Hotel Orlando 4* + Vallicciola Nature Hotel 4* - Sardinië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het intiem hotel Orlando Resort te midden van de groene heuvels van Sardinië
  • Geniet van een gevarieerde vakantie met veel wandelmogelijkheden, mountainbiken of gewoon relaxen aan het zwembad
  • Geniet van de droomaccommodatie Vallicciola Nature Hotel, gelegen op de Monte Limbara met een prachtig uitzicht
  • Profiteer van de perfecte uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheden van Noord-Sardinië te ontdekken

De beoordeling van onze klanten

Welkom op ... Sardinië!

Wie droomt er niet van een vakantie tussen kristalhelder water en fijne zandstranden?

Sardinië heeft alles wat je zoekt! Dit eiland, dat drie keer groter is dan het naburige Corsica, barst van de paradijselijke en ongerepte plekjes. Elke regio neemt je mee in een andere omgeving met een nieuwe verrassing. De Costa Smeralda in het noorden typeert zich door het smaragdgroene water en in het zuidwesten van het eiland is de kust ruw en omringd met wilde bloemen en planten. Kom met ons mee voor een verblijf tussen de zee en de bergen!

 

Je hebt de keuze uit de volgende verblijfsduren:

- 5 nachten: 3 nachten Hotel Orlando + 2 nachten Vallicciola Nature Hotel

- 7 nachten: 4 nachten Hotel Orlando + 3 nachten Vallicciola Nature Hotel

- 10 nachten: 5 nachten Hotel Orlando + 5 nachten Vallicciola Nature Hotel

- 12 nachten: 6 nachten Hotel Orlando + 6 nachten Vallicciola Nature Hotel

- 14 nachten: 7 nachten Hotel Orlando + è nachten Vallicciola Nature Hotel

Hotel Orlando Resort 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Dit charmante en authentieke hotel is een echte parel in de groene heuvels van Sardinië. Het Hotel Orlando Resort 4* staat voor eeuwenoude tradities en geschiedenis, aangevuld met moderne faciliteiten. De kamers zijn ingericht met traditioneel meubilair, handgemaakte stoffen en kunstwerken van plaatselijke artiesten. Kies ervoor om de omgeving te ontdekken of gewoon te ontspannen aan de rand van het zwembad, dat open is tot september. De moderne spa biedt mogelijkheden genoeg om tot rust te komen na een dag vol ontdekkingen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer

Classic Kamer (18 m²)

In de Classic Kamer kom je niets tekort voor een onvergetelijke vakantie. Je komt volledig tot rust tijdens de nachten na een volle dag met ontdekkingen op het eiland!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In het gezellige restaurant ontdek je de lekkerste streekgerechten, klaargemaakt met plaatselijke seizoensingrediënten. Hier proef je de echte, eerlijke smaken die zo typisch zijn voor de Italiaanse keuken. Het vriendelijke personeel helpt je graag om de perfecte fles wijn te kiezen uit de eigen wijnkelder van het hotel om je maaltijd aan te vullen. Aan de bar bij het zwembad sluit je de avond in schoonheid af terwijl je met een glaasje in de hand geniet van een schitterende zonsondergang.

Halfpension (exclusief drankjes)

Uw kamer

Kies voor extra comfort en gemoedsrust met het optioneel halfpension (exclusief drankjes) en geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot de Spa per persoon per verblijf
  • 15% korting op spabehandelingen

Neem een duik in het mooie zwembad en ga heerlijk zonnebaden om helemaal tot rust te komen. Nadat je de streek hebt ontdekt, keer je terug naar het hotel om je te laten verwennen in de spa. Hier kan je gebruik maken van een Turks stoombad, Finse sauna, twee jacuzzi's, een hydromassage bad en aroma/chromotherapie douches. De vier behandelkamers bieden een ruim aanbod aan massages en schoonheidsbehandelingen die gebruik maken van plaatselijke producten zoals honing en essentiële oliën.

Vallicciola Nature Hotel 4*

Vallicciola Nature Hotel 4* biedt je de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf op een rustige en schilderachtige locatie in het noorden van Sardinië. Je bevindt je op 1053 meter boven zeeniveau wat zorgt voor een panoramisch uitzicht over dit indrukwekkende berggebied. Op minder dan een uur rijden liggen de Costa Smeralda en de stranden van Gallura. Het hotel beschikt over een gezellige tuin, een terras en parkeergelegenheid (zonder extra kosten). Daarnaast vind je er een gezellige bar en een eigen restaurant.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer

Classic Kamer (15 m²)

Traditioneel en klassiek, ingericht in warme tinten. Dat is de Classic Kamer die je een comfortabel verblijf garandeert. Door de gezellig en gastvrij sfeer zul je je er meteen thuis voelen!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ga naar het restaurant van het hotel om de traditionele keuken te ontdekken. Proef typische gerechten in een ontspannen en gastvrije sfeer; de perfecte gelegenheid om de specialiteiten van de regio te leren kennen.

Overdag, als je terugkomt van een wandeling of fietstocht, kun je ook even pauzeren in de bar om alle indrukken te verwerken onder het genot van een drankje.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gebruik (2 uur) van de jacuzzi in de bossen bij een verblijf vanaf 4 nachten

De bevoorrechte locatie van dit hotel, gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, is perfect voor wie actief bezig is. Wandelen, hiken en fietsen in de frisse en zuivere lucht van de bergen is perfect morgelijk. Ontdek de betoverende stranden in de buurt en ga op ontdekking in het noorden van Sardinië.

Huurauto

Geniet in alle vrijheid van je vakantie dankzij de inbegrepen huurauto.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Huurauto

Bestemming

Welkom op ... Sardinië!

Wie droomt er niet van een vakantie met kristalhelder water en fijne zandstranden?

 

Sardinië heeft alles wat je zoekt! Dit eiland, dat drie keer groter is dan het naburige Corsica, barst van de paradijselijke en ongerepte plekjes. Elke regio neemt je mee in een andere omgeving met een nieuwe verrassing. De Costa Smeralda in het noorden typeert zich door het smaragdgroene water en in het zuidwesten van het eiland is de kust ruw en omringd met wilde bloemen en planten. Kom met ons mee voor een verblijf tussen de zee en de bergen!

Meer details ...

Hotel Orlando Resort 4*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 30

Check-in: 14:30
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 15 per dier per nacht)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Pool Bar (open van mei tot september)

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Sauna
  • Spa
  • Hammam
  • Jacuzzi

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Vallicciola Nature Hotel 4*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 18

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (geen extra kosten)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parking (buiten)
  • Gratis parking
  • Luchthavenshuttle
  • Kinderopvang

Faciliteiten in de kamer:

  • Haardroger
  • Douche
  • Kluisje
  • Tv
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Kinderspeelruimte
  • Jacuzzi
  • Huurfietsen
  • Excursiebalie

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Orlando 4* + Vallicciola Nature Hotel 4*