Rondreis door Rajasthan in 9, 11 of 13 nachten met optionele verlenging naar Goa - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Trakteer uzelf op een volledige rondreis door Rajasthan in 9, 11 of 13 nachten en ontdek de eeuwige rijkdom van India
 • Bewonder de Taj Mahal, een van de mooiste gebouwen op aarde
 • Wandel tussen de haveli's van de bruisende stad Mandawa, een formidabel openluchtmuseum met talrijke leuke verrassingen
 • Kies voor aanbieding 2 en profiteer van een ontspannend verblijf in een 5* hotel in de prachtige badplaats Goa

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... India!

Staat een reis naar India al lang op uw verlanglijstje? 
Dan is deze aanbieding uw unieke kans voor een onvergetelijke rondreis door dit magisch land! U bezoekt onder andere Delhi, Jaipur, Amber, Agra, de spectaculaire Taj Mahal en de mooiste steden van de provincie Rajasthan.

Bewonder karakteristieke monumenten van een indrukwekkend land vol contrasten! 
Ligt uw fotocamera al klaar?

Reisbeschrijving

Just for you
Speciaal voor u:
 • Entreeprijzen en bezoeken volgens het reisprogramma
 • Engelstalige gids
 • Verwelkoming met slingers in Delhi
 • Cyclo riksja-rit in Delhi tijdens het bezoek aan het oude stadsgedeelte
 • Lift in Jodhpur
 • Boottocht op het meer van Pichola in Udaipur
 • Jeeptocht naar Fort Amber in Jaipur
 • Riksja-rit in Jaipur
 • Busrit in Agra en Fatehpur Sikri
 • Transfers tussen de hotels en tijdens de excursies in een voertuig met airconditioning
Speciaal voor u hebben wij drie verschillende rondreizen door Rajasthan voor u uitgewerkt. U heeft de keuze tussen een rondreis in 9, 11 of 13 nachten!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis in 9 nachten in 4/5* of in 5* hotels
- Rondreis in 11 nachten
 in 4/5* of in 5* hotels
- Rondreis in 13 nachten 
in 4/5* hotels of in 5* hotels

Uw reisroute in 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi 
Dag 3: Delhi - Mandawa
Dag 4: Mandawa - Jodhpur
Dag 5: Jodhpur - Jaipur
Dag 6: Jaipur
Dag 7: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Dag 8: Agra
Dag 9: Agra - Delhi 
Dag 10: Vertrek uit Delhi

Uw reisroute in 11 nachten
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi 
Dag 3: Delhi - Mandawa
Dag 4: Mandawa - Jodhpur
Dag 5: Jodhpur - Udaipur
Dag 6: Udaipur
Dag 7: Udaipur - Jaipur
Dag 8: Jaipur
Dag 9: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Dag 10: Agra
Dag 11: Agra - Delhi
Dag 12: Vertrek uit Delhi

Uw reisroute in 13 nachten
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi 
Dag 3: Delhi - Mandawa
Dag 4: Mandawa - Bikaner
Dag 5: Bikaner - Jaisalmer
Dag 6: Jaisalmer
Dag 7: Jaisalmer - Jodhpur
Dag 8: Jodhpur - Udaipur
Dag 9: Udaipur
Dag 10: Udaipur - Jaipur
Dag 11: Jaipur
Dag 12: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Dag 13: Agra - Delhi
Dag 14: Vertrek uit Delhi

Klaar voor vertrek?

... verder lezen

Uw reisprogramma in 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Delhi
Bij aankomst in Delhi wordt u hartelijk verwelkomd en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Delhi.

Dag 2: Delhi
Nadat u van een lekker ontbijt heeft genoten, bezoekt u het oude stadsgedeelte van Delhi. U bezoekt de Jama Masjid-moskee (een van de grootste ter wereld), Chandni Chowk in Riksja, het winkelgebied en het hart van de oude stad, maar ook het nieuwe stadsgedeelte, waaronder de Qutub Minar, de Gateway of India, Rajpath en de Sikh-tempel.
Overnachting in Delhi.

Dag 3: Delhi - Mandawa
Na het ontbijt vertrekt u naar Mandawa, een klein feodaal vorstendom. Mandawa beleefde een periode van grote pracht tussen het midden van de achttiende en het begin van de twintigste eeuw. Tegenwoordig is het stadje omringd door zandduinen en komt het afgeleefd en stoffig over. Er zijn echter nog steeds buitengewone havelis, herenhuizen gebouwd door rijke kooplieden die lijken op kleine paleizen. Hun muren zijn versierd met fresco's met  verschillende decoratieve motieven: religieuze scènes, seculier of zelfs hoffelijk, illustraties van verhalen of legendes en portretten.
Overnachting in Mandawa.

Dag 4: Mandawa - Jodhpur
U start de dag met een ontbijt in het hotel, waarna u naar Jodhpur vertrekt. Bij aankomst checkt u eerst in in uw hotel.
In de namiddag bezoekt u Jodhpur, ook wel de 'blauwe stad' genoemd omwille van zijn blauwe huizen. Deze stad ligt midden in de woestijn aan de voet van een fort. Het verschijnt als een troostende oase voor reizigers die net de woestijn van Thar hebben overgestoken. De oude stad is omgeven door een muur met zeven poorten, die werd gebouwd rond het midden van de zestiende eeuw met een omtrek van bijna 10 km, die ook tegen het zand beschermt. U bezoekt het prachtige Mehrangarh Fort, genoemd naar de huidige eigenaar, de Jodhpur Maharajah. Gebouwd op de top van een heuvel met uitzicht op de stad, opent het met een opeenvolging van zeven monumentale poorten. Op een van de Iohapols (ijzeren hekken) ontdekt u de handafdrukken van de weduwen van Maharaja Man Singh die zich geofferd hebben op zijn brandstapel in 1843. U kunt vele binnenplaatsen ontdekken, omringd door paleizen met gebeeldhouwde gevels.
Het museum van het fort bevat palanquins, pods voor olifanten, wapens, sabels, zwaarden, dolken, kleine geweren. Veel kamers bevatten verzamelingen van miniaturen en de Takhat Mahal-kamer is ingericht met spiegels en schilderijen met gekleurde glazen bollen opgeknoopt aan het plafond en de "Taj Jankhi" bevat een verbazingwekkende verzameling van koninklijke wiegen.
U brengt ook een bezoekje aan Jaswant Thada, het koninklijke mausoleum in wit marmer van Maharajah Singh II, gebouwd in 1899.
Overnachting in Jodhpur.

Dag 5: Jodhpur - Jaipur
Ontbijt en vertrek naar de roze stad, de hoofdstad van Rajasthan: Jaipur. Na aankomst kunt u door de stad wandelen en de bezienswaardigheden bezoeken (zoals de bazar en het paleis).
Overnachting in Jaipur.

Dag 6: Jaipur
Ontbijt en ontdekking van Jaipur. U houdt halt bij het 'paleis van de wind', Hawa Mahal. Dit gebouw heeft een barokke voorgevel en een fantasierijke en functionele architectuur; zo konden de vrouwen van het hof in alle discretie het leven op straat aanschouwen.
U bezoekt ook het Fort van Amber, de residentie van de Maharadjahs en nog steeds paraat voor een eventuele oorlog. U bezoekt het fort op de rug van een olifant of per 4x4. U heeft ook de mogelijkheid om een Puja-ceremonie in de Kali-tempel bij te wonen. U mag de tempel enkel blootsvoets en zonder iets van leder betreden.
U brengt ook een bezoekje aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", een getuige van de liefde van Maharadja Jaisingh voor astronomie. Hij liet verschillende observatoria bouwen, waaronder deze van Jaipur (1728 - 1733). Tenslotte maakt u een riksja-rit door de oude stad.
Overnachting in Jaipur.

Dag 7: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord.
Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen.
Overnachting in Agra.

Dag 8: Agra
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de fenomenale Taj Mahal (gesloten op vrijdag), een van de beroemdste monumenten ter wereld. Het werd gebouwd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw. In 1631 verloor hij zijn favoriete vrouw Mumtaz-i-Mahal (de uitverkorene van het paleis) toen ze haar 14e zoon baarde. De keizer besloot een mausoleum te bouwen ter nagedachtenis.U ontdekt dit monumentale portaal in roze zandsteen ingelegd met wit marmer en bedekt met verzen uit de Koran. De Taj Mahal is werkelijk onwezenlijk prachtig! Op een marmeren platform staan in elk van de hoeken hoge witte minaretten. De centrale structuur van de Taj Mahal is gebouwd in halfdoorschijnend wit marmer met bloemen en ingelegd met halfedelstenen met prachtige motieven. Onder de centrale koepel bevinden zich de cenotaven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal.
Vervolgens bezoekt u het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog.
Overnachting in Agra.

Ter informatie: 
- De Taj Mahal is gesloten op vrijdag.
- Overdag kunt u deelnemen aan een kookles met lunch bij een lokale bewoner, en 's avonds kunt u de Mohabbat The Taj-show bijwonen. Deze activiteiten zijn optioneel en met bijbetaling beschikbaar.

Dag 9: Agra - Delhi
Na het ontbijt vertrekt u naar Delhi, waar u kunt ontspannen in uw hotel of nog enkele laatste souvenirs kunt kopen.
Overnachting in Delhi.

Dag 10: Vertrek uit Delhi
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

Uw reisprogramma in 11 nachten

Dag 1 tot 4: Idem als het reisprogramma in 9 nachten

Dag 5: Jodhpur - Udaipur
Na het ontbijt gaat u richting Ranakpur langs wegen vol met acacia's, bronnen en vrouwen met gouden of zilveren kannen op hun hoofd. U ontdekt de Jain-tempels, die zich lijken te verstoppen in het Aravalli-gebergte. Laat u aangenaam verrassen door de schoonheid van deze plek!
De grootste tempel is gewijd aan Adinath, gebouwd in 1439. Het wordt ondersteund door 1444 marmeren pilaren en de marmeren gewelven zijn op een buitengewone manier uitgehouwen en domineren de 29 kamers. 
Vervolgens reist u door naar Udaipur, een stad met smalle levendige straatjes, kleine huizen, balkons en kleine ramen. 
Overnachting in Udaipur.

Dag 6: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert Lake Pichola. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen. U gaat ook naar een zijdeschilderijcentrum, gespecialiseerd in miniaturen. 
Aan het einde van de middag gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op het meer van Pichola om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir. 
Overnachting in Udaipur.

Dag 7: Udaipur - Jaipur
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur, de levendige hoofdstad van Rajasthan. Deze stad dankt zijn bijnaam 'Roze Stad' aan zijn roze gebouwen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is gekend om zijn forten en gekanteelde muren. Bij aankomst neemt u uw intrek in het hotel, waarna u op uw eigen tempo de markt kunt bezoeken of ontspannen.
Overnachting in Jaipur.

Dag 8: Jaipur
Ontbijt en ontdekking van Jaipur. U houdt halt bij het "paleis van de wind" Hawa Mahal. Dit gebouw heeft een Barokke voorgevel en een fantasierijke en functionele architectuur; zo konden de vrouwen van het hof in alle discretie het leven op straat aanschouwen.
U bezoekt ook het Fort van Amber, de residentie van de Maharadjahs en nog steeds paraat voor een eventuele oorlog. U bezoekt het fort op de rug van een olifant of per 4x4. U heeft ook de mogelijkheid om een Puja-ceremonie in de Kali-tempel bij te wonen. U mag de tempel enkel blootsvoets en zonder iets van leder betreden.
U brengt ook een bezoekje aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", een getuige van de liefde van Maharadja Jaisingh voor astronomie. Hij liet verschillende observatoria bouwen, waaronder deze van Jaipur (1728 - 1733). 
Tenslotte maakt u een riksja-rit door de oude stad.
Overnachting in Jaipur.

Dag 9: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord.
Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen.
Overnachting in Agra.

Dag 10: Agra
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de fenomenale Taj Mahal (gesloten op vrijdag), een van de beroemdste monumenten ter wereld. Het werd gebouwd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw. In 1631 verloor hij zijn favoriete vrouw Mumtaz-i-Mahal (de uitverkorene van het paleis) toen ze haar 14e zoon baarde. De keizer besloot een mausoleum te bouwen ter nagedachtenis.U ontdekt dit monumentale portaal in roze zandsteen ingelegd met wit marmer en bedekt met verzen uit de Koran. De Taj Mahal is werkelijk onwezenlijk prachtig! Op een marmeren platform staan in elk van de hoeken hoge witte minaretten. De centrale structuur van de Taj Mahal is gebouwd in halfdoorschijnend wit marmer met bloemen en ingelegd met halfedelstenen met prachtige motieven. Onder de centrale koepel bevinden zich de cenotaven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal. Aansluitend bezoekt u het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog.
Overnachting in Agra.

Ter informatie: 
- De Taj Mahal is gesloten op vrijdag.
- Overdag kunt u deelnemen aan een kookles met lunch bij een lokale bewoner, en 's avonds kunt u de Mohabbat The Taj-show bijwonen. Deze activiteiten zijn optioneel en met bijbetaling beschikbaar.

Dag 11: Agra - Delhi
Na het ontbijt vertrekt u naar Delhi, waar u kunt ontspannen in uw hotel of nog enkele laatste souvenirs kunt kopen.
Overnachting in Delhi.

Dag 12: Vertrek uit Delhi
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

Uw reisprogramma in 13 nachten

Dag 1 tot dag 3: Idem als het reisprogramma in 9 en 11 nachten

Dag 4: Mandawa - Bikaner
Ontbijt en vertrek naar Bikaner, waar u bij aankomst incheckt in uw hotel.
Vervolgens bezoekt u de stad Bikaner, waaronder het fort van Junnagarth, gebouwd in de 15e eeuw als een heus arendsnest. U passeert onder andere langs een lange helling en verschillende monumentale poorten. Op een van de poorten kunt u de inslagen van kanonskogels zien, stille getuigen van een van de laatste veldslagen. Het fort herbergt verschillende paleizen, tempels en musea. Het is een doolhof van gangen, trappen en binnenkoeren.
U maakt een ritje per tuktuk door de pittoreske bazaar en maakt aansluitend een wandeling te voet in de oude stad. Kuier door de gezellige straatjes en bezoek enkele eeuwenoude havelis.
Overnachting in Bikaner.

Dag 5: Bikaner - Jaisalmer
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaisalmer, het perfecte voorbeeld van een typisch versterkt fort in de woestijn en een verplichte stop voor de doortrekkende karavaans met opium en kruiden. Deze stad ligt aan de rand van de Thar-woestijn en controleerde ooit de handel tussen India en Pakistan.
Bij aankomst checkt u in in uw hotel.
Overnachting in Jaisalmer.

Dag 6: Jaisalmer
Nadat u van een lekker ontbijt heeft genoten, bezoekt u de stad:
- Het Paleis van Maharawal met talrijke mozaïeken en schilderijen
- De Havelis, indrukwekkende mini-paleizen die in de 18e eeuw door rijke kooplieden werden gebouwd
- De Jain-tempel
- Wandeling door de bazaar
- U woont een magische avond bij in het hart van de duinen van de Thar-woestijn
- Kameelrit
Overnachting in Jaisalmer.

Dag 7: Jaisalmer - Jodhpur
Na het ontbijt vertrekt u naar Jodhpur, waar u bij aankomst incheckt in uw hotel.
In de namiddag bezoekt u Jodhpur, ook wel de "blauwe stad" genoemd omwille van zijn blauwe huizen.Deze stad ligt midden in de woestijn aan de voet van een fort. Het verschijnt als een troostende oase voor reizigers die net de woestijn van Thar hebben overgestoken. De oude stad is omgeven door een muur met zeven poorten, die werd gebouwd rond het midden van de zestiende eeuw met een omtrek van bijna 10 km, die ook tegen het zand beschermt.
U  bezoekt het prachtige Mehrangarh Fort, genoemd naar de huidige eigenaar, de Jodhpur Maharajah. Gebouwd op de top van een heuvel met uitzicht op de stad, opent het met een opeenvolging van zeven monumentale poorten.
Op een van de Iohapols (ijzeren hekken) ontdekt u de handafdrukken van de weduwen van Maharaja Man Singh die zich geofferd hebben op zijn brandstapel in 1843. U kunt vele binnenplaatsen ontdekken, omringd door paleizen met gebeeldhouwde gevels.
Het museum van het fort bevat palanquins, pods voor olifanten, wapens, sabels, zwaarden, dolken, kleine geweren. Veel kamers bevatten verzamelingen van miniaturen en de Takhat Mahal-kamer is ingericht met spiegels en schilderijen met gekleurde glazen bollen opgeknoopt aan het plafond en de "Taj Jankhi" bevat een verbazingwekkende verzameling van koninklijke wiegen.
U brengt ook een bezoekje aan Jaswant Thada, het koninklijke mausoleum in wit marmer van Maharajah Singh II, gebouwd in 1899.
Overnachting in Jodhpur.

Dag 8: Jodhpur - Udaipur
Na het ontbijt gaat u richting Ranakpur langs wegen vol met acacia's, bronnen en vrouwen met gouden of zilveren kannen op hun hoofd. U ontdekt de Jain-tempels, die zich lijken te verstoppen in het Aravalli-gebergte. Laat u aangenaam verrassen door de schoonheid van deze plek!
De grootste tempel is gewijd aan Adinath, gebouwd in 1439. Het wordt ondersteund door 1444 marmeren pilaren en de marmeren gewelven zijn op een buitengewone manier uitgehouwen en domineren de 29 kamers. 
Vervolgens reist u door naar Udaipur, een stad met smalle levendige straatjes, kleine huizen, balkons en kleine ramen. 
Overnachting in Udaipur.

Dag 9: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert Lake Pichola. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen. U gaat ook naar een zijdeschilderijcentrum, gespecialiseerd in miniaturen. 
Aan het einde van de middag gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op Lake Pichola om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir. 
Overnachting in Udaipur.

Dag 10: Udaipur - Jaipur 
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur, de levendige hoofdstad van Rajasthan. Deze stad dankt zijn bijnaam 'Roze Stad' aan zijn roze gebouwen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is gekend om zijn forten en gekanteelde muren. Bij aankomst neemt u uw intrek in het hotel, waarna u op uw eigen tempo de markt kunt bezoeken of ontspannen.
Overnachting in Jaipur.

Dag 11: Jaipur
Ontbijt en ontdekking van Jaipur. U houdt halt bij het "paleis van de wind" Hawa Mahal. Dit gebouw heeft een Barokke voorgevel en een fantasierijke en functionele architectuur; zo konden de vrouwen van het hof in alle discretie het leven op straat aanschouwen.U bezoekt ook het Fort van Amber, de residentie van de Maharadjahs en nog steeds paraat voor een eventuele oorlog. U bezoekt het fort op de rug van een olifant of per 4x4. U heeft ook de mogelijkheid om een Puja-ceremonie in de Kali-tempel bij te wonen. U mag de tempel enkel blootsvoets en zonder iets van leder betreden.
U brengt ook een bezoekje aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", een getuige van de liefde van Maharadja Jaisingh voor astronomie. Hij liet verschillende observatoria bouwen, waaronder deze van Jaipur (1728 - 1733). 
Tenslotte maakt u een riksja-rit door de oude stad.
Overnachting in Jaipur.

Ter informatie: Overdag kunt u deelnemen aan een kookles met lunch bij een lokale bewoner. Deze activiteit is optioneel en met bijbetaling beschikbaar.

Dag 12: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord.Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen. 
Overnachting in Agra.

Dag 13: Agra - Delhi
Ontbijt. De hele morgen zal besteedt worden aan het bezoeken van één van de zeven wereldwonderen, de Taj Mahal. In de namiddag bezoekt u het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog. Daarna keert u terug naar Delhi. 
Overnachting in Delhi.

Ter informatie: 
- De Taj Mahal is gesloten op vrijdag.
- 's Avonds kunt u de Mohabbat The Taj-show bijwonen. Deze activiteit is optioneel en met bijbetaling beschikbaar.

Dag 14: Vertrek uit Delhi
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in Standaard Kamers in 4/5* of in 5* hotels, naargelang uw keuze bij de reservering.

Uw 4/5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: Crowne Plaza Okhla 5*
- Mandawa: Vivaana Culture Hotel 4*
- Bikaner (13 nachten): VESTA Palace 4*
- Jaisalmer (13 nachten): Rawalkot 4*
- Jodhpur: Fairfield by Marriott 4*
- Udaipur (11 & 13 nachten): Justa Rajputana 4*
- Jaipur: Fern Residency 4*
- Agra: Crystal Sarovar Premiere 4*

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: Crowne Plaza Okhla 5*
- Mandawa: Vivaana Culture Hotel 4*
- Bikaner (13 nachten): VESTA Palace 4*
- Jaisalmer (13 nachten): Marriott Resort 5*
- Jodhpur: ITC Welcome Hotel 5*
- Udaipur (11 & 13 nachten): The Latit Laxmi Vilas Palace 5*
- Jaipur: Marriott 5*
- Agra: Jaypee Palace 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen, evenals twee flessen mineraalwater per persoon per dag.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes).

Vergeet zeker niet te proeven van de talrijke specialiteiten in Rajasthan, waaronder dahl (kruidige soep met linzen of kikkererwten), kip tandoorisamosasbiryani (mengeling van rijst, vlees en gedroogd fruit), chapati (tarwebrood), lassichai en vele andere lekkernijen!

Uw optionele verlenging naar Goa

Just for you
Speciaal voor u:
 • Superior Kamer of Villa Kamer
 • Ontbijt
 • Toegang tot het zwembad, de fitness en de sauna (mits reservering, 1x per verblijf per persoon)
Indien u kiest voor aanbieding 2, sluit u uw vakantie af in het Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*, een magnifiek hotel in Cavelossim, in de regio rondom Goa. U profiteert er van een exclusieve sfeer, een ideale ligging vlak bij het strand en talrijke onberispelijke voorzieningen!

Uw kamer
U heeft de keuze tussen een Superior Kamer en een Villa Kamer. Zo kunt u optimaal ontspannen na een formidabele dag vol ontdekkingen in deze prachtige regio.

Uw pension
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen. Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes).
Proef van internationale klassiekers in buffetvorm of in het Upper Deck Restaurant. In het restaurant Lucio kunt u terecht voor Chinese lekkernijen.

Activiteiten
Verwen lichaam en geest met een stevige dosis vitamine D op het nabijgelegen strand of aan het zwembad. Ook een sportieve pauze in de fitness behoort tot de mogelijkheden ... Aan u de keuze!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties

Kookles met lunch

Extra opties
Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens een typisch Indiase kookles bij een lokale bewoner thuis. Deze optie is zowel in Agra als in Jaipur beschikbaar en duurt twee uur.

Mohabbat The Taj-show

Extra opties
Woon een formidabele Mohabbat The Taj-show bij in het beroemde Kalakriti Cultural & Convention Centre. Deze show vertelt het romantische liefdesverhaal van keizer Shajahan en zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Laat u aangenaam verrassen door de creatieve dansen en door de reproductie van de weelderige levensstijl van het Mughal-konkinkrijk. De liveshow is in het Hindi en het Urdu en de vertaling is beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Duits via een hoofdtelefoon.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en de transfers tussen de hotels en tijdens de excursies zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Ligging

Indien u kiest voor aanbieding 2:
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*: Cavelossim, Beach, Mobor Beach, Goa 403001, India

Indien u kiest voor aanbieding 2:
Radisson Bu Resort Goa Cavelossim Beach 5*: de afstand tussen de luchthaven van Goa en uw hotel bedraagt 34 km.

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4/5* of 5* hotels
- Ontbijt
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids
- Verwelkoming met slingers in Delhi
- Cyclo riksja-rit in Delhi tijdens het bezoek aan het oude stadsgedeelte
- Lift in Jodhpur
- Boottocht op het meer van Pichola in Udaipur
- Jeeptocht naar Fort Amber in Jaipur
- Riksja-rit in Jaipur
- Busrit in Agra en Fatehpur Sikri
- Transfers tussen de hotels en tijdens de excursies in een voertuig met airconditioning
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw optionele verlenging naar Goa

Alle praktische informatie over het Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 132
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 14.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Conciërgeservice
 • Bagageopslag
 • Ticketbalie
 • Valutawissel
 • Snelle check-in & check-out
 • 24-uursreceptie

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Minibar
 • Kluis
 • Telefoon
 • Airconditioning
 • Wekdienst
 • Balkon
 • Bureau
 • Strijkvoorzieningen
 • Zithoek

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembad
 • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis door Rajasthan in 9, 11 of 13 nachten met optionele verlenging naar Goa