Seres Springs 5*, Royal Tulip Saranam 4* en Le Meridien Jimbaran 5* - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom naar het unieke en bijzondere eiland Bali dat bezoekers van over de hele wereld lokt met zijn tempels, stranden en jungle
  • Verblijf in elegante, comfortabele en luxueuze kamers in charmante hotels genesteld in prachtige exotische tuinen
  • Ontdek de prachtige rijstvelden en tempels van Ubud, de exotische vegetatie van Bedugul en de idyllische stranden van Jimbaran
  • En ook... Neem de tijd voor uzelf en ontspan aan het zwembad of op het strand

De beoordeling van onze klanten

Welkom op... Bali

Droomt u van een vakantie op een warm, exotisch eiland? Welkom op Bali, het eiland van de goden. Tussen rijstvelden, bergen, stranden en bossen, wordt u betoverd door de schoonheid en diversiteit van de drie regio's die u gaat bezoeken. U beleeft een fantastische reis, vol met vriendelijke mensen, een authentieke cultuur en tradities die nog steeds in ere worden gehouden...

Deze reis begint met enkele nachten in Ubud, de culturele hoofdstad van Bali waar u logeert in het Seres Springs Resort & Spa 5*. Op een ideale locatie in het centrum wordt u volledig ondergedompeld in de unieke sfeer van deze plek met eeuwenoude tradities, tal van ambachtslieden en kunstenaars, indrukwekkende tempels en weelderige rijstvelden in de omgeving.
Vervolgens gaat u naar de regio Bedugul. Dit is de perfecte plek om te ontspannen terwijl u geniet van het prachtige panorama van het Bratan-meer en de prachtige Ulun Danu-tempel. U verblijft in het Royal Tulip Saranam Hotel 5*, een luxe hotel waar uw welzijn centraal staat.
Tenslotte nemen we u mee naar de bekende badplaats en vissersdorpje Jimbaran in het zuiden van het eiland. Stel u eindeloze witte zandstranden voor met palmbomen en een zachte zeebries, waar u proeft van een verse kokosnoot, vis en zeevruchten recht uit het water... Dit is de perfecte afsluiter van een droomvakantie!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
7 nachten: 3 nachten in Ubud + 2 nachten in Bedugul + 2 nachten in Jimbaran
10 nachten: 4 nachten in Ubud + 3 nachten in Bedugul + 3 nachten in Jimbaran
12 nachten: 5 nachten in Ubud + 3 nachten in Bedugul + 4 nachten in Jimbaran
14 nachten: 5 nachten in Ubud + 3 nachten in Bedugul + 6 nachten in Jimbaran
16 nachten: 6 nachten in Ubud + 3 nachten in Bedugul + 7 nachten in Jimbaran
18 nachten: 7 nachten in Ubud + 3 nachten in Bedugul + 8 nachten in Jimbaran

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Seres Springs Resort & Spa 5*

Uw verblijf begint in het prachtige Seres Springs Resort & Spa 5*, een luxueus en weelderig adresje dat u meeneemt in een paradijselijke wereld. Hier geniet u van het fluiten van de vogeltjes en ontdekt u een inrichting die moderniteit en de typische stijl van de plaatselijke ambachten perfect combineert. In het hartje van een natuurlijk kader profiteert u van de volgende voordelen:

- Een welkomstgeschenk, welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
- Gratis toegang tot de fitness
- 2 flessen mineraalwater op de kamer per dag
Een prachtige Deluxe Kamer wacht u op in Ubud! Met een oppervlakte van 32 m² is dit de perfecte plek om helemaal tot rust te komen in alle comfort. Laat u verleiden door de chique inrichting met natuurlijke materialen en kleuren en het prachtige uitzicht door de grote ramen.

Royal Tulip Saranam Resort & Spa 4*

Het luxueuze 5-sterrenhotel Royal Tulip Saranam Resort & Spa biedt een unieke wellnesservaring in het hart van het platteland van Bali. Geniet van een ontspannen verblijf in de buurt van de Eka Karya Botanische Tuinen en het Tree Top Adventure Park en laat u verwennen door traditionele Balinese en Boeddhistische healingrituelen. Neem een duik in het buitenzwembad en bestel een verkoelend drankje in de bar. Alles zal u hier doen herinneren aan de natuur van Bali, zoals de materialen, de patronen en de geuren. Eén ding is zeker: dit luxueuze hotel zal u betoveren.

Om u nog meer te verwennen, hebben we de volgende extraatjes inbegrepen:
- Welkomstdrankje bij aankomst
- Fruitmand bij aankomst
- Elke dag mineraalwater 
- Wifi-toegang
De ruime en luxueuze Saranam Kamer (39 m²). Ontspan in de vredige sfeer die heerst in uw kamer en geniet van de moderne faciliteiten.

Hotel Le Méridien Jimbaran 5*

U verblijft in een prachtig hotel vlak bij het strand en de zee aan de baai van Jimbaran. Kom tot rust op het paradijselijke strand, neem een duik in één van de zwembaden en geniet van het prachtige uitzicht op de Indische Oceaan terwijl u nipt van een verfrissend drankje. Hier proeft u van heerlijke verse visgerechten en zeevruchten of kiest u voor een gerecht uit de internationale keuken. 

Maar dat is nog niet alles, tijdens uw verblijf profiteert u van gratis wifi in de openbare ruimtes, 1 uur per dag gratis toegang tot de wifi op de kamer en 2 flessen mineraalwater per dag.
Ontdek een wereld van rust en gezelligheid in uw ruime Lagoon View Kamer (62-67 m²). De moderne inrichting met verschillende tinten wit en blauw past perfect bij het adembenemende uitzicht op het turquoise water van het lagune zwembad. Deze kamer ademt luxe en elegantie uit met marmeren vloeren, een gezellig terras, een luxueuze badkamer met ligbad... Er is aan alles gedacht om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Om elke dag op de beste manier te starten, geniet u van een dagelijks ontbijt tijdens de hele reis.

Seres Springs Resort & Spa 5*
Afspraak in restaurant Mulberry Place om te proeven van de internationale keuken en de chefs aan het werk te zien in de open keuken. Voor een lekkere Italiaanse maaltijd moet u in restaurantBellaria zijn met een adembenemend uitzicht op de rijstvelden.

Royal Tulip Saranam Resort & Spa 4*
In het L'Altitude Restaurant kunt u zowel binnen als buiten dineren met geweldige tropische vergezichten. Geniet van een uitnodigend design en een vriendelijke service en proef authentieke smaken en een verscheidenheid aan Indonesische, Aziatische en westerse gerechten. Verse, lokale en biologische producten zijn dagelijks beschikbaar, terwijl de gebruikte aromatische kruiden rechtstreeks in de tuinen worden geoogst. 

Café Toya kijkt uit over de rijstvelden en nodigt u uit voor een unieke mix van tapas, exotische drankjes, verse sappen en 'gezonde' gerechten. Tot slot, met zijn eigentijdse ontwerp, comfortabele zitgelegenheid en adembenemend landschap, is de Lobby Lounge de perfecte locatie voor een happy hour of een drankje 's avonds laat.

Hotel Le Méridien Jimbaran 5*
Uw ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm in het Bamboo Chic restaurant waar de Aziatische en internationale keukens elkaar ontmoeten. Dankzij uw korting van 20% in de restaurants (exclusief drankjes) ontdekt u de nieuwe smaaksensaties in de verschillende restaurants van het hotel extra voordelig. 

De panoramische Bar-Salon Smoqee is de perfecte plek om het uitzicht op de baai van Jimbaran te bewonderen terwijl u nipt van een cocktail. Latitude 8 biedt een elegant kader om een gebakje, donut, lichte lunch of tapas te nemen, vergezeld van een frisdrank, warme drank of alcoholisch drankje.

Heeft u dorst tijdens het zwemmen? Ga dan richting de Pool Bar voor een exotische cocktail met uw voeten in het water. WaLa tenslotte, is een café en ijssalon waar u geniet van een koffie, desserts en Italiaans roomijs.

Activiteiten

Seres Springs Resort & Spa 5* 
Hier kunt u helemaal ontspannen en de tijd vergeten... Neem een duik in het schitterende zwembad en bewonder het prachtige uitzicht op de natuur. Daarna is het tijd voor een yogales, een workout in de fitnessruimte of een welverdiende massage.
Royal Tulip Saranam Resort & Spa 4*
De Spa belooft u een moment van pure verwennerij. Ontdek Balinese tradities tijdens een massage of behandeling. Elke Royal Dedari Spa-behandeling is een persoonlijke reis op maat van uw individuele behoeften. 
Geniet van volledige ontspanning met een complete selectie natuurlijke therapieën en verkwikkende lichaamsbehandelingen.
Hotel Le Méridien Jimbaran 
Stel u een vakantie voor waar uw eigen welzijn en rust centraal staan... Tijdens uw verblijf in Jimbaran is dat zo! Werk aan uw conditie in de fitnessruimte of maak een romantische wandeling op het eindeloze zandstrand. Voor pure verwennerij moet u in de spa zijn. Terwijl u geniet, amuseren de kinderen zich in de kinderclub waar ze opgevangen worden door een team van professionele animatoren. 

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Seres Springs Resort & Spa: 80  
Aantal kamers in Royal Tulip Saranam Resort & Spa: 89 
Aantal kamers in Hotel Le Méridien Jimbaran: 118
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Seres Springs Resort & Spa beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagagedienst
  • Gratis wifi
  • Gratis parking
  • Pendeldienst

Royal Tulip Saranam Resort & Spa beschikt over:

  • Valutawissel
  • Wifi
  • Pendeldienst naar de luchthaven (toeslag)
  • Pendeldienst (toeslag)
  • Rokersruimte
  • Airconditioning
  • Autoverhuur

Le Méridien Jimbaran beschikt over:

  • Receptie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Geldautomaat
  • Wifi in de openbare ruimtes
  • Airconditioning
  • Lift
  • Pendeldienst
  • Autoverhuur
  • Parking
  • Kinderopvang
  • Wasserij en stomerij
  • Roomservice

De kamers van het Seres Springs Resort & Spa zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Dressing
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bureau
  • Minibar
  • Kluis
  • Privébadkamer

De kamers van Royal Tulip Saranam Resort & Spa zijn uitgerust met:

  • Minibar
  • Douche
  • Kluisje
  • TV
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Balkon
  • Bureau
  • Strijkvoorzieningen
  • Lounge
  • Gratis toiletartikelen

De kamers van Hotel Le Méridien Jimbaran zijn uitgerust met:

  • Terras met tuinmeubilair
  • Zitruimte
  • Leeslamp
  • Bureau
  • Dressing
  • LED televisie
  • iPod docking station
  • Telefoon
  • Wifi
  • Minibar
  • Marmeren badkamer met regendouche
  • Toilet

Activiteiten bij het Seres Springs Resort & Spa:

  • Buitenzwembad
  • Yoga
  • Fitnessruimte
  • Spa

Activiteiten bij Royal Tulip Saranam Resort & Spa:

  • Zwembad
  • Yogalessen
  • Fitnessruimte
  • Jacuzzi

Activiteiten bij Hotel Le Méridien Jimbaran:

  • Lagunezwembad van 1300 m²
  • Kinderclub
  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Yogaruimte
  • Speeltuin
  • Biljart
  • Darts
  • Strand

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers zijn alleen inclusief voor verblijven met vlucht. U kunt ze optioneel bji boeken voor verblijven zonder vlucht. De transfers tussen de hotels zijn voor alle aanbiedingen inbegrepen. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Seres Springs 5*, Royal Tulip Saranam 4* en Le Meridien Jimbaran 5*