Reis van 5 of 7 nachten naar Ischia, Capri en Procida - Ischia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga naar de Baai van Napels voor een unieke reis met excursies naar de omliggende eilanden
  • Proef een typisch Italiaans aperitief vergezeld van een goed glas wijn
  • Geniet van la dolce vita en kom volledig tot rust met een ontspannende gezichtsmassage
  • Bewonder de sublieme ansichtkaartlandschappen en prachtige architectuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Ontdek de prachtige eilanden Ischia, Capri en Procida in de Golf van Napels tijdens een heerlijke vakantie vol ontspanning en met een onderdompeling in la dolce vita.

 

Voor een vakantie op maat kunt u zelf de duur van uw verblijf kiezen:

 

Reis van 5 nachten:

Dag 1: Aankomst op Ischia

Dag 2: Bezoek aan Capri (zonder gids)

Dag 3: Stranddag op Ischia

Dag 4: Bezoek aan Procida (zonder gids)

Dag 5: Spa-dag in het hotel

Dag 6: Vertrek

 

Reis van 7 nachten:

Dag 1: Aankomst op Ischia

Dag 2: Bezoek aan Capri (zonder gids)

Dag 3: Stranddag op Ischia

Dag 4: Bezoek aan Procida (zonder gids)

Dag 5: Spa-dag in het hotel

Dag 6: Vrije dag

Dag 7: Vrije dag

Dag 8: Vertrek

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst op Ischia

Vandaag komt u aan in uw hotel op Ischia. Geniet van een welkomstdrankje terwijl u het programma voor de volgende dagen doorloopt.

 

Dag 2: Bezoek aan Capri (zonder gids)

Capri is altijd een van de populairste toeristische bestemmingen geweest vanwege zijn natuurlijke schoonheid en onveranderlijke charme.

 

Rond het middaguur vertrekt u van uw hotel naar de haven van Ischia, waar u een speedboot zult nemen naar het eiland Capri. Hier heeft u een middag ter vrije besteding. Voor het diner wordt u weer teruggebracht naar uw hotel op Ischia.

 

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een bezoek aan de tuinen van Augustus, de Grotta Azzurra en de Faraglioni di Capri.

 

Dag 3: Stranddag op Ischia

Vandaag staat in het teken van ontspanning. U kunt de hele dag genieten van zon, zee en strand in Lacco Ameno. Lacco Ameno is de kleinste gemeente van Ischia, maar vormt de bakermat van het moderne en luxe toerisme op het eiland.

 

Geniet van een inbegrepen strandservice (ligstoelen, parasol en vervoer naar en van het strand) en van een typisch aperitief met gemengde charcuterie, bruschetta en aubergine parmigiana vergezeld van een glas wijn op het terras van Onda Blu.

 

U heeft tevens vrije tijd om het centrum van Lacco Ameno te verkennen. De beroemde attractie en het symbool van dit plaatsje is de "Fungo": een tufsteen die in de oudheid van Mount Epomeo is losgeraakt en naar de zee is gerold, waar de mariene erosie de steen zijn karakteristieke vorm heeft gegeven.

 

Voordat u terugkeert naar uw hotel, wordt u naar een winkel gebracht waar u Limoncello, Meloncello en Rucolino kunt proeven en kopen.

Dag 4: Bezoek aan Procida (zonder gids)

Procida is het kleinste en meest karakteristieke eiland van de Golf van Napels. Het is van vulkanische oorsprong en u kunt nog steeds de sporen van oude kraters herkennen in de typische halvemaanvormige kloven. Om de schoonheid ervan te bewonderen en te genieten van de spektakels die in de kunst, de literatuur en de vele films die hier zijn opgenomen, zijn overgebracht, moet u door de smalle straatjes en steegjes lopen.

 

Rond het middaguur vertrekt u van uw hotel naar de haven van Ischia, waar u een speedboot zult nemen naar het eiland Procida. Hier heeft u een middag ter vrije besteding. Voor het diner wordt u weer teruggebracht naar uw hotel op Ischia.

 

Dag 5: Spa-dag in het hotel

Geniet van een heerlijke dag vol ontspanning en welzijn in uw hotel. Na het schoonheidsmasker en de gezichtsmassage voelt u zich weer als herboren!

 

Dag 6: Vertrek (bij een verblijf van 5 nachten)

Na het ontbijt wordt u opgehaald om naar de luchthaven van Napels te gaan voor uw vlucht naar huis.

 

Indien u kiest voor de reis van 7 nachten:

 

Dag 6 + 7: Vrije dag

Geniet van twee extra dagen ter vrije besteding, die u kunt invullen met heerlijk relaxen of optionele excursies (met bijbetaling) om meer van de prachtige regio te ontdekken.

 

Dag 8: Vertrek

Na het ontbijt wordt u opgehaald om naar de luchthaven van Napels te gaan voor uw vlucht naar huis.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Uw hotel

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw Italiaanse uitstapje verblijft u in Hotel Parco delle Agavi 4* op het eiland Ischia (of gelijkwaardig).

 

Gerust op vakantie in Italië

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw optionele excursies

Thermale tuinen van Poseidon

Uw optionele excursies

De thermale tuinen Poseidon is het grootste thermale park op het eiland Ischia. Baad in het zeer geneeskrachtige thermale water van meer dan twintig baden, omgeven door groen, met temperaturen tussen de 28° en 40° C en drie zwembaden met zeewater. Om te ontspannen is er ook een thermale stoomgrot die volgens de Grieks-Romeinse traditie gegraven is in de tufsteen.

Positano en Amalfi

Uw optionele excursies

Zon, dorpjes met uitzicht op zee, uitstekend eten en een historisch erfgoed dat uniek is in de wereld: dat is de Amalfikust! Hier rijzen hoge kliffen op uit de zee, die kleine baaien en inhammen met stranden verbergen waar u kunt ontspannen. In de stadjes vindt u modieuze boetieks, ambachtelijke winkels en uitstekende restaurants.

Zowel in Positano als in Amalfi heeft u ongeveer 2 uur de tijd om op verkenning te gaan.

De excursie is beschikbaar op donderdag en zondag.

Ontdekking van het eiland Ischia

Uw optionele excursies

Mis de kans niet om alle wonderen van het eiland te ontdekken met deze excursie die beschikbaar is op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Uw bestemmingen

Welkom op ... Ischia!

Ischia, gelegen in de Tyrreense Zee ten noorden van de Golf van Napels, is een charmant visserseiland. Het is het grootste eiland in de Golf en is rijk aan natuurlijke hulpbronnen - het is beroemd om zijn overvloed aan thermale bronnen, prachtige zandstranden, groen en kristalhelder water. Het eiland is misschien wel het populairst om zijn thermale bronnen, waarvan wordt aangenomen dat ze helende eigenschappen hebben voor zowel schoonheid als gezondheid.

Welkom op ... Capri!

Het prachtige eiland Capri rijst op uit de Tyrrheense Zee, tegenover het schiereiland Sorrento. Het werd beroemd in 1826, na de ontdekking van de Grotta Azzurra. Capri wordt aanbeden door reizigers, sterren en intellectuelen, en is populair bij toeristen vanwege de prachtig onderhouden tuinen en de helderblauwe zee.

 

De Romeinse keizer Tiberius, die zichzelf op het eiland terugtrok, was een van de eersten die erdoor gecharmeerd bleef: de prachtige villa Jovis, ook bekend als Palazzo di Tiberio, op 45 minuten lopen van het kerkje van Sint-Michael, behoorde aan hem toe.

Welkom op ... Procida!

Het eiland Procida, minder bekend dan de eilanden Ischia en Capri, is een klein eiland gekenmerkt door schoonheid en rust. Het is een eilandgebied van vulkanische oorsprong, gelegen in de Golf van Napels, dat het gelijknamige eiland en het kleine eiland Vivara omvat, die beide door een brug met elkaar zijn verbonden.

Procida is een gebied van ongeveer vier vierkante kilometer, dat sinds de oudheid bewoond is geweest en dat in de loop der eeuwen verschillende wisselvalligheden heeft gekend, zoals een reeks verwoestingen in de Middeleeuwen en tijdens de 16e eeuw. Vandaag is het een prachtige bestemming om een aangename vakantie door te brengen, te genieten van het schone water van de Golf en te voet door de dorpen te trekken om de meest karakteristieke plaatsen van het eiland te ontdekken. En niet te vergeten de oude Napolitaanse culinaire traditie, die tot uiting komt in de verschillende restaurants met uitzicht op zee, met menu's bereid met authentieke lokale producten!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- Halfpension (exclusief drankjes)

- Retourticket voor de speedboot naar Procida (inclusief groepstransfers naar en van de haven)

- Retourticket voor de speedboot naar Capri (inclusief groepstransfers naar en van de haven en havenbelasting voor Capri)

- 1x typisch aperitief en een glas wijn bij Terrazza Onda Blu per persoon per verblijf

- 1x masker en gezichtsmassage per persoon per verblijf

- Strandservice (ligstoelen, parasol en vervoer naar en van het strand)

- Assistentie ter plaatse

- Privéluchthaventransfers

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis van 5 of 7 nachten naar Ischia, Capri en Procida