Seres Springs, Lembongan Beach Club en The Club Villas 4*/5* - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Mix welzijn en avontuur tijdens een fenomenale combinatie van drie 5* hotels
  • Start uw vakantie in het culturele hart van Bali en ontdek vervolgens Lembongan, een rustig en onbekend eiland ten zuiden van Bali
  • Sluit af in een villa met zwembad in de beroemde badplaats Semyniak
  • Bewonder ten minste een keer de adembenemende zonsondergang vanuit de tempel van Tanah Lot

Lembongan Beach Club & Resort en The Club Villas: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom op... Bali

Droomt u van een vakantie op een warm, exotisch eiland? Welkom op Bali, het eiland van de goden. Tussen rijstvelden, bergen, stranden en bossen, wordt u betoverd door de schoonheid en diversiteit van de drie plaatsen die u gaat bezoeken. U beleeft een fantastische reis, vol met vriendelijke mensen, een authentieke cultuur en tradities die nog steeds in ere worden gehouden...

Deze reis begint met enkele nachten in Ubud, de culturele hoofdstad van Bali waar u logeert in het Seres Springs Resort & Spa 5*. Op een ideale locatie in het centrum wordt u volledig ondergedompeld in de unieke sfeer van deze plek.
Vervolgens reist u door naar Nusa Lembongan, een eiland van vier kilometer lang met idyllische stranden. Waag u aan een betoverende duik- of snorkelsessie of wandel tussen de mangrovebossen aan het strand. Dit eiland zal iedereen weten te bekoren!
U eindigt uw reis in Seminyak, een bruisende badplaats met tal van restaurants, bars en winkels. Relax aan de prachtige stranden met vulkanisch zand of ga op verkenning in de omgeving en bezoek de indrukwekkende tempels in zee: Uluwatu Tempel in het zuiden en Tanah Lot Tempel in het noorden.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten: 3 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 2 nachten in Seminyak
- 10 nachten: 4 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 3 nachten in Seminyak
- 12 nachten: 5 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 4 nachten in Seminyak
- 14 nachten: 6 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 5 nachten in Seminyak
- 16 nachten: 7 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 6 nachten in Seminyak
- 18 nachten: 8 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 7 nachten in Seminyak

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Seres Springs Resort 5*

Uw verblijf begint in het prachtige Seres Springs Resort & Spa 5*, een luxueus en weelderig adresje dat u meeneemt in een paradijselijke wereld. Hier geniet u van het fluiten van de vogeltjes en ontdekt u een inrichting die moderniteit en de typische stijl van de plaatselijke ambachten perfect combineert.


In het hartje van een natuurlijk kader profiteert u van de volgende voordelen:
- Een welkomstgeschenk, welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
- Gratis toegang tot de fitness
- 2 flessen mineraalwater op de kamer per dag
- Wifi (1MB per kamer)
- Benodigdheden voor thee en koffie in de kamer
Een prachtige Deluxe Kamer wacht u op in Ubud! Met een oppervlakte van 32 m² is dit de perfecte plek om helemaal tot rust te komen in alle comfort. Laat u verleiden door de chique inrichting met natuurlijke materialen en kleuren en het prachtige uitzicht door de grote ramen.

Lembongan Beach Resort 5*

Het Lembongan Beach Club & Resort ligt direct aan het strand van Jungut Batu en beschikt over 37 privévilla's. Het resort is afgewerkt met natuurlijke materialen en heeft een modern Balinees design, een waar stukje paradijs in een prachtige omgeving! Geniet van het uitzicht op de oceaan vanaf zowel de infinity pool, het restaurant als de bar. Vanuit elke hoek kunt u adembenemende vergezichten en beroemde Balinese zonsondergangen waarnemen, onder het genot van een verfrissende cocktail. Naast een onvergetelijke accommodatie biedt het resort ook nabijgelegen activiteiten zoals duiken en surfen.

Speciaal voor u:
- Welkomstdrankje en verfrissende handdoek
- Fruitmand bij aankomst
- 1 fles water per dag
- Bloemenversiering bij aankomst en VIP-onthaal voor pasgehuwden
- Transfers per speedboot naar gelang de uurregeling (30 minuten overtocht, vertrek vanuit Sanur naar Lembongan om 12.30u en vertrek van Lembongan naar Serangan om 14.00u)
- Benodigdheden voor thee en koffie in de kamer
De Premium Villa met 1 slaapkamer en zwembad ademt één en al rust en sereniteit uit. Uw villa met een oppervlakte van 97m² beschikt over een privézwembad, een led-tv met internationale en lokale zenders en een privéterras met een comfortabele sofa voor romantische momenten.

The Club Villas Bali 5*

The Club Villas is een rustig toevluchtsoord te midden van het bruisende Seminyak. De 35 villa's met privézwembad omgeven door weelderige tuinen, zijn uitstekend geschikt voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar de privacy en flexibiliteit van een villa met het gemak van extra hoteldiensten. Elke villa combineert authentiek Balinees design met moderne luxe, voor een elegant, high-end gevoel. U verblijft op loopafstand van alle trendy restaurants, winkels en bars in Seminyak, en ook dichtbij het strand.

Speciaal voor u:
- Welkomstdrankje en verfrissende handdoek bij aankomst
- Vers fruit bij aankomst
- Benodigdheden voor thee en koffie in de kamer
- 1 fles water per dag
- Wifi
- Bloemenversiering voor pasgehuwden
Beleef de pure rust en romantiek van een Honeymoon Villa met 1 slaapkamer en zwembad, een luxe ruimte van 164 m² met een kingsize bed met directe toegang tot een privézwembad en een moderne badkamer met luxe voorzieningen. Er is ook een kitchenette, een eetkamer en een woonkamer die uitkomt op het zwembad. Alles wat u nodig heeft voor een romantisch, intiem verblijf in Seminyak!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Maak van de gelegenheid gebruik om te proeven van de talloze lokale specialiteiten!

Seres Springs Resort & Spa 5*
Afspraak in restaurant Mulberry Place om te proeven van de internationale keuken en de chefs aan het werk te zien in de open keuken. Voor een lekkere Italiaanse maaltijd moet u in restaurant Bellaria zijn met een adembenemend uitzicht op de rijstvelden.

Hotel Lembongan Beach Resort 5* 
In restaurant Kayu Manis geniet u van Aziatische en internationale gerechtjes terwijl u uitkijkt over de oceaan. Indien u zin heeft in een speciale beleving kunt u het personeel vragen om uw ontbijt, lunch of barbecue diner op het strand te serveren, met uw eigen kok en personeel. 

The Club Villas Bali 5*
Proef de lokale smaken van het "eiland van de goden" in dit fantastische resort. U kunt in uw eigen villa heerlijk genieten van een Amerikaans ontbijt, dat bereid wordt door een persoonlijke butler. Op verzoek organiseert het personeel een romantisch diner voor u in uw villa, of geniet u een avond van een eigen barbecue voor de deur. Kan het nog beter dan dit?

Activiteiten

Seres Springs Resort & Spa 5* 
Hier kunt u helemaal ontspannen en de tijd vergeten... Neem een duik in het schitterende zwembad en bewonder het prachtige uitzicht op de natuur. Daarna is het tijd voor een yogales, een workout in de fitness of een welverdiende massage.

Lembongan Beach Resort 5*
Ook hier is uw reis volledig gericht op uw luxe en ontspanning. Laat u verwennen in de spa, ontspan bij het zwembad of het strand of ontdek de wonderlijke en kleurrijke onderwaterwereld van het eiland.

The Club Villas 5*
Laat u verwennen met een Balinese massage, wandel door de tropische tuinen van het hotel of ontspan bij het zwembad. Wilt u het eiland ontdekken? Reis dan naar één van de prachtige tempels en kuier over het strand. Bali is een droomeiland!

Extra opties

Ubud vanuit een andere invalshoek (volledige dag)

Extra opties
Een unieke ervaring om de kunst, cultuur en koninklijke geschiedenis van Ubud te ontdekken.
Asia World Indonesia nodigt u uit om Ubud, de artistieke hoofdstad van Bali, te ontdekken. Tijdens deze excursie ontdekt u de karakteristieke attracties die de charme van de stad bepalen. Uw gids haalt u rond 8.00u op bij uw hotel. Vertrek naar het dorp Singapadu om een ​​traditioneel Balinees huis te bezoeken en de authentieke bouwstijl te begrijpen. De volgende stop is het Ubud Monkey Forest, de thuisbasis van honderden makaken die de Pura Dalem Agung Padangtegal-tempel (heilige badtempel) bewaken en de tempel die wordt gebruikt voor crematieplechtigheden.
De lunch wordt geserveerd in een typisch restaurant. Na de lunch bezoekt u de tempel Pura Saraswati, gekend om zijn unieke architectuur. Deze tempel is opgedragen aan Dewi Saraswati, de godin van leren, literatuur en kunst. Vervolgens maakt u een wandeling op de markt van Ubud, waar u handgemaakte producten kunt ontdekken en kopen tegen concurrerende prijzen. Vergeet niet te onderhandelen!
De dag eindigt met een bezoek aan het fascinerende ARMA-museum (Agung Rai Museum of Art), waar u vele werken kunt bewonderen, zowel traditionele als hedendaagse, van Indonesische en Balinese kunst.
- Vertrek elke dag vanuit uw hotel rond 8.00u
- Engelstalige gids

- Inbegrepen: lunch (exclusief drankjes), privé-auto, mineraalwater, toegangskosten, verzekeringen
- Aanbevelingen: vrijetijdskleding (overdekte schouders in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème
- Reserveren aanbevolen, 48 uur op voorhand

Traditionele Kecak-dans aan de Uluwatu-tempel (halve dag, namiddag, 4 à 5 uur)

Extra opties
Asia World Indonesia nodigt u uit om de Uluwatu-tempel te bezoeken om de mythische zonsondergang te bewonderen. Deze ervaring wordt verrijkt met een voorstelling van een traditionele Kecak-dans.
Uw gids haalt u op rond 15.30u bij uw hotel om u naar de Uluwatu-tempel te brengen. Deze tempel kijkt uit over de Indische Oceaan en ligt bovenop een klif van meer dan 100 meter, bevolkt door ondeugende apen, en biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving.
Om 18.00u begint de uitvoering van Kecak-dansen met de ondergaande zon op de achtergrond. Vergezeld door het zingen van 50 mannelijke performers, vertelt de dans een episode uit het mythologische epos van Ramanaya, dat het liefdesverhaal vertelt tussen Rama en Shinta.
- Vertrek elke dag vanuit uw hotel om 15.30u
- Engelstalige gids
- Inbegrepen: eigen auto, mineraalwater, toegangskosten, verzekering
- Aanbevelingen: vrijetijdskleding (bedekte schouders in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnescherm
- Reserveren aanbevolen, 48 uur van tevoren
- Ideaal voor stellen, gezinnen en groepen

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het Seres Springs Resort & Spa 5*: 80
Aantal kamers in het Lembongan Beach Resort 5*: 20
Aantal kamers in de Club Villas Bali 5*: 34
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Ter info: Indien u op 31/12 in het Lembongan Beach Resort 5* of in de Club Villas Bali 5* overnacht, dient het nieuwjaarsdiner verplicht ter plaatste geregeld te worden (ongeveer 80 USD per persoon). 

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het Seres Springs Resort & Spa 5* beschikt over:

  • Wifi
  • Gratis parking
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Pendeldienst

Het Lembongan Beach Resort 5* beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Gratis wifi
  • Wasservice

The Club Villas 5* beschikt over:

  • Receptie
  • Kruier
  • Wasservice
  • Gratis wifi

De kamers van het Seres Springs Resort & Spa 5* zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed of tweepersoonsbedden
  • Dressing
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Minibar
  • Telefoon
  • Schrijftafel
  • Kluis

De kamers van het Lembongan Beach Resort 5* zijn uitgerust met:

  • Gratis wifi
  • LED TV
  • DVD-speler
  • Minibar
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Privéterras met zwembad
  • Badkamer met haardroger en toiletartikelen

De kamers van The Club Villas 5* zijn uitgerust met:

  • LCD TV
  • Schrijftafel
  • Airconditioning
  • Gratis wifi
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Luxe toiletartikelen en haardroger
  • Minibar
  • Privézwembad

Activiteiten bij het Seres Springs Resort & Spa 5*:

  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Yoga
  • Spa

Activiteiten bij het Lembongan Beach Resort 5*:

  • Overloopzwembad
  • Strand
  • Beach Club
  • Spa
  • Fitness
  • Excursies

Activiteiten bij The Club Villas 5*:

  • Zwembad
  • Massages en verzorgingen in uw villa

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vluchten kiest en optioneel indien u een aanbieding zonder vluchten kiest. De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en het Seres Springs Resort & Spa 5* bedraagt ongeveer 34 km. Lembogan is een eiland voor de kust van Bali, daarom is de reistijd moeilijk in te schatten (overtocht ongeveer 30 minuten). De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en The Club Villas 5* is ongeveer 10 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Seres Springs, Lembongan Beach Club en The Club Villas 4*/5*