Pareltjes van de Amalfikust in 3, 4 of 5 nachten - Amalfi kust - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een prachtige Italiaanse regio die rijk is aan culturele en historische hoogtepunten dankzij de inbegrepen excursies
  • Geniet van Italiaanse gastvrijheid en rust in een zorgvuldig geselecteerd 4* hotel
  • Bewonder de prachtige omgeving met kleurrijke stadjes en de kristalheldere wateren en eilanden van de Golf van Napels
  • Verwen uw smaakpapillen met de lekkerste specialiteiten uit de Italiaanse keuken en ontdek de ware betekenis van “la dolce vita”

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Welkom in de Italiaanse regio Campania, die rijk is aan cultuur, geschiedenis en prachtige natuur. Van de archeologische ruïnes van Pompeii en Herculaneum of het beklimmen van de Vesuvius tot de prachtige stranden en smalle straatjes van Sorrento en Positano, er is genoeg te zien en beleven! Ook het prachtige eiland Capri is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Geniet van de hoogtepunten van de Amalfikust dankzij de verschillende inbegrepen privé-excursies.

 

Voor een vakantie op maat kunt u zelf de duur van uw verblijf kiezen:

 

Verblijf van 3 nachten:

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Dag 2: Excursie langs de kust van Amalfi

Dag 3: Begeleide wandeling in Sorrento

Dag 4: Vertrek vanuit Sorrento

 

Verblijf van 4 nachten:

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Dag 2: Excursie langs de kust van Amalfi

Dag 3: Begeleide wandeling in Sorrento

Dag 4: Rondleiding door Pompeii

Dag 5: Vertrek vanuit Sorrento

 

Verblijf van 5 nachten:

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Dag 2: Excursie langs de kust van Amalfi

Dag 3: Begeleide wandeling in Sorrento

Dag 4: Rondleiding door Pompeii

Dag 5: Begeleide excursie naar het eiland Capri 

Dag 6: Vertrek vanuit Sorrento

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Sorrento

Uw vakantie in Zuid-Italië is begonnen! Vandaag komt u aan in het Grand Hotel Parco del Sole 4* (of vergelijkbaar) en kunt u genieten van de faciliteiten van het hotel, kennis maken met de lokale gastronomie dankzij de all-inclusiveformule of een eerste bezoekje brengen aan het kleurrijke Sorrento. U zult de hele vakantie in hetzelfde hotel verblijven, dat het ideale startpunt zal zijn om de prachtige omgeving te ontdekken.

 

Dag 2: Excursie langs de kust van Amalfi

Vandaag ontdekt u drie fantastische dorpen aan Amalfikust: Positano, Amalfi en Ravello. Samen met uw gids brengt u een onvergetelijke dag door vol ontdekkingen. U krijgt tevens vrije tijd om op eigen gelegenheid door de smalle straatjes te slenteren en kunstgalerijen en ambachtelijke winkels te bezoeken. Een niet te missen hoogtepunten in Amalfi is de Byzantijnse kathedraal in Arabisch-Normandische stijl, met zijn klokkentoren en klooster. Ook moet u zeker een Santa Rosa gebakje proeven. U sluit de dag af in Ravello, een stad die hoog in de bergen ligt tussen olijf- en citroenbomen. Ontdek de tuinen van Villa Rufolo die op een terras uitkomen vanwaar u een subliem uitzicht heeft op het prachtige landschap.

 

Dag 3: Begeleide wandeling in Sorrento

De stad Sorrento ligt aan de poorten van de Amalfikust, met een adembenemend uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius en tegenover het eiland Capri. Deze stad representeert het beste dat Italië te bieden heeft! Gedurende twee uur ontdekt u samen met uw gids het historische centrum van de stad, het klooster, de oude molens, de verborgen vissershaven en nog veel meer ...

Dag 4: Rondleiding door Pompeii

Ontdek een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld die zo'n 2 miljoen bezoekers per jaar trekt. De ruïnes van Pompeii zijn buitengewoon goed bewaard gebleven en geven u een inkijkje in het dagelijks leven van de Romeinen in de oudheid. Stap aan boord van een minibus met airconditioning en profiteer van toegang met voorrang. U zult twee uur lang van alles leren over de Romeinse beschaving in het openluchtmuseum dat inzicht biedt in het sociale leven en de activiteiten van de inwoners van de voormalige stad. Zo zult u ruïnes van tavernes en theaters, mozaïeken en fresco's en stallen zien. In de vroege namiddag keer u terug naar Sorrento.

 

Dag 5: Begeleide excursie naar het eiland Capri

Vandaag gaat u aan boord van een snelle motorboot en geniet u van een mooie boottocht langs de kustlijn. Aangekomen in Marina Grande, begint u de tour per minibus, op weg naar het hoogste deel van het eiland. Wandel door de smalle straatjes rond het beroemde plein, ga naar het zuiden van de eiland waar u geweldige foto's kunt maken van de Faraglioni-rotsen en bezoek de prachtige Tuinen van Augustus. U zult u gids in Marina Grande ontmoeten en genieten van een boottocht rond het eiland om de prachtige grotten te bewonderen of een duik te nemen in de kristalblauwe zee.

 

Dag 6: Vertrek vanuit Sorrento

Vandaag komt er een einde aan uw vakantie in Zuid-Italië en vliegt u terug naar huis met een koffer vol herinneringen.

 

Let op: Als u kiest voor een korter verblijf, van 3 of 4 nachten, vindt uw vetrek plaats op dag 4 of dag 5. De excursie naar Pompeii is alleen beschikbaar bij een verblijf van 4 of 5 nachten en de excursie naar Capri is alleen beschikbaar bij een verblijf van 5 nachten.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw vakantie zult u verblijven in Grand Hotel Parco del Sole 4* (of vergelijkbaar).

 

Dit hotel ligt op 1 km van het centrum van Sorrento en is zowel het perfecte vertrekpunt om de verschillende hoogtepunten van de omgeving te bezoeken als een plek waar u helemaal tot rust kunt komen. De kamers zijn ingericht in warme kleuren en weerspiegelen de gastvrijheid en levendigheid van de Amalfitaanse kust.

 

Gerust op vakantie in Grand Hotel Parco del Sole 4*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Dankzij de all-inclusiveformule geniet u van een zorgeloze vakantie in alle rust.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw inbegrepen excursies

Excursie langs de kust van Amalfi (dag 2)

Uw inbegrepen excursies

Ga met ons mee op een adembenemende excursie naar drie van de mooiste stadjes aan de Amalfikust: Positano, Amalfi en Ravello. Samen met uw gids zult u een onvergetelijke dag doorbrengen met het ontdekken van de leuke weetjes en de geschiedenis van deze kustlijn. In elke stad heeft u ook wat vrije tijd.

Begeleide wandeling in Sorrento (dag 3)

Uw inbegrepen excursies

Sorrento ligt in het zuidwesten van Italië, aan de poort naar de Amalfikust, met een adembenemend uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius en tegenover het eiland Capri. Sorrento, bijgenaamd de "stad van de zeemeerminnen", is een echte toegangspoort tot het beste wat Italië te bieden heeft.

Rondleiding door Pompeii (dag 4, alleen bij aanbieding van 4 of 5 nachten)

Uw inbegrepen excursies

Pompeii is nog steeds erg fascinerend voor de huidige bezoeker. Na de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius in 79 na Christus, lag Pompeii honderden jaren begraven en werd het vergeten.

De stad staat bovenaan de lijst van wereldwonderen en de opgravingen zijn begonnen in de 18e eeuw en zijn nog steeds aan de gang. Uw gids neemt u in alle rust mee door de oude straten van Pompeii , waar u baden, forums en villa's ziet die in 80 v. Chr. door welvarende Romeinen werden gebouwd. Bewonder de uitstekend bewaarde fresco's die de muren en vloeren van de villa's sierden.

Ook als uw belangstelling niet bij geschiedenis ligt, is dit een archeologische vindplaats die u zeker zal verwonderen.

Terugkeer naar Sorrento in de vroege namiddag.

... verder lezen

Begeleide excursie naar het eiland Capri (dag 5, alleen bij aanbieding van 5 nachten)

Uw inbegrepen excursies

Het eiland Capri is een van de schilderachtigste en meest bezochte plaatsen van Campanië. De schoonheid en faam zijn al bekend sinds de oudheid, toen het in verband gebracht werd met de mythen van Odysseus en de Sirenen.

Ook nu nog trekt het eiland talrijke bezoekers uit de hele wereld, die de adembenemende uitzichten willen bewonderen. Deze excursie laat u kennismaken met alle aspecten van het eiland, van het levendige Capri tot het panoramische Anacapri.

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Uw bestemming

Welkom aan ... de Amalfikust!

Kom met ons mee naar de betoverende Amalfikust in de Italiaanse regio Campania. U kunt zich verwachten aan torenhoge kliffen met adembenemende uitzichten op zee, pastelkleurige huisjes in charmante dorpjes en heel wat bijzondere eilandjes voor de kust.

 

Ontdek de Italiaanse gastronomie in Positano, bewonder de schitterende panorama's in Ravello, bezoek het historische en bijzondere Pompeï, maak een wandeling door het idyllische Sorrento of ontdek de combinatie tussen geschiedenis en moderniteit in Napels.

 

Amalfi zelf is meer dan een bezoekje waard, net als het schilderachtige eilandje Capri ... En dat alles met de majestueuze Vesuvius vulkaan op de achtergrond!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- All-inclusive

- Excursie langs de kust van Amalfi op dag 2

- Begeleide wandeling in Sorrento op dag 3

- Rondleiding door Pompeii op dag 4 (alleen bij aanbieding van 4 of 5 nachten)

- Begeleide excursie naar het eiland Capri op dag 5 (alleen bij aanbieding van 5 nachten)

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pareltjes van de Amalfikust in 3, 4 of 5 nachten