Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton 4* - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een charmant 4* hotel in de IJslandse hoofdstad
  • Relax in de jacuzzi of warm uw spieren op in de sauna na een dag vol ontdekkingen
  • Verken de Gouden Cirkel en talrijke andere bezienswaardigheden dankzij de inbegrepen excursies
  • Ga op zoek naar het noorderlicht en bewonder dit spectaculaire natuurfenomeen!

Welkom in ... Reykjavik!

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Welkom in IJsland, één van de mooiste landen van Europa waar vuur, steen, ijs en aarde samenkomen in spectaculaire landschappen. 

Tijdens deze reis bewondert u indrukwekkende natuurtaferelen en de levendige hoofdstad Reykjavik, bekend om zijn talrijke evenementen en bruisende sfeer. Waar wacht u nog op? Laat u verleiden tot een onvergetelijke ervaring!

Uw hotel

Welkom in het Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton 4*, waar geschiedenis en IJslandse stijl moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.

Dit charmante gebouw was vroeger een warenhuis uit de jaren 1900 en is gerenoveerd met moderne voorzieningen in een elegante en authentieke stijl.

Het Reykjavik Konsulat Hotel is gunstig gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, het IJslandse parlement, de concertzaal Harpa, de belangrijkste winkelstraat van Laugavegur en de beste restaurants en uitgaansgelegenheden. Kortom: de ideale uitvalsbasis om te genieten van de levendige cultuur van Reykjavik!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • King Classic Kamer

King Classic Kamer (23 m²)

Het zal niet lang duren voor u zich helemaal thuis voelt in deze comfortabele kamer. Parketvloeren, retro meubels en natuurlijke kleuren creëren een warme sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning. Uw kamer is uitgerust met een kingsize bed en heeft ook een moderne en elegante badkamer met een douche.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting in het Brass Restaurant (exclusief drankjes)
In deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen. Voor uw andere maaltijden kunt u een tafeltje reserveren in het gezellige restaurant GOTT, bekend om zijn fusion-gerechten, bereid met verse producten.

Activiteiten

Na een dag vol ontdekkingen, kunt u 's avonds heerlijk relaxen in de jacuzzi of uw spieren opwarmen in de sauna van het hotel. Snakt u naar een extra portie beweging? Dat is perfect mogelijk in de fitness!

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)

15% korting in een selectie van restaurants

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)
Inbegrepen voor alle verblijven.
Profiteer van de IJslandse keuken met een exclusieve korting in een groot aantal fantastische etablissementen. Geniet van een diner in Reykjavik in Geysir Bistro, Reykjavik Restaurant, Grillhusid en Matwerk Kitchen, met een exclusieve kortingsbon van 15%, te gebruiken zoals u dat wenst tijdens uw reis.

Golden Circle en Noorderlicht excursie

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)
Inbegrepen voor alle verblijven.
Ontdek de meest belangrijke natuurlijke en historische sites van IJsland op één namiddag tijdens een expressbezoek aan de Golden Circle, de meest toeristische bezienswaardigheid van het land. Om u de mogelijkheid te geven het noorderlicht te bewonderen, wordt u aansluitend naar het platteland gebracht, waar totale duisternis heerst. Zodra het licht wordt gespot, heeft u voldoende tijd om foto's te nemen en te genieten van dit adembenemende moment.
Inclusief: transfers en professionele gids

Zuid-IJsland, watervallen en Black Sand Beach excursie

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)

Inbegrepen voor een verblijf van 4, 5 en 7 nachten.
Natuurliefhebbers, dit is de perfecte excursie voor u! We nemen u mee langs de zuidkust van IJsland, één van de mooiste en meest ongerepte regio's. U gaat tot aan Vík, een charmant dorpje omringd door adembenemende kliffen. Het zuiden van IJsland is ook één van de meest vlakke streken van het eiland, waardoor hier veel aan landbouw wordt gedaan. De hoge bergen in het noorden beschermen het gebied van de koude wind. 

U stopt onder andere bij de prachtige Seljalandsfoss en Skógafoss watervallen. Seljalandsfoss maakt deel uit van de Seljandsá rivier, die afkomstig is van het smeltwater van de Eyjafjallajökull gletsjer. Wat Seljalandsfoss nog extra bijzonder maakt, is dat u achter de waterval kunt wandelen (breng zeker een regenjas mee). Skógafoss is het startpunt van de bekende Fimmvörðuháls wandeling tot Þórsmörk. U zult deze waterval misschien herkennen uit de films Thor: The Dark World en The Secret Life of Walter Mitty. 

Een andere halte is het zwarte strand van Reynisfjara met de Reynisdrangar rotsformaties en basaltkolommen, één van de meest spectaculaire stranden van het land (gelieve de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen en niet te dicht bij het water te komen). De laatste halte is Sólheimajökull waar u tot aan een klein meer wandelt dat gevormd werd voor de gletsjer.

Blue Lagoon

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)
Inbegrepen voor een verblijf van 5 en 7 nachten.
Trakteer uzelf op een onvergetelijke ontspannende ervaring in de Blue Lagoon. Dit unieke geothermische kuuroord ligt in het jongste lavaveld van West-IJsland. Wandel in een spectaculaire omgeving, met uitzicht op melkachtig blauwgroen water, om daarna te ontspannen in een geothermisch stoombad of onder een waterval.

Houd er rekening mee dat alleen de transfer voor u is inbegrepen. Toegang tot de Blue Lagoon en handdoeken zijn niet inbegrepen

Walvisspotten

Uw inbegrepen excursies (naar gelang uw reisdata en de gekozen verblijfsduur)
Voor een verblijf van 7 nachten.
Deze whale watching excursie neemt u mee naar de Faxaflói-baai, waar u een verscheidenheid aan walvissen, dolfijnen en ander zee-leven waaronder zeevogels zoals de Papegaaiduiker, Arctische Tern, Gannet en Meeuwen kunt tegenkomen. Het is een fantastische kans om walvissen en diverse vogels in hun natuurlijke omgeving te zien in een adembenemend landschap.
Inclusief: transfer naar uw hotel in Reykjavik, transfers tijdens de tour en professionele gids in het Engels.

Extra opties

GOUDEN CIRKEL EN SNEEUWSCOOTEREXCURSIE

Extra opties
Deze excursie brengt u eerst naar Thingvellir National Park, bekend om zijn uitzonderlijke schoonheid en historisch belang. Thingvellir staat ook op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De tweede halte bevindt zich in de geothermische zone van Geysir, met zijn vele stromende warmwaterbronnen. Van daaruit gaat u naar Langjökull voor een spannende tocht van een uur met een sneeuwscooter. Op de terugweg naar Reykjavík stopt u bij de prachtige Gullfoss waterval. 

Duur van het bezoek: 09.00 - 19.00 uur (bus + 1 uur met een sneeuwscooter).
Beschermende kleding en veiligheidsuitrusting voor het rijden op sneeuwscooters
Een geldig rijbewijs is vereist.
Twee personen per voertuig (individueel voertuig beschikbaar tegen meerprijs)
Kinderen van 6 jaar en jonger zijn niet toegestaan op deze tour - slechts één kind vanaf 7 jaar per volwassene is toegestaan
De werking van dit circuit hangt af van de omstandigheden op de gletsjer: door plotselinge en onverwachte weersveranderingen kan de tocht met de sneeuwscooter na het begin van het bezoek van Reykjavík worden geannuleerd.

IJsbar Magic Ice

Extra opties
De Magic Ice is ontworpen om u een uitzonderlijke meeslepende ervaring te bieden. De kunst van sneeuw en ijs drukken zich uit aan de hand van beeldhouwkunst, installatie, scenografie, landkunst en architectuur, zowel binnen als buiten. 
De Magic Ice geeft op een unieke manier de link tussen mens en natuur weer en vormt een arena van zuiverheid tussen ijskristallen. Welkom in een unieke wereld van magie en plezier! 

De prijs is inclusief het gebruik van een winter poncho en winterhandschoenen (in de ijsgalerij en de bar is het -5 ° C!) ). U wordt ook een welkomstdrankje geserveerd in een glas ijs geïnspireerd door IJsland.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : -2°C max : 1°C
Feb
min : -1°C max : 2°C
Mrt
min : -1°C max : 2°C
Apr
min : 0°C max : 5°C
Mei
min : 3°C max : 8°C
Jun
min : 6°C max : 11°C
Jul
min : 8°C max : 12°C
Aug
min : 7°C max : 11°C
Sep
min : 5°C max : 10°C
Okt
min : 2°C max : 6°C
Nov
min : 0°C max : 3°C
Dec
min : -2°C max : 2°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel: 50
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€1,30 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Lift
  • Wasservice (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis
  • LCD flatscreen TV
  • Telefoon
  • Wifi
  • Verduisterende gordijnen
  • Haardroger
  • Strijkmateriaal
  • Toiletartikelen
  • Badjassen en slippers
  • Wekdienst

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitness
  • Boeken, DVD's en muziek voor kinderen
  • Gezelschapsspelen

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. 

Onderstaande informatie is ter beschikking om uw luchthaventransfers te organiseren naar uw hotel. De Flybus vertrekt vanuit Reykjavik luchthaven bij alle aankomende vluchten. Voor de terugreis vanaf uw hotelaccommodatie naar de luchthaven wordt 2,5 - 3 uur voor uw vertrek aangeraden. De Flybus vertrekt 35-40 minuten na aankomst van elke vlucht vanaf de luchthaven van Reykjavik. De Flybus bevindt zich direct buiten het terminalgebouw. Als u 's avonds laat aankomt of als uw vlucht vertraging oploopt, maakt u zich geen zorgen, er zal een Flybus op u wachten. www.flybus.is

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton 4*