Japanse Rondreis - 7 nachten in 4* hotels - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een mix van Japanse moderniteit en traditie : 3 nachten in Tokyo, 1 nacht in Hakone en als afsluiter 3 nachten in Kyoto
  • Geniet van een liberty parcours met de JR Pass om in alle vrijheid in Tokyo en Kyoto en tussen de twee steden te reizen
  • Overnachtingen in 4* hotels en één nacht in een ryokan met traditioneel avondmaal en onsens
  • En ook… zich laten verleiden door een wandeling met gids door de straten van Kyoto en Nara

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

We nemen u mee naar Tokyo, Nikko, Hakone en Kyoto en op cruisevaart op het Ashinoko Meer om de Mount Fuji te bewonderen, en dit op uw eigen ritme dankzij een nieuwe 7-nachten formule die ruimte biedt om de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van Japan te ontdekken. Geniet ook van deze reis om van de overheerlijke en gevarieerde Japanse keuken te proeven.

Welkom in... Japan

Yaguy Munenori, Japanse schermer, zei « Kijk eerst met je geest, dan met je ogen, en uiteindelijk met uw lichaam »

Volg ons voor een reis van de zintuigen en de ziel in een buitengewoon land. Japan, het land van de Rijzende Zon, verenigt beheerst raffinement en menselijke weelde. Het vaderland van de Samoerai betuigt nog steeds een diep respect voor haar origines en de fundamenten die door haar grote denkers werden onderricht. U zult versteld staan van de ijver en toewijding, met net dat tikkeltje gekheid die Japanners toelaat om alles te verwezenlijken. Bereid je voor op een verrassende ervaring gevuld met exotische smaken, geuren en sensaties.

Op naar Japan!

Een parcours naar wensen

Een droom die waar komt dankzij het liberty parcours! Een eenvoudig concept: hotels, pension, transport, en de rest… zoals u zelf wilt. Kies uw activiteiten, geniet met volle teugen en ontdek Japan volgens uw eigen interesses.

Uw parcours

Dag 1 : Aankomst in Tokyo
Dag 2 : Tokyo
Dag 3 : Tokyo
Dag 4 : Tokyo / Hakone
Dag 5 : Hakone / Kyoto
Dag 6 : Kyoto
Dag 7 : Kyoto / Nara / Kyoto
Dag 8 : Osaka

Zoom op het programma

Dag 1 : Aankomst in Tokyo
Aankomst in de luchthaven Narita.
Na de douaneformaliteiten wordt u door een engelstalige persoon naar uw gereserveerde taxi geholpen. Transfer naar het hotel.
Check-in en vrije tijd (de kamers zijn beschikbaar vanaf 14u).

Ontdekkingstocht door de wijken van Tokyo:
De wijk Ginza staat bekend voor haar straten met kleurrijke neonlichten en luxueuze winkels. Ver van het tumult van de drukke winkelstraten, bevindt zich de wijk Ueno met het grootste park van de stad. Het Ueno-park met haar verschillende musea vormt een groot kunst- en cultuurcentrum. Wenst u een het verleden van Tokyo te ontdekken, dan is de wijk Asakusa een absolute aanrader. Langs de brede lanen en smalle straatjes staan oude huizen en stalletjes die tradionele voorwerpen verkopen : van kimonos tot handgemaaktje kammen. De Kannon tempel van Asakusa, met haar talrijke winkeltjes, is dé plek voor souvenirs.

Dag 2 : Tokyo
Ontbijt in uw hotel.
Vrije dag.
Lunch en avondeten vrij te kiezen.

Excursietip :
Het Keizerlijk Paleis (ooit het kasteel van Edo) met haar oorspronkelijke diepe grachten en prachtige oude deuren en wachttorens, is een niet te missen architecturaal pareltje. De Nijubashi, een elegante brug leidt naar de hoofdingang, die bij gelegenheid voor het publiek opengaat. Shinjuki, het hippe gedeelte van de stad, bestaat uit een mix van bars, populaire nightclubs, grote winkelketens en chique winkeltjes. In het Nationaal Park van Shijuku Gyoen kan u even tot rust komen. Shibuya, dichtbij het Meiji Heiligdom en de eigentijdse wijken Harajuku en Aoyama, is dé plek voor een dagje shoppen en entertainment. Shibuya is erg populair bij de hippe jeugd en tevens het centrum van avant-gardisme in de mode en internationale kunst. Genieten van een drankje op één van de terrasjes is hier een plezier voor het oog.
 
Dag 3 : Tokio
Ontbijt in uw hotel. Vrije dag.
Lunch en avondeten vrij te kiezen.
Excursietip : Nikko (Met uw Japan Rail Pass)
Nikko, op twee uur met de trein van Tokyo, staat bekend voor haar natuurlijke pracht en haar niet te missen architecturale meesterwerken. De stad staat sinds 1999 ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het heiligdom van Toshogu, in 1636 voltooid en gewijd aan de stichter van het Tokugawa-shogunaat, is het centrale punt van de stad. De meeste tempels en vele andere gebouwen werden als Nationale Schat of als cultureel erfgoed geclasseerd.

Dag 4 : Tokio / Hakone
Ontbijt in uw hotel. Check-out.
U vertrekt met de trein (Hakone Free Pass) naar Hakone, aan de voet van de Mount Fuji.
Lunch vrij te kiezen.

Excursietip:
Hakone, op amper 1u30 van het Shinjuku-station in Tokyo, staat bekend om haar warmwaterbronnen. De stad ligt in het prachtige bergachtig gebied van het Fuji-Hakone-Izu Nationaal Park. Het Chokoku-no-mori museum is één van de meest interessante plaatsen om te bezoeken. Honderden beeldhouwwerken van Japanse en Westerse kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw staan buiten tentoongesteld. Het centrum, Gora, ligt één halte verder op de lijn Hakone-Tozan. De kabellift brengt u via Sounzan naar Owakudani, de Grote Kokende Vallei bijgenaamd, waar water- en zwaveldampen uit de rotsspleten opwellen. In Togendai kan u inschepen op een cruiseschip voor een ontspannen vaart op het Ashinoko meer en genieten van een prachtig uitzicht op de Mount Fuji. De Fuji is niet alleen de hoogste berg van Japan (3 776m), maar geldt ook als symbool van Japan. Een wandeling vanuit de Cedar Avenue brengt u naar de oude Hakone barrière. Deze wachtpost verzekerde de veiligheid van de toenmalige Shogun hoofdstad Edo (nu Tokyo). U kan er historische documenten en artefacten raadplegen en bezichtigen.

Dag 5 : Hakone/Kyoto
Ontbijt in uw ryokan. Check-out.
U vertrekt met de trein naar Odawara met de Hakone Free Pass. Van Odawara neemt u de skinkansen naar Kyoto met uw Japan Rail Pass.
Aankomst in uw hotel in Kyoto, vervolgens vrije dag.
Lunch en avondeten vrij te kiezen.

Dag 6 : Kyoto
Ontbijt in uw hotel. Vrije dag.
Lunch en avondmaal vrij te kiezen.

Excursietip:
Kyoto was een millennium lang de keizerlijke hoofdstad van Japan en werd door de eeuwen heen de wieg van de meest verfijnde werken op gebied van kunst, cultuur, religie en gedachtegoed. In het centrum van Kyoto kan u de tuinen van het keizerlijk paleis bezoeken, alsook Nijo, de residentie van de legerleider (shogun) Tokugawa Ieyasu, een kasteel met majestueuse architectuur. In de wijk Higashiyama ligt de Sanjusangendo tempel die bekend staat om haar 1001 vergulde houten beelden van Kannon, Godin van de Genade. U kan ook de Kiyomizu bezoeken, een spectaculaire oude houten tempel op palen, dat een prachtig uitzicht biedt op de onderliggende vallei en de stad. De Ginkakuji tempel, het Zilveren Paviljoen, is een bezoek waard voor haar prachtige architectuur en minimalistiche tuinen.

Dag 7 : Kyoto / Nara / Kyoto
Ontbijt in uw hotel. Vrije dag.
Lunch en avondeten vrij te kiezen.

Excursietip : Nara ! (Met uw Japan Rail Pass)
Nara was van 710 tot 784 de hoofdstad van Japan. Diverse kunsten, ambachten en literatuur hebben zich hier ontwikkeld. Ook het Japanse boeddhisme, ondersteund door de opeenvolgende keizers, is in deze stad ontstaan. Wandelen in de rustige straten van Nara met haar oogverblindende tempels is een wandeling in het verleden van Japan.

Dag 8 : Osaka / Brussel of Amsterdam
Ontbijt in uw hotel. Check-out.
U vertrekt met de MK Skygate shuttle naar de luchthaven Kansai Osaka. Het uur van pick-up wordt de dag voordien in het hotel bevestigd.

... verder lezen

Voor uw comfort tijdens het parcours

Uw logement

U verblijft in een Standard tweepersoonskamer in 4* hotels:
- 3 nachten in Tokyo in het Courtyard van Marriott Ginza (of gelijkaardig)
- 1 nacht in een Japanse kamer in Hakone in het Kijitei Hoeiso (of gelijkaardig)
- 3 nachten in Kyoto in het Royal Park Hotel The Kyoto (of gelijkaardig)

Over uw logement in Hakone:
In Hakone wordt u volledig onderdompeld in de Japanse cultuur: u verblijft in een ryokan, een typisch Japans hotel, slaapt op futons, en dineert in yukata, een kimono met blauwe en witte motieven.

Kamercapaciteit:
De maximale capaciteit van de kamer is:
Eenpersoonskamer: is niet beschikbaar voor deze aanbieding
Tweepersoonskamer: tot 2 personen

Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van de boeking. Geen mogelijkheid om in een éénpersoonskamer te verblijven. Door de oppervlakte van de kamer is het niet mogelijk om extra bedden toe te voegen. Reserveringen met een hoger aantal personen per kamer kunnen niet bevestigd worden.

Uw maaltijden

Alle ontbijten zijn voorzien en 1 avondmaal in traditionele stijl in de ryokan in Hakone.

Ga voor Japanse smaken ! Verras uw smaakpapillen en ontdek de meest originele gerechten. Kies bijvoorbeeld voor ramen, een bouillon met vlees, vis en groenten, in één van talrijke bars. Of proef de traditionele daifuku. En voor de lekkerbekken, laat u charmeren door de okonomiyaki.

Uitstapje als optie

Optie : Kyoto en Nara (niet beschikbaar op 21 februari, geen mogelijk tot terugbetaling)

Een ontdekkingstocht door de verschillende ergoedschatten die Kyoto en Nara rijk zijn.

U begint de dag in Kyoto met:
- Het kasteel Nijo
- De Kinkakuji tempel
- Het Keizerlijk Paleis (gesloten in 2016)

In Nara bezoekt u :
- De Todaji tempel / Nara Park
- Het Kasuga Taisha Heiligdom
- Nara Nagomikan (gesloten in 2016)

Duur:
Van 8u35 tot 19u30
Afspraak in het New Miyako Hotel om 8u35.
Einde tussen 18u30 en 19u30.
Terugkeer naar hotel in Kyoto.

De prijs omvat:
- 1 lunch
- 1 Engelstalige gids
- Bezoek van Kyoto en Nara (Nijo Kasteel, Kinkakuji Tempel, Keizerlijk Paleis*, Todaiji Tempel, Nara Park, Kasuga Taisha Heiligdom, Nara Nagomikan)

* Indien het Paleis gesloten is, bezoekt u het Kitano-Tenmangu Heiligdom.

Enkele reistips

In Japan is het de gewoonte om de schoenen voor het binnengaan uit te trekken. Meestal zijn er slippers ter beschikking om binnen te wandelen.

Het kan gebeuren dat in een ryokan de badkamer gemeenschappelijk is. Informeer naar de uren voor vrouwen en mannen om u niet te vergissen.

Een fooi geven, is niet gebruikelijk. Indien u dit toch wenst te doen, gebruik dan een envelop en geeft overhandig die aan de betrokken persoon (geld geven zonder envelop is erg ongepast).

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw parcours

Praktische informatie:
- De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren worden niet toegelaten

De prijs omvat:

Alle ontbijten + 1 avondmaal in  een ryokan in Hakone
Overnachtingen in 4* hotels :
- 3 nachten in Tokyo in het Courtyard van Marriott Ginza (of gelijkaardig)
- 1 nacht in een Japanse kamer in Hakone in het Kijitei Hoeiso (of gelijkaardig)
- 3 nachten in Kyoto in het Royal Park Hotel The Kyoto (of gelijkaardig)
2 Japan Rail Pass 7 dagen in 2de klasse
2 Hakone Free Pass vanuit Shinjuku
Engelstalige hulp bij uw aankomst in de luchthaven
Transfers met de taxi (in Tokyo) en shuttle (in Kyoto) luchthaven/hotel/luchthaven
Aangetekende zending van Japan Rail Pass en voucher Hakone

Opgelet:
Geen terugbetalingen of wijzigingen voor de Hakone Free Pass en opties.

Het transport

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere maatschappij.

U kan een vlucht kiezen vanuit Brussel of Amsterdam met bestemming Tokyo. Opgelet: de vlucht terug vertrekt vanuit Osaka.

U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. De transfers heen-terug tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen.

OPGELET!
Om het van door ons voorziene transfer te kunnen genieten, gelieve volgende in acht te nemen :
- De transfers tussen de luchthaven van Tokyo Narita en het hotel in Tokyo vinden enkel plaats tussen 6u30 en 20u. U moet dus absoluut voor 20u in de luchthaven aankomen.
- De transfers van het hotel in Kyoto en de luchthaven in Osaka vinden enkel plaats tussen 6u en 22u.
- Buiten deze uren zal u zelf voor de transfertkosten instaan.

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen voor te worden betaald. Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst 's ochtends is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

De reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :
- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).
- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties. U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn.De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/
Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Japanse Rondreis - 7 nachten in 4* hotels