Privérondreis langs de hoogtepunten van Bali - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een unieke vakantie dankzij een privérondreis met persoonlijke gids
  • Ontdek de geheimen van Bali, het "Eiland van de Goden", tussen cultuur en traditie
  • Maak uw keuze tussen een programma van 9 of van 14 nachten
  • Ontdek een wereld van smaken en proef van de Balinese gastronomie en de typische lekkernijen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Bali !

Droomt u al lang van een bijzondere reis? Kom dan met ons mee naar het eiland Bali in Indonesië!
Laat u overrompelen door het 'Eiland van de Goden' en laat u meevoeren op een rondreis vol cultuur, tradities en adembenemende landschappen. Talloze rijstvelden, prachtige bergen, stranden en vele bossen, Bali heeft een weelderige groene natuur die door de eeuwen heen ongerept is gebleven. Bezoek de talrijke historische monumenten van dit land, ontdek de gastvrije en vriendelijke bevolking en doe ontmoetingen die u nooit meer vergeet tijdens deze fantastische rondreis. 
Deze rondreis is een ode aan de authenticiteit en de natuur en één ding is zeker... u gaat naar huis met een koffer vol herinneringen!

Reisbeschrijving

U heeft de keuze uit volgende aanbiedingen:
Aanbieding 1: Rondreis van 9 nachten (met of zonder vluchten)
Aanbieding 2: Rondreis van 14 nachten (met of zonder vluchten) 

Uw reisprogramma van 9 nachten:
Dag 1: Aankomst in Bali
Dag 2 : Ubud en omgeving 
Dag 3 : Ubud - Mas - Celuk - Taman Ayun - Tanah Lot - Ubud
Dag 4 : Ubud - Penebel - Jatiluwih - Ulundanu - Gitgit - Lovina
Dag 5: Lovina - Banjar - Lovina
Dag 6 : Lovina - Beji - Kintamani - Besakih - Candidasa
Dag 7 : Candidasa - Amlapura - Tirtagangga - Tenganan - Candidasa
Dag 8 : Candidasa - Goa Lawah - Klungkung - Kehen - Seminyak
Dag 9 : Seminyak
Dag 10 : Seminyak - Vertrek

Uw reisprogramma van 14 nachten:
Dag 1: Aankomst in Bali
Dag 2 : Ubud en omgeving
Dag 3 : Ubud en omgeving - Gunung
Dag 4 : Ubud - Pemuteran
Dag 5:  Pemuteran
Dag 6 : Pemuteran - Beji - Kintamani - Besakih - Sidemen 
Dag 7 : Sidemen 
Dag 8 : Sidemen - Tirtagangga - Taman Ujung - Tenganan - Candidasa
Dag 9 en 10 : Candidasa 
Dag 11 : Candidasa - Seminyak
Dag 12 tot 14: Seminyak (zonder gids of voertuig)
Dag 15: Seminyak - Vertrek

Uw reisprogramma van 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Bali
Bij aankomst op de luchthaven van Denpasar staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar Ubud. U zult onmiddellijk betoverd raken door de unieke cultuur, kunst en de gastvrijheid van de mensen. Authentieke charme wordt hier gecombineerd met prachtige natuur en moderniteit. 
Overnachting in Ubud.

De afstand van de luchthaven van Denpasar naar uw hotel in Ubud bedraagt ongeveer 40 km (1 uur en 15 minuten rijden).

Dag 2: Ubud en omgeving (ontbijt en lunch)
Na een lekker ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan het Monkey Forrest, een stuk tropisch bos dat bewoond wordt door honderden langstaart makaken (apen niet aanraken of voederen). Loop over het pad tot aan de Pura Dalem Agung tempel in het hartje van het bos, gewijd aan de godin van de dood, Durga.

In het hart van de stad bezoekt u het koninklijk paleis dat gebouwd werd in de 16e eeuw en nog steeds bewoond wordt door de koninklijke familie. Na wat vrije tijd op de markt van Ubud, waar u echt alles kunt vinden van tropisch fruit, groenten, stoffen en souvenirs, heeft u vrije tijd om zelf verder op ontdekking te gaan. Ubud barst van de kunstgalerijen en ambachtswinkeltjes waar u de prachtige handgemaakte kunstvoorwerpen kunt ontdekken.

De volgende halte is Tegallalang waar u spectaculaire uitzichten krijgt op de rijstterrassen. Na de lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijk restaurant keert u terug naar het hotel en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Ubud.

De afstand van het hotel naar het Monkey Forrest, koninklijk paleis en de markt bedraagt ongeveer 10 km (30 minuten rijden).
De afstand van Ubud naar Tegallalang bedraagt ongeveer 11 km (30 minuten rijden).

Dag 3: Ubud - Mas - Celuk - Taman Ayun - Tanah Lot - Ubud (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u met uw chauffeur op avontuur langs de typische dorpjes zoals Mas waar de ambachtslieden aan het werk zijn (vooral houtsnijwerk). In Celuk worden prachtige voorwerpen van goud en zilver gemaakt en Taman Ayung, de koninklijke tempel van Mengwi, is uw volgende halte. Dit uitzonderlijke bouwwerk werd gebouwd in 1634 en is de meest heilige plek op het eiland en erkend als Unesco werelderfgoed.

De laatste halte van de dag is de Tanah Lot tempel, vooral indrukwekkend door zijn ligging bovenop een rots met uitzicht op de wilde westkust van Bali. Hier geniet u ook van een lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijk restaurant met een spectaculair panorama van de Indische Oceaan op de achtergrond.
Overnachting in Ubud.

Afstanden en reistijden:
- Ubud - Mas: 10 km (25 minuten rijden)
- Mas - Celuk: 9 km (20 minuten rijden)
- Celuk - Mengwi: 19 km (35 minuten rijden)
- Mengwi - Tanah Lot: 19 km (40 minuten rijden)
- Tanah Lot - Ubud: 35 km (1 uur en 15 minuten rijden)

Dag 4: Ubud - Penebel - Jatiluwih - Ulundanu - Gitgit - Lovina (ontbijt en lunch)
Deze ochtend vertrekt u vroeg richting Penebel langs één van de mooiste landschappen met rijstvelden van het eiland. U bereikt de hellingen van Mount Batukaru, met zijn 2271 meter de op één na hoogste vulkaan van Bali. Stop zeker bij de mysterieuze Batumaru tempel midden in de jungle die door zijn moeilijke toegang weinig bezocht wordt, maar zeker de moeite waard is. Deze tempel werd gebouwd in de 11e eeuw en geplunderd in de 16e eeuw. De restauratie werd voltooid in 1959.

Van hieruit neemt u de bochtige weg naar Jatiluwih om de mooie rijstterrassen te bewonderen met een goed georganiseerd irrigatiesysteem en omringd door tal van watertempels. Jatiluwih betekent letterlijk "echt geweldig" en biedt zowel uitzicht op het groene binnenland, de vulkaan als de zuidkust van Bali. Dat alles leverde deze regio een vermelding op de Werelderfgoedlijst van Unesco op.

Na de lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijk restaurant rijdt u richting de regio van Bedugul langs het dorpje Angseri, een bergdorp aan het Bratanmeer. Stop bij de groente- en fruitmarkt van Candi Kuning en breng een bezoek aan de schitterende Luly tempel of Uulun Danu, gewijd aan de godin van het water. Deze tempel bevindt zich op 2 eilanden vlak voor de kust en is zonder twijfel één van de meest fotogenieke tempels op het eiland. Over de bergen rijd u verder naar het strand van Lovina om onderweg te stoppen bij de Gitgit waterval. In Lovina aangekomen maakt u het zich gemakkelijk in het hotel.
Overnachting in Lovina.

Afstanden en rijstijden:
- Ubud - Penebel: 51 km (1 uur en 50 minuten rijden)
- Penebel - Jatiluwih: 10 km (30 minuten rijden)
- Jatiluwih - Bedugul: 23 km (50 minuten rijden)
- Bedugul - Gitgit: 18 km (40 minuten rijden)
- Gitgit - Lovina: 17 km (35 minuten rijden)
Dag 5: Lovina - Banjar - Lovina (ontbijt)
Na het ontbijt gaat u samen met uw chauffeur naar de stad Banjar. Hier kunt u baden in de heerlijke warmwaterbronnen midden in een tropische tuin. Hier vindt u ook twee grote zwembaden. Het therapeutische water is rijk aan zwavel. Breng zeker zwemkledij mee.

Vervolgens brengt u een bezoek aan Brahmavihara Arama, het enige boeddhistische klooster van Bali. Bewonder de kleurrijke versieringen, het oranje dak en de talrijke Boeddhabeelden. Lunch in een plaatselijk restaurant niet inbegrepen. Dan keert u terug naar het hotel en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Lovina.

De afstand tussen Lovina, Banjar en Brahmavihara Arama bedraagt ongeveer 31 km (1 uur rijden).

Dag 6: Lovina - Beji - Kintamani - Besakih - Candidasa (ontbijt en lunch)
Vandaag rijdt u langs de noordkust van het eiland tot aan Sangsit waar u de Pura Beji tempel kunt bezoeken, gewijd aan de godin van de rijst en bekend om de prachtige beelden. Daarna vervolgt u de weg naar Kintamani en Mount Batur door het platteland en fruitplantages. Bij het uitkijkpunt Penelokan heeft u een prachtig uitzicht op de vulkaan en het meer van Batur. De lunch (exclusief drankjes) neemt u in het plaatselijke Lake View Restaurant in Kintamani waar u eet met een fantastisch uitzicht. Mount Batur is met zijn 1412 meter zeker niet de hoogste vulkaan van het eiland, maar wel de meest actieve.

Na de middag gaat het verder naar Rendang op de hellingen van Mount Agung, de hoogste vulkaan van Bali (3000 meter). De Besakih tempel werd gebouwd op bijna 1000 meter hoogte en wordt de "Moedertempel" genoemd. Dit is trouwens de grootste tempel van het eiland die bestaat uit meer dan 20 heiligdommen met 3 hoofdtempels, gewijd aan de hindoe Drievuldigheid: Vishnu, Brahma en Shiva. Aan het einde van de dag rijdt u verder naar Candidasa aan de zuidoostkust. 
Overnachting in Candidasa.

Afstanden en reistijden:
- Lovina - Sangsit: 15 km (30 minuten rijden)
- Songsit - Kintamani: 45 km (1 uur en 30 minuten rijden)
- Kintamani - Besakih: 18 km (50 minuten rijden)
- Besakih - Candidasa: 29 km (1 uur rijden)

Dag 7: Candidasa - Amlapura - Tirtagangga - Tenganan - Candidasa (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vertrek naar het oosten, richting Amlapura waar u Puri Agung Karangasem kunt bezoeken. Dit complex werd gebouwd in de 19e eeuw in 3 verschillende stijlen: Balinees, Europees en Chinees. U vervolgt de weg naar Tirta Gangga waar de heuvels bedekt zijn met rijstvelden en waar u het Tirtagangga waterpaleis bezoekt, gebouwd aan het begin van de 20e eeuw door de laatste koning van Karangasem. De vijvers, fonteinen, exotische bloemen en planten zullen u zeker bekoren.

De dag eindigt met een ontdekking van het dorp Tenganan waar de Bali Aga leeft, de eerste bewoners van het eiland, die hun tradities nog altijd in ere houden. Hier wordt geweven, wanden gemaakt en nog veel meer. De lunch ter plaatse is niet inbegrepen. 
Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel in Candidasa.
Overnachting in Candidasa.

Afstanden en reistijden:
- Candidasa - Amlapura: 16 km (35 minuten rijden)
- Amlapura - Tirtagangga: 8 km (15 minuten rijden)
- Tirtagangga - Tenganan: 23 km (45 minuten rijden)
- Tenganan - Candidasa: 6 km (15 minuten rijden)

Dag 8: Candidasa - Goa Lawah - Klungkung - Kehen - Seminyak (ontbijt)
Deze ochtend zet u koers richting Seminyak, maar niet zonder halte te houden in Goa Lawah aan zee. In de Bat Cave leven duizenden vleermuizen die worden beschouwd als de bewakers van deze heilige tempel waar rituele zuiveringen plaatsvinden en volgens de legende een geheime doorgang is naar de Moedertempel Besakih. In het traditionele vissersdorp Kusamba kunt u de kleurrijke boten bewonderen langs het zwarte zandstrand om daarna de kustweg te nemen en het uitzicht op Nusa Penida te bekijken.

Bij het verlaten van Kusamba gaat het naar Klungkung Semarapura, ook bekend als Kerta Gosa, een oud gerechtsgebouw dat prachtig versierd is met fresco's en plafonds uit de 18e eeuw. Ga verder naar Bangli voor een bezoek aan de tempel van Kehen, een indrukwekkend terrasvormig heiligdom en één van de meest vereerde plekken op Bali. De lunch ter plaatse is niet inbegrepen. Tenslotte komt u aan in de badplaats Seminyak.
Overnachting in Seminyak.

Afstanden en reistijden:
- Candidasa – Goa Lawah: 19 km (30 minuten rijden)
- Goa Lawah - Klungkung: 9 km (20 minuten rijden)
- Klungkung - Kehen: 21 km (45 minuten rijden)
- Kehen – Seminyak: 48 km (1 uur en 40 minuten rijden)


Dag 9: Seminyak (ontbijt)
Vandaag heeft u een vrije dag om heerlijk te relaxen op het strand of gebruik te maken van de voorzieningen van het hotel (geen gids of vervoer inbegrepen).
Overnachting in Seminyak.

Dag 10: Seminyak - Vertrek
Na een laatste ontbijt op Balinese bodem wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht (uitchecken voor 12.00 uur) waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma van 14 nachten

Dag 1: Aankomst op Bali
Bij aankomst op de luchthaven van Denpasar staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar Ubud. U zult onmiddellijk betoverd raken door de unieke cultuur, kunst en de gastvrijheid van de mensen. Authentieke charme wordt hier gecombineerd met prachtige natuur en moderniteit. 
Overnachting in Ubud.

De afstand van de luchthaven van Denpasar naar uw hotel in Ubud bedraagt ongeveer 40 km (1 uur en 15 minuten rijden).

Dag 2: Ubud en omgeving (ontbijt en lunch)
Na een lekker ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan het Monkey Forrest, een stuk tropisch bos dat bewoond wordt door honderden langstaart makaken (apen niet aanraken of voederen). Loop over het pad tot aan de Pura Dalem Agung tempel in het hartje van het bos, gewijd aan de godin van de dood, Durga.

In het hart van de stad bezoekt u het koninklijk paleis dat gebouwd werd in de 16e eeuw en nog steeds bewoond wordt door de koninklijke familie. Lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijk restaurant en bezoek aan Taman Ayung, de koninklijke tempel van Mengwi. Dit uitzonderlijke bouwwerk werd gebouwd in 1634 en is de meest heilige plek op het eiland. Omdat de tempel omringd wordt door een brede gracht, krijgt u het gevoel midden in een meer te staan! Deze plek werd door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. 

De laatste halte van de dag is de Tanah Lot tempel, vooral indrukwekkend door zijn ligging bovenop een rots met uitzicht op de wilde westkust van Bali. Volgens de legende werd deze tempel in de 16e eeuw gebouwd onder toezicht van de Javaanse priester Danghyang. Daarna keert u terug naar het hotel of kunt u, indien u dat wenst, de zonsondergang bewonderen bij Tnah Lot.
Overnachting in Ubud.

Afstanden en reistijden:
- Ubud - Monkey Forrest, koninklijk paleis en de markt: 10 km (30 minuten rijden)
- Ubud - Taman Ayun: 15 km (30 minuten rijden)

- Mengwi - Tanah Lot: 19 km (40 minuten rijden)
- Tanah Lot - Ubud: 35 km (1 uur en 15 minuten rijden)

Dag 3: Ubud en omgeving - Gunung (ontbijt en lunch)
Vertrek uit het hotel na het ontbijt naar Tampaksiring om onderweg te stoppen bij de archeologische site van Guning Kawi. De koninklijke graven werden uitgehouwen uit de rotswand in een mooie vallei. U maakt de afdaling via de trappen, goeie wandelschoenen zijn aan te raden (bezoek van ongeveer 1 uur en 15 minuten).

Daarna gaat het naar de heilige bron van Tirta Empul, die volgens de legende werd gemaakt door de god Indra en waar tal van pelgrims komen drinken. Lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijke restaurant om daarna een wandeling te maken met een plaatselijke gids van ongeveer 1 uur. Goeie wandelschoenen en zonnebrandcrème zijn geen overbodige luxe.
U wandelt door het hart van de 
rijstterrassen en kunt de Balinese boeren aan het werk zien met, afhankelijk van het seizoen, zaaien, verzorgen of oogsten van rijst. Bezoek het traditionele dorp Tumbakasa en de kleine dorpstempel Pura Kahyangan Tiga. U kunt een praatje maken van met dorpsbewoners en een verse kokosnoot drinken. Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in Ubud.

Afstanden en reistijden:
- Ubud - Tampaksiring: 15 km (30 minuten rijden)
- Tampaksiring - Tegallalang:7 km (20 minuten rijden)
- Tegallalang - Ubud: 11 km (30 minuten rijden)

Dag 4: Ubud - Pemuteran (ontbijt en lunch)
Vandaag verlaat u het hotel in Ubud om richting de regio van Permutaran te rijden in het noorden. Onderweg zijn er verschillende stops voorzien, zoals Batukaru midden in de weelderige tempel. De Batukaru tempel is één van de 6 belangrijkste heiligdommen van Bali en werd in de 10e eeuw gebouwd door Mpu. Kuturan, een beroemde architect die beschouwd werd als een heilige man. De tempel werd volledig verwoest in de 16e eeuw en gerestaureerd in 1959. Een wandeling van ongeveer een uur door de rijstvelden maakt uw ochtend compleet. Goeie wandelschoenen en zonnebrandcrème zijn geen overbodige luxe.

De lunch (exclusief drankjes) neemt u in een plaatselijk restaurant om na de middag de markt van Bedugul te verkennen. De tempel van Ulun Danu is de volgende halte, gewijd aan de godin van het water. Deze tempel bevindt zich op 2 eilanden vlak voor de kust en is zonder twijfel één van de meest fotogenieke tempels op het eiland. In de loop van de middag komt u aan in Permuteran waar u kunt inchecken in het hotel en u de rest van de dag vrij heeft.
Overnachting in Pemuteran.

Afstanden en reistijden:
- Ubud - Penebel: 51 km (1 uur en 50 minuten rijden)
- Penebel - Jatiluwih: 10 km: 30 minuten rijden
- Jatiluwih - Bedugul: 23 km (50 km rijden)
- Bedugul - Permuteran: 75 km (2 uur rijden)

Dag 5: Pemuteran (ontbijt en lunch)
Na het groen van de regio rond Ubud, ontdekt u het blauw van Pemuteran. Vanochtend gaat u na het ontbijt aan boord van een kleine boot voor een dagje snorkelen in het Balit Barat National Park rond het eiland Menjangan. Ontmoet de kleurrijke vissen, de koraalriffen en andere zeebewoners. Een lokale gids zal u vergezellen op deze wonderbaarlijke tocht. U vertrekt om 08.30 uur met de boot naar het eiland Menjangan, de tocht duurt 25 tot 35 minuten. Het duiken start om 09.00 uur en om 12.00 uur is het tijd voor een picknicklunch (exclusief drankjes) op de boot. Rond 13.00 uur bent u terug bij het hotel en bent u vrij om te genieten van de faciliteiten, het zwembad of het strand.

Opmerking: dit is geen privétour, er kunnen andere deelnemers zijn op de boot.
Overnachting in Pemuteran.

Dag 6: Pemuteran - Beji - Kintamani - Besakih - Sidemen (ontbijt en lunch)
U verlaat het noorden van Bali om richting het oosten te rijden naar de regio van Sidemen. Onderweg stopt u bij de Beji tempel in de stad Sangsit, gebouwd in de 15e eeuw tijdens het hoogtepunt van het koninkrijk Majapahit. Dit wordt beschouwd als één van de oudste tempels van Bali, maar toch zult u hier verrassend weinig andere toeristen tegenkomen. 

Daarna vervolgt u de weg naar Kintamani en Mount Batur door het platteland en fruitplantages. Bij het uitkijkpunt Penelokan heeft u een prachtig uitzicht op de vulkaan en het meer van Batur. De lunch (exclusief drankjes) neemt u in het plaatselijke Lake View Restaurant in Kintamani waar u eet met een fantastisch uitzicht. Mount Batur is met zijn 1412 meter zeker niet de hoogste van het eiland, maar wel de meest actieve.

De indrukwekkende Besakih tempel op 1000 meter hoogte is de laatste halte van de dag voor aankomst in Sidemen. Deze tempel wordt ook de "Moedertempel" genoemd. Dit is trouwens de grootste tempel van het eiland die bestaat uit meer dan 20 heiligdommen met 3 hoofdtempels, gewijd aan de hindoe Drievuldigheid: Vishnu, Brahma en Shiva.
Aankomst in het hotel in Sidemen.

Overnachting in Sidemen.

Afstanden en reistijden:
- Lovina - Sangsit: 15 km (30 minuten rijden)
- Sangsit - Kintamani: 45 km (1 uur en 30 minuten rijden)
- Kintamani - Besakih: 18 km (50 minuten rijden)
- Besakih - Sidemen: 23 km (1 uur rijden)
Dag 7: Sidemen (ontbijt)
Vandaag staat een ontdekking van de prachtige regio van Sidemen op het programma, ver weg van het massatoerisme. Dit wordt beschouwd als het mooiste en meest authentieke gebied van Bali. U verlaat het hotel na het ontbijt voor een rit van 2 tot 3 uur. De rest van de dag bent u vrij.
Overnachting in Sidemen.

Dag 8: Sidemen - Tirtagangga - Taman Ujung - Tenganan - Candidasa (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt vertrekt u richting Candidasa aan de kust. Onderweg stopt u bij Tirta Gangga waar de heuvels bedekt zijn met rijstvelden en waar u het Tirtagangga en het Taman Ujung waterpaleis bezoekt, gebouwd aan het begin van de 20e eeuw door de laatste koning van Karangasem. De vijvers, fonteinen, exotische bloemen en planten zullen u zeker bekoren.

Bij aankomst in Candidasa neemt u de lunch (exclusief drankjes) in een plaatselijk restaurant om daarna op ontdekking te gaan in het dorp Tenganan waar de Bali Aga leeft, de eerste bewoners van het eiland, die hun tradities nog altijd in ere houden. Hier wordt geweven, wanden gemaakt en nog veel meer.
Inchecken in het hotel en de rest van de dag vrij.

Overnachting in Candidasa.


Afstanden en reistijden:
- Sidemen - Tirtagangga: 26 km (50 minuten rijden)
- Tirtagangga - Taman Ujung: 12 km (25 minuten rijden)
- Taman Ujung - Tenganan: 17 km (35 minuten rijden)

- Tenganan - Candidasa: 6 km (15 minuten rijden)

Dag 9 en 10: Candidasa (ontbijt)
Gedurende deze dagen kunt u genieten van de fantastische stranden van Bali in de regio van Candidasa. Laat u verwennen in de spa van het hotel, geniet van de zon en ontdek de andere faciliteiten. Uw chauffeur heeft deze 2 dagen ook vrij, dus u zult zelf transport moeten regelen als u op verkenning wilt vertrekken. U kunt bijvoorbeeld een scooter huren (met bijbetaling) om zelf op avontuur te vertrekken.
Overnachting in Candidasa.

Dag 11: Candidasa - Seminyak (ontbijt)
Deze ochtend zet u koers naar uw laatste bestemming van deze reis: Seminyak, een bruisende badplaats en de place to be om heerlijk te ontspannen aan het strand. Maar u kunt hier ook lekker eten, het nachtleven induiken of kiezen uit tal van watersporten.
Overnachting in Seminyak.

De afstand tussen Candidasa en Seminyak bedraagt ongeveer 60 km (2 uur rijden).

Dag 12 tot 14: Seminyak (ontbijt)
Vrije dagen om heerlijk te relaxen op het strand of gebruik te maken van de voorzieningen van het hotel.
Geen gids of vervoer inbegrepen.
Overnachting in Seminyak.

Dag 15: Seminyak - Vertrek
Na een laatste ontbijt op Balinese bodem wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht (uitchecken voor 12.00 uur) waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis hebben we comfortabele kamers in 3* of 4* hotels voor u uitgezocht op ideale locaties, zodat u elke avond zeker bent van een welverdiende nachtrust.

Uw hotels voor het programma van 9 nachten (of gelijkwaardig):
- Ubud: Hotel Radha Phala 4* - Super Deluxe Kamer (3 nachten)
- Lovina: Hotel Kelapa Lovina Beach 3* - Deluxe Kamer (2 nachten)
- Candidasa: Hotel Rama Candidasa 4* - Superior Kamer (2 nachten)
- Seminyak: Hotel Maison at C Boutique hotel & Spa 4* - Deluxe Garden Kamer (2 nachten)

Uw hotels voor het programma van 14 nachten (of gelijkwaardig):
- Ubud: Hotel Radha Phala 4* of Best Western 4* - Super Deluxe Kamer (3 nachten)
- Permuteran: Hotel Taman Sari 3* of Hotel Pondok Sari 3* - Studio of Bungalow (2 nachten)
- Sidemen: Hotel Teras Bali 3* of hotel Alamdhari 3* - Standaard Kamer (2 nachten)
- Candidasa: Hotel Rama Candidasa 4* of hotel Ashyana 4* - Standaard Kamer (3 nachten)
- Seminyak: Hotel Maison at C Boutique Hotel & Spa 4* - Deluxe Garden Kamer (4 nachten)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw rondreis in het magische Bali profiteert u van ontbijt en 4 x lunch (exclusief drankjes) bij een rondreis van 9 nachten of ontbijt en 6 x lunch (exclusief drankjes) bij een rondreis van 14 nachten.

Voor de rest van uw maaltijden bent u vrij om de Balinese gerechten uit te proberen die voornamelijk bestaan uit rijst. Laat u verrassen door de uitstekende kruidenmengelingen en unieke smaken van de Balinese keuken. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- De rondreis gaat enkel door met minimaal twee deelnemers.
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:

Voor het programma van 9 nachten:
- Kamer volgens programma in 4* hotels
- 9 x ontbijt + 4 x lunch volgens programma (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids
- Excursies en transport volgens programma
- Alle luchthaventransfers en transfers tussen hotels inbegrepen

Voor het programma van 14 nachten:
- Kamer volgens programma in 3* en 4* hotels
- 14 x ontbijt + 6 x lunch volgens programma (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids
- Excursies en transport volgens programma
- Alle luchthaventransfers en transfers tussen hotels inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis langs de hoogtepunten van Bali