Wyndham Sundancer Lombok 5*, Anema Resort Gili Lombok 4* & Anema Cruise - Lombok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de schoonheid van Indonesië en verblijf in twee prachtige resorts 
  • Verken het surfparadijs Lombok en geniet van het strand terwijl u ontspant of de culturele kant van het eiland verkent
  • Sluit uw reis af met een onvergetelijke cruise aan boord van een prachtige schip

Welkom op ... Lombok!

Ver van de drukte en de opwinding van Bali wacht een verborgen pareltje dat nog relatief onbekend is, maar zeker niet minder betoverend. U waant zich als een echte Robinson op een paradijselijke plek omringd door palmbomen, turquoise water en adembenemende uitzichten. 

Maak kennis met de vriendelijke bevolking en hun typische gebruiken, bezoek een plaatselijk dorpje met authentieke huizen, ga zonnebaden op het strand of duik het water in op zoek naar de mooiste koraalriffen.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

7 nachten: 3 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 3 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 1 nacht op de Anema Cruise
10 nachten: 5 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 4 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 1 nacht op de Anema Cruise
12 nachten: 4 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 6 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 2 nacht op de Anema Cruise
14 nachten: 5 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 7 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 2 nacht op de Anema Cruise
16 nachten: 4 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 9 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 3 nacht op de Anema Cruise
18 nachten: 5 nachten in Wyndham Sundancer Resort, 10 nachten in Anema Resort Gili Lombok en 3 nacht op de Anema Cruise

Wyndham Sundancer Resort Lombok 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
Aan een ongerept en paradijselijk strand op het eiland Lombok heet dit luxueuze resort u welkom voor een ontspannen verblijf omringd door de weelderige natuur.Dit verborgen pareltje zal u charmeren met zijn luxueuze inrichting en voorzieningen, maar vooral met de adembenemende uitzichten aan het kristalhelder water en het vriendelijke personeel dat er alles aan doet om uw verblijf op deze droomlocatie onvergetelijk te maken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • One Bedroom Deluxe Suite 

One Bedroom Deluxe Suite (80 m²)

Laat u meevoeren in een exotische droom in deze ruime, moderne en gezellige suite waar de typische Indonesische stijl perfect gecombineerd wordt met moderniteit. Hier vindt u ook een kitchenette zodat u zelf een hapje en een drankje kunt klaarmaken en het uitzicht op de omgeving vanaf uw balkon zal u onmiddellijk bekoren.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting op eten en drinken
  • 1 maaltijd van 2 gangen (lunch of diner, exclusief dranken) voor 2 personen voor verblijven van 5 nachten
Start uw dag met een uitgebreid ontbijt met zowel typische Aziatische als internationale gerechten. De gebakjes en zoetigheden worden allemaal ter plaatse gemaakt en geserveerd in de gezellige sfeer van het Sunrise restaurant. 

Voor de lunch kunt u richting de Sunset Pool Bar voor een eenvoudige maaltijd en 's avonds raden we u aan om een tafeltje te reserveren bij restaurant The Bukit, waar de de typische plaatselijke specialiteiten kunt proeven met uitzicht op de oceaan.

En als u liever de zonsondergang wilt bewonderen bij de Sundancer Beach Club, kunt u kiezen voor enkele tapas, gegrilde gerechten, zeevruchten of pizza.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gebruik van de stoomcabine, sauna en jacuzzi in de Sundancer Spa 
  • 1 massage van 45 minuten voor verblijven van 3 nachten 
  • 1 massage van 60 minuten voor verblijven van 4 en 5 nachten  
Een complete ervaring van welzijn en ontspanning wacht in het Wyndham Sundancer Resort. In de spa vindt u een sauna, stoombad en jacuzzi en buiten wacht een zwembad van maar liefst 900 m². Ga richting de Beach Club om helemaal te relaxen onder de stralende zon en mis paradijselijke stranden zoals dat van Selon Belanak niet. U kunt ook het water induiken om de kleurrijke zeebewoners te ontmoeten of in de natuur op verkenning gaan, bijvoorbeeld naar de watervallen van Benang Kelambu. 

Als u echt de ongerepte kant van Lombok wilt ontdekken, moet u richting het Nationaal Park Gunung Rinjani waar u de majestueuze vulkaan ontmoet die het hele eiland domineert, tevens de tweede hoogste piek van Indonesië.

Anema Resort Gili Lombok 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
Op slechts een paar minuten met de speedboot vanaf de prachtige Gili-eilanden, biedt dit hotel een rustige vakantie aan het strand met een prachtig uitzicht op de turquoise-blauwe baai. Als een ansichtkaart die tot leven is gekomen, zorgt de ongerepte omgeving ervoor dat ontspanning en verwennerij als eerste op de to-do lijst staat. 

Uw smaakpapillen worden getest in het restaurant van het hotel met uitzicht op de prachtige infinity pool en sprankelende oceaan, uw zintuigen worden gerevitaliseerd in de spa en elke gast wordt vermaakt met de keuze uit een overvloed aan activiteiten - van snorkelen tot golf.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • One Bedroom Private Pool Villa

One Bedroom Private Pool Villa

Ideaal gelegen op de begane grond van een twee verdiepingen tellend gebouw, biedt de deze villa uitzicht op de tuin en is omringd door het groen van palmbomen. In de koele schaduw van de bomen, slaapt u in uw suite in kingsize bedden met fijn linnen, en beschikt u over een eigen zwembad voor uw persoonlijke plezier.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
In het Anema Resort Gili Lombok komt u 's ochtends naar het Mango Tree Restaurant om te kiezen tussen een traditioneel ontbijtje zoals u bent gewend of juist Indonesische gerechtjes te ontdekken! Later op de dag kunt u terecht in de Beach Club, waar natuurlijke ingrediënten en lokale groenten harmonieus samengaan.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15 minuten massage
  • Gebruik van kajak
  • 1 duikinitiatie in het zwembad
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Toegang tot de roof top minigolf en sauna
Ga met de pendeldienst naar Teluk Kodek gaan, of stap aan boord van een boot om de Gili-eilanden te bewonderen. Stap in een kajak, geniet van de zon onder de palmbomen, of vlieg met een helikopter over de vulkanen en weelderige bergen. Oefen uw swing op de golfbaan of zie de zon zakken in zee. 's Avonds ontspant u met een massage in de spa. Kunnen we hier altijd blijven?

Anema Cruise

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Cabine
  • Ontbijt
Tijdens deze mini-cruise bevindt u zich op de Lagoon 440 (of vergelijkbaar). Lagoon is de grootste bouwer van cruisecatamarans ter wereld, en de 440 is de meest populaire catamaran van zijn omvang en biedt alle faciliteiten die van een 5-sterren cruise kan worden verwacht.

De cabines zijn perfect ontworpen om comfort en een moderne stijl te bieden tijdens de cruise. Het interieur van deze catamaran is elegant en eigentijds. De 2 grote dekken staan open op de zee en bieden een prachtig uitzicht op een van de zeven nieuwe natuurwonderen van de wereld. De cruise is intiem en persoonlijk is een uitstekende manier om dichter bij de natuur te komen. De grootte van de boot is 14m x 8m.

Uw cabine

De catamaran bestaat uit 4 elegante hutten met grote ramen, die een ongelooflijk uitzicht bieden op de adembenemende landschappen die u zult passeren.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 22°C max : 32°C
Mei
min : 21°C max : 31°C
Jun
min : 20°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 30°C
Aug
min : 20°C max : 30°C
Sep
min : 21°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Ligging

Wyndham Sundancer Resort: Sekotong Barat, Central Sekotong, West Lombok Regency, Nusa Tenggara occidental 83365, Indonesië 
Anema Resort Lombok: Jl. Pantai Sira, Sigar Penjalin, Tanjung, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. 83352, Indonesië

De afstand tussen de luchthaven van Lombok en het Windham Sundancer Resort bedraagt 60 km. 
De afstand tussen het Wyndham Sundancer Lombok en het Anema Resort Lombok bedraagt 79,4 km.
De afstand tussen het Anema Resort Lombok en de luchthaven van Lombok bedraagt 64,2 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Wyndham Sundancer Resort: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 66 
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning
  • Pendeldienst naar de luchthaven (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed
  • Airconditioning
  • TV
  • Wifi
  • Volledig uitgeruste kitchenette
  • Koelkast en minibar
  • Kluis
  • Balkon
  • Badkamer met regendouche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Sauna
  • Stoombad
  • Jacuzzi
  • Strand
  • Watersporten (met toeslag)
  • Duiken (met toeslag)
  • Excursies (met toeslag)

Alle praktische informatie over Anema Resort Gili Lombok:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 27
Check-in: 15:00 uur
Check-out: 12:00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Internet
  • Airconditioning
  • Bar
  • Restaurant
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Wasserette

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Geluidsdichte kamers
  • Airconditioning
  • Projector
  • Badkamer
  • Privézwembad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Massage
  • Watersportfaciliteiten (ter plekke)
  • Snorkelen
  • Duiken
  • Strand
  • Golfbaan (op 3 km)
  • Helikopter

Alle praktische informatie over uw cruise:
Het schip is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 10.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het schip beschikt over*:

  • 2 grote dekken
  • 4 cabines
  • Grootte van de boot: 14 m x 8 m.
  • Vissen
  • Snorkelen
  • Duiken

De cabines zijn uitgerust met*:

  • Grote ramen
  • Badkamer
  • Bedden

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Wyndham Sundancer Lombok 5*, Anema Resort Gili Lombok 4* & Anema Cruise