Erfgoed Gouden Driehoek & Tijgers van Ranthambore - New Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een once in a lifetime tour van dit uitgestrekte, gevarieerde en onvergetelijk mooie land.
  • Deze fantastische aanbieding brengt u naar epische 'must-see' bezienswaardigheden, waaronder de iconische Taj Mahal en het Amber Fort.
  • Ervaar Ranthambore National Park, een van de grootste nationale parken in Noord-India bekend om zijn grote tijgerpopulatie.

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... India

Van rotsachtige, machtige bergtoppen tot bruisende diverse steden, van slaperige heuvelstations tot tropische eilandparadijzen... India herbergt een overvloed aan rijke geschiedenis, levendige cultuur en bedwelmende spiritualiteit. Deze Gouden Driehoek Tour neemt u mee door het hart van India, langs Delhi, Agra en Jaipur, waarbij u bezienswaardigheden als de Taj Mahal en de drukke bazaars van Jaipur zal kunnen ontdekken. Dit is één van de meest opwindende en lonende reisbestemmingen ter wereld, waar u kleurrijke en bruisende steden, prachtige tempels en schitterende landschappen zal verkennen.

Reisbeschrijving

DAG 1 - DELHI

Aankomst in Delhi.
U wordt opgewacht door een verantwoordelijke op de luchthaven.
Transfer naar het hotel om 12 uur 's middags.
Check in in het hotel.

Overnachting in The Claridges, Delhi
DAG 2 - DELHI

Ontbijt in het hotel.
Vertrek voor een Stadstour van Old en New Delhi.
Old Delhi - Rijd langs het Rode Fort (gesloten op maandag) en Jama Masjid. Passeer Kotla Firoze Shah, ruïnes van een oud fort uit de 14e eeuw. Bezoek Raj Ghat, waar Mahatma Gandhi in 1948 werd gecremeerd. Rijd door de oude stad met verkeersbeperkingen. Geniet van een riksjarit in de Oude stad.
New Delhi - Rijd langs het Presidentiële Paleis, de Rashtrapati Bhavan, door de indrukwekkende Rajpath naar de Eerste Wereldoorlog Herdenkingsboog, maak een fotostop bij de India Gate en bezoek de Qutub Minar, de 72 meter hoge minaret.

Overnachting in The Claridges, Delhi
DAG 3 - DELHI - AGRA

Ontbijt in het hotel.
Ga 's ochtends op weg naar Agra (ongeveer 4 uur vanaf de Yamuna snelweg).
Aankomst & transfer naar uw hotel.
In de namiddag bezoekt u Agra Fort - achter haar afschrikwekkende rode zandsteen kantelen liggen paleizen die het verhaal van het Moghul Rijk vertellen.
Bezoek Taj Mahal bij zonsondergang (gesloten op vrijdag). Het mooiste liefdesverhaal ooit verteld! Bij de dood van zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal, liet Shahjehan dit in haar gedachtenis bouwen. Het duurde 22 jaar om dit monument te bouwen.

Overnachting in Courtyard Marriott, Agra
DAG 4 - AGRA - JAIPUR

Ontbijt in het hotel.
's Ochtends vertrekt u naar Jaipur (240 km / ong. 6 uur). Onderweg bezoekt u Fatehpur Sikri - 37 km ten westen van Agra ligt de spookstad Fatehpur Sikri - een episch gedicht in rode zandsteen, gebouwd door keizer Akbar de Grote in 1569 en 14 jaar later reeds verlaten, omwille van een falende watertoevoer.
's Avonds aankomst in Jaipur & transfer naar het hotel.

Overnachting in Alsisar Haveli, Jaipur
DAG 5 - JAIPUR

Ontbijt in het hotel.
's Ochtends maakt u een excursie van een halve dag naar Amber Fort - 11 km ten noorden van Jaipur ligt Amber met zijn honingkleurige fort/paleis in het Aravalli Gebergte. Het is beschreven als "de schone slaapster van Rajasthan". Retour jeepritten worden voorzien. 's Namiddags maakt u een stadstour door de stad Jaipur. Fotostop bij 'Hawa Mahal' (Paleis der Winden). Bezoek aan het Jai Singh's Observatory, gebouwd in de 17e eeuw door de stichter van Jaipur die, behalve een prins, ook soldaat, astronoom en bouwer was. Bezoek City Palace, waarvan een deel nu een museum is dat fijne Rajput en Moghul schilderijen, zeldzame manuscripten en een arsenaal, oude tapijten en zelfs verbazingwekkende geborduurde kledij van de Maharadja's en de Maharanis bevat.
DAG 6-8 - RANTHAMBORE

Transfer naar Ranthambore (145 km/ong. 4 uur).
Aankomst en transfer naar uw hotel, waar u 2 nachten zal verblijven op basis van volpension.
Dagelijkse Jungle Safari.

Diner en overnachting in Nahargarh Fort

DAG 8 - RANTHAMBORE - DELHI

Transfer naar Sawai Madhopur treinstation en vertrek via Jan Shatabdi naar Delhi.
Aankomst in Delhi en transfer naar het hotel.

Overnachting in The Claridges, Delhi

DAG 9 - DELHI - BELGIË

Ontbijt in het hotel en vrije tijd 's ochtends. Om 12 uur checkt u uit en wordt u naar de internationale luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

The Claridges 5*, Delhi - 2 nachten in een Claridges Kamer (1 aan het begin en 1 aan het eind van de reis) met ontbijt

Uw hotels
The Claridges, gebouwd in 1952, blijft één van de meest iconische hotels van New Delhi. Het hotel, een perfecte samensmelting van elegantie en moderne luxe, is gelegen in de nabijheid van de bruisende commerciële en culturele centra van de hoofdstad. Het hotel beschikt over prachtig ingerichte kamers en suites, en een scala aan gevierde eetgelegenheden. Uw rustige kamer heeft grote ramen en een eigen balkon, dat ofwel uitzicht biedt op het zwembad, ofwel op de weelderige tuinen.

Courtyard Marriott 5*, Agra - 1 nacht in een Deluxe Kamer met ontbijt

Uw hotels
Trakteer uzelf op 5* elegantie in het Courtyard Marriott Agra. Dit hotel, geheel nieuw en ideaal gelegen nabij de Taj Mahal en andere beroemde bezienswaardigheden van India, is ideaal voor een ontspannend verblijf. De ruime kamers zijn bij de grootste in Agra en bieden 5* voorzieningen, zoals breedbandinternet, luxe beddengoed en flatscreen-tv.

Alsisar Haveli 4*, Jaipur - 2 nachten in een Standaard Kamer met ontbijt

Uw hotels
Gedurende de afgelopen 5 eeuwen, hebben de Maharadja's van Rajasthan genoten van de tijdloze grandeur van deze prachtige en statige omgeving. Prachtig gelegen in het centrum van Pink City - Jaipur, Alsisar Haveli - is dit erfgoedhotel een aantrekkelijke traktatie van koninklijke architectuur, heerlijke gastvrijheid en vorstelijke sfeer.

Nahargarh Fort 4*, Ranthambore - 2 nachten in een Standaard Kamer met volpension

Uw hotels
Nahargarh Fort ligt genesteld aan de voet van de heuvels van het Aravali gebergte, nabij het Ranthambore National Park. Omgeven door een 16e-eeuws stijlfort, is Nahargargh gebwoud als een traditioneel Rajput jachtpaleis, compleet met een enorme "Char Bagh" of formele Mughal tuin.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 8 overnachtingen in de vernoemde hotels of gelijkwaardig
- Categorie van de kamer - Basis/Standaard
- Pension: Ontbijtformule in alle hotels behalve in Ranthambore, waar u verplicht in volpension verblijft (ontbijt, lunch en diner).
- Alle transport zoals in het reisprogramma, in privé groot voertuig met airconditioning
- Riksjarit in Old Delhi
- Retour jeepritten naar Amber Fort
- 3 jungle safari's in gedeelde jeeps (6 zitplaatsen)
- Engelstalige gids tijdens de jungle safari's
- Treinrit - Sawai Madhopur naar Delhi, via JanShatabdi Trein in wagon met airconditioning
- Lokale Engelstalige gids voor alle sightseeing
- Toegangsgelden & Archaeological Survey of India (ASI) entreegelden van alle monumenten
- Diensten van een Engelstalige TBi verantwoordelijke die bijstand biedt in luchthavens en hotels
- Alle taksen momenteel van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Supplement voor eenpersoonskamer
- Persoonlijke uitgaven zoals telefoongesprekken, wasserij, minibar of dranken tijdens de maaltijden, fooien voor chauffeur, gids, helpers etc.
- Maaltijden en overige details niet vermeld in het reisprogramma.
- Vertrekbelasting luchthaven / luchthaventaks gewoonlijk inbegrepen in het internationale vliegticket
- Visumkosten voor India

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Erfgoed Gouden Driehoek & Tijgers van Ranthambore