Autotour van 5, 7 of 9 nachten tussen de twee hoeken van Oost-Sicilië - Eolische Eilanden - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verken de verborgen parels van Sicilië op eigen tempo dankzij uw inbegrepen huurauto
 • Pak uw koffers uit in comfortabele hotels voor een rondreis zonder zorgen
 • Neem uw smaakpapillen mee op reis en geniet van de heerlijke Siciliaanse smaken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Tijdens deze rondreis zult u de highlights van het Oosten van Sicilië ontdekken. Denk maar aan de natuurlijke schoonheid van de Etna, de charme van Taormina en de authenticiteit van Noto. U heeft de keuze tussen een verblijf van 5, 7 of 9 nachten

 

Uw reisprogramma:

Rondreis van 5 nachten:

- 3 nachten in de regio Taormina/Catania + 2 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

- 2 nachten in de regio Taormina/Catania + 3 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

 

Dag 1: Aankomst in Catania 
Dag 2: Syracuse en Ortigia
Dag 3: Noto en Marzamemi
Dag 4: Etna
Dag 5: Taormine
Dag 6: Vertrek

 

Rondreis van 7 nachten:

- 4 nachten in de regio Taormina/Catania + 3 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

- 3 nachten in de regio Taormina/Catania + 4 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

 

Dag 1: Aankomst in Catania
Dag 2: Syracuse en Ortigia
Dag 3: Noto
Dag 4: Marzamemi en het natuurreservaat Vendicari 
Dag 5: Ragusa en Modica
Dag 6: 
Etna
Dag 7: Taormine
Dag 8: Vertrek

 

Rondreis van 9 nachten:

- 5 nachten in de regio Taormina/Catania + 4 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

- 4 nachten in de regio Taormina/Catania + 5 nachten in de regio Syracuse/Ragusa

 

Dag 1: Aankomst in Catania
Dag 2: Syracuse en Ortigia
Dag 3: Noto
Dag 4: Marzamemi en het natuurreservaat Vendicari 
Dag 5: Cavagrande
Dag 6: 
Ragusa en Modica
Dag 7: 
Etna
Dag 8: Taormina
Dag 9: Messina
Dag 10: Vertrek

 

N.B. U bent niet gebonden aan dit reisprogramma en kunt uw tussenstops vrij bepalen.

Uw reisbeschrijving

Syracuse & Noto

Syracuse is een stad die rijke architectonische en culturele schatten combineert met de charme van het oude Siciliaanse platteland. De stad is rijk aan barokke architectuur en getuigt van de pracht en praal van de Magna Graecia. Verschillende volken zoals de Romeinen, Byzantijnen, Arabieren en Noormannen hebben door de eeuwen heen hun stempel gedrukt op de plaatselijke cultuur. Interessante bezienswaardigheden zijn het Neapolis Park en het Ortigia eiland, het oudste deel van de stad.

De provincie maakt deel uit van de prachtige Val di Noto, die door de Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed en waarvan de historische en architectonische monumenten worden beschouwd als de beste voorbeelden van laatbarok in Europa.

 

Noto is de hoofdstad van de barok, met een historisch centrum dat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

De stad is in 1693 verwoest door een aardbeving. De wederopbouw heeft de talrijke meesterwerken opgeleverd die u nu nog steeds kunt bewonderen.

U komt het hart van de stad binnen via de historische Porta Reale, een imposante poort uit de 19e eeuw die uitkijkt op de Corso Vittorio Emanuele. Langs de Corso vindt u barokke architectonische gebouwen van onschatbare waarde, zoals de kerk van Santa Chiara met haar panoramische terras, de kathedraal van San Nicolò, het symbool van de stad, het Paleis van de Prinsen van Nicolaci en het Palazzo Ducezio.

Ontdek op enkele kilometers van de stad het natuurreservaat van Vendicari, een van de mooiste plekken van Europa om wilde dieren te spotten.

Met 1500 hectare natuur, wilde stranden, kristalhelder water en archeologische vindplaatsen, zijn de stranden van Eloro, Calamosche di San Lorenzo en Vendicari, gedomineerd door de Tonnara en de Torre Sveva, niet te missen.

Als u niet genoeg kunt krijgen van de barok, bezoek dan de volgende acht steden van Val di Noto: Caltagirone, Militello in Val di Catania, Catania, Modica, Noto, Palazzolo, Ragusa en Scicli.

... verder lezen

Marzamemi & Etna

Marzamemi is een klein vissersdorp in de provincie Syracuse, op enkele kilometers afstand van Pachino en de barokke stad Noto. Het is een van de charmantste dorpjes van Italië, met zijn kleine gele huisjes en de beroemde Tonnara di Marzamemi.

Van hieruit gaat u op verkenning in het natuurreservaat van Vendicari, waar u zoetwatergebieden, zoutpannen, kustduinen en kilometers strand vindt en flamingo's, reigers en aalscholvers kunt bewonderen.

 

Bezoek dan de Etna, de meest actieve vulkaan op aarde, meer dan 3000 meter hoog en met maanlandschappen van donkere steen en gloeiende lava. U kunt ter plaatse een excursie boeken van een dag of een halve dag om de verschillende kraters te bewonderen. Sportievelingen kunnen naar de top klimmen en de kraters bewonderen op een hoogte van 3300 meter.

Cavagrande & Ragusa

Cavagrande is een plek die u moet gezien hebben als u houdt van natuur! Dorre rotsen, canyons, moerassen, kloven en natuurlijke zwembaden zullen tijdens een kleine wandeling opdoemen. U zult er ook sporen van de prehistorie terugvinden dankzij de vele in de rots gehouwen grotten. Hier valt heel veel te zien in het midden van de natuur!

 

Ragusa werd aan het eind van de jaren 1600 volledig vernield door een aardbeving en werd weer opgebouwd in een barokke stijl. Nu wordt de stad opgedeeld in twee agglomeraties: Ragusa Ibla, dat beschouwd wordt als het moderne deel en Ragusa Superiore, dat op een klif ligt. Ragusa behoort tot het Unesco Werelderfgoed en zal u ieder moment weten te verwonderen terwijl u in een rijke historische geschiedenis duikt.

Taormina & Messina

Sicilië, bekend en gewaardeerd over de hele wereld, is een magisch, fascinerend en mysterieus land. Hier vermengen adembenemende panorama's zich met geuren, smaken en kleuren die uniek zijn in Italië en de wereld. Een van de steden met het grootste aantal toeristen per jaar is Taormina, dat wordt beschouwd als een van de mooiste plaatsen om te bezoeken in de wereld. Het ligt aan de oostkust, direct aan de Ionische Zee. De vele attracties, samen met het milde klimaat van Sicilië, maken het tot een ideale bestemming het hele jaar door.

Het Griekse Theater, of Teatro Antico, daterend uit de 3e eeuw v. Chr., is het meest representatieve monument van de stad. Kom en ontdek alle kleuren, smaken en sfeer van een land dat tweeduizend jaar geleden door de Grieken en Romeinen als kolonie werd uitgekozen.

 

Messina, ook wel de toegangspoort tot Sicilië genoemd vanwege de ligging vlak bij het vaste land, is een niet te missen plek aan de oostkust van Sicilië. Bezoek de duomo, de fontein van Orion en maak een gezellige wandeling in de botanische tuin. 

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Speciaal voor u:
 • Accommodatie overeenkomstig het programma
 • Ontbijt
 • Huurauto inbegrepen

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis verblijft u in de volgende speciaal voor u geselecteerde hotels:

 

Regio Syracuse/Ragusa:

- Syracuse: Lanterna Magiche Ortigia (of gelijkwaardig)

- Carlentini: Agriturismo Badiula (of gelijkwaardig)

- Ragusa: Poggio del Sole 4* (of gelijkwaardig)

 

Regio Taormina/Catania:

Castiglione di Sicilia: Picciolo Etna Golf 4* (of gelijkwaardig)

Acicatena: Sicilia's Art (of gelijkwaardig)

Giardini Naxos: Hellenia Yachting hotel 4* (of gelijkwaardig)

 

Gerust op vakantie op Sicilië

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kies voor extra opties

Excursie naar de vulkaan Etna, bezoek aan wijngaarden & wijnproeverij

Kies voor extra opties

Geniet van een wandeling op 2000 meter hoogte in het hart van het vulkanische park van de Etna en ontdek de wijngaarden tijdens een wijnproeverij!

U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de Etna gebracht. Eenmaal aangekomen, bereidt u zich voor op een wandeling in het hart van het vulkanische park. Uw vulkanologische gids zal u diverse informatie geven over het gebied. Tijdens de wandeling kunt u genieten van het uitzicht op de kraters, de oude lavastromen en de vegetatie.

Daarna ontdekt u een vulkanische grot. U wordt uitgerust met een helm en een zaklamp en verkent de diepten van de vulkaan. Uw gids zal u begeleiden en u helpen meer te leren over vulkaanuitbarstingen.

Na deze inleiding in de speleologie bezoekt u een wijnmakerij. U zult ook de gelegenheid hebben om de wijngaarden te ontdekken waar u zult genieten van een lunch samengesteld uit verse lokale producten (kaas, worst, olijven, vers brood...). De lunch gaat vergezeld van een proeverij van 3 Etna Doc wijnen (rood, wit en rosé).

In de namiddag bezoekt u de Alcantara kloof waar u de gelegenheid heeft om de vulkanische grotten, gevormd door lavastromen, te observeren.

Aan het eind van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Catania.

... verder lezen

Begeleide wandeltocht door Catania

Kies voor extra opties

Ontdek de historische monumenten en typische straatjes van Catania, de tweede grootste stad van Sicilië!

Uw gids zal u ontmoeten in het hart van Catania. Eerst gaat u naar het Stesicoro-plein waar u het Romeinse amfitheater kunt bewonderen.

Daarna loopt u langs de Via dei Crociferi. Met zijn talrijke kerken wordt het beschouwd als een van de mooiste barokke straten van Italië. U kunt ook de Villa Cerami en de Boog van San Benedetto zien.

Vervolgens ontdekt u Piazza Università waar het majestueuze Palazzo Centrale dell'Università is gevestigd. U gaat naar het Piazza Vincenzo Bellini, bekend om zijn Teatro Massimo, en komt dan aan op het Piazza del Duomo waar de olifant "u liotru", symbool van de stad, zich bevindt.

Tenslotte passeert u een beroemde viswinkel en komt u aan bij het kasteel van Ursino. Hier is nu het Stedelijk Museum van Catania gevestigd.

Na de belangrijkste bezienswaardigheden van de Siciliaanse stad te hebben ontdekt, brengt uw gids u terug naar het vertrekpunt.

... verder lezen

Dagtocht naar de Eolische eilanden Panarea en Stromboli

Kies voor extra opties

Ontdek de Eolische eilanden voor een dag en maak kennis met de indrukwekkende actieve vulkaan Stromboli!

De Eolische eilanden, zeven in getal, zijn kleine eilanden in het noorden van Sicilië. Zij staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en trekken elk jaar vele bezoekers. Sommige eilanden herbergen zelfs actieve vulkanen.

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald aan uw hotel in Catania en vertrekt u naar de haven van Milazzo. U gaat aan boord van een lijnboot naar het eiland Panarea. Het eiland is bekend om zijn blauw-witte huizen en om zijn ongelooflijke uitzicht op de Tyrreense Zee. U zult ook de gelegenheid hebben de thermale fonteinen in de buurt van het dorp Punta di Peppe te bewonderen.

Na deze mooie wandeling, heeft u een lunchpauze. U krijgt een kleine snack van Siciliaanse producten en een glas wijn van de Etna wijngaarden.

Daarna neemt u een tweede boot om de korte oversteek te maken naar Stromboli, een prachtig klein eiland dat wordt gedomineerd door de actiefste vulkaan van Europa. Uitbarstingen doen zich gemiddeld om de 20 minuten voor. U zult het eiland ontdekken tijdens een mooie wandeling.

Na een dag van verkenning, gaat u aan boord van de boot om terug te keren naar Milazzo. U zult genieten van een prachtige zonsondergang en de mogelijkheid hebben om de Sciara del Fuoco vanuit zee te observeren. Dit is het ontmoetingspunt van de verschillende lavastromen van de vulkaan Stromboli.

Van Milazzo rijdt u naar Catania waar u rond middernacht aankomt.

... verder lezen

Zeiltocht van een halve dag naar de Cycladenriviera

Kies voor extra opties

Ontdek de Cycladenriviera ten noorden van Catania tijdens een zeiltocht!

Ten noorden van Catania, tussen de steden Aci Castello en Acireale, ligt de Cycladenriviera. Het is een gebied dat in zee ligt en waar veel zwarte vulkanische rotsen zijn. De Cycladenriviera maakt deel uit van het natuurreservaat van de Cycladeneilanden, waar de flora en fauna uitzonderlijk zijn.

U ontmoet de bemanning en gaat aan boord van een zeilboot voor een prachtige zeetocht.

U vaart naar de grotten van Ulysses, waar u de gelegenheid heeft om in turkoois water te zwemmen en te snorkelen. Tijdens het zwemmen kunt u de grotten bekijken, die onder een oude lavastroom werden gevormd.

U gaat weer aan boord van de boot en zet koers naar de stad Acitrezza, gelegen tussen Aci Castello en Acireale. U krijgt de kans om het prachtige middeleeuwse kasteel van Aci Castello vanaf de zee te bewonderen.

Eenmaal aangekomen in de buurt van Acitrezza, brengt de schipper u naar de Cycloop-eilanden waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. U zult onder de indruk zijn van het uitzicht op de 8 enorme rotsen die faraglioni worden genoemd. De bemanning zal u de Griekse legenden vertellen en u de grondbeginselen bijbrengen.

Daarna gaat u terug naar de haven van Catania. Als u wilt, en als het weer het toelaat, kunt u weer zwemmen. U zult genieten van de terugreis, onder het genot van een aperitief dat aan boord geserveerd zal worden.

Dagtocht naar de Vallei van de Tempels in Agrigento en bezoek aan Villa Romana del Casale

Kies voor extra opties

Herontdek de Grieks-Romeinse geschiedenis tijdens een wandeling door de archeologische vindplaats van de Tempelvallei en bezoek de beroemde Villa Romana del Casale, beroemd om zijn mozaïeken!

U wordt opgehaald bij uw hotel in Catania en vertrekt naar het zuiden van Sicilië.

Eerst bezoekt u de archeologische vindplaats van de Vallei van de Tempels, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De plaats bestaat uit 7 tempels, waaronder de beroemde tempel van Concordia, die perfect bewaard is gebleven. Tijdens uw bezoek zult u ook vele overblijfselen van andere tempels en bouwwerken uit de Griekse overheersing kunnen waarnemen.

Na deze mooie wandeling heeft u een korte pauze in de omgeving. U krijgt een kleine snack van Siciliaanse producten en een glas wijn van de Etna wijngaarden.

Daarna rijdt u naar Piazza Armerina. U bezoekt de prachtige Villa Romana del Casale, niet ver van de stad. Dit oude huis staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is vooral beroemd om zijn 3500m² aan mozaïeken, zuilen en standbeelden.

Aan het eind van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Catania.

... verder lezen

Zonsondergangscruise op een zeilboot met aperitief

Kies voor extra opties

Bewonder de zonsondergang en geniet van een typisch Siciliaans aperitief tijdens een zeilboottocht rond Catania!

U ontmoet de bemanning en gaat aan boord van een zeilboot voor een prachtige excursie op zee.

U verlaat de haven van Catania en vaart de zee op. U krijgt de gelegenheid om te zwemmen in turkoois water terwijl de lucht rood-oranje begint te kleuren.

Na een goede duik gaat u weer aan boord en geniet u van een door de bemanning bereid aperitief. Op het menu staan diverse streekproducten: brood, vleeswaren, kaas, olijfolie, fruit... U zult ook genieten van een goed glas lokale wijn, terwijl u de zon achter de stad Catania ziet ondergaan.

Daarna gaat u terug naar de haven van Catania.

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Huurauto

Geniet van uw inbegrepen huurauto en verken de mooiste uithoekjes op uw eigen tempo.

Uw bestemming

Welkom op ... Sicilië!

“Zonder Sicilië beklijft van Italië geen enkel beeld: hier vindt men pas de sleutel tot alles”, zei Wolfgang Goethe in zijn boek Italiaanse Reis.

 

Het grootste eiland in de Middellandse Zee barst van de verrassingen en garandeert een uitzonderlijke vakantie langs het historische erfgoed, de prachtige landschappen en de betoverende kust. Hier vindt u invloeden terug van verschillende beschavingen zoals de Romeinen, Arabieren en Grieken, die allemaal hun sporen hebben nagelaten. Sicilië is letterlijk de bakermat van een fascinerende geschiedenis!

 

Geniet van een gevarieerde vakantie op het strand, in de natuur, langs charmante dorpjes en betoverende steden zoals Palermo, waar u de verborgen schatten kunt ontdekken!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie overeenkomstig het programma

- Ontbijt

- Huurauto inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Huurauto

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Autotour van 5, 7 of 9 nachten tussen de twee hoeken van Oost-Sicilië