Privérondreis Bali en omliggende eilanden - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u verleiden door de magie van Bali en verken de kleuren, smaken en tradities van dit prachtige eiland
  • Ontdek de tempels van Ubud, de dorpen en stranden van Lombok en het perfecte blauwe water van Gili Trawangan
  • Overnacht in uitstekende 4* hotels
  • Eindig uw avontuur met een ontspannen en luxueus strandverblijf op de tropische stranden van Nusa Dua in het Sadara Boutique Beach Resort

Welkom in... Indonesië

Droomt u van een verblijf op een paradijselijk eiland waar de landschappen al even spectaculair zijn als de eeuwenoude cultuur? Een vakantie op Bali, bijgenaamd het 'Eiland van de Goden', staat garant voor een exotisch verblijf waar zowel de fascinerende cultuur, spiritualiteit en verbondenheid met de natuur centraal staan. Dit veelzijdige eiland heeft alles: bergen, vulkanen, weelderige jungle, groene rijstvelden, diepgewortelde tradities en idyllische stranden.

Ubud is het culturele hart van Bali, de thuisbasis van vele artiestenstudio's, musea en traditionele souvenirs. Tussen de luxueuze hotels, chique winkels en elegante cafés heeft deze stad toch zijn authentieke charme behouden. In de omgeving vindt u rijstvelden, een actieve vulkaan, weelderige jungle en eeuwenoude tempels. 
De stranden van Bali zijn beroemd om te surfen, duiken en snorkelen, watersportliefhebbers zullen hier in hun element zijn. De restaurants en gezellige bars aan de oevers van de toeristische plekken bieden romantische zonsondergangen en een uitstekende gastronomie.

Reisbeschrijving

11 overnachtingen:
4 nachten Radha Phala Resort & Spa, Ubud
1 nacht Rama Candidasa, Candidasa
3 nachten Living Asia Resort, Senggig
2 nachten Pandawa Beach Villas & Resort, Gili Trawangan
1 nacht Sadara Boutique Beach Resort, Nusa Dua

13 overnachtingen:
4 nachten Radha Phala Resort & Spa, Ubud1 nacht Rama Candidasa, Candidasa
3 nachten Living Asia Resort, Senggig
2 nachten Pandawa Beach Villas & Resort, Gili Trawangan
3 nacht Sadara Boutique Beach Resort, Nusa Dua

Uw programma

DAG 1: AANKOMST IN DENPASAR - UBUD (36km - 1u15m)
Aankomst op de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar, de hoofdstad van Bali, 'het eiland van de duizend tempels'. Ubud is bekend als het centrum van de kunst van Bali, en is ook geografisch gezien het centrum van het eiland. Het is de thuisbasis van veel bekende lokale en buitenlandse kunstenaars. Ubud dankt zijn charme aan de kunst, vooral schilderijen, maar de gezellige sfeer van dit prachtige dorp maakt Ubud evengoed een trekpleister. Check-in in uw hotel en de rest van de dag vrij.
Overnachting in Radha Phala Resort & Spa of Rama Phala Ubud of vergelijkbaar. Geen pension inbegrepen.

DAG 2: UBUD - VRIJE TIJD
Ontbijt in het hotel. De rest van de dag heeft u vrij om heerlijk te genieten van uw vakantie. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontspan bij het zwembad, lees een boek en luister naar uw favoriete muziek.
Overnachting in Radha Phala Resort & Spa of Rama Phala Ubud of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt.
DAG 3: UBUD - MONKEY FOREST - UBUD MARKT - TEGALALANG - KINTAMANI - TAMPAK SIRING - GOA GAJAH (67km - 8u)
Ontbijt in het hotel. In de ochtend brengt u een kort bezoek aan het Monkey Forest, de thuisbasis van een gezonde populatie Makaken. Daarna gaat u verder naar het centrum van Ubud om het koninklijk paleis te bezoeken, dat in de 16de eeuw werd gebouwd. Tot op heden is het paleis nog steeds de thuisbasis van de koning van Ubud en de koninklijke familie. Net naast het paleis ligt de kunstmarkt, de populairste traditionele markt op Bali. Hier verkopen de lokale verkopers veel lokale producten zoals Balinese ambachten en textiel. U rijdt langs kleine, schilderachtige wegen met prachtig uitzicht op de rijstvelden, vooral in de buurt van het dorp Tegalalang.

Ga verder naar Kintamani, waar u geniet van een spectaculair uitzicht over het Batur meer en zijn vulkaan, Mount Batur. Hoewel Mount Batur (1412m) niet de hoogste vulkaan op Bali is, is het de meest actieve. Uw lunch wordt hier geserveerd, terwijl u geniet van dit prachtige panorama.

Vervolgens gaat u naar Tampak Siring om de Tirta Empul Tempel te bezoeken, beroemd om zijn heilige water waar reinigingsrituelen plaatsvinden. U vindt er een bad met natuurlijk bronwater in Balinese stijl. Ga door naar de 'Olifantengrot' van de Goa Gajah-tempel, die dateert uit de 11de eeuw en wordt omgeven door prachtige aangelegde tuinen. Terug naar uw hotel.
Overnachting in Radha Phala Resort & Spa of Rama Phala Ubud of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt en lunch tijdens excursie.
DAG 4: UBUD – TAMAN AYUN – BEDUGUL – TANAH LOT – UBUD (136km – 7u30m)
Ontbijt in het hotel. U begint de dag met een bezoek aan Taman Ayun, de Koninklijke Tempel van Mengwi. Deze indrukwekkende tempel werd gebouwd in 1634 en is de heiligste tempel van Bali. De tempel wordt omringd door een grote gracht die de sensatie creëert alsof u in het midden van het meer staat.

Van daaruit gaat u door naar Bedugul. Dit aangename bergdorp ligt aan het Bratanmeer waar u een bezoek brengt aan de botanische tuinen en de markt. Door zijn hogere ligging en koeler klimaat is Bedugul het agrarische centrum van Bali voor groenten. Daarna kunt u genieten van uw lunch bij een lokaal restaurant aan het meer.

Na de lunch maakt u een korte wandeling naar de oever van het meer en stapt u aan boord van een traditionele boot of Jukung voor een korte tocht om de Ulun Danu Temple te bereiken. U ontdekt deze prachtige watertempel vanuit een andere hoek. 

Aan het einde van de dag gaat u naar Tanah Lot, de meest gefotografeerde tempel van Bali. De tempel ligt op een klein, rotsachtig eiland dat alleen toegankelijk is tijdens hoogtij. Na het bezoeken van Tanah Lot brengt uw chauffeur u terug naar uw accommodatie in Ubud.
Overnachting in Radha Phala Resort & Spa of Rama Phala Ubud of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt en lunch tijdens excursie.
DAG 5 | UBUD - BESAKIH - TENGANAN - WHITE SAND BEACH - CANDIDASA (163km - 8u30m)
Ontbijt in het hotel. In de ochtend rijdt u naar de helling van de Agung vulkaan, waar de tempel Pura Besakih, de moedertempel, is gevestigd. Besakih is het grootste tempelcomplex, de belangrijkste tempel en de heiligste tempel voor de Hindoe-religie op Bali.

Ga verder naar het dorp Tengana, de thuisbasis van de Bali Aga, de eerste inwoners van Bali die er waren voor de komst van de Majapahit-dynastie uit Java. U zult de primitieve architectuur van het dorp zien, en de ingewikkelde weeftechniek die dubbel-ikat genoemd wordt.

Lunch in een lokaal restaurant. Daarna gaat u verder naar Pasir Putih, een van de mooiste en meest verborgen stranden van Bali die werd gebruikt als setting voor de film ‘Eat, Pray, Love’. Geniet van een ontspannend moment op het witte zand, zwem in het kristalheldere water of geniet van een fris drankje uit een van de lokale warungs. Aankomst in Candidasa in de late namiddag.
Overnachting in Rama Candidasa of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt en lunch tijdens excursie.
DAG 6: CANDIDASA - PADANG BAI - SENGGIGI (155km - 4u)
Na het ontbijt in het hotel neemt u de speedboot naar Senggigi. Aankomst in Teluk Kode en transfer naar uw hotel. Check-in en vrije tijd om te genieten van de omgeving (kamer beschikbaar om 14:00 uur).
Overnachting in Living Asia Resort 4* of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt.

DAG 7 | SENGGIGI - SASAK VILLAGE - SELONG BELANAK - SENGGIGI (170km - 8u)
Na het ontbijt in het hotel geniet u van een volledige dagtocht op het eiland en brengt u een bezoek aan Sade, een typisch, traditioneel Sasak dorp, gelegen aan de hoofdweg van Praya en Kuta. Sade is het huis van de inheemse Sasak stam, de huizen zijn gemaakt met bamboe en hout met rieten daken en buffelmestvloeren. 

Ga verder naar het Selong Belanak strand, gelegen ten zuiden van Lombok, op ongeveer 1 uur rijden van Senggigi. Passeer prachtige kronkelende wegen met veel groene tabaksboerderijen en droge heuvels. Ontspan op glinsterend wit zandstrand met perfect blauw en helder water. In de namiddag wordt u getrakteerd op het prachtige zicht van buffels die langs het strand lopen. Transfer terug naar uw hotel.
Overnachting in Living Asia Resort 4* of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt en lunch op excursies.
DAG 8: SENGGIGI - VRIJE TIJD
Ontbijt in het hotel. De rest van de dag heeft u vrij om heerlijk te genieten van uw vakantie. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontspan bij het zwembad, lees een boek en luister naar uw favoriete muziek.Overnachting in Living Asia Resort 4*. Inclusief ontbijt.

DAG 9: SENGGIGI - GILI TRAWANGAN (32km - 1.5 uur)
Ontbijt in het hotel en neem de speedboot naar Gili Trawangan. Aankomst op Gili Trawangan en transfer naar het hotel met een "Cidoma", het lokale transport van het eiland.
Overnachting in Pandawa Beach 4 * of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt.

DAG 10: GILI TRAWANGAN - VRIJE TIJD
Ontbijt in het hotel. De rest van de dag heeft u vrij om heerlijk te genieten van uw vakantie. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontspan bij het zwembad, lees een boek en luister naar uw favoriete muziek.
Overnachting in Pandawa Beach 4* of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt.
DAG 11-12 of 11-14: GILI TRAWANGAN - BALI (108km - 3u)
Ontbijt in het hotel. Neem de speedboot naar Bali en kom direct aan in Nusa Dua. Breng 1 of 3 nachten door aan de geweldige stranden en geniet van de fantastische hotelfaciliteiten terwijl u ontspant en naar muziek luistert.
Overnachting in Sadara Boutique 4 * of vergelijkbaar. Inclusief ontbijt.

DAG 12 of 14: NUSA DUA - VERTREK (18km - 35m)
Ontbijt in het hotel. Geniet van uw laatste momenten op het eiland van de goden voor u wordt overgebracht naar Denpasar International Airport voor uw vlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 4* hotels

Radha Phala Resort & Spa 4* (of vergelijkbaar) in Ubud- 4 nachten in een Superior Deluxe Kamer op basis van ontbijt
Het Radha Phala Resort & Spa is gelegen tussen rijstvelden in het Kumbuh-dorp in Ubud, dicht bij het culturele en artistieke Balinese dorp Ubud en de Monkey Forest. Het hotel past uitstekend in de natuurlijke omgeving en wordt omringd door weelderige tropische tuinen.
Rama Candidasa 4* (of vergelijkbaar) in Candidasa - 1 nacht in een Deluxe Garden View Bungalow op basis van ontbijt
Rama Candidasa is gelegen in het oosten van Bali, in het hart van het Candidasa district. Dit schitterende hotel dankt zijn natuurlijke sereniteit aan de schitterende locatie tussen bergen, rijstvelden en de oceaan.
Living Asia Resort & Spa Lombok 4* (of vergelijkbaar) in Senggigi - 3 nachten in een Garden View Kamer iop basis van ontbijt
Geniet van adembenemende zonsondergangen en een prachtig zandstrand in het Living Asia Resort and Spa, waar u het onderwaterleven kunt ontdekken met de hulp van het duikcentrum. Neem een duik in de infinity pool en geniet van lokale smaken in de bar aan het strand of in het restaurant. Uw moderne kamer met uitzicht op de tuin beschikt over een prachtig king-size bed dat is voorzien van fijn linnen en een eigen veranda.
Pandawa Beach Villas & Resort 4* (of vergelijkbaar) in Gili Trawangan - 2 nachten in een Deluxe Kamer op basis van ontbijt
Pandawa Beach Villas & Resort ligt aan het strand van de beroemde Sunset Point in Gili Trawangan. Het beschikt over 5 eetgelegenheden en een buitenzwembad. Maak onvergetelijke herinneringen aan het water op de iconische schommels, neem deel aan watersporten of ga vissen, en drink drankjes aan de strandbars. Kom tot rust in uw Deluxe Kamer met traditionele houten meubels en Javanese tradities, die beschikt over een ontspannende veranda en een LED-televisie met 30 kanalen. Er is ook gratis wifi beschikbaar.
Sadara Boutique Beach Resort 4* (of vergelijkbaar, Nusa Dua) - 1 of 3 nachten in een Sadara Classic Kamer op basis van ontbijt
Sadara Boutique Beach Resort ligt in Nusa Dua aan het strand van Tanjung Benoa. Het beschikt over 80 stijlvol ingerichte kamers, een elegant buitenzwembad en een romantisch strand. Het Balinese erfgoed en de stedelijke details zijn het schitterende kenmerk van het resort. In de WAVE Beach Club kunt u genieten van martini's, luieren in een hangmat en u verwennen met verse zeevruchten en houtgestookte pizza. De ruime Sadara Classic Kamer (42m²) beschikt over een onberispelijk Balinees design, moderne voorzieningen, een 32-inch flatscreentelevisie en een eigen terras.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens programma
- Maaltijden volgens programma (11 of 13x ontbijt, 4x Lunch) 
- Privévoertuig met airconditioning voor de transfers naar en van hotels, tussen steden en uitstapjes 
- Gedeelde transfer per speedboot van Candidasa naar Padang Bai en van Gili Trawangan naar Bali 
- Rondleidingen, toegangsprijzen en diensten, zoals vermeld in het programma met een lokale Engelssprekende gids 
- Alle actuele lokale belastingen, maar onder voorbehoud van wijziging op het moment van reservering 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visum 
- Maaltijden niet genoemd in de reisbeschrijving 
- Toegangsprijzen voor foto- en videomateriaal 
- Persoonlijke uitgaven (drankjes, telefoon, fooien, enz.) 
- Reisverzekering 
- Andere diensten die niet duidelijk zijn aangegeven in de bovenstaande pakketten 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. Enkele transfers zullen per speedboot plaatsvinden.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Bali en omliggende eilanden