Fly & Drive: de duizend kleuren van Toscane - 7 nachten in 4* - Florence - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek alle belangrijke sites in Toscane en laat u verbazen door deze charmante streek
  • Ontdek de omgeving in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto
  • Combineer ontspanning en cultuur tijdens een goed uitgezocht programma
  • En ook... Proef van de heerlijke wijnen in de Chianti streek

Welkom in... Toscane

Droomt u ervan om verschillende Italiaanse wonderen te ontdekken in 1 reis?
Kom met ons mee naar de charmante regio van de glooiende heuvels, prachtige uitzichten, fascinerende kunst, unieke architectuur en prestigieuze wijngaarden... Toscane laat u niet onverschillig!

Tijdens deze autovakantie in het hartje van de mooiste streek van het land, ontdekt u de echte betekenis van la dolce vita...
Kom de magie van Toscane zelf ervaren!

Reisbeschrijving

U ontdekt de mooiste streek van Italië in alle vrijheid met een huurauto om op zoek te gaan naar de leukste plekjes en de verborgen pareltjes.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Florence
Dag 2 en 3: Florence
Dag 4: Florence - Pisa - Lucca
Dag 5: Lucca - Cinque Terre
Dag 6: Lucca - San Gimignano
Dag 7: Siena - Pienza - Montepulciano - Arezzo - Siena
Dag 8: Siena - Chianti - Florence - Terugvlucht

Dag 1: Aankomst in Florence
Aankomst op de luchthaven van Florence waar u de huurauto in gebruik neemt. Na het inchecken in het hotel (afhankelijk van het uur van aankomst), kunt u al een eerste keer op verkenning gaan in de Toscaanse hoofdstad. Met zijn prachtige architectuur en renaissance kunst, is Florence een echt openluchtmuseum. 's Avonds ontdekt u de unieke sfeer in de straatjes en laat u zich verleiden door de geuren die uit de vele restaurantjes en pizzeria's komen.

Overnachting in Florence.

Dag 2: Forence
Ontbijt in het hotel en een nieuwe dag in de prachtige stad waar achter elke hoek een nieuwe verrassing schuilt. Vandaag heeft u de kans om de Sint-Laurensbasiliek, het Palazzo Medici-Riccardi, de Piazza del Duomo, de Ponte Vecchio, de Mercato del Porcellino de Piazza della Signoria en het Palazzo Vecchio te ontdekken met een gids.

Na dit bezoek, raden we u aan om de Piazza de la Santa Croce en de kerk te bezoeken, bekend als de 'Tempel van de Italiaanse Glories'. En vergeet zeker niet om een lekker Italiaans ijsje te proeven en de mooie tuinen van het Palazzo Pitti te verkennen.

Overnachting in Florence.

Tip:
Bezoek de bekende Uffizi Galerie met een museum dat de beste en meest bekende verzameling schilderijen bevat van grootmeesters zoals Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphaël en Titiaan.

Dag 3: Florence
Ontbijt in het hotel en vrije tijd in de stad. 's Ochtends moet u richting het Piazzale Michelangelo om het mooiste uitzicht van de stad te bewonderen bovenop de San Miniato heuvel. We raden u ook aan om een wandeling te maken rond het Piazza della Signoria met het Palazzo Vecchio en de Ponte Vecchio, een van de meest spectaculaire plekken in de stad om een foto te maken en juwelen te kopen van Italiaanse makelij.

Overnachting in Florence.

Tip: Als u de bekende "David" van Michelangelo wilt bewonderen, moet u richting de Galleria dell’Accademia (we raden u aan om minstens 30 dagen op voorhand te reserveren). Dit is een van de meest belangrijke en meest indrukwekkende musea van de stad.
Dag 4: Florence - Pisa - Lucca
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Pisa, wereldwijd bekend om zijn scheve toren, een verzakking veroorzaakt door de moerassige grond waarop de stad gebouwd is. Maar deze plek heeft nog veel meer te bieden met prachtige architectuur, kerken, kathedralen en charmante pleintjes. De rest van de dag kunt hier rond struinen om daarna richting Lucca te rijden, waar u de volgende 2 nachten zult doorbrengen.

Lucca is een van die steden die uw hart verovert door de romantische en rustige sfeer met het authentieke middeleeuwse karakter en intacte vestingsmuren. Deze stad is ook bekend als de "stad met de 100 torens en 100 kerken" en heeft heel wat te bieden. Dit is geboorteplaats van componist Giacomo Puccini waar u onder andere zijn geboortehuis kunt bezoeken dat vandaag dienst doet als museum.

Overnachting in Lucca.

Dag 5: Lucca - Cinque Terre
Ontbijt in het hotel. Als u nog niet genoeg tijd heeft gehad in Lucca, kunt u deze ochtend nog meer op verkenning gaan. Wie graag in de omgeving op avontuur gaat, moet zeker naar de regio van Cinque Terre, op zo'n 80 km van Lucca.

Cinque Terre dankt zijn naam aan de 5 prachtige dorpjes die gebouwd werden op de kliffen langs de kust en die sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Deze 5 kleurrijke dorpjes met uitzicht op zee zijn: Monterosso al Mare (het dichtst bevolkte), Vernazza (met een pittoreske haven), Corniglia (het kleinste, omringd door wijngaarden en terrassen), Manarola (waar alle huizen gegroepeerd staan langs de hoofdweg) en Riomaggiore (met kleurrijke huizen).

We raden u aan om uw auto achter te laten in Spezia en de dorpjes met de trein of boot te bezoeken.

Overnachting in Lucca.
Dag 6: Lucca - San Gimignano - Siena
Vandaag vertrekt u na het ontbijt richting een andere prachtige stad, Siena. Onderweg komt u langs het kleine dorpje San Gimignano met zijn middeleeuwse sfeer die u verschillende eeuwen meeneemt terug in de tijd. Tussen de groene heuvels, bezaaid met cipressen, olijfbomen en wijngaarden, ontdekt u een van de meest charmante dorpjes van Italië, geklasseerd als Unesco Werelderfgoed. U mag niet vertrekken zonder een ijsje te eten bij Gelateria Dondoli, die meermaals de prijs van beste ijs ter wereld heeft gewonnen. 

Siena is dan weer een van de meest indrukwekkende middeleeuwse steden ter wereld en het historische centrum werd door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Kuier door de smalle straatjes, bewonder de charmante architectuur en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Palazzo Pubblico, de Torre del Mangia, het Piazza del Campo, beschouwd als één van de mooiste pleinen in Europa, en El Duomo, de kathedraal van Siena. Binnen in deze laatste vindt u een waaier aan artistieke schatten zoals de meesterwerken van Pisano, Donatello, Michelangelo en Bernini. 

Overnachting in Siena.
Dag 7: Siena - Pienza - Montepulciano - Arezzo - Siena
Na het ontbijt in het hotel maakt u zich klaar voor een dag in het Toscaanse platteland met kleine en charmante dorpjes. De Val d'Orcia (ook bekend als Valdorcia) is een prachtig natuurpark met artistieke en culturele bezienswaardigheden (Unesco Werelderfgoed sinds 2004). Mis zeker het dorpje Pienza niet dat uitkijkt over de vallei. Deze streek staat ook bekend om zijn smaken: olijfolie, honing, kaas (pecorino di Pienza), worstjes met saffraan en nog veel meer.

Daarna zet u koers richting Montepuliciano, een stad bekend om zijn Nobile wijn en pecorino kaas. Binnen de stadsmuren wandelt u langs de pittoreske straatjes tot aan Renaissance kerken en paleizen. Om de dag te eindigen, raden we een bezoek aan Arezzo aan, een charmante stad waar ook tal van middeleeuwse en Renaissance schatten te ontdekken zijn, zoals de fresco's van Piero della Francesca in de San Francesco kerk.

Overnachting in Siena.

Dag 8: Siena - Chianti - Florence - Terugvlucht
Ontbijt in het hotel. Als u nog de tijd heeft voor uw terugvlucht, raden we u aan om door de Chianti streek te rijden op de terugweg naar Florence. Deze regio is bekend om zijn schitterende wijnen en charmante dorpjes zoals Greve, Montefioralle, Panzano en Radda. 

Aan de luchthaven van Florence brengt u de huurauto terug (op hetzelfde uur als u hem in gebruik nam op dag 1 of vroeger). 

Bewonder nog een laatste keer de duizend kleuren van Toscane terwijl u over het landschap vliegt terug naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw Italiaanse ontdekkingstocht, logeert u op elke bestemming in een Standaard Kamer in 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun comfort, faciliteiten en ligging.




Uw hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Florence: Starhotels Michelangelo 4* of NH Anglo American 4*  
- Lucca: Best Western Grand Hotel Guinigi 4* of Eurostars Toscana 4* 
- Siena:  Il Piccolo Castello Hotel 4*, Montaperti Hotel 4* of Hotel Executive 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Elke dag beging met een lekker ontbijt zodat u vol energie op verkenning gaat in Toscane. U geniet dus van een ideale start van de ochtend, maar bent voor uw andere maaltijden helemaal vrij om de rijke Italiaanse keuken te proeven.

Huurauto

U bent zo vrij als een vogel om de mooiste plekjes van Toscane te ontdekken dankzij de inbegrepen huurauto van categorie C (type Lancia Y of gelijkwaardig) of E (type Fiat 500X of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in de vermelde 4* hotels of gelijkwaardig 
- Dagelijks ontbijt
- Huurauto categorie C of E met onbeperkte kilometers en basisverzekering
- Bezoek met gids aan het centrum van Florence (ongeveer 1,5 uur)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies en entreeprijzen
- Persoonlijke uitgaven
- Brandstof, boetes, parkeergeld voor de huurauto

De toeristenbelasting (€4,80 per persoon per dag in Florence en €2 per persoon per dag in Lucca en Siena) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Supplement baby (minder dan 2 jaar): €55 - als u reist met een baby, betaalt u enkel €55  als de baby logeert op de kamer bij 2 betalende volwassenen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

Belangrijke informatie over de huurauto

- Huurauto categorie C of E voor de hele duur van het verblijf
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Florence Flesland (FLR) tussen 8.30u en 23.30u van maandag tot zaterdag en van 9.30u tot 23.30u op zondag.
- U moet de huurauto op hetzelfde uur terugbrengen als u hem heeft opgehaald (of vroeger), anders zal een extra dag aangerekend worden.
- Minimumleeftijd van de bestuurder: 25 jaar
- De naam van de hoofdpassagier op de boeking, is ook de naam die zal worden gebruikt voor de bestuurder van de auto. Deze persoon moet een creditcard kunnen tonen met zijn/haar naam. Kaarten met een andere naam worden niet geaccepteerd. Houd er ook rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd.
- Ophalen buiten de openingsuren van het kantoor is niet mogelijk, terugbrengen buiten de openingsuren is mogelijk (specifieke voorwaarden kunnen van toepassing zijn).

De prijs is inclusief:
- onbeperkt aantal kilometers
- schade / ongevallenverzekering
- verzekering tegen diefstal
- BTW

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar, moet worden voorgelegd bij ophaling van het voertuig (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Om uw voertuig te verzekeren, moet een kredietkaart op volledige naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een borg in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de verhuurder het recht om uw huurauto te annuleren. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U geniet van een inbegrepen huurauto. De afstand tussen luchthaven van Florence en het eerste hotel bedraagt ongeveer 7 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive: de duizend kleuren van Toscane - 7 nachten in 4*