Rondreis Gouden Driehoek met bezoek aan Khajuraho en Varanasi - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u aangenaam verrassen door de kleurrijke cultuur van een magisch en fascinerend land
  • Zet uw koffers neer in Standaard of Superior hotels en kom optimaal tot rust na een dag vol ontdekkingen
  • Bewonder de Taj Mahal, een van de mooiste gebouwen ter wereld

Welkom in ... India!

Fascinerend, mysterieus, veelzijdig ... India is niet met één woord te omschrijven!
Met zijn verschillende etnische groepen, unieke cocktail van culturen, eeuwenoude geschiedenis, adembenemende architectuur en gevarieerde landschappen, heeft dit land alles in huis om u van begin tot einde te verbazen. 

De weelderige paleizen die u meenemen naar een wereld van 1001 nachten, de iconische monumenten zoals de Taj Mahal en de bruisende hoofdstad Delhi waar oud en nieuw prachtig gecombineerd wordt, zijn maar enkele van de plekken die u ontdekt tijdens deze onvergetelijke reis. We nemen u ook mee naar kleurrijke steden zoals Jaipur en Varanasi en laten u kennismaken met de overheerlijke en smaakvolle keuken van dit land. Een reis door het magische Rajasthan is een unieke ervaring met verassingen achter elke hoek. Wacht niet langer en boek vandaag nog!

Reisbeschrijving

Maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur door een land dat barst van de spiritualiteit en fascinerende geschiedenis, maar dat ook een verrassend modern gezicht heeft. Laat u meeslepen op het ritme van het dagelijkse leven en geniet culinair van de smaakvolle en aromatische Indische keuken ...

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi - Jaipur
Dag 4: Jaipur - Amber - Jaipur
Dag 5: Jaipur - Fatehpur - Agra
Dag 6: Agra
Dag 7: Agra - Orcha - Khajuraho
Dag 8: Khajuraho - Varanasi
Dag 9: Varanasi
Dag 10: Varanasi - Delhi
Dag 11: Delhi - Vertrek

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Delhi 
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Delhi wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids die u naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij om te ontspannen of de stad al eens te verkennen.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Delhi
Na een energiek ontbijt ontdekt u de vele facetten van Delhi. Op het programma: verkenning van Shandni Showk met de Jemma Masjid-moskee per riksja en het mausoleum van Mahatma Gandhi. In de namiddag maakt u een wandeling door Raj Path naar de India Gate (42 meter hoge stenen boog ter ere van Indiase soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn gesneuveld). De laatste halte van de dag is een Sikh-tempel waar u het gebed van pelgrims bij kunt wonen.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Delhi / Jaipur
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur, de oude hoofdstad van Rajasthan. Aankomst en bezoek aan de hindoetempel Birla gewijd aan de goden Vishnu en Lakshmi. U vervolgt de middag met een panoramische rondleiding door de stad die u naar het Koninklijk Paleis en de Albert Hall brengt.
Diner en overnachting in Jaipur.

Dag 4: Jaipur / Amber / Jaipur
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Amber Fort. Breng een bezoek aan de binnenplaatsen, tuinen, kamers vol met spiegels en de tempel gewijd aan Kali. Terugkeer naar Jaipur rond het middaguur. Vervolgens brengt u een bezoek aan het Astronomy Centre en stopt u bij het Hawa Mahal (Paleis der Winden). Aan het eind van de dag kunt u genieten van vrije tijd om door de bazaar van Jaipur te slenteren.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Jaipur / Fatehpur / Agra
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Agra. Onderweg bezoekt u de monumentale stad Fatehpur Sikri (16e eeuw). Eenmaal aangekomen in Agra wachten achter de indrukwekkende muren van rode zandsteen schitterende paleizen die de unieke geschiedenis van het Mogolrijk vertellen. Bij een bezoek aan deze stad mag de wereldbekende Taj Mahal natuurlijk niet ontbreken, als een van de zeven nieuwe wereldwonderen is dit een absolute must-see en waarschijnlijk hét icoon van India. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Agra
Na het ontbijt bezoekt u het adembenemde Rode Fort van Agra aan de oevers van de Yamuna-rivier met een spectaculair panoramisch uitzicht, dat de residentie was van de Mughal-keizer Shah Jahan. De rest van de dag heeft u vrij om te genieten van de faciliteiten van het hotel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7: Agra - Orcha - Khajuraho
Na het ontbijt vertrekt u per trein naar Jhansi. Bij aankomst reist u verder naar naar Orcha voor een bezoek aan deze middeleeuwse stad met zijn paleizen en tempels gebouwd in de 16e en 17e eeuw onder de Bundela-dynastie. Aankomst in Khajuraho en bezoek aan de beroemde Hindoetempels met erotische scènes geïnspireerd door Kamasutra.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 8: Khajuraho - Varanasi
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar Varanasi. Aankomst en transfer naar het hotel. In de middag bezoekt u de tempel van Bharat Mata en nadert u de heilige rivier de Ganges, om de Aarti ceremonie bij te wonen. Terugkeer naar het hotel. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9: Varanasi
Bij zonsopgang vertrekt u voor een tocht op de heilige rivier de Ganges om de rituele baden in Ghats bij te wonen. Het is een ontroerend moment en een onvergetelijke ervaring. Terugkeer naar het hotel voor het ontbijtbuffet. Vervolgens brengt u een bezoek aan de tempel van Durga, de tempel van Tulsi Manas Mandir en de hindoe-universiteit van Benares. 's Middags gaat u richting Sarnath, de boeddhistische stad die van de 6e tot de 12e eeuw een centrum van leren was, waar u nog een bezoek aan het museum en de tempel brengt. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 10: Varanasi - Delhi
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi. Aankomst en transfer naar het hotel en rest van de dag vrij. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 11: Delhi - Vertrek
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit verrassende land. U keert terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

... verder lezen

Uw hotels

Tijdens deze uitzonderlijke reis hebben we op elke halte een Standaard Kamer gereserveerd in charmante en comfortabele Standaard of Superior hotels.

Uw Standaard hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: Crowne Plaza Hotel Okhla 5* of The Suryaa 5* 
- Jaipur: Royal Orchid Hotel 5* of Lemon Tree 5*
- Agra: Ramada 4*Sup of Sheraton 4*Sup
- Khajuraho: Ramada Plaza Hotel 4* 
- Varanasi: Hotel Rivatas by Ideal 4* of Hotel Madin 4* 

Uw Superior hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: The Lalit 5* 
- Jaipur: Marriot's 5* of The Lalit 5*
- Agra: Jaypee Palace 5* of Radisson 5* 
- Khajuraho: Radisson 5* 
- Varanasi: Ramada Plaza 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis geniet u van een verblijf in halfpension (exclusief drankjes). Voor meer comfort en gemoedsrust kunt u optioneel en met bijbetaling kiezen voor een verblijf op basis van volpension (exclusief drankjes).

Geniet van alle Indiaanse specialiteiten en vooral van de Indiaanse thee, de chai! Deze licht gekruide thee wordt heel heet en met veel suiker gedronken. De Indische keuken staat bekend om zijn smaakvolle curry's, biryanis, dals en broden zoals naan, chapati of roti. Ook heerlijk verse vruchten staan vaak op het menu!

Extra optie

Bezoek aan de Shahpura Haveli (met lunch)

Extra optie
De Shahpura Haveli in Jaipur is een uitgelezen voorbeeld van de Indo-Saraceense architectuur. Gedurende de laatste jaren van zijn bestaan was de haveli een verblijfplaats voor handelsreizigers, beroemdheden en kunstenaars.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in Standaard of Superior hotels volgens het reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Onthaal en Engelstalige assistentie bij aankomst op de luchthaven van Delhi
- Transfers per voertuig met airconditioning volgens het reisprogramma
- Treinrit van Agra naar Orcha
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het reisprogramma
- Boottocht op de Ganges naar Varanasi
- Riksjarit in Delhi, Jaipur of Varanasi
- Binnenlandse vluchten Khajuraho/Varanasi/Delhi in economy class 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies met bijbetaling
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek vermeld wordt als "inbegrepen"

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Gouden Driehoek met bezoek aan Khajuraho en Varanasi