Maya Ubud Resort & Spa 5* & Maya Sanur Resort & Spa 5* - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet in Bali van de perfecte mix van cultuur en stranden
  • Ontdek de regenwoudlandschappen bij Maya Ubud Resort & Spa 5*
  • Relax op de prachtige stranden bij Maya Sanur Resort & Spa 5* 
  • Profiteer van de facliteiten: zwembaden, restaurants, bars, een spa en meer

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Bali!

Ubud

Uw reis begint in Ubud, het culturele hart van Bali. Tussen de elegante cafés, chique winkels en luxueuze hotels, heeft deze stad zijn authentieke karakter en charme weten te behouden. Het leven is er meer dan aangenaam, het weer prachtig en de sfeer wordt gekenmerkt door de eeuwenoude tradities. U wordt ondergedompeld in weelderige groene rijstvelden, duizenden kokospalmen, prachtig bewaarde tempels, traditionele dansen en lokale ambachten.

Sanur

U sluit uw vakantie af in Sanur. Het weelderige groen van de tuinen, het heldere blauw van de zee en het gouden strand maken deel uit van de omgeving in Sanur waar u, naast uw verblijf in een prachtig hotel, in de ban zal geraken van het Balinese leven. In dit vissersdorpje in het zuidoosten van Bali leven de lokale bevolking en de toeristen in alle eenvoud naast elkaar, is het artistieke leven in overvloed aanwezig, is de sfeer rustig en lijkt de tijd stil te staan. 

Onze aanbiedingen

6 nachten
3 nachten in Maya Ubud Resort & Spa 5*
3 nachten in Maya Sanur Resort & Spa 5*

8 nachten
4 nachten in Maya Ubud Resort & Spa 5*
4 nachten in Maya Sanur Resort & Spa 5*

10 nachten
5 nachten in Maya Ubud Resort & Spa 5*
5 nachten in Maya Sanur Resort & Spa 5*

14 nachten
7 nachten in Maya Ubud Resort & Spa 5*
7 nachten in Maya Sanur Resort & Spa 5*

20 nachten
10 nachten in Maya Ubud Resort & Spa 5*
10 nachten in Maya Sanur Resort & Spa 5*

Maya Ubud Resort & Spa 5*

Dit luxe resort is verspreid over 10 hectare tropisch landschap en heeft zelfs een verborgen riviervallei. Het Maya Ubud Resort & Spa weerspiegelt de geest van de traditionele Balinese cultuur en dorpen met de elegante en gastvrije kamers, fantastische faciliteiten en verleidelijke keuken.

Het hotel ligt dicht bij het dorp Ubud, waardoor het een ideale plek is om te verblijven voor degenen die de geheimen van Ubud willen ontdekken, een bezoek willen brengen aan het Sacred Monkey Forest Sanctuary of willen genieten van een wandeling door de rijstvelden.

Geniet van de serene valleilandschappen en de rust van de omgeving van het hotel terwijl u verblijft in een resort dat elegantie combineert met traditionele, lokale gastvrijheid. Na een drukke dag verkennen kunt u een bezoek brengen aan de spa, genieten van wat yoga in de Bale Raga Studio of ontspannen met een drankje in het restaurant of de bar.

Gerust op vakantie in Maya Resorts
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Raadpleeg de meest actuele informatie op de website van het hotel: https://mayaresorts.com/corporate/maya-safestay

Uw Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Impressive Forest Suite of Heavenly Villa met privézwembad

Impressive Forest Suite (48 m²)

De Impressive Forest Suite is fris en modern en het interieur word opgevrolijkt met kleuren. Deze suite baadt in natuurlijk licht en biedt een verleidelijk uitzicht op de vallei van de Petanu rivier of op de rijstterrassen van Peliatan. Geniet van tal van handige voorzieningen en charmante plekjes om te relaxen en het beste uit uw verblijf te halen.

Heavenly Villa met privézwembad (360 m²)

Een verblijf in een Heavenly Villa met privézwembad zal precies dat zijn: hemels. Geniet van de Balinese sfeer en neem een duik in uw privézwembad. Geniet van de luxe en eigentijdse uitstraling van de interieurs. Neem een bad met uitzicht op het zwembad, ontspan op de sofa en geniet van dit rustige verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt voor 2 personen
  • Dagelijkse afternoon tea voor 2 personen
  • 20% korting op eten en drinken (exclusief alcoholische dranken)
  • Profiteer elke ochtend van een lekker ontbijt, inbegrepen bij deze aanbieding. Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een halfpension (ontbijt en diner in het hoofdrestaraunt, exclusief drankjes).

    Maya Sari 
    Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet met een fantastisch uitzicht op de vallei in de ochtend. Profiteer 's avonds van ongedwongen elegantie met internationale gerechten en heerlijke wijnen uit de hele wereld.

    Asiatique
    Dineer in deze ontspannen setting die uitmondt in een binnenplaatsfontein en weelderige tuinen. Dit restaurant serveert Aziatische regionale gerechten met rijke smaken en een authentieke teppanyaki toonbank waar het eten op verzoek kan worden bereid. 

    River Café
    Hier kunt u terecht voor een gezonde keuken met duurzame en verse ingrediënten. De gerechten worden hier ontwikkeld om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. 

    Bar Bedulu
    Zit op een open paviljoen met een weelderig groen uitzicht en comfortabele zitplaatsen. Deze plek is perfect om bij te praten met een drankje in de hand en lekkere snacks.

    Romantiek bij Maya
    Verwen uw geliefde met een romantisch diner met een persoonlijk tintje terwijl u samen de avond doorbrengt met verse bloemen en kaarsen. 

    Diner met kaarslicht
    Kies een speciaal diner voor een speciale gelegenheid met een scala aan vaste menu's. 

    Picknick lunch
    Kies een van de drie verleidelijke picknickmanden die u kunt gebruiken terwijl u ontspant in het paviljoen aan de oever van de rivier, omgeven door het groen van het regenwoud.

    Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

    Activiteiten

    Just for you
    Onderhandeld voor jou:
    • 20% korting op spabehandelingen
    Ga naar de heerlijke spa en gun uzelf een moment van echte verwennerij met de faciliteiten van dit hotel. Deze meermaals bekroonde spa voorziet in een verscheidenheid aan arrangementen, behandelingen en sessies om u volledig tot rust te laten komen. Er zijn ook tal van massage- en schoonheidsbehandelingen mogelijk.

    Ga naar de fitness voor een work-out of breng de ochtend door met yoga buiten op de vloer voor een bijzondere, ontspannende ervaring. Er is ook een yogawand voor degenen die een nieuwe yogamethode willen uitproberen tijdens hun verblijf.

    Breng uw dagen door bij het buitenzwembad dat uitkijkt over het ongelofelijke landschap en een uitzonderlijk uitzicht biedt om van te genieten tijdens het zonnebaden.

    Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

    Maya Sanur Resort & Spa 5*

    Het Maya Sanur Resort & Spa 5* ligt aan een verleidelijk wit zandstrand waar u dagelijks kunt wegdromen bij zonsopgang. Dit hotel straalt een verfijnde sfeer uit dat wordt gecombineerd met traditioneel Balinees design om een idyllisch strandresort te creëren - perfect na uw avontuur in Ubud!

    Het hotel heeft een eco groendak en is omgeven door inspirerende landschappen en een prachtige natuur.Geniet van een ongelofelijk uitzicht op dit luxueuze resort aan het strand en, dit is een waar paradijs.


    Gerust op vakantie in Maya Resorts
    Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. 

    Raadpleeg de meest actuele informatie op de website van het hotel: https://mayaresorts.com/corporate/maya-safestay 

    Uw kamer

    Just for you
    Onderhandeld voor jou:
    • Wonderful Kamer met tuinzicht of Heavenly Suite met privézwembad en zeezicht

    Wonderful Kamer met tuinzicht (57 m²)

    Zet uw koffers neer in de Wonderful Kamer met tuinzicht waar u wakker wordt met een indrukwekkend uitzicht op het weelderige groene landschap. De kamers zijn ingericht in moderne en natuurlijke tinten die een rustgevende ruimte creëren om van te genieten tijdens uw verblijf in Sanur. Hier profiteert u van alle nodige faciliteiten en een balkon.

    Heavenly Suite met privézwembad en zeezicht

    Geniet van luxe en rust wanneer u de Heavenly Suite met privézwembad en zeezicht binnenkomt. Ontspan op een van de vele comfortabele plekken van de suite en haal het beste uit de elegante interieurs. Deze suite heeft een marmeren en glazen ensuite met een groot cirkelvormig bad dat uitkijkt over het privézwembad. Wordt wakker met zicht op de oceaan en geniet van uw eigen stukje paradijs!

    Maximale kamercapaciteit:

    Volwassenen Volwassenen Volwassenen
    3 Volwassenen
    1 Baby
    of
    Volwassenen Volwassenen
    2 Volwassenen
    +
    2 Kinderen

    Uw pension

    Just for you
    Onderhandeld voor jou:
    • Ontbijt voor 2 personen
    • Dagelijkse afternoon tea voor 2 personen
    • 20% korting op eten en drinken (exclusief alcoholische dranken)
    Profiteer elke ochtend van een lekker, inbegrepen ontbijt.

    Reef
    Dineer in een uniek restaurant met een collectie huisjes die op het water lijken te drijven. Dit restaurant serveert een ontbijtbuffet met een live kookstation en heerlijke koffie. U kunt hier de hele week terecht voor themadiners.

    Tree Bar
    Probeer hier wat exotische cocktails of lichte hapjes uit. U kiest zelf waar u zit: het zonneterras of het dakterras met zeezicht.

    Kuu
    Mag het wat meer luxueus zijn? Dan kunt u gaan naar het Japanese Restaurant Kuu, waar u lokaal geteelde producten en een scala aan zeevruchten kunt proeven voor een memorabele maaltijd. 

    Graze
    Geniet van een ontspannen lunch in het restaurant dat de hele dag door een grote verscheidenheid aan gerechten serveert met een uitgebreid menu waarvan de smaken u meenemen op een culinaire reis.

    Drijvende lunch
    Geniet van een tropisch uitzicht en een onvergetelijke ervaring met exclusieve gerechten van Westerse en Aziatische menu's. Dit is een unieke belevenis!

    Picknick lunch
    Geniet van zoete en hartige hapjes op het dakterras of in de privétuin. 

    Romantiek bij Maya
    Voor een extra romantische avond kunt u genieten van een diner bij kaarslicht op het dakterras met een prachtige uitzicht. Smakelijk!

    Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

    Activiteiten

    Just for you
    Onderhandeld voor jou:
    • 20% korting op spabehandelingen
    Kom naar de spa en verwen uzelf met een scala aan behandelingen en pakketten. Van schoonheisbehandelingen tot scrubs en massages ... Hier vindt u wat u zoekt!

    Dit hotel beschikt ook over een moderne fitness en een yogastudio waar u aan lichaam en geest kunt werken.

    Ga naar het eco groendak om te genieten van een zacht zeebriesje, schaduwrijke huisjes en bloeiende bomen. Hier zijn er mogelijkheden om romantische diners, massages in de open lucht en zelfs filmavonden onder de sterrenhemel in te plannen.

    Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

    Uw reis

    Informatie over uw vluchten

    Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

    Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

    Gerust op reis
    We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

    Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

    De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

    De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

    De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

    Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

    ... verder lezen

    Uw bagage

    Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

    ... verder lezen

    Uw transfers

    Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen. Ook de transfer tussen de hotels is inbegrepen.

    Deze transfers zijn van de luchthaven van Denpasar naar Ubud (1 uur en 30 min, Ubud naar Sanur (1 uur) en Sanur naar de luchthaven van Denpasar (40 minuten).

    Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

    ... verder lezen

    Het weer

    Jan
    min : 23°C max : 31°C
    Feb
    min : 23°C max : 31°C
    Mrt
    min : 23°C max : 31°C
    Apr
    min : 23°C max : 31°C
    Mei
    min : 23°C max : 31°C
    Jun
    min : 22°C max : 31°C
    Jul
    min : 21°C max : 31°C
    Aug
    min : 21°C max : 31°C
    Sep
    min : 22°C max : 32°C
    Okt
    min : 23°C max : 32°C
    Nov
    min : 24°C max : 32°C
    Dec
    min : 23°C max : 31°C

    Ligging

    Maya Ubud: Jl. Gn. Sari, Peliatan, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, indonesië
    Maya Sanur: 
    Jl. Danau Tamblingan, Sanur, Kec. Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali 80228, indonesië

    Luchthaven Depensar naar Maya Ubud: 35.9 km / 1 hour 26 minuten
    Maya Ubud naar Maya Sanur  26.6 km / 1 uur
    Maya Sanur naar Depensar luchthaven: 13.2 km / 36 minuten

    Details over uw hotels

    Alle praktische informatie over Maya Ubud Resort & Spa 5*:
    Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
    Check-in: 15.00 uur
    Check-out: 12.00 uur
    Huisdieren zijn niet toegestaan

    De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

    Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


    Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.


    De kamer zijn uitgerust met:

    • Balkon
    • Kluisje
    • Minibar
    • Tv
    • Wifi
    • Thee- en koffiefaciliteiten
    • Haardroger
    • Bad/douche
    • Airconditioner

    Activiteiten bij het hotel:

    • Spa
    • Buitenzwembad
    • Yoga
    • Fitness
    • Tennis
    • Kooklessen
    • Excursies

    Alle praktische informatie over Maya Sanur Resort & Spa 5*:
    Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
    Check-in: 15.00 uur
    Check-out: 12.00 uur
    Huisdieren zijn niet toegestaan

    De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

    Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

    Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.


    Het hotel beschikt over:

    • Eco groendak
    • Zonneterras
    • Paviljoen
    • Bibliotheek

    De kamers zijn uitgerust met:

    • Thee- en koffiefaciliteiten
    • Balkon
    • Airconditioning
    • Minibar
    • Bad/douche
    • Kluisje
    • Haardroger

    Activiteiten bij het hotel:

    • Spa
    • Yogastudio
    • Fitness
    • Buitenzwembad

    Belangrijke informatie

    Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
    Voor België, klik hier.
    Voor Nederland, klik hier.

    Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

    Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

    Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

    Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

    Informatie over onze aanbiedingen

    Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

    De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

    Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

    Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

    De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

    Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om 2 dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

    We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en reisadvies na te kijken via onderstaande links: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen
    https://www.info-coronavirus.be/nl/
    https://reopen.europa.eu/nl/

    Onze beloften

    • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
    • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
    • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
    Meer wetenMinder weten

    Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

    - Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

    - We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

    - We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


    Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

    Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

    - De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

    - Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

    - Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


    We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

    Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

    - Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

    - Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

    - Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

    1. Voyage Privé
    2. Luxe vakantiehuis
    3. Maya Ubud Resort & Spa 5* & Maya Sanur Resort & Spa 5*