Autotour Sicilië in 7 nachten - Palermo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een vakantie op uw eigen ritme dankzij de inbegrepen huurauto
  • Ontdek het typische Siciliaanse leven in verschillende steden en dorpen, waaronder de hoofdstad Palermo, ook wel eens de 'gelukkige stad' genoemd
  • Combineer culturele en historische ontdekkingen met zon, zee en strand
  • Proef van de plaatselijke culinaire specialiteiten van Sicilië zoals cannoli

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sicilië !

"Italië laat, zonder Sicilië, geen enkel spoor achter in onze ziel. Het is in Sicilië dat men de sleutel vindt tot alles" zegt Wolfgang Goethe in zijn meesterwerk 'Italiaanse Reis'. 
Het grootste eiland van de Middellandse Zee zit vol verrassingen, zowel op het vlak van grandioze landschappen als voor zijn historisch erfgoed. Sicilië is de bakermat van een fascinerende geschiedenis omwille van de belangrijke invloeden van talrijke beschavingen waaronder de Romeinen, de Arabieren en de Grieken.  

Reisbeschrijving

Laat u verleiden door de charme van dit fabuleuze eiland op uw eigen ritme. Ontdek alle geheimen van deze plaats en beleef een vakantie waarin luieren en het Italiaanse 'dolce vita' centraal staan. Zet u achter het stuur van uw inbegrepen huurauto en meng u, samen met vrienden of familie, onder de warme en gastvrije Siciliaanse bevolking! 

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1 tot 3: Palermo
Dag 4: Agrigento
Dag 5 tot 7: Catania

Uw reisprogramma

Palermo

We raden u aan om uw bezoek te starten vanaf uw aankomst om niets te missen van deze fantastische stad. Bewonder de weelderige paleizen zoals het Piazza Bellini of Quattro Canti. Stap binnen in de kathedraal van Palermo of bewonder de prachtige gevels in barokstijl die u zeker zullen charmeren. U heeft 3 dagen om alle pareltjes van de hoofdstad te bezoeken, waaronder het grootste theater van Italië, het Teatro Massimo Vittorio Emanuele, en de Catacomben van de Capucijnen. Vergeet niet om richting de gezellige marktjes te gaan en de typische Siciliaanse smaken te proeven. Van klasserestaurants tot heerlijke street food, uw smaakpapillen worden van begin tot einde verwend!

Agrigento

U zet uw vakantie voort in de regio rond Agrigento die barst van de geschiedenis! Bewonder de Vallei van de Tempels, geklasseerd als Unesco werelderfgoed en die een overblijfsel zijn van de Griekse beschaving. Hier vindt u onder andere de tempel van Hera, de tempel van Concordia en de tempel van Castor en Pollux.

Catania

Breng enkele dagen door aan de oostkust van het eiland om enkele fantastische plekken te ontdekken en sluit uw vakantie af in Catania. Wandel langs de typische en betoverende straatjes en bezoek de prachtige Duomo kathedraalOok de verschillende pleintjes, het Romeinse amfitheater en de vismarkt laten een onuitwisbare indruk na. Op een steenworp afstand van het amfitheater ligt het Romeinse theater en Odeion van Catania, duidelijk zichtbaar maar nog half begraven tussen het stedelijke deel van de stad. In dit antieke theater, gebouwd met lavasteen van de Etna, werden dans- en muziekvoorstellingen gehouden. Het bood ooit plaats aan meer dan 7000 toeschouwers.
Bent u een artiest in hart en ziel? Breng dan zeker een bezoek aan het prestigieuze Teatro Massimo Bellini dat in Catania en omstreken bekend staat als een uitstekend operagebouw. Het gebouw bezit een prachtige architectuur met een spectaculaire gevel die uitkijkt op de Via Perrotta, op wandelafstand van de kathedraal en vlak bij zee. 

Uw hotels

Op elke locatie tijdens uw autovakantie logeert u in een Standaard Kamer in 3* of 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen.

Uw 3* en 4* hotels tijdens uw autovakantie (of gelijkwaardig):
- Palermo: Ibis Styles Palermo 4*/Vecchio Borgo 4* / Hotel Garibaldi 4* /B&B Quattrocanti 3*
- Agrigento en Enna: Grand hotel Mosè 4* (Agrigento) / Federico II 4* (Enna)
- Catania: Sicilia's Art Hotel 4* / Nettuno 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Om u een vakantie in alle vrijheid te garanderen, hebben we enkel een dagelijks ontbijt geregeld in uw hotels. Voor uw andere maaltijden laten we de keuze dus volledig aan u!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de mooiste plekjes van Sicilië in alle vrijheid met de inbegrepen huurauto van categorie B (type Fiat Panda of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf. 

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw autotour:
- De autotour is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels
- Ontbijt
- Inbegrepen huurauto categorie B

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Brandstof, parkeergelden, boetes en tolgelden voor de huurauto
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto van categorie B Economy (type Fiat Panda of gelijkwaardig)
- Openingsuren van het verhuurkantoor van Holiday Car Rental: 9u tot 22u
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk (prepaid kaarten of Maestro kaarten worden niet geaccepteerd)
- De auto moet met hetzelfde brandstofniveau binnengebracht worden als bij het ophalen, anders zal de hoeveelheid benzine in rekening gebracht worden plus extra kosten van €12,50
- Minimumleeftijd van de bestuurder : 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B
- De auto wordt verhuurd per 24u, bij het overschrijden van meer dan 59 minuten wordt een volledige dag aangerekend (op basis van de actuele tarieven, ter plaatse te betalen)
- Als de categorie huurauto niet beschikbaar is, wordt een auto van een andere categorie aangeboden met dezelfde eigenschappen
- Als u geen gebruik maakt van de huur (niet opdagen) of de auto vroeger binnenbrengt, is geen terugbetaling mogelijk
- Telefoonnummer voor noodgevallen : 377-23 67 417

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- BTW (22%)
- Administratiekosten en belastingen (12% van de totale huurprijs)
- CDW, PAI en TP verzekering : schade aan het voertuig (met franchise tot €1100), ongeval, persoonlijke verzekering voor bestuurder en passagiers en diefstal (in geval van diefstal van het voertuig of goederen: €1710 aftrekbaar)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Alles wat niet uitdrukkelijk wordt vermeld bij “inbegrepen in de prijs”
- Brandstof, boetes, parking en tolgelden
- Borgsom (wordt afgehouden van de kredietkaart)
- Jonge bestuurder (21 tot 25 jaar): €24,74 per dag (ter plaatse te betalen)

Belangrijke informatie als u een aanbieding zonder vlucht bij ons boekt:
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchttijden van en naar de luchthaven van Palermo aan ons mee te delen ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour Sicilië in 7 nachten