Rondreis van Mumbai naar Delhi in Oberoi of Trident hotels - 8 of 11 nachten - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verken de mooiste steden in het noorden van India
 • Laat u verbazen door de adembenemende landschappen van het land
 • Ontdek verschillende Unesco Werelderfgoedsites
 • Bezoek de plaatselijke markt van Pukshar, een klein dorpje dat prachtig gelegen is aan de oevers van een heilig meer

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... India!

Heeft u zin in een unieke ervaring? Volg ons op ontdekking door een magisch land vol contrasten, rijke tradities, moderne architectuur en een fascinerende geschiedenis. U bezoekt paleizen en forten die u meenemen naar een wereld van duizend-en-één-nachten, ontdekt de bruisende steden en bewondert de meest adembenemende landschappen. Tijdens deze rondreis wordt u helemaal ondergedompeld in de betoverende cultuur van India en de magische spiritualiteit waar het land bekend om is ... Sluit uw ogen en begin al weg te dromen!

Reisbeschrijving

8 of 11 nachten, een programma dat u meeneemt naar de magische en niet te missen plekjes in het noorden van India en alle transfers en hotelovernachtingen al geregeld ... Dat is wat u kunt verwachten tijdens deze rondreis! U reist van Mumbai naar Delhi via Jaipur en Agra en kijkt uw ogen uit op elke etappe!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten in 5* comfort of luxe hotels met vluchten
- 11 nachten in 5* comfort of luxe hotels met vluchten

Uw programma van 8 nachten:
Dag 1: Aankomst in Mumbai
Dag 2: Mumbai / Udaipur
Dag 3: Udaipur
Dag 4: Udaipur / Jaipur
Dag 5: Jaipur
Dag 6: Jaipur / Fatehpur Sikri / Agra
Dag 7: Agra / Delhi
Dag 8: Delhi 
Dag 9: Delhi - Vertrek 

Uw programma van 11 nachten:
Dag 1: Aankomst in Mumbai
Dag 2: Mumbai/Udaipur
Dag 3: Udaipur
Dag 4: Udaipur / Jaipur
Dag 5: Jaipur
Dag 6: Jaipur / Fatehpur Sikri / Agra
Dag 7: Agra / Delhi / Chandigarh 
Dag 8: Chandigarh 
Dag 9: Chandigarh 
Dag 10: Chandigarh / Delhi 
Dag 11: Delhi 
Dag 12: Delhi - Vertrek 

... verder lezen

Uw reisprogramma van 8 nachten

Dag 1: Aankomst in Mumbai
Bij uw aankomst op de luchthaven van Mumbai wacht er een vertegenwoordiger van Yatra Exotic Routes u op aan de terminal en wordt u naar het hotel gebracht om in te checken.
Mumbai, voorheen bekend als Bombay, werd door een lokale heerser in de 16e eeuw aan de Portugezen overgedragen. Later kregen de Engelsen de stad als bruidsschat in handen, door het huwelijk van Charles II met een Portugese prinses. Tegenwoordig is Mumbai een bruisende stad en een van de drukste havens van India. Het is een industriële metropool en de textiel- en filmhoofdstad van het land. Mumbai is een stad doordrenkt van traditie en heeft een rijke geschiedenis. 
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Mumbai / Udaipur
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad te ontdekken. U kunt optioneel kiezen voor een rondleiding met gids in Mumbai (zie beschrijving bij extra opties).

U wordt nadien met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Udaipur, de 'Stad der meren', één van de belangrijkste steden van Rajasthan. Er is waarschijnlijk geen romantischer stad dan Udaipur met zijn prachtige forten op de heuvels, exotische sprookjespaleizen en interessante legendes van middeleeuwse ridders en heldendom. Udaipur wordt ook wel eens het 'Venetie van het Oosten' genoemd. De stad werd gesticht in 1568 door Maharana Udai Singh.
Overnachting in het hotel.
Dag 3: Udaipur
Na het ontbijt in het hotel kunt u de stad verkennen met het voertuig met chauffeur dat ter beschikking staat. Optioneel kunt u kiezen voor een rondleiding van een halve dag met gids in Udaipur (zie beschrijving bij extra opties).

's Avonds gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op het Picholameer om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen en het uitzicht over de stad die boven het meer uitrijst in het midden van de woestijn. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir met het beeldschone paleis in het midden van het meer. Nadien keert u terug naar het hotel en heeft u de rest van de avond vrij.
Overnachting in het hotel.

Dag 4: Udaipur / Jaipur
Na het ontbijt vertrekt u met een transfer naar de luchthaven naar de Roze Stad, Jaipur. De levendige hoofdstad van Rajasthan dankt zijn bijnaam Roze Stad aan de talrijke roze gebouwen in een plaatselijke steen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is bekend om zijn forten en gekanteelde muren. Behalve het drukke verkeer van fietsen, auto's en bussen, lijkt er weinig veranderd met honderden jaren geleden. Herbeleef het verleden met de legendes van de oude Rajputs, bezoek de bruisende markten en bewonder de jurken van de vrouwen en tulbanden van de mannen die extra kleur geven aan deze fascinerende stad. 
Aankomst en inchecken in het hotel en vrije tijd om bij te komen.
Overnachting in het hotel.
Dag 5: Jaipur
Na het ontbijt in het hotel kunt u de stad verkennen met het voertuig met chauffeur dat ter beschikking staat. Optioneel kunt u kiezen voor een rondleiding van een halve dag met gids in Jaipur of een riksja ritje langs de lokale markt. (zie beschrijving bij extra opties).
Overnachting in het hotel.

Dag 6: Jaipur / Fatehpur Sikri / Agra 
Ontbijt en vertrek naar Agra. Optioneel kunt u onderweg stoppen voor een rondleiding met gids in Fatehpur Sikri, een stad die ooit de hoofdstad was van het Mongoolse rijk. Kies bij aankomst ook voor een begeleide tour in het fort van Agra bij aankomst (zie beschrijving bij extra opties).
In Agra staat er opnieuw een voertuig ter uwer beschikking om de stad te verkennen. 
Overnachting in het hotel.
Dag 7: Agra / Delhi 
Vroeg ontbijt. De hele ochtend zal besteed worden aan het bezoeken van één van de zeven wereldwonderen, de Taj Mahal. In 1628 werd Khuram koning en nam de naam Shahjahan aan, ofwel koning van de wereld. zijn vrouw, Mumtaz Mahal, reisde met hem mee naar Shahjahan in 1631 waar ze overleed op 39-jarige leeftijd. Ter ere van haar werd de Taj Mahal opgetrokken, waarvan de bouw startte in 1631 en 22 jaar zou duren met 20.000 ambachtslieden. Het resultaat kunt u vandaag in al zijn glorie bewonderen!
Opmerking: de Taj Mahal is gesloten op vrijdag.
Na de namiddag keert u terug naar Delhi. Aankomst en transfer naar het hotel.

Overnachting in het hotel.

Dag 8: Delhi
Na het ontbijt in het hotel staat er in Delhi een voertuig ter beschikking om de stad te verkennen. 
Optioneel kunt u kiezen voor een rondleiding met gids in Delhi (zie beschrijving bij extra opties). Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 9: Delhi - Vertrek
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma van 11 nachten

Dag 1-6: Identiek als bij het programma van 8 nachten.

Dag 7: Agra / Delhi / Chandigarh 
Vroeg ontbijt. De hele ochtend zal besteed worden aan het bezoeken van één van de zeven wereldwonderen, de Taj Mahal. In 1628 werd Khuram koning en nam de naam Shahjahan aan, ofwel koning van de wereld. zijn vrouw, Mumtaz Mahal, reisde met hem mee naar Shahjahan in 1631 waar ze overleed op 39-jarige leeftijd. Ter ere van haar werd de Taj Mahal opgetrokken, waarvan de bouw startte in 1631 en 22 jaar zou duren met 20.000 ambachtslieden. Het resultaat kunt u vandaag in al zijn glorie bewonderen!Opmerking: de Taj Mahal is gesloten op vrijdag.

Na het bezoek gaat u naar het treinstation van Delhi voor een treinrit naar Chandigarh, de hoofdstad van Pendjab en l'Haryana die werd ontworpen door de Franse architect Le Corbusier. Deze stad kan met geen enkele andere Indiase stad vergeleken worden met moderne gebouwen, brede boulevards, grote parken en algemene welvaart.

Overnachting in het hotel.

Dag 8: Chandigarh
Ontbijt in het hotel en de rest van de dag heeft u vrij om te om te doen wat u maar wenst. Optioneel kunt u kiezen voor een rondleiding met gids in Chandigarh (zie beschrijving bij extra opties).
Overnachting in het hotel.

Dag 9: Chandigarh
Ontbijt in het hotel en vrije dag om zelf op verkenning te vertrekken.
Overnachting in het hotel.

Dag 10: Chandigarh / Delhi
Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Delhi. Aankomst en transfer naar het hotel in Delhi. U brengt een bezoekje aan Connaught Palace, dat gebouwd werd door de Britten. Neem uw tijd om te winkelen en gezellig rond te wandelen in het winkelcentrum. 
Overnachting in het hotel. 

Dag 11: Delhi
Na het ontbijt in het hotel staat er in Delhi een voertuig ter beschikking om de stad te verkennen. 
Optioneel kunt u kiezen voor een rondleiding met gids in Delhi (zie beschrijving bij extra opties). Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 12: Delhi - Vertrek
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Just for you
Speciaal voor u:
 • Behandeling van 60 minuten in de spa in The Oberoi Rajvilas per persoon per verblijf
 • Een cocktail met uitzicht op de Taj Mahal in The Oberoi Amarvilas per persoon per verblijf
 • VIP-toegang tot de lounge in The Oberoi Mumbai met 2 drankjes per persoon per verblijf, onbeperkte frisdranken en dagelijkse hapjes
 • Toegang tot de Residents’ Lounge in The Oberoi New Delhi met dagelijkse snacks, hapjes en cocktails
 • 25% korting op behandelingen in de spa in alle Oberoi-hotels
 • Dagelijkse yoga in alle Oberoi-hotels
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12 voor verblijven in Trident-hotels
Tijdens uw rondreis in India logeert u in een comfortabele Standaard Kamer in 5* comfort Trident of 5* luxe Oberoi hotels.

Uw Trident-hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Mumbai: Trident Nariman Point 
- Udaipur: Trident Udaipur
- Jaipur: Trident Jaipur 
- Agra: Trident Agra
- Chandigarh: The Oberoi Sukh Vilas 
- Delhi: Hotel Maiden of Le Meriden 

Uw Oberoi-hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Mumbai: The Oberoi 
- Udaipur: The Oberoi Udai Vilas
- Jaipur: The Oberoi Raj Vilas 
- Agra: The Oberoi Amar Vilas 
- Chandigarh: The Oberoi Sukh Vilas 
- Delhi: The Oberoi Delhi 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

U geniet elke dag van een lekker ontbijt in hotel zodat u voldoende energie heeft om op verkenning te vertrekken. Ontdek de heerlijke gastronomie van het land met gastronomische gerechten, maar ook snelle hapjes op straat. Kip, lam, samosa's, bhuna, dhansak, dopiaza, karahi, heerlijke kruiden, sausjes met yoghurt en mierzoete desserts ... uw smaakpapillen worden de hele reis lang verwend!

Extra opties

Stadsbezoek Mumbai - met gids, toegangstickets en transport

Extra opties
 U vertrekt op een sightseeing tour van Mumbai, te beginnen met het Prince of Wales Museum gebouwd in Indo-Saracenische stijl (gesloten op maandag), langs de Gateway of India en de Marine Drive, beter bekend als de Queen's Necklace, de meest populaire wandeldijk van Mumbai. U bezoekt Kamla Nehru Park en de Hangende Tuinen op de helling van de Malabar heuvels waarbij u een prachtig uitzicht heeft op de havens en het strand van Chowpatty. U rijdt ook langs de Flora Fountain, de kleurrijke Crawford Market en het treinstation Chhatrapati Shivaji Terminus (voorheen de Victoria Terminus). 

Stadbezoek Udaipur - met gids en toegangstickets

Extra opties
Bezoek aan de meest romantische stad van Rajasthan die ook wel het "Venetië van het oosten" wordt genoemd. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert het Picholameer. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt ook de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen, de Jagdish-Tempel en het lokale folkmuseum.

Stadsbezoek Jaipur - met gids en toegangstickets

Extra opties
U vertrekt voor een bezoek per jeep aan het Fort van Amber, gebouwd op een rotsachtige piek. Het fort ligt op 11 km van Jaipur en wordt omgeven door uitgestrekte tuinen met prachtige fonteinen en paviljoens. Het ligt boven op een heuvel met uitzicht op Lake Maoti, met Dila Ram Ka Bagh aan de ene kant en de Lake Garden aan de andere kant. De Diwan-i-Aam is een open en rechthoekige kamer, met een dubbele rij pilaren van rood zandsteen, waarvan de dragers zijn gebeeldhouwd in de vorm van olifantenkoppen. Een indrukwekkend portaal, de Ganesh Pole, geeft toegang tot de Sheesh Mahal, die twee grote kamers met verfijnde sculpturen, met florale motieven en spiegels aan de muren en het plafond omvat. De ingang onder een laag gewelf, de nissen, gewelfde bogen en marmeren kolommen die in filigrein bewerkt zijn, zijn ronduit prachtig. Het Amber-complex bevat ook verschillende tempels, waaronder Silla Mata ka Mandir, Jagat Shiromani en Narasinghji.

Vervolgens verkent u de stad Jaipur, waarbij u stopt aan de wereldberoemde gevel van het Hawa Mahal (Palace of the Winds). Het is een elegante roze façade van vijf verdiepingen met uitstekende lodges bedekt met halve koepeldaken en met zicht op de straat door openstaande ramen. Het was oorspronkelijk ontworpen voor de koninklijke dames om het schouwspel van de straat en de processies te bekijken, ver weg van nieuwsgierige blikken. Momenteel is het een museum met schilderijen van Mughal en Rajput en zeldzame manuscripten, oude wapens en miniaturen. Jantar Matar, het astronomisch observatorium van de 17e eeuw, werd gebouwd door Jai Singh, strijderskoning en astronoom. Ook brengt u een bezoek aan de Maharaja’s City Palace.

... verder lezen

Stadsbezoek Agra en Fatehpur Sikri - met gids en toegangstickets

Extra opties
Uw stadsbezoek begint in Fatehpur Sikri, de oude rode zandstenen hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden. U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord.

Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen. U bezoekt het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog.

... verder lezen

Stadsbezoek Delhi - met gids en toegangstickets

Extra opties
Uw bezoek begint in het oude stadsgedeelte van Delhi. U bezoekt het Rode Fort, maakt een riksja rit door de wijk Chandni Chowk, het winkelgebied en het hart van de oude stad. Nadien verkent u het nieuwe stadsgedeelte van Delhi met onder andere een bezoek aan de Qutab Minar, een van de beste voorbeelden van islamitische architectuur in India. 

De toren bevindt zich in de stad Delhi en is daar een van de belangrijkste toeristische trekpleisters. De toren is 72,5 m hoog en de hoogste stenen toren van India. De bouw van de toren begon in 1193 onder Qutb-ud-din Aybak, de eerste islamitische heerser over Delhi, en werd uiteindelijk pas in 1368 voltooid.

U gaat ook langs de Parlementsgebouwen en Rashtrapati Bhawan, de officiële residentie van de president van India. U brengt ook nog een bezoek aan de Sikh Tempel.

... verder lezen

Stadsbezoek Chandigarh - halve dag met gids en toegangstickets

Extra opties
U maakt een halve dag excursie naar de stad met een bezoek aan onder het Hoofdstedelijk gebouwencomplex van Chandigarh, een geheel van gebouwen bestaande uit een parlementsgebouw, een secretariaat en een hoog gerechtshof, staatsbibliotheek en universiteit. U bezoekt er ook de Rozentuin met meer dan 1500 variëteiten aan rozen, de botanische tuinen en het mooie Sukhna meer. 

Riksjarit in Jaipur

Extra opties
Laat u verleiden tot een tochtje met een riksja in Jaipur om alle schatten van de stad te verkennen en de plaatselijke cultuur te leren kennen!

Jeeptocht in Jaipur

Extra opties
De meest unieke manier om Jaipur te verkennen? Met een jeeptocht door het centrum natuurlijk, een onvergetelijke ervaring!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Voor de Oberoi-tour:
- Standaard Kamer in een 5* luxe hotel van de Oberoi-groep
- Dagelijks ontbijt
- Behandeling van 60 minuten in de spa in The Oberoi Rajvilas per persoon per verblijf
- Een cocktail met uitzicht op de Taj Mahal in The Oberoi Amarvilas per persoon per verblijf
- VIP-toegang tot de lounge in The Oberoi Mumbai met 2 drankjes per persoon per verblijf, onbeperkte frisdranken en hapjes
- Toegang tot de Residents’ Lounge in The Oberoi New Delhi met snacks, hapjes en cocktails
- 25% korting op behandelingen in de spa in alle hotels
- Dagelijkse yoga in alle hotels
- Trein van Delhi naar Chandigarh in een chair car (Indische trein)
- Boottocht op het Picholameer 
- Engelstalige gids in Agra voor het bezoek aan de Taj Mahal
- Voertuig beschikbaar in Udaipur (dag 3), Jaipur (dag 5) en van Jaipur naar Agra en Agra naar Delhi
- Entreeprijs voor de Taj Mahal
- Transfers volgens het programma
- Luchthaventransfers
- Assistentie ter plaatse

Voor de Trident-tour:
- Standaard Kamer in een comfort 5* hotel van de Trident-groep
- Dagelijks ontbijt
- Trein van Delhi naar Chandigarh in een chair car (Indische trein)
- Engelstalige gids in Agra voor het bezoek aan de Taj Mahal
- Entreeprijs voor de Taj Mahal
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12
- Transfers volgens het programma
- Luchthaventransfers
- Assistentie ter plaatse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis van Mumbai naar Delhi in Oberoi of Trident hotels - 8 of 11 nachten