Walvis spotten en Golden Circle Tour in IJsland - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reykjavik ligt 300 kilometer onder de poolcirkel, hier vindt u kleurrijke gebouwen, creatieve mensen en een fantastische sfeer
  • Een ongelooflijke kans om walvissen te spotten en getuigen te zijn van de pracht van Secret Lagoon
  • Geniet van een verblijf in Hotel Island met panoramisch uitzicht over de stad

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving IJsland

Dag 1: Aankomst in IJsland
Dag 2: Walvis tour
Dag 3: Poolcirkel en Fontana Wellness
Dag 4 (of 5 als u een nacht langer boekt): Vertrek

Dag 1: Aankomst in IJsland
U landt op de luchthaven van Keflavik en neemt de airport shuttle transfer naar Hotel Island.

De rest van de dag bent u vrij voor uw eigen activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oude stad met galerijen, musea, restaurants en bars. Bezoek de geothermische zwembaden, een echte IJslandse manier om te ontspannen.
Dag 2: Walvis tour
Geniet van het voortreffelijke ontbijt en daarna gaat u op walvis tour.

De boot is speciaal ontworpen voor het spotten van walvissen. De gids en kapitein laten u plekken zien waar u walvissen kunt zien. Ze zullen u ook meer leren over de verschillende soorten walvissen en vogels. De walvissen en dolfijnen die vaak worden gespot zijn onder andere dwergvinvissen, bultruggen, bruinvissen en witsnuitdolfijnen. De tour heeft speciale interactieve en educatieve focus.

De tour is inclusief transfer van het hotel naar het startpunt (niet terugweg, is op loopafstand en er zijn verschillende taxi's beschikbaar). De pick-up is om 8.00 uur, graag klaar staan in de lobby van het hotel. De duur van de tour is 3 - 3.5 uur. Let op: graag kleden voor koud weer, draag verschillende lagen, een muts, sjaal en warme waterproof jas. Draag ook goede warme schoenen. Opmerking: de tour is afhankelijk van de weersomstandigheden en walvis spotten kan niet worden gegarandeerd. Als een tour niet door kan gaan door het weer of als u geen walvissen heeft gezien krijgt u een gratis ticket voor de tour van de volgende dag.
Dag 3: Poolcirkel en Fontana Wellness
De bijzondere dag tour neemt u mee langs de drie belangrijkste bezienswaardigheden van IJsland: Gallfoss waterval, Geysir geothermische gebied en Thingvellir nationaal park. Daarna vertrekt u naar Fontana's natuurlijk stoombad.

De originele sauna is gebouwd in 1920 en was toen niet meer dan een hut boven een hot spring. Vandaag de dag is het een modern complex met diverse hot tubs en stoombaden die natuurlijk verwarmd worden door de IJslandse warmwaterbronnen.
Voordat u terugkeert kunt u een typische IJslandse lekkernij proeven, roggebrood gebakken op de natuurlijke warmwaterbronnen.
Dag 4 (of 5 als u een nacht langer boekt): Vertrek
Ontbijt in het hotel, daarna wordt u opgehaald door de Flybus en vliegt u terug naar huis. De Flybus haalt u drie uur voor vertrek op.

Uw hotel

U verblijft in een Standaard kamer in het Hotel Island met ontbijt.

Hotel Island heeft een perfecte locatie, in het financiële district van de stad. Dit hotel biedt een verfrissende accommodatie op slechts drie kilometer van het centrum van de stad.

Alle 119 kamers zijn voorzien van draadloos high-speed internet en een prachtig uitzicht over de stad.
Dit hotel is omgeven door restaurants en cafés.



Uw kamer

Een elegante badkamer en het gratis high speed internet maken het verblijf in de Standaard Kamer perfect. In de kamer staat een bureau of u kunt ontspannen in de zithoek terwijl u TV kijkt.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Voordat u op pad gaat voor een dag sight-seeing neemt u de tijd om te genieten van het ontbijt. Voor gasten die snel op pad moeten is er de optie om Grab & Run ontbijt te bestellen.

In de omgeving van het hotel vindt u genoeg restaurants voor de lunch of het diner.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Luchthaventransfer FlyBus
- 3 of 4 nachten in het hotel Island in een standaard kamer met ontbijt en privé badkamer
- Winter Walvissen tour met hotel pick-up
- Poolcirkel tour
- Toegang tot Laugarvath Fontana Geothermische Stoombaden
- Proef roggebrood Fontana Geothermische Stoombaden

Niet inbegrepen in de prijs:
- Ontbijt op de dag van aankomst
- Reisverzekering
- Zwemkleding en handdoek bij de Fontana Stoombaden
- Dranken, snacks en diner die niet genoemd zijn
- Kamer buiten normale check-in en check-out tijden
- Portier luchthaven/hotel
- Optionele excursies, activiteiten en musea
- Alle services die niet genoemd zijn in de beschrijving

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven en uw hotel bedraagt 45 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse zaken.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Walvis spotten en Golden Circle Tour in IJsland