- Firenze - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Score volgens de reizigers bij TripAdvisor

Uw hotel

In het historische hart van Florence, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, ligt het Hotel Cerretani Firenze MGallery by Sofitel 4*. U ontdekt de perfecte locatie om de Florentijnse schatten te veroveren en eindeloos te shoppen! Dit voormalige paleis uit de 16e eeuw, gerenoveerd in een chique stijl met diverse accenten uit 1950 , biedt u een sublieme ervaring. Door zijn verfijning, kwaliteit van de dienstverlening en ligging in de buurt van de beroemde Duomo en de Ponte Vecchio, zal dit luxehotel alles bieden wat u nodig heeft.

Uw pension

Het rijkelijke ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in restaurant Il Patio. Bij de wijnbar Il Michelangelo proeft u de traditionele Toscaanse keuken rijk aan kleur en smaak tijdens een lichte maaltijd. U kunt uw gerechten combineren met heerlijke regionale wijnen.

Activiteiten

Profiteer optimaal van de uitstekende ligging van het hotel en verken de stad te voet. Bezoek de verschillende musea, tentoonstellingen, monumenten en proef van de lokale keuken. Na een dag vol verkenning kunt u heerlijk ontspannen in uw comfortabele kamer in het hotel.

Liefhebbers van kunst en geschiedenis, opgelet! Kom op ontdekking in de bakermat van de renaissance voor een onvergetelijke culturele citytrip. Firenze, de hoofdstad van Toscane, is een van de mooiste Italiaanse steden barstensvol adembenemende monumenten en gebouwen. Bezoek het majestueuze Piazza della Signoria, bewonder De Geboorte van Venus van Botticelli in het Palazzo degli Uffizi en ga daarna richting de bekende Duomo kathedraal. Voor een moment van rust is de Giardino delle rose, ofwel de Rozentuin die een prachtig uitzicht biedt op de stad, de perfecte plek. Kom zelf de bijzondere sfeer van Firenze ervaren!

Ligging

Via de' Cerretani, 68, Firenze, Italië

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 86

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Firenze - Tot -70% | Voyage Privé