Terme Manzi Hotel & Spa 5* - Ischia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een prachtig hotel dat dateert uit 1863 en smaakvol werd gerestaureerd
  • Geniet van de thermale bronnen en een luxueuze spa
  • Proef heerlijke gerechten vol Italiaanse smaken en verrassingen
  • Ontdek de kust en de natuur van het eiland Ischia

Welkom op ... Ischia!

Wilt u ontspannen in een klein paradijs vol cultuur, geschiedenis en natuur, omringd door een prachtige zee? Zoek dan niet verder, Ischia wacht op u! Dit plekje, bekend als het 'groene eiland', biedt spectaculaire landschappen die u zullen fascineren.

Ischia is een klein eiland in de Tyrreense Zee, ten noorden van de Golf van Napels, dat u niet onberoerd zal laten. De kleurrijke gevels, weelderige vegetatie en een subliem uitzicht zullen u betoveren! Het heerlijke klimaat, de adembenemende huizen aan de kust, de uitstekende keuken en de beroemde warmwaterbronnen vormen een idyllische vakantiebestemming. Bent u klaar voor vertrek?

Uw hotel

Het Terme Manzi Hotel & Spa 5* biedt een uitstekende service voor een comfortabel verblijf vol luxe, verwennerij, moderniteit en respect voor de eeuwenoude tradities.

Het hotel dateert uit 1863 en werd volledig gerestaureerd in 2000 en combineert de Italiaanse Dolce Vita met modern welzijn. Ontdek de helende eigenschappen van het water afkomstig van de Gurgitiello-bron en de originele stijl van het Terme Manzi Hotel & Spa. Bij binnenkomst zult u direct gecharmeerd zijn door de enorme lichtinval.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer of Deluxe Kamer met balkon

Superior Kamer (26 m²)

Tijdens uw verblijf in Ischia kunt u uw koffers uitpakken in een elegante en verfijnde Superior Kamer waar alles is ontworpen voor uw grootste comfort. Laat u betoveren door de decoratie en pastelkleuren en geniet van pure ontspanning in deze oase van rust.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Deluxe Kamer met balkon (32 m²)

Behalve de gezellige en stijlvolle sfeer en de luxueuze voorzieningen, vindt u hier ook een mooi balkon dat perfect is om de zonsondergang te bewonderen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Geniet elke ochtend van een betoverend ontbijt op het overdekte terras in de schaduw van eeuwenoude olijfbomen. Het uitgebreide buffet bestaat uit ingrediënten en producten van hoge kwaliteit, glutenvrije opties en vele lekkernijen bereid door de chef-koks. In de verschillende restaurants en bars van het hotel kunt u uw keuze maken uit heerlijke gerechten en verrassende drankjes.

Gourmet Restaurant Il Mosaico
Dit gastronomische restaurant is een genot voor de zintuigen. De met een Michelinster bekroonde chef Giovanni De Vivo maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten om perfecte gerechten te bereiden. De prachtige inrichting zorgt voor een elegante en moderne sfeer.

Pizzeria Gli Ulivi
In de keuken van Gli Ulivi worden traditionele gerechten gecreëerd. Hier krijgt u een uitstekende introductie van de lokale delicatessen gemaakt met verse producten. De ervaren sommelier van het hotel heeft een uitgebreide wijnkelder samengesteld bestaande uit lokale en internationale wijnen, zodat u de perfecte wijn voor uw maaltijd kunt vinden. 

Op het grote terras van de Roof Garden wacht snackbar Bouganville voor een hapje, een cocktail of een aperitiefje met uitzicht op de majestueuze Mount Epomeo.

Il Mosaico en Bar Hall
Het hotel beschikt ook over 2 gezellige bars waar u heerlijke cocktails en lekkere koffie kunt drinken onder het genot van rustige muziek.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het strand met parasols, ligstoelen en pendeldienst (tot 30/09)
  • Toegang tot de spa met zwembaden, sauna, Turkse baden en fitness (vanaf 13 jaar)
  • 1 massage van 30 minuten per persoon per verblijf vanaf 5 nachten
Het Terme Manzi Hotel & Spa biedt de perfecte omgeving om te ontspannen. Breng een bezoek aan de Manzi Spa die dankzij de thermale water bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen. Combineer de heilzame werking van het water met specifieke behandelingen om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Op het grote dakterras van de Roof Garden staan twee grote thermale zwembaden tot uw beschikking. Geniet van een prachtig uitzicht over de Mount Epomeo en neem een verfrissende duik in het helende water. Wilt u graag in vorm blijven tijdens deze vakantie? Bezoek dan de fitness met moderne apparatuur.

Profiteer van de pendeldienst van het hotel om richting de haven van Casamicciola en de omringende dorpjes op verkenning te gaan.

Extra opties

Excursie naar Capri vanuit Ischia

Extra opties
U wordt opgehaald aan het hotel voor uw transfer naar de haven van Ischia waar een motorboot vertrekt om 9.20u. Na ongeveer een uur varen komt u aan op Capri in de haven van Marina Grande. Hier staat een privéminibus u op te wachten voor een rit naar Anacapri, het noordelijke deel van het eiland. U maakt een wandeling met gids die u meer vertelt over de geschiedenis en de monumenten. Bezoek zeker Villa San Michele (entreeprijs niet inbegrepen), gebouwd door schrijver Axel Munthe op de plek waar een kapel stond gewijd aan San Michele. Tijdens de opgravingen werden de ruïnes van een weelderige Romeinse villa blootgelegd. Ook vandaag is het nog een majestueus gebouw omringd door een prachtige tuin. Daarna kunt u de kabellift nemen naar de top van de Monte Solaro om een prachtig uitzicht op de Vesuvius, de Golf van Napels en het Sorrento schiereiland te bewonderen.

Na de lunch (niet inbegrepen) brengt de minibus u naar Capri waar u met uw gids een wandeling maakt langs het bekende "piazetta" en de tuinen van Augustus (entreeprijs niet inbegrepen). De tuinen bieden een mooi uitzicht op de Faraglioni, Via Krupp, Marina Piccola en Certosa di San Giacomo. Na wat vrije tijd om te shoppen of een koffie te drinken, komt u terug aan bij de Marina Grande waar u de kans heeft om nog een optionele boottocht te maken naar de Blauwe Grot en de natuurlijke boog van Faraglioni. Terugkeer naar Ischia rond 16.30-17.00u.

Duur van de excursie: 9 tot 10 uur
Talen: Italiaans, Engels, Spaans en Duits
Beschikbaar op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag van 15/04 tot 15/10

Inbegrepen in de prijs: 
- Transfer van en naar het hotel
- Motorboot van en naar Capri
- Bootkosten
- Gids en minibus op het eiland

Niet inbegrepen in de prijs:
- Entreeprijzen voor bezienswaardigheden
- Maaltijden en dranken
- Optionele boottocht naar de Blauwe Grot

Belangrijk: Lichte kleding, zwempak en hoed zijn aangeraden

De excursie kan aangepast of afgelast worden omwille van weersomstandigheden.

Excursie naar Pompeï vanuit Ischia

Extra opties
Pompeï is zonder twijfel één van de meest iconische en fascinerende archeologische sites ter wereld! Terwijl u door de geplaveide straatjes wandelt die meer dan 2000 jaar oud zijn, vertelt uw gids u meer over deze unieke plek. U ziet winkels, tempels, theaters en luxueuze villa's van weleer. Dit is een paradijs voor liefhebbers van architectuur, geschiedenis en kunst. 

De oude Romeinse stad werd bedolven onder de assen van de Vesuvius toen die uitbarstte in 79 na Christus. U kunt het Forum bezoeken, het theater, het Casa del Fauno, het Case del Poeta Tragico en het bordeel.

Wandeling van ongeveer 2 uur
Vertrek aan het hotel en inschepen op de boot tussen 7.10 en 8.00u
Aankomst in Pompeï rond 9.00u en vertrek op de tour om 9.15u
Einde van de tour om 11.15 en vrije tijd om te winkelen
Vertrek terug naar het hotel tussen 13.30 en 14.15u.
Ferry terug naar Ischia om 14.30u
Terug in het hotel rond 15.30u

Duur van de excursie: 7-8 uur
Talen: Italiaans, Engelsen Spaans
Elke dag beschikbaar van april tot oktober

Inbegrepen in de prijs:
- Transfer van en naar het hotel
- Ferrytickets
- Gids of audiogids in Pompeï
- Flessenwater

Tijdens het laagseizoen (november tot maart) wordt de gids vervangen door een audiogids voor groepen van minder dan 6 personen.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Entreeprijs voor Pompeii
- Lunch
- Persoonlijke uitgaven en fooien

De excursie kan aangepast of afgelast worden omwille van weersomstandigheden.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 4°C max : 12°C
Feb
min : 5°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 8°C max : 17°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 27°C
Jul
min : 18°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 16°C max : 26°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 8°C max : 16°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Ligging

Piazza Bagni di Gurgitello, 4, 80074 Casamicciola Terme NA, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Napels en uw hotel bedraagt ongeveer 47 km. 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 58
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (€ 4,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Vergaderzaal
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning
  • Pendeldienst van/naar de havens van Ischia, Casamicciola Terme en Lacco Amena
  • Autoverhuur met of zonder chauffeur
  • Excursies

De kamers zijn uitgerust met:

  • Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden
  • Bureau
  • Badkamer met douche
  • Toiletartikelen Terme Manzi
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Satelliet TV
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Dagelijkse kranten

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad op het dakterras
  • Bad met warm bronwater
  • Binnenzwembad
  • Hamam
  • Massages (met toeslag)
  • Fitness
  • Personal trainer
  • Sauna
  • Pendeldienst naar het strand (tijdens de zomermaanden)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.


Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. 


Let op: in verband met de ferrytijden naar het eiland Ischia dient u een vlucht te reserveren die uiterlijk om 16:00 uur aankomt en op zijn vroegst om 12:00 vertrekt.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:

Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Terme Manzi Hotel & Spa 5*