 nacht in Kanazawa + 4 nachten in Kyoto
- 14 nachten: 4 nachten in Tokyo + 1 nacht in Kawagiuchiko + 2 nachten in Matsumoto + 1 nacht in Kanazawa + 2 nachten in Okayama + 4 nachten in Kyoto

Uw reisroute in 7 nachten
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3 & 4: Tokyo
Dag 5: Kawagiuchiko Mount Fuji
Dag 6: Matsumoto
Dag 7 & 8: Kyoto
Dag 9: Vertrek

Uw reisroute in 9 nachten
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3 & 4: Tokyo
Dag 5: Kawagiuchiko Mount Fuji
Dag 6 & 7: Matsumoto
Dag 8, 9 & 10: Kyoto
Dag 11: Vertrek

Uw reisroute in 12 nachten
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4 & 5: Tokyo
Dag 6: Kawagiuchiko Mount Fuji
Dag 7 & 8: Matsumoto
Dag 9: Kanazawa
Dag 10, 11, 12 & 13: Kyoto
Dag 14: Vertrek

Uw reisroute in 14 nachten
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4 & 5: Tokyo
Dag 6: Kawagiuchiko Mount Fuji
Dag 7 & 8: Matsumoto
Dag 9: Kanazawa
Dag 10 & 11: Okayama
Dag 12, 13, 14 & 15: Kyoto
Dag 16: Vertrek

Klaar voor vertrek?

... verder lezen

Uw reisprogramma

Tokyo

Tokyo is een van 's werelds meest geavanceerde hoofdsteden. Deze stad van contrasten is beroemd om zijn moderniteit, neonverlichting en torenhoge wolkenkrabbers. Maar het is ook de thuisbasis van uitgestrekte parken, vredige heiligdommen en tempels met liefdevol onderhouden tuinen.

Ondanks de opvallende manga-popcultuur, kenmerkende mode en hoogtechnologische trends, heeft de stad een authentiek erfgoed. Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels staan naast wolkenkrabbers als een herinnering aan een meer traditionele periode. In het hart van het bruisende centrum ligt het serene keizerlijk paleis, het huis van de heersende keizer die een tastbare link vormt naar het historische verleden van de stad.

Achter de winkels, het entertainment en de commerciële centra vindt u schilderachtige houten huizen, privétuinen met zorgvuldig geknipte bonsaiboompjes en de rust van de Hamarikyu-tuinen. Ontdek de fascinerende en uitzonderlijke cultuur van Japan, waar oude en moderne werelden samenvloeien.

Kawagiuchiko

Deze stad aan de oevers van Lake Kaaguchi aan de voet van Mount Fuji is de ideale plek om de beroemde berg in al zijn glorie te bewonderen. Op ongeveer 800 meter hoogte is dit het meest toegankelijke van de vijf meren aan de oostkant van Mount Fuji. 

Mis de kans niet om deze wondermooie plek in de lente of herfst te bezoeken, wanneer de bomen prachtige kleuren hebben.

Matsumoto

Aan de voet van de Japanse Alpen vindt u het majestueuze kasteel van Matsumoto, een van de mooiste en meest complete van het land. Het is uniek in zijn soort omdat het op de vlakte staat in plaats van op een top of een heuvel, en het is zonder twijfel de belangrijkste trekpleister van deze stad. 

De sfeer van Matsumoto is uniek dankzij de witte huizen met houten ramen en de pittoreske straten. Grijp ook de kans om het Agatanomori-park te bezoeken, fascinerend mooi op de Japanse feestdag hanami, ook gekend als het kersenbloesemfeest.

Kanazawa

Deze stad, ook wel de "parel van Japan" genoemd en gelegen tussen de Japanse Zee en de Japanse Alpen, heeft ontzettend veel te bieden: uitzonderlijke historische sites, gerenommeerde kunstmusea, traditionele gerechten en verfijnde ambachten. Kanazawa is absoluut een bezoek waard!

Okayama

Okayama is een belangrijk administratief en commercieel centrum in Japan. Het is gekend om zijn prachtig kasteel en de beroemde Korakuen-tuin. Het kasteel dateert uit de tweede helft van de 16e eeuw en vanaf de bovenste verdieping heeft u een spectaculair uitzicht over de stad. Okayama biedt ook talrijke interessante musea en tuinen die absoluut een bezoekje waard zijn!

Kyoto

Als u op zoek bent naar het oude Japan op z'n best, is Kyoto een absolute must: rustige tuinen, sublieme tempels en kleurrijke heiligdommen in overvloed. Terwijl de rest van Japan het moderne leven heeft omarmd, houdt Kyoto nog steeds de tradities in stand. 

Maak een wandeling door de wijk Nishijin en aanschouw hoe de oudere inwoners uit de machiya (traditionele erenhuizen) komen om water op hun terras te gieten. Als u door een oude shōtengai (winkelstraat) loopt, kunt u de typische speciaalzaken bewonderen die alles verkopen van tofoe, tot vis, thee en stoffen.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde 3 of 4* hotels, naargelang uw keuze bij de reservering. Zo kunt u optimaal uitrusten na een dag vol leuke ontdekkingen!

Uw 3* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Tokyo: B Akasaka Mitsuke Hotel
- Kawaguchiko: Hotel Mystays Fuji Onsen Resort
- Matsumoto: Hotel Premier Cabin
- Kanazawa: Ryokan Nakayasu
- Okayama: Okayama Koraku Hotel
- Kyoto: Hotel Intergate Kyoto

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Tokyo: Metropolitan Tokyo Ikebukuro
- Kawaguchiko: Regina Kawaguchiko Hotel
- Matsumoto: Hotel Buena Vista 
- Kanazawa: Ryokan Yuyaruru Saisai
- Okayama: Hotel Granvia Okayama
- Kyoto: Monterey Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een pension volgens het reisprogramma.

Indien u kiest voor een verblijf in 3* hotels:
- Tokyo en Kyoto: geen pension
- Kanazawa: halfpension
- Kawaguchiko, Matsumoto en Okayama: ontbijt

Indien u kiest voor een verblijf in 4* hotels:
- Kanazawa: halfpension
- Tokyo, Kyoto, Kawaguchiko, Matsumoto en Okayama: ontbijt

Uw inbegrepen excursie

Rondleiding van een halve dag in Matsumoto in het Engels of Frans

Uw inbegrepen excursie
U wandelt door de straten van de stad onder begeleiding van een gids die u de belangrijkste bezienswaardigheden van Matsumoto laat zien, waaronder het adembenemend mooie kasteel.

Extra opties

Onbeperkte pocket-wifi

Extra opties
In Japan is gratis wifi-toegang zeldzaam. Door een pocket-wifi te huren heeft u altijd en overal toegang tot een snelle internetverbinding voor de hele duur van uw verblijf. Het lichte gewicht en de grote autonomie zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt surfen, e-mailen en sociale media updaten op elk type toestel (laptop, smartphone, tablet...). Ook kunt u meerdere toestellen tegelijk gebruiken.

U haalt de pocket-wifi op in de luchthaven bij aankomst of in het hotel in Tokyo.

Prepaid city transport card met ¥1500

Extra opties
Deze chipkaart geeft u toegang tot het grootste deel van het stedelijke openbare vervoer (metro, trein, bus) in Japan. Er staat al 1500 yen op de kaart, zodat u onmiddellijk kunt vertrekken. De prijs van elk traject wordt automatisch afgetrokken bij elke reis. U kunt de kaart makkelijk opladen in elk station. De kaart is als het ware een vorm van elektronisch geld waarmee u ook kleine aankopen kunt betalen in de supermarkt, frisdrankautomaten enzovoort. De kaart is 10 jaar geldig, dus u kunt hem opnieuw gebruiken bij uw volgende bezoek. Of u kunt hem terugbrengen in het station voor vertrek om de borgsom van 500 yen terug te vorderen.

De kaart is niet overdraagbaar, 1 kaart per persoon.

Onthaal op de luchthaven van Tokyo

Extra opties
Tokyo is een grote en soms ietwat overweldigende stad. Als u deze optie bijboekt, staat er u iemand op te wachten bij aankomst om u te vergezellen naar het hotel en bij uw eerste stappen in de stad. Uw begeleider helpt u op de luchthaven voorbij de douane en geeft u nuttige raad en tips die u kunt gebruiken tijdens de rest van de reis.

Het transport voor de begeleider is niet inbegrepen en ter plaatse te regelen (ongeveer €25 vanaf de Narita luchthaven of €9 vanaf de Haneda luchthaven).

Gids voor een dag in Tokyo

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek het Meiji-jingu schrijn in een bosrijke omgeving in het centrum van Tokyo om daarna naar Harajuku te gaan, de moderne modewijk. Ook een bezoek aan Shinjuku en zijn mooie tuin mag niet ontbreken, om te eindigen bij het overheidsgebouw met een prachtig uitzicht op de stad.

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van de stad tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Dagkaartje voor Disneyland of DisneySea Tokyo

Extra opties
Ontdek de magie van de Disney-parken in de hoofdstad, waaronder DisneySea waar de unieke onderwaterwereld te ontdekken valt, of het iconische Disneyland.

1 uur van Tokyo met het openbaar vervoer.

Samurai-initiatie in Matsumoto

Extra opties
Maak kennis met een eeuwenoude vechtsport en voel u een echte Samurai. U draagt traditionele kleding en gebruikt een bamboezwaard en leert enkele basisbewegingen. Op het einde kunt u de video van uw sessie kopen indien u dat wenst.

Minimumleeftijd: 12 jaar
Initiatie in het Engels of Frans

Onsen (baden) op uw kamer

Extra opties
Zoals alle traditionele accommodaties in Japan heeft de voorgestelde ryokan in Kanazawa een gemengd Japans (Onsen) bad. Door te kiezen voor deze optie, zult u genieten van traditionele baden in uw kamer.

Gids voor een dag in Kyoto

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de oude Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek aan het Nijo kasteel, de eerste residentie van shogun Tokugawa, uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed, de Kinkakuji tempel (Gouden Paviljoen) en de Ginkikuji tempel (Zilveren Paviljoen), eveneens Unesco Werelderfgoed. Bovendien maakt u een wandeling in de traditionele Gion wijk

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van Kyoto tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Avondwandeling door het geisha district in Kyoto

Extra opties
Dompel uzelf onder in de unieke cultuur van Japan tijdens een avondwandeling door de Gion wijk in Kyoto, de plek waar de geisha wonen en u hun prachtige verschijning kunt bewonderen.

Ongeveer 1,5 uur, van 19.00 tot 20.30 uur
Engelstalige gids
Maximum 10 personen per groep

Traditionele theeceremonie in Kyoto

Extra opties
Afspraak in een klein theehuis in de wijk Gion voor een traditionele theeceremonie in een kleine groep, een echt symbool van de Japanse cultuur.

Inbegrepen: demonstratie in het Engels

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel per gedeelde limousinebus zijn inclusief.

De gedeelde limousinebus vertrekt van de luchthaven en stopt voor de deur van uw hotel of bij een halte op 1 tot 15 minuten wandelen van uw hotel. Gedetailleerde uitleg over deze transfer vindt u in uw reisboek met foto's. 
Deze transfer is geen privétransfer met verwelkoming. Als u persoonlijk opgehaald wilt worden op de luchthaven kunt u bij de reservering kiezen voor deze extra optie (met bijbetaling).
In zeldzame gevallen, afhankelijk van de aankomsttijd van uw vlucht, kan het mogelijk zijn dat er geen limousinebus beschikbaar is. In dit geval wordt u een transfer per openbaar vervoer aangeboden als alternatief. Ook hierover vindt u meer uitleg in u reisboek met foto's.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw Japan Rail Pass

Een Japan Rail Pass voor 7 dagen voor uw verplaatsingen met de shinkansen en andere treinen tussen de verschillende steden tijdens deze rondreis is inbegrepen.

De trajecten die niet inbegrepen zijn in de Japan Rail Pass zijn voor uw rekening, net als de transfers van een naar het station.

Inbegrepen trajecten bij uw reisroute in 7 en 9 nachten:
- Snelle treinvan Tokyo naar Otsuki (1 uur en 45 minuten) van waaruit u Kawaguchico in ongeveer 1 uur bereikt (niet inbegrepen, ongeveer 10 euro per persoon)

- Snelle treinvan Otsuki naar Matsumoto (ongeveer 1 uur en 45 minuten)

- Snelle treinvan Mastumoto naar Kyoto (ongeveer 3 uur)


Inbegrepen trajecten bij uw reisroute in 12 nachten:
- Snelle trein van Tokyo naar Otsuki (1 uur 45 minuten) van waaruit u Kawaguchico in ongeveer 1 uur bereikt (niet inbegrepen, ongeveer 10 euro per persoon)
- Snelle trein van Otsuki naar Matsumoto (ongeveer 1 uur en 45 minuten)

- Snelle trein en Shinkansen van Matsumoto naar Kanazawa (ongeveer 2 uur en 45 minuten)

- Shinkansen tussen Kanazawa en Kyoto (ongeveer 2 uur)


Inbegrepen trajecten bij uw reisroute in 14 nachten:
- Snelle trein van Tokyo naar Otsuki (1 uur en 45 minuten) vanwaar je Kawaguchico in ongeveer 1 uur bereikt (niet inbegrepen, ongeveer 10 euro per persoon)
- Snelle treinvan Otsuki naar Matsumoto (ongeveer 1 uur en 45 minuten)

- Snelle trein en Shinkansen van Matsumoto naar Kanazawa (ongeveer 2 uur en 45 minuten)

- Snelle trein en Shinkansen tussen Kanazawa en Okayama (ongeveer 4 uur)

- Shinkansen tussen Okayama en Kyoto (ongeveer 1 uur)


Inbegrepen trajecten voor alle reisroutes:
De trajecten op de JR-lijnen die u wilt nemen tijdens de geldigheidsperiode van de Japan Rail Pass, zoals de heen- en terugreis naar Nara vanuit Kyoto (1 uur enkele rit), of de trajecten vanuit Tokyo (Nikko of Kamakura).

Wat is de Japan Rail Pass? 
De Japan Rail Pass is een kaart die buitenlandse reizigers de kans geeft om Japan in alle vrijheid te bezoeken met de trein. U kunt onbeperkt gebruik maken van het treinnetwerk op de treinen van Japan Railways (JR) in het hele land. U haalt uw pass bij aankomst op in een bureau van JR (zie lijst van kantoren in uw reisinformatie), u dient uw paspoort voor te leggen, een formulier in te vullen en kiest de begindatum van uw pass.
Met uw Japan Rail Pass in de hand, hoeft u enkel naar het station te gaan, uw pass te tonen aan de controleur bij het binnenkomen en aan boord van de trein te stappen.
In de meeste treinen in Japan gaat u vrij zitten waar u wilt, als u op voorhand een zitplaats wenst te reserveren (op de shinkansen bijvoorbeeld), kunt u dat doen aan een balie met supplement. 

Trajecten inbegrepen in uw Japan Rail Pass:
- Tokyo - Odawara met de shinkansen
- Odawara - Hakone - Osaka met de shinkansen
- Hakone - Kyoto
- Hakone - Hiroshima
- Hiroshima - Kyoto
- Hakone - Nagano
- Nagano - Kanazawa
- Kanazawa - Hiroshima
- Alle trajecten op de lijnen van JR die u maakt tijdens uw vrije tijd

Niet inbegrepen:
- Verplaatsingen met de metro of bus in Tokyo en Kyoto (mogelijkheid om een prepaid kaart te kopen)
- Transfers naar het station (te voet, met de bus, metro of taxi)
- Trajecten op privélijnen (niet van JR)
- Trajecten met de ultrasnelle shinkansen Nozomi en Mizuho

Deze informatie is indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Voor meer informatie over de trajecten en de Japan Rail Pass, klik hier.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 3 of 4* hotels (naargelang uw keuze bij de reservering)
- 1 overnachting in een traditionele ryokan met diner indien u kiest voor de rondreis in 12 of 14 nachten
- Pension volgens het reisprogramma
- 1 rondleiding van een halve dag in Matsumoto in het Engels of Frans
- Japan Rail Pass voor 7 dagen
- 1 mini-reisgids
- Telefonische assistentie (24u/24) in het Engels
- Luchthaventransfers voor aanbiedingen met vlucht

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

20 dagen voor uw vertrek, ontvangt u uw reisboek bestaande uit:
- Japan Rail Pass
- Tickets voor luchthaventransfers
- Kaart van Japan inclusief uurregeling van de treinen
- Stadsplannen van Tokyo en Kyoto
- Toeristische informatie over de steden die u bezoekt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis langs Japanse kastelen in 7, 9, 12 of 14 nachten