Japan van oost naar west - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een reis in alle vrijheid en op uw eigen ritme
  • U reist met de hogesnelheidstrein van bestemming naar bestemming
  • Dankzij de gratis Pocket Wifi vindt u makkelijk toeristische informatie en deelt u foto's met de hele wereld
  • Kies voor een reis van 10 nachten en breng 1 nacht door aan de voet van de Fuiji in een traditionele ryokan 

Welkom in... Japan

Ga met ons mee op een ware verwenningsreis voor zintuigen en geest in een uitzonderlijk land. 
Japan, land van de rijzende zon, is de bakermat van een fascinerende en complexe cultuur, een mix van beheerste verfijndheid en menselijke weelde, een plek waar eeuwenoude tradities bestaan naast moderniteit.
Dit bijzondere land heeft een unieke ziel en sfeer die u niet onberoerd laat. 

Bewonder de fascinerende steden, adembenemende landschappen, eeuwenoude tempels en de subtiele balans tussen heden en verleden die overal te voelen is. Dit wordt ongetwijfeld een reis om nooit meer te vergeten!

Reisbeschrijving

U krijgt de keuze tussen een verblijf van 9 of 10 nachten waarbij u zelf uw eigen ritme kunt volgen dankzij de JR Pass voor 7 dagen, waarmee u de trein neemt wanneer het u uitkomt.

Als u kiest voor het verblijf van 10 nachten, komt u oog in oog te staan met Mount Fuji en brengt u één nacht door in een traditionele Ryokan in Hakone.

Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Japan en organiseer uw dagen zoals u wilt. Geniet van lokale specialiteiten, sightseeing, ontspannende baden, creatieve workshops of karaoke-avonden. Om uw dagen zo goed mogelijk te plannen krijgt u bij aankomst een ​​Pocket Wifi zodat u op ieder moment uw reistijden kunt controleren en uw dagen goed kunt organiseren.


Uw reisroute:

Rondreis van 9 nachten:
- Dag 1, 2 en 3: Tokyo
- Dag 4: Tokyo - Kyoto
- Dag 5 en 6: Kyoto
- Dag 7: Kyoto - Hiroshima
- Dag 8: Hiroshima
- Dag 9: Hiroshima - Osaka
- Dag 10: Osaka - Vertrek

Rondreis van 10 nachten:
- Dag 1, 2 en 3: Tokyo
- Dag 4: Tokyo - Hakone
- Dag 5: Hakone - Kyoto
- Dag 6 en 7: Kyoto
- Dag 8: Kyoto - Hiroshima
- Dag 9: Hiroshima
- Dag 10: Hiroshima - Osaka
- Dag 11: Osaka - Vertrek

Uw bestemmingen

Tokyo

Tokyo is een van 's werelds meest geavanceerde hoofdsteden. Deze stad van contrasten is beroemd om zijn moderniteit, neonverlichte landschappen en torenhoge wolkenkrabbers maar het is ook de thuisbasis van uitgestrekte parken, vredige heiligdommen en tempels en liefdevol onderhouden tuinen.

Ondanks de opvallende manga-popcultuur, kenmerkende mode en hightech-trends heeft de stad een authentiek erfgoed. Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels staan dicht bij wolkenkrabbers als een herinnering aan een meer contemplatieve periode. In het hart van het bruisende centrum ligt het serene keizerlijk paleis, het huis van de heersende keizer die een tastbare link vormt naar het historische verleden van de stad.

Achter de winkels, het entertainment en de commerciële centra vindt u schilderachtige houten huizen, privétuinen met zorgvuldig geknipte bonsaiboompjes en de Zen-achtige rust van de Hamarikyu-tuinen. Ontdek de fascinerende en exquise cultuur van Japan, waar oude en moderne werelden samenvloeien.

Hakone

Ten zuiden van Mount Fuji en ten westen van Tokyo, vindt u een rustige plek omgeven door imposante hellingen. Een rode torii, een traditionele Japanse poort, omringt de toegang tot deze hemelse plek waar het eenvoudig is om rust te vinden en de stress van het dagelijks leven te vergeten.

Kyoto

Als u op zoek bent naar het oude Japan, is Kyoto een must: rustige tuinen, sublieme tempels en kleurrijke heiligdommen zijn er in overvloed. Terwijl de rest van Japan het moderne leven heeft omarmd, houdt Kyoto nog steeds tradities in stand. Maak een wandeling door de wijk Nishijin en aanschouw hoe de oudere inwoners uit de machiya (traditionele herenhuizen) komen om koud water op hun veranda te gieten. Als u door een oude shōtengai (winkelstraat) loopt, kunt u de eeuwenoude speciaalzaken bewonderen.

Hiroshima

Breng wat tijd door met het verkennen van de Shukkei-en tuinen, met 200 yoshino-kersenbomen die bloeien in de lente! Deze tuin laat in het klein meerdere belangrijke Japanse natuurfenomenen zien. Het Memorial Peace Park & Museum is ook zeker een bezoekje waard.

Osaka

Verken de tweede stad van Japan en geniet van de levendige wijken Namba en Dotombori. Proef de lokale smaken in een izakaya, een Japanse bar-restaurant! Geniet van de lokale specialiteiten: okonomiyaki, hartige koolpannekoek of takoyaki, kleine balletjes van octopusdeeg. Vervolg uw avontuur met een reis naar Osaka Castle Park met zijn 300 Yoshino-kersenbomen of de Shi-Tennoji-tempel, de oudste tempel in Japan

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Als u een stad bezoekt, is de locatie van uw hotel erg belangrijk. Daarom hebben we voor u in iedere stad comfortabele hotels uitgezocht, stuk voor stuk uitstekend gelegen, zodat u de Japanse cultuur optimaal kunt ontdekken.  U overnacht in een Standaard Kamer in comfortabele 3 of 4* hotels in Tokyo en Kyoto. Kiest u voor de aanbieding van 10 nachten, dan overnacht u in Hakone in een typisch Japanse Ryokan.

Uw 3* hotels tijdens de reis zijn:
- Tokyo: Villa Fontaine Ueno (of gelijkwaardig)
- Kyoto: Excellence Enmachi Ekimae (of gelijkwaardig)
- Hiroshima: Chisun Hotel Hiroshima (of gelijkwaardig)
- Osaka: Claiton Shin Osaka (of gelijkwaardig)
- Hakone: Ichinoyu Honkan (of gelijkwaardig)

Uw 4* hotels tijdens de reis zijn:
- Tokyo: Villa Fontaine Roppongi  (of gelijkwaardig)
- Kyoto: Kyoto Tokyu Hotel (of gelijkwaardig)
- Hiroshima: Ana Crown Plaza Hiroshima (of gelijkwaardig)
- Osaka: Monterey Osaka (of gelijkwaardig)
- Hakone: Merveille Hakone Gora Ryokan (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Omdat totale vrijheid het belangrijkste element is van deze reis, hebben we voor u de formule op basis van ontbijt gekozen. In Hakona verblijft u op basis van halfpension (zonder drankjes). U geniet van een traditonele maaltijd met verschillende smaken. Proef de vele gerechten die worden geserveerd door Japanse vrouwen gekleed in kimono voor een totale onderdompeling van de cultuur.

U krijgt de kans om de plaatselijke keuken ten volle te ontdekken met onder andere verse vis, rijst, verse groenten, sushi, vlees en fantastische sauzen. De Japanse keuken is gevarieerd en gezond. Proef zeker van enkele lokale specialiteiten zoals gyoza (gevulde dumplings), Japanse pizza of okonomiyakisyakitoris (vlees brochette),udons (Japanse noodles), Japanse noedelsoep en natuurlijk typische thee.

Extra opties

Bezoek en winkelen in Tokyo (volledige dag)

Extra opties
Tijdens dit stadsbezoek ontdekt u de iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw tour begint bij het Kokyo Keizerlijk paleis waar u de prachtige Japanse architectuur kunt bewonderen en heerlijk wandelen door de tuinen. Vervolgens gaat het naar Asakusa met zijn Senso-ji tempel en de Kaminair-mon poort. Daarna gaat de tour door naar de Tokyo Sky Tree, de Asahi Beer Hall, Ryogoku Kokugikan, Bakuro-cho, Nihon-bashi, Yaesu, Ginza en het Kabuki-sa theater. Ook een bezoek aan de Tsukiji vismarkt en een kleine cruise in de baai van Tokio staan op het programma, de perfecte gelegenheid om de Rainbow Bridge te bewonderen. Vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Op de terugweg kunt u kiezen om te stoppen bij Aqua City Odaiba, Ginza, Tokyo Tower, Shibuya, Harajuku of Shinjuku om te gaan shoppen.

- Afspraak om 8.20 uur bij het "Monument of LOVE" 
- Inbegrepen: transport per bus, Engelstalige gids en entreegelden

Tour met gids door Nikko - volledige dag met lunch

Extra opties
Deze excursie vertrekt vanuit Tokyo en laat u kennismaken met het prachtige Nikko. Hier ontdekt u het Toshogu altaar, de Kegon waterval en het Chuzenji meer.
- De heen- en terugreis neemt zo'n 4 uur in beslag
- Inbegrepen: transport per minibus, Engelstalige gids, lunch
Vertrek: elke dag om 9 uur vanuit uw hotel

Kyoto met de fiets

Extra opties
Ontdek de straten van de culturele hoofdstad per fiets, u rijdt langs de Kamo rivier en bezoekt de indrukwekkende Nanzenji tempel. Vervolgens neemt u het Pad der Filosofen langs de prachtige kersenbloesems en gaat u richting het station van Kyoto langs oude theehuizen en traditionele straatjes.

Theeceremonie

Extra opties
U wordt verwacht in een kleine Japanse theesalon in de wijk Gion, waar u een authentieke ceremonie kunt bijwonen: een symbool van de Japanse cultuur.

- Demonstratie in het Engels

Excursie naar Nara

Extra opties
U vertrek 's morgens vanuit Kyoto naar Nara om de bekende Todaiji tempel te bezoeken, het hertenkamp en de Kofukuji tempel. De meeste bezoeken gebeuren te voet (ongeveer 4 tot 5 km wandelen).
Inbegrepen: trein heen- en terugreis, entreeprijzen en Engelstalige gids

Cursus sushi maken

Extra opties
Uw cursus sushi maken begint al vroeg in de middag. Vandaag leert u hoe u de verschillende soorten sushi zelf kunt maken: Nigiri, Inari, Hosomaki en California roll. Kies uw favoriete sushi en neem de tijd om uw eigen creaties te proeven met een traditionele miso soep (van 13:30-16:30 uur). Verras uw vrienden thuis met uw kunsten.

Excursie naar Kamakura's ''Grote Boeddha''

Extra opties
U kunt er ook voor kiezen om op excursie te gaan naar Kamakura (per persoon), om hier de tempel van de Grote Boeddha te bezichtigen. Door zijn imposante afmeting van 13m hoog zal u versteld staan van dit beroemde beeld! 

Maiko Show met diner inbegrepen in Kyoto (drankjes niet inbegrepen)

Extra opties
Dompel uzelf onder in de unieke cultuur van Japan tijdens een beroemde Maiko dansshow. Maak prachtige foto's van de dansers, neem deel aan traditionele spellen en trakteer uzelf op een heerlijke maaltijd.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Specifiek verzoek voor bedden (dubbel, enkel) is volgens beschikbaarheid en eventueel met bijbetaling 
- Uw JR Pass is 7 dagen geldig en kan gebruikt worden op alle JR treinen, bussen en veerboten
- De volgorde van het programma kan variëren al naar gelang de beschikbaarheid 

Inbegrepen in de prijs:
- Luchthaventransfers
- Overnachtingen volgens het programma 
- JR Pass geldig voor 7 dagen 
- Pocket wifi 
- Dagelijks ontbijt
- Halfpension tijdens het verblijf in de Ryokan - aanbieding van 10 nachten
- Hakone Free Pass (Tokyo-Kyoto) - aanbieding van 10 nachten

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Niet vermelde toegangsgelden en excursies 
- Bijkomende verzekeringen 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Japan van oost naar west