Combinatie Ubud en Nusa Dua in 5* hotels en optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in zorgvuldig geselecteerde 5-sterrenhotels 
  • Combineer welzijn en avontuur tijdens een verblijf in de dierentuin van Bali
  • Laat u aangenaam verrassen door de kwalitatieve dienstverlening en de ontegensprekelijke charme van Nusa Dua
  • En ook... Bezoek de tempels van Tanah Lot en Uluwatu en laat u betoveren door hun unieke schoonheid

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom op... Bali

Bent u op zoek naar een tijdloze vakantiebestemming?
Bali is een prachtig eiland gehuld in een unieke, gastvrije, mysterieuze en kleurrijke sfeer. Laat u aangenaam verrassen door de adembenemende landschappen, indrukwekkende tempels, groene rijstvelden en exotische zandstranden... U zult het zich niet beklagen!

Uw reis start in Ubud, het culturele hart van Bali, waar u verblijft in het Sanctoo Villas and Spa 5*. Ondanks de vele elegante café's, chique winkels en luxehotels, is Ubud erin geslaagd om zijn authentieke karakter en charme van weleer te behouden.

Dompel onder in een universum van wuivende kokospalmen, traditionele dansen en lokale ambachten. U zult het snel merken: hier is het leven meer dan aangenaam en krijgt het begrip 'tijd' een nieuwe betekenis...
Voor het tweede deel van uw vakantie reist u door naar Nusa Dua, in het zuiden van Bali. Deze plaats is gekend omwille van zijn magnifieke zandstranden en de ideale omstandigheden voor het beoefenen van allerlei watersporten: jetskiën, surfen of waterskiën... In Nusa Dua is het allemaal mogelijk!  

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk: 
- 7 nachten: 3 nachten in Ubud + 4 nachten in Nusa Dua, met of zonder vluchten
- 10 nachten: 4  nachten in Ubud + 6 nachten in Nusa Dua, met of zonder vluchten
- 12 nachten: 5 nachten in Ubud + 7 nachten in Nusa Dua, met of zonder vluchten
- 14 nachten: 6 nachten in Ubud + 8 nachten in Nusa Dua, met vluchten of zonder vluchten
- 16 nachten: 7 nachten in Ubud + 9 nachten in Nusa Dua, met vluchten of zonder vluchten
- 18 nachten: 8 nachten in Ubud + 10 nachten in Nusa Dua, met vluchten of zonder vluchten

Of laat u verleiden tot een verlenging van uw reis naar het Eiland van de Liefde:
- 11 nachten: 3 nachten in Ubud + 4 nachten op het Eiland van de Liefde + 4 nachten in Nusa Dua, met vluchten
- 14 nachten: 4 nachten in Ubud + 4 nachten op het Eiland van de Liefde + 6 nachten in Nusa Dua, met vluchten
- 16 nachten: 5 nachten in Ubud + 4 nachten op het Eiland van de Liefde + 7 nachten in Nusa Dua, met vluchten
- 18 nachten: 6 nachten in Ubud + 4 nachten op het Eiland van de Liefde + 8 nachten in Nusa Dua, met vluchten

Klaar voor vertrek?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Sanctoo Villas & Spa 5*

Het Sanctoo Villas & Spa 5* is een idyllisch hotel gelegen in het hart van de dierentuin van Bali. Het is ingericht in een traditionele en verfijnde stijl. Geniet van het weelderige landschap, het sublieme zwembad en het adembenemend uitzicht over de omgeving. Er staan u onvergetelijke momenten te wachten in het  Sanctoo Villas and Spa 5*!

Bovendien heeft het Sanctoo Villas & Spa 5* enkele leuke verrassingen voor u in petto:
- Een aangeboden welkomstdrankje en verfrissend doekje bij aankomst
- Een met alcoholvrije drankjes gevulde minibar bij aankomst
- Wifi
- Pendeldienst naar Ubud (naar gelang het uurrooster)
- Gratis toegang tot de dierentuin van Bali, inclusief een ontmoeting met de dieren, een vogelshow en een waterpark voor kinderen
- Een wandeling op de rug van een olifant voor elk verblijf vanaf 4 nachten
- Ontbijten met orang-oetans
- Bepaalde voordelen voor huwelijksreizen en -jubilea: een met bloemen versierd bed, een bloemenbad en een speciale taart

Uw kamer

Uw Garden View Villa met zwembad, ongeveer 300 m², is een moderne Balinese villa die beschikt over alle nodige comfort om u een onvergetelijk verblijf te garanderen. Geniet in alle rust van uw privézwembad en van het sublieme uitzicht over de tropische tuinen. Dit is de ideale locatie om optimaal te profiteren van al het moois dat Bali u te bieden heeft!

Hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*

In Nusa Dua neemt u uw intrek in het prachtige Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*. U zult de kwaliteit van de dienstverlening en de rechtstreekse toegang tot het paradijselijke strand ongetwijfeld weten appreciëren. Dit 5-sterrenresort ligt op wandelafstand van het Pasifika Museum en op 20 minuten rijden van het strand van Uluwatu en het dorp Jimbaran. 

In het Sofitel Nusa Dua zult u ook verwend worden met:
- Een welkomstdrankje
- Koffie & thee op de kamer
- 2 flessen mineraalwater op de kamer per dag
- Wifi overal in het hotel

Uw kamer

Speciaal voor u hebben wij een een ruime en comfortabele Luxury Kamer (48 m²) onderhandeld. Deze kamer is een combinatie van Franse elegantie en Balinese charme en straalt een verfrissende stijl uit. Dit kamertype heeft bovendien een elegante houten vloer, toiletartikelen en een comfortabel bed.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Neem een goede start van de dag dankzij het inbegrepen ontbijt.

Hotel Sanctoo Villas & Spa 5*
Tijdens uw verblijf in Ubud kunt u ook genieten van de heerlijke gerechten van Chef Gusti Wiriadi en van ontbijten met... orang-oetans! 

Hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*
Proef van Franse gerechten met een Balinese smaken. De Sofitel-koks bieden u een onvergetelijk gastronomisch avontuur in een uiterst verfijnde omgeving: in Cucina, een groot open restaurant met 3 verschillende stijlen; in Kwee Zeen, een chique interactief restaurant, in de Oh poolbar en in de hotelbar.

Activiteiten

Hotel Sanctoo Villas & Spa 5*
Laat u in slaap wiegen door de unieke sfeer van dit hotel gelegen in het hart van de dierentuin van Bali. Woon een vogelshow bij, ontmoet verschillende diersoorten en laat uw kinderen naar hartelust spelen in hetwaterpark. Voor elk verblijf vanaf 4 nachten krijgt u bovendien een rit op de rug van een olifant aangeboden. 
Tenslotte biedt het hotel ook een pendeldienst naar het centrum van Ubud aan. 

Hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*
Dit prachtige 5-sterrenresort is de gedroomde plaats om helemaal tot rust te komen. Laat u verwennen in deze omgeving waar alles in het teken staat van uw welzijn. Deugddoende lichaamsbehandelingen, een wereldberoemde Balinese massage of een sportieve pauze in de fitnessruimte... Aan u de keuze!

Uw optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde

Uw optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde
Kies voor de optionele verlenging van 4 nachten en 5 dagen en beleef een romantische droomvakantie in het midden van de oceaan. Welkom in het Pulo Cinta Eco Resort 4*! Dit schitterende 4-sterrenhotel is een onvergelijkbaar pareltje en wordt letterlijk vertaald als het Eiland van de Liefde. Het ligt in het gebied van de Koraaldriehoek, in het noordelijk deel van Sulawesi in de Baai van Tomini. Volgens de legende werd de dochter van een Nederlandse handelaar verliefd op de vijand van haar vader, een prins van Gorotalo. Elke avond ontsnapten ze naar een afgelegen eiland in de vorm van een hart.

Ontdek een wereld van exotische schoonheid en geniet van de luxe die de natuur u te bieden heeft. Dit resort is milieuvriendelijk, werkt uitsluitend op zonne-energie en is omringd door adembenemende duiklocaties. U zet er uw koffers neer in een Villa met 1 slaapkamer (92 m²) waar u gebruik kunt maken van koffie- en theefaciliteiten en onbeperkt mineraalwater. Hier komt u helemaal tot rust met zicht op de azuurblauwe oceaan!

Tijdens uw verblijf op het Eiland van de Liefde geniet u van een formule op basis van volpension. De rijkdom van de zee en de exotische specerijen van Celèbes zullen u aangenaam verrassen. Alle gerechten zijn stuk voor stuk door het attente personeel met liefde bereid. Om een ​​vleugje fantasie toe te voegen, bieden we u een romantisch diner onder de sterren aan (exclusief drankjes).

Profiteer van het aangeboden snorkelgerief en verken de kleurrijke onderwaterwereld. Of waag u ook eens aan een duiksessie! U kunt ook relaxen op het prachtige strand of op excursie gaan naar het dorp Boalemo, lokale mensen ontmoeten in het dorp Bajo en genieten van een picknick bij een waterval. 's Nachts kunt u een adembenemende sterrenhemel bewonderen. Eén ding staat vast: u zult dit stukje paradijs niet snel willen verlaten!

Ter informatie:
- De maximale kamercapaciteit voor deze verlenging is 2 volwassenen
- De beste tijd om te duiken is meestal van november tot april
- De excursie is niet beschikbaar van 23 tot en met 28 juni

Uw reisprogramma

Uw optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde
Dag 1: Aankomst in Gorontalo - Transfer naar Potango per auto - Transfer naar Pulo Cinta per boot
Neem de eerste vlucht van de dag vanop Jalaluddin Airport in de provincie Gorontalo in Sulawesi. Een pick-up wacht op u op de luchthaven en brengt u naar het kleine stadje Gorontalo, gekend om zijn tropische landschappen (2 uur rijden). Aankomst in het dorp Potanga in Boalemo. Van hieruit is het 20 minuten varen naar het verborgen paradijs van Pulo Cinta. De rest van de dag bent u vrij om dit stukje paradijs te verkennen.
Diner en overnachting in Pulo Cinta.

Dag 2: Vrije dag
Word wakker met het zonlicht en het zachte geluid van de golven. Adem de verkwikkende geur van de zee in en droom tijdens het ontbijt weg met zicht op de eindeloze blauwe horizon. Hier lijkt de tijd werkelijk stil te staan. Vergeet al uw zorgen en leef op het ritme van het eiland. Sluit uw dag af op uw privéterras engeniet van de spectaculaire zonsondergang.
Diner en overnachting in Pulo Cinta.

Dag 3: Island Hopping, Boalemo & Bajo Tribu Gypsy
Na het ontbijt maakt u zich klaar voor een excursie van een halve dag. Begin met een bezoek aan het dorp Boalemo met een typische boot om het dagelijks leven in een lokaal dorp te observeren en contact te maken met de lokale bevolking. Ontmoet tijdens deze excursie ook de beroemde zigeunerstam uit Bajo (of Bajau), uit de zuidelijke Filippijnen. Deze nomaden vestigden zich in de 18e en 19e eeuw op veel plaatsen langs de kusten van Kalimantan en Sulawesi en vormden verschillende gemeenschappen die tot op de dag van vandaag bestaan. Ze wonen in bescheiden houten huizen en verdienen de kost als vissers. Op de terugweg kunt u rond nabijgelegen eilandjes duiken (duikuitrusting is aanwezig).
Overnachting in Pulo Cinta.

Dag 4: Picknicklunch bij de waterval en diner onder de sterren
Uw reis brengt u naar een nabijgelegen drievoudige waterval met lokaal transport: een gemotoriseerde driewieler genaamd "bentor". Na een korte trekking van 15 minuten komt u aan bij de waterval. Geniet van verfrissend water met een picknicklunch op het terrein. De rest van de dag bent u vrij.
's Avonds neemt u plaats voor een speciaal romantisch diner in het midden van Pulo Cinta (tweegangendiner).
Overnachting in Pulo Cinta.

Dag 5: Vertrek uit Pulo Cinta - Transfer naar de luchthaven
Na het ontbijt wordt u per boot naar het vasteland en vervolgens per auto met airco naar de luchthaven gebracht. 
U zult niets dan onvergetelijke herinneringen mee naar huis nemen!

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Hotel Sanctoo Villas & Spa 5*: 12 
Aantal kamers in Hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*: 415
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

Het hotel Sanctoo Villas & Spa 5* beschikt over:

  • Receptie
  • Wifi
  • Roomservice
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Airconditioning
  • Pendeldienst naar Ubud (volgens uurrooster)

Het hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5* beschikt over:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Droogkuis
  • Autoverhuur
  • Excursiebalie
  • Wisselkantoor

De kamers van hotel Sanctoo Villas & Spa 5* zijn uitgerust met:

  • Privézwemba
  • Kluis
  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Minibar
  • Wifi
  • Gebruik van koffie- en theefaciliteiten
  • Fruitmand
  • Magnetron op aanvraag
  • DVD-uitleendienst op aanvraag
  • Luidspreker

De kamers van hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5* zijn uitgerust met:

  • LCD-televisie
  • Luxebadkamer met bad en aparte douche
  • Wifi
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Minibar
  • Gebruik van koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij hotel Sanctoo Villas & Spa 5*:

  • Wandelingen
  • Spa
  • Yoga
  • Fietsen
  • Zwembad
  • Zoo
  • Lunch met orang-oetans
  • Safari met olifanten

Activiteiten bij hotel Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5*:

  • Zwembad
  • Privéstrand
  • Spa
  • Sauna
  • Massages
  • Jacuzzi
  • Kinderclub
  • Fitness

Uw optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde

Alle praktische informatie over het hotel Pulo Cinta Eco Resort 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 15
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

Het hotel Pulo Cinta Eco Resort 4* beschikt over:

  • Internet
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Airconditioning

De kamers van het hotel Pulo Cinta Eco Resort 4* beschikken over:

  • Airconditioning
  • Gratis toiletartikelen
  • Kluis
  • Telefoon
  • Schrijftafel

Activiteiten bij het hotel Pulo Cinta Eco Resort 4*:

  • Privéstrand
  • Terras
  • Watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen in deze aanbieding. De transfers tussen de luchthaven en uw hotels is inbegrepen indien u een aanbieding boekt met vluchten. De reistijd tussen de luchthaven van Denpasar en Hotel Sanctoo Villas and Spa 5* bedraagt ongeveer 50 min. De reistijd tussen de luchthaven van Denpasar en Sofitel Nusa Dua bedraagt ongeveer 20 min.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Ubud en Nusa Dua in 5* hotels en optionele verlenging naar het Eiland van de Liefde