- Padua - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw 4* hotel

Het Radisson Blu Spa & Golf Resort Hotel Sporting 4* is een elegant 4-sterrenhotel gelegen op een prachtige locatie in het natuurpark van het resort. Het biedt een prachtig uitzicht op de Euganese heuvels, de thermen en de groene golfbanen van Padua. Midden in een groene en rustige omgeving biedt dit hotel de perfecte plek om helemaal te ontspannen. Uw verblijf staat helemaal in het teken van wellness, genieten en verwennerij. U wordt ontvangen in een elegante sfeer waar persoonlijke aandacht en oog voor detail centraal staan. Dankzij de hedendaagse faciliteiten beleeft u een vakantie die u niet snel zult vergeten. U profiteert van gratis parking en gratis wifi .

Eten & drinken

Dankzij deze aanbieding geniet u elke ochtend van een heerlijk ontbijt . Het resort beschikt over een verfijnd restaurant waar u de smakelijke eenvoud van de Venetiaanse traditie en de lekkernijen van de nationale gastronomie kunt ontdekken. Tijdens de warme avonden kunt u heerlijke dineren op het terras dat wordt omgeven door een weelderige vegetatie. Een rijke selectie wijnen vertegenwoordigen alle Italiaanse regio's, met extra aandacht voor Venetiaanse merken. Sluit uw dag af in stijl met een drankje in de lobbybar met uitzicht op het park. Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes), het buffet op de Paasmaandag en het Ferragosto buffet tijdens de tweede stap van de boeking.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf in deze prachtige Italiaanse streek staat er maar één ding op het programma: genieten! Ontdek de ontspannende thermale baden met voedzame mineralen waar u een zijdezachte huid van krijgt, ideaal op temperatuur gebracht om verschillende kwaaltjes te verhelpen. De 3 thermische zwembaden , hydromassage en watervallen creëren een oase die volledig gewijd is aan ontspanning, omgeven door een verzorgde tuin met panoramisch uitzicht over de Euganese Heuvels en de golfbaan. De spa is het hart van het hotel. In de verschillende ruimtes kunt u genieten van pure zorg en welzijn. De warme modder (biothermische klei) wordt zachtjes aangebracht op uw huid om rustig zijn werk te laten doen, het thermische water ontspant uw spieren en de ontspannende massage activeert uw bloedcirculatie. De fitnessruimte en de technogym zijn elke dag geopend voor uw dagelijkse training en persoonlijke programma's. Naast het goed uitgeruste fitnesscentrum biedt het Radisson Blu Spa & Golf Resort Hotel Sporting 4* ook tennisbanen, beachvolleybal, nordic walking, joggen en fietsen. De 9-holes golfbaan is geschikt voor professionals als amateurs.

Welkom in... Galzignano Terme!

Galzignano Terme is een gemeente in Padua. Hoewel het dorpje klein is, barst het van geschiedenis en cultuur! Zo werd het dorpje bezet door de Romeinen tijdens het Romeinse tijdperk.

 

Wil je echt wat cultuur opdoen, dan kun je naar het archeologische museum Naturalistico dei Colli Euganei, of je gaat naar een van de verschillende kloosters of abdijen. Wandel zeker langs de kerk van San Lorenzo a Valsanzibio, de kerk werd onlangs gerestaureerd aan de binnen- en buitenkant. Je kunt nu nog makkelijker de neoklassieke bouwstijl bewonderen, en aan de zuidkant van de kerk geniet je van een prachtig uitzicht over het omliggende landschap!

 

Galzignano Terme is ook een topbestemming voor fervente golfers. Er zijn twee prachtige golfbanen aanwezig: Golf Terme di Galzignano en Golf Club Padova. Verwen jezelf en ga een balletje slaan op deze golfbanen midden in een prachtige natuur.

 

Maar wie van de natuur wilt genieten moet niet gaan golfen. Er zijn vele mogelijkheden om prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Vraag informatie aan je hotel en zij zullen je met plezier verder helpen!

 

Maak ook een uitstapje naar een van de omliggende steden, zo rijd je in 30 minuten naar Padua. Verken deze gezellige stad, breng een bezoek aan van de omliggende olijf- of wijngaarden en bezoek een van de culturele bezienswaardigheden. Venetië is niet veel verder (1 uur rijden), en hier wandel je door de pittoreske straatjes, maak je een boottochtje over de kanalen en wandel je over het Piazza San Marco.

 

Je hoort het al ... Galzignano Terme is een bestemming met veel mogelijkheden!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 110

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Multisportterrein

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Padua - Tot -70% | Voyage Privé