Combinatie Alaya Resort, Anema Resort Gili en Nusa Dua Beach Hotel - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een combinatie die cultuur en ontspanning aan zee combineert
  • U verblijft in luxueuze en comfortabele hotels op een ideale locatie
  • In elk van de 3 hotels proeft u van de heerlijke gastronomie
  • En ook... Geniet van uw exclusieve kortingen en voordelen in de restaurants en spa's 

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Alaya Resort Ubud en Nusa Dua Beach Resort: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Indonesië

Droomt u van een paradijselijke vakantie op een idyllisch eiland? Kom met ons mee naar Bali, het "Eiland van de Goden"! Dit klein stukje paradijs biedt een weelderig groen kader met rijstvelden, vulkanen en tropische bossen. Hier ontdekt u ook de authentieke cultuur en de charmante sfeer.

Uw ontdekking van dit eiland begint in Ubud, het culturele hart van Bali en de thuisbasis van vele artiesten, kunstgalerijen, musea en ambachtslieden die traditionele souvenirs met de hand maken. Deze bruisende stad ligt in het centrum van het eiland, omringd door rijstvelden, een actieve vulkaan en weelderige jungle. Hier hecht de bevolking nog veel waarde aan de eeuwenoude tradities. Geniet van de prachtige tempels en een waaier aan restaurants, bars, winkels en marktjes. 

Lang overschaduwd door het naburige eiland Bali, maar zeker niet minder populair: op Lombok overheerst de natuur. Dit schitterende eiland trekt reizigers die op zoek zijn naar iets anders. Lombok is gezegend met prachtige witte zandstranden, een epische branding, een weelderig bebost binnenland en wandelpaden tussen tabak- en rijstvelden. Een duikersparadijs met prachtige stranden omringd met kokospalmen, een vriendelijke bevolking, typische lokale huisjes, prachtige tuinen en weelderig groen...
En eindigen doet u in Nusa Dua, in het zuiden van Bali. Fijne zandstranden, kristalhelder water, eindeloze uitzichten en een waaier aan watersporten zoals jetski, surfen of waterskiën... Op dit bijzondere plekje vindt u het allemaal!

Bent u klaar voor een reis die u niet snel zult vergeten?

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Ubud, 3 nachten op Lombok en 1 nacht in Nusa Dua 
- 10 nachten waarvan 4 nachten in Ubud, 3 nachten op Lombok en 3 nachten in Nusa Dua 
- 12 nachten waarvan 5 nachten in Ubud, 4 nachten op Lombok en 3 nachten in Nusa Dua 
- 14 nachten waarvan 6 nachten in Ubud, 4 nachten op Lombok en 4 nachten in Nusa Dua 
- 16 nachten waarvan 6 nachten in Ubud, 5 nachten op Lombok en 5 nachten in Nusa Dua 
- 18 nachten waarvan 7 nachten in Ubud, 5 nachten op Lombok en 6 nachten in Nusa Dua

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Alaya Resort Ubud 5*

Verblijf in een cocon van sereniteit en verfijning in het hartje van Ubud. Het Alaya Resort Ubud 5* is gebouwd in volledige harmonie met de natuur. Zodra u dit hotel binnenstapt, zult u gecharmeerd zijn door de schoonheid. De inrichting werd met zorg gekozen door gerenommeerde Indonesische ontwerpers. Uw verblijf hier staat volledig in het teken van ontspanning.

Wij hebben het volgende voor u onderhandeld in dit hotel:
- Pauze met thee elke middag
- Elke dag een fruitmand op de kamer
- Dagelijks 2 flessen water 
- Voucher ter waarde van 300,000 IDR, te gebruiken in het hotel (niet te combineren met andere aanbiedingen)
- 10% korting op eten en drinken in de restaurants Petani en Manisan (exclusief roomservice, alcoholische dranken en dranken aan de Pool Bar)
- 25% korting op behandelingen in de Dala Spa

Uw kamer

Uw ruime Deluxe Kamer (51 m²) is ingericht met een typische en moderne Balinese stijl. Of u nu tot rust komt op het comfortabele bed of geniet van een relaxmoment op het terras, u heeft altijd een prachtig uitzicht op de omringende rijstvelden.

Anema Resort Gili Lombok 4*

Aan de ongerepte stranden van Sire, op slechts een paar minuten met de boot vanaf de prachtige Gili-eilanden, biedt het Anema Resort Gili Lombok 4* een rustige vakantie aan het strand met een prachtig uitzicht op het turquoise water van de baai.

Als een ansichtkaart die tot leven is gekomen, zorgt de ongerepte omgeving ervoor dat ontspanning en verwennerij bovenaan de lijst staan. Aan alles is gedacht om uw wensen te laten uitkomen. Uw smaakpapillen worden verwend in het restaurant van het hotel met uitzicht op het prachtige zwembad en sprankelende oceaan, uw zintuigen worden gerevitaliseerd in de spa en u zult u geen moment vervelen met de overvloed aan activiteiten.

Bovendien profiteert u van de volgende extraatjes tijdens uw verblijf:
- Een welkomstdrankje
- Een massage van 15 minuten
- Gratis gebruik van kano's en kajakken
- Bioscoopprojector in de kamer
- Gratis wifi in het hele hotel

Uw kamer

Geniet van de rustige sfeer van uw prachtige Junior Suite Plunge Pool (37 m²).

De kamers beschikken over sfeervolle verlichting, een elegant design en moderne faciliteiten en geven u alle rijkdom om heerlijk tot rust te komen. Ontspan in uw lounge en geniet van een heerlijke cocktail of laat u vanaf uw terras direct in het warme water glijden van uw privézwembad. 's Avonds kunt u vanuit uw bed naar een film kijken via de 
projector, alsof u in uw eigen privébioscoop zit!

Optioneel en met toeslag kiest u voor een upgrade naar een Villa Ocean View with Jacuzzi.

Nusa Dua Beach Resort 5*

Vergeet de tijd voor enkele dagen in authentieke Balinese sfeer. Bij aankomst in het Nusa Dua Beach Resort 5* waant u zich onmiddellijk in een paradijs. Het resort ligt in een oase van tropische tuinen en aan de zonovergoten kust van het prachtige Nusa Dua schiereiland.

Dit uitmuntende 5* hotel mocht in de loop der jaren reeds koningen en koninginnen, presidenten en andere belangrijke personen welkom heten... Er wacht u dus een onvergetelijke vakantie!

Dit is de perfecte plek om te ontspannen tussen de tuinen, zwembaden en lagunes terwijl u geniet van de verfijning van dit goddelijke eiland met een stop bij de spa...

Deluxe Kamer

Uw Deluxe Kamer (ongeveer 34 m²) is een tropische oase van rust met een typische Balinese inrichting waarbij gebruik gemaakt werd van exotische houtsoorten en warme kleuren. U geniet met volle teugen van de elegantie en het comfort... Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de weelderige tuin van het resort, de perfecte plek om een relaxmoment in te lassen.

Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor een Premier Kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

In elk van de 3 hotels geniet u van een lekker ontbijt om de dag vol energie te starten.

Alaya Resort Ubud 5*
Voor een unieke ervaring kunt u terecht in het Petani Restaurant. In de buurt van het Monkey Forest zijn er verschillende menu's met typisch Indonesische smaken en verse producten verkrijgbaar. Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijt voorzien. 

U kunt ook kiezen voor Manisan Bali, de ideale locatie voor een snelle, delicate en verfijnde hap of voor een theepauze in de namiddag. Tenslotte kunt u ook buiten in de Bamboo Bar nippen van een drankje. 

Anema Resort Gili Lombok 4*
In het Anema Resort Gili Lombok komt u 's ochtends naar het Mango Tree Restaurant om te kiezen tussen een traditioneel ontbijt zoals u gewend bent of heerlijke Indonesische gerechten. Later op de dag kunt u terecht in de Beach Club waar natuurlijke ingrediënten en lokale groenten harmonieus samengaan.

Nusa Dua Beach Resort 5*
In Nusa Dua kunt u een culinaire reis rond de wereld maken dankzij de volgende restaurants:

Wedang Jahe, waar een prachtig bassin staat met lotusbloemen, voor uw ontbijt en maaltijden à la carte alsook Indonesische gerechten.

Raja’s, voor authentieke Balinese gerechten. Dit gastronomische restaurant heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Hospitality Asia Platinum Awards (HAPA).

Maguro, Aziatische gerechten, wij raden u aan de Koreaanse barbecue te proeven! Vis en vlees wordt aan uw tafel bereid.

Sandro’s Pizzeria, Italiaanse gerechten.

Tamarind Kitchen & Lounge, voor een heerljke cocktail met een panoramisch uitzicht.

En voor een lekker drankje op elk uur van de dag moet u in de Pool Bar zijn in het midden van het zwembad, het Spa Café of de Lobby Bar.

Activiteiten

Alaya Resort Ubud 5*
Start de dag met een massage in de Dala Spa. Maak het u gemakkelijk in één van de zes verzorgingsruimtes of in de rustige tuinen met een riviertje op de achtergrond... hier komt u helemaal tot rust. De experten van dit centrum maken gebruik van exotische Balinese technieken en inheemse ingrediënten. Breng de rest van uw tijd door in één van de twee zwembaden midden in de natuur. 

Anema Resort Gili Lombok 4*
Neem de pendeldienst naar Teluk Kodek of stap aan boord van een boot om de 3 Gili-eilanden te verkennen. Trek zwemvliezen en een snorkelmasker aan en bewonder de kleurrijke onderwaterwereld om er daarna op uit te trekken met een kano of kajak. In de luxueuze spa van het resort laat u zich helemaal in de watten leggen en een duik in het zwembad is perfect om even af te koelen. Of wat dacht u van een helikoptervlucht boven de vulkanen en bergen van het eiland, gevolgd door een spelletje golf en een strandwandeling bij zonsondergang... Pure magie!

Nusa Dua Beach Resort 5*
De Nusa Dua Spa bevindt zich te midden van een rustige tropische tuin aan de ingang van het hotel en weerspiegelt de Balinese traditie van zuiverheid en welzijn, zowel in de architectuur, het interieur en de tuinen, als in het aanbod van behandelingen. 

Dit is één van de eerste spa's van Bali, prachtig gerenoveerd en met een zwembad van 25 meter, een stoombad, een bubbelbad, privé spa-paviljoenen en het Spa Café... genieten! 

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het Alaya Resort Ubud: 105
Aantal kamers in het Anema Resort Gili Lombok: 27
Aantal kamers in het Nusa Dua Beach Resort: 382
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Alaya Resort Ubud beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Excursiebureau
  • Was- en strijkservice

Het Anema Resort Gili Lombok beschikt over:

  • Receptie
  • Bagageopslag
  • Internet
  • Conciërge
  • Was- en strijkservice

Het Nusa Dua Beach Resort beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Parkeren
  • Autoverhuur
  • Kranten
  • Was- en strijkservice

De kamers van het Alaya Resort Ubud zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Flatscreen TV
  • Badkamer met bad of douche
  • Kamerjas en slippers
  • Thee en koffie
  • Haardroger
  • Kluis

De kamers van het Anema Resort Gili Lombok zijn uitgerust met:

  • Televisie
  • Geluidssysteem
  • Airconditioning
  • Filmprojector
  • Toegang tot het zwembad

De kamers van het Nusa Dua Beach Resort zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Kluis
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Minibar
  • Haardroger
  • Telefoon
  • Televisie
  • Roomservice (24u/24u)
  • Wifi

Activiteiten bij het Alaya Resort Ubud:

  • Zwembad
  • Dala Spa
  • Entertainment
  • Yoga

Activiteiten bij het Anema Resort Gili Lombok:

  • Spa
  • Watersporten
  • Boottochten
  • Helikoptervluchten
  • Golf

Activiteiten bij het Nusa Dua Beach Resort:

  • 3 zwembaden
  • Privéstrand
  • Tennis- en squashbanen
  • Sportzaal en fitness
  • Jogginpiste
  • Aquagym
  • Verhuur van mountainbikes
  • Yogalessen
  • Nusa Dua Spa
  • Watersporten
  • Duiklessen (met toeslag)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen. De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vluchten kiest en optioneel indien u een aanbieding zonder vluchten kiest. De afstand tussen luchthaven van Denpasar en het Alaya Resort Ubud bedraagt ongeveer 36 km en naar het Nusa Dua Beach Resort ongeveer 12 km. De afstand van Ubud tot de haven van Pantai Padang Bay duurt ongeveer 1,5u gevolgd door een boottocht van ongeveer 2 uur naar Lombok.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Alaya Resort, Anema Resort Gili en Nusa Dua Beach Hotel