Center Hotels Laugavegur 4* - Reykjavik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxueus en ideaal gelegen 4* hotel
  • Geniet van een optimale nachtrust in een comfortabele kamer
  • Laat u in het hotelrestaurant aangenaam verrassen door internationale klassiekers of lokale favorieten
  • Grijp de kans om de talrijke culturele en natuurlijke trekpleisters te ontdekken die dit fascinerende land voor u in petto heeft

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Het CenterHotel Laugavegur Reykjavik 4* is een gloednieuw hotel dat in augustus 2019 werd geopend. Het ligt aan de Laugavegur, de belangrijkste winkel- en restaurantstraat van Reykjavík, vlak bij alle belangrijke bezienswaardigheden in het stadscentrum.

 

In de ruime, gezellige receptie kunt u ontspannen, werken of een drankje nuttigen, terwijl u dankzij de grote ramen met zicht op straat geniet van het bruisende stadsleven.

 

Gerust op vakantie in het CenterHotel Laugavegur Reykjavik 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Superior Kamer

Superior Kamer

Bent u op zoek naar nog meer ruimte? Dan is deze Superior Kamer iets voor u! Dankzij de high-end voorzieningen en het innovatieve design kunt u rekenen op een geslaagd verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting op het a la carte menu in Jörgensen Kitchen & Bar

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het hotelrestaurant Lóa Bar & Bistro is een gezellige plek op het gelijkvloers van het hotel. De bistro biedt een selectie van kleine gerechten en drankjes in een comfortabele sfeer met uitzicht op het levendige stadscentrum. 

 

Voor een kopje koffie of een snelle hap kunt u terecht bij Stökk Grab and Go. Dit ontspannen café biedt een scala aan gerechten om binnen te eten of mee te nemen. Het aanbod bestaat uit smakelijke sandwiches, soepen en andere lichte gerechten, vergezeld van diverse smoothies en sappen. Ideaal om u te vergezellen op uw avontuurlijke dagen in IJsland!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Avontuur aan de Zuidkust inbegrepen
  • Golden Circle en Noorderlichtexcursie inbegrepen vanaf 4 nachten
  • Sky Lagoon Pass inbegrepen vanaf 5 nachten
  • Wonderen van Snaefellsnes National Park vanaf 7 nachten

Relax in een van de gezellige ruimtes van het hotel voordat u erop uit trekt om de stad te verkennen. Er is zoveel te doen in Reykjavik en daarbuiten ... Eindeloos plezier en avontuur: check!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw inbegrepen excursies

Avontuur aan de zuidkust (inclusief transfers)

Uw inbegrepen excursies

Het Avontuur aan de zuidkust is ideaal voor natuurliefhebbers. U gaat langs de zuidkust van IJsland, een van de meest pittoreske regio's van het land, tot bij Vik, een charmant dorpje dat wordt omring door hoge kliffen.

De zwarte zandstranden, de immense watervallen en de groene vlaktes resulteren in een waar spektakel in de wilde natuur.
 
Duur: +/- 10,5 uur
Beschikbare dagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag
Inclusief transfer van/naar het hotel

... verder lezen

Sky Lagoon Pass

Uw inbegrepen excursies

Een thermaalbad geïnspireerd door natuur en cultuur
Dompel u onder in warmte in de geothermische lagune aan de oceaan. De dramatische Noord-Atlantische Oceaan strekt zich voor u uit. Daarboven ziet u stralende zonsondergangen en stormachtige luchten, en soms zorgt het dansende noorderlicht voor een verbluffende, geheel natuurlijke show.

Sky Lagoon gaat over dat IJslandse gevoel van warmte en verwondering. Ga met ons mee voor verjonging en inspiratie aan de rand van de wereld.
 
Sky Lagoon The Ritual
Ontspan uw lichaam, geest en ziel. Probeer iets nieuws en stap uit uw comfortzone. Dit is allemaal mogelijk met Sky Lagoon's The Ritual, een werkelijk unieke reis die het hart vormt van IJslands nieuwste geothermische ervaring.
 
Duur: 2,5 uur
Minimumleeftijd 12 jaar
 
Inbegrepen:
- Transfer per bus
- Toegang tot de Sky Lagoon
- Compleet 7-staps ritueel
- Openbare kleedkamers
- Badhanddoek

... verder lezen

Wonderen van Snæfellsnes National Park

Uw inbegrepen excursies

Reis door opvallende landschappen op het schiereiland Snæfellsnes en ervaar de adembenemende natuurlijke schoonheid en de adembenemende landschappen. Verbaas u over de pracht van de Snæfellsjökull-vulkaan, spot zeehonden en een groot aantal zeevogels langs de kust en ontdek het rijke erfgoed en de fascinerende geschiedenis van dit betoverende gebied.

Sterke punten van deze tour
- Reis over opvallende landschappen op het schiereiland Snæfellsnes
- De pracht van de Snæfellsjökull-vulkaan bewonderen
- Het idyllische vissersdorpje Arnarstapi
- Het rustige, zwartgeplaveide strand van Djúpalónssandur
- Grundarfjörður en de pittoreske Kirkjufell-berg
- Zeehonden en talloze zeevogels
- Rijk erfgoed en fascinerende geschiedenis

 

Inclusief
- Retourtransfers
- Professionele reisbegeleider  
 
NB: Deze excursie is enkel beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag en zondag 

 

Reisroute 
Deze tour neemt u mee naar het westen vanuit Reykjavik over een schilderachtige route naar Borgarfjörður en het dorp Borgarnes waar een korte stop wordt gemaakt voor verfrissingen. Kort na aankomst op het schiereiland Snæfellsnes, bij Ytri-Tunga Farm krijgt u de kans om de lokale fauna te spotten op het strand, waar een zeehondenkolonie en een verscheidenheid aan zeevogels te vinden zijn. De volgende stop is een bezoek aan het idyllische dorpje Arnarstapi, waar u een wandeling maakt om het bijzondere landschap langs de steile kustlijn te bekijken en waar een pauze wordt ingelast voor de lunch.

 

Na de lunch gaat de tocht verder naar Djúpalónssandur, een rustig, zwartgekalkt strand met een prachtig uitzicht op de zee en een fascinerende geschiedenis die ligt in het Snæfellsjökull National Park, vlakbij de plek waar Jules Verne zijn entree voor de ""Reis naar het middelpunt van de aarde"" heeft gemaakt.
Als u Djúpalónssandur verlaat, reist u langs opvallende landschappen naar de noordkust van het schiereiland Snæfellsnes naar het vissersdorpje Grundarfjordur. Omgeven door uitzonderlijk mooie bergen is Grundarfjörður de thuisbasis van een van de meest iconische en gefotografeerde bezienswaardigheden van het schiereiland, de symmetrische berg Kirkjufellth die op 1500 meter hoogte van de kustlijn torent.

 

Vanaf Grundarfjörður ligt de route over de lavavelden van Berserkjahraun, waar volgens de Vikinglegendes twee Zweedse ""Berserks"" de eerste weg van IJsland hebben gesmeed en naar de zuidkant van het schiereiland door Vatnaleið passeren.

... verder lezen

Golden Circle & Noorderlicht tour

Uw inbegrepen excursies

Verken enkele van de beroemdste plekken van IJsland vanaf 12.30 uur met een rondleiding door de Golden Circle, waaronder het geothermische gebied Geysir en ontdek Strokkur die een kolom water tot 40 meter hoog schiet. De Gullfoss waterval heeft een getrapte waterval die recht in een afgrond lijkt te vallen, maar in werkelijkheid valt hij in een 32 meter diepe kloof. De laatste stop van de dag is bij Þingvellir, een UNESCO werelderfgoed, waar u de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen bovengronds kunt zien.

U komt rond 18:30 uur aan in Reykjavik. U heeft een paar uur vrij voordat u aan uw Noorderlicht tour begint.

Deze drie uur durende excursie brengt u buiten de stad om het best mogelijke zicht te krijgen op het noorderlicht dat wordt veroorzaakt door de interactie van de zonnedeeltjes met de bovenste atmosfeer nabij de Noordpool.


Uw optionele excursies

Lava Tunnel Tour

Uw optionele excursies

Bezoek tijdens dit avontuur de lavatunnel Raufarhólshellir, op slechts 30 minuten van Reykjavík. Wees getuige van de inwendige werking van een vulkaanuitbarsting terwijl u in het pad loopt van de lava die duizenden jaren geleden stroomde.

De lavatunnel is een van de grootste in IJsland en is tot 30 meter breed en 10 meter hoog. Het plafond van de lavatunnel is bij de ingang ingestort, waardoor prachtige lichtzuilen ontstaan. Het fantastische kleurenpalet van de tunnelwand wordt veroorzaakt door de verschillende mineraalsoorten van het gesteente.

Dit is een rondleiding voor de zintuigen. Ervaar een nieuwe wereld, voel de krachten van de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan. Leer nieuwe dingen en stap uit uw comfortzone. Scènes uit de Hollywoodfilm Noah, met Anthony Hopkins, werden in deze lavagrot opgenomen.

Je loopt ongeveer 350 meter de lavatunnel in en de temperatuur in de grot is ongeveer 4 graden, hoewel het buiten warmer kan zijn en er meestal water uit het plafond lekt als het regent en sneeuwt, dus we raden regenjassen aan.

 

Praktische info:

- Bustarief inbegrepen
- Duur: 1 uur
- Zaklamp tijdens de rondleiding
- Beschermde helm tijdens de rondleiding
- Vergeet niet om u warm aan te kleden en stevig schoeisel te dragen

... verder lezen

Diamond Beach en gletsjermeer Jökulsárlón

Uw optionele excursies

Met zijn enorme en oude ijsbergen die van de Vatnajökull gletsjer zijn afgebroken, is dit natuurwonder van IJsland een bezienswaardigheid die u absoluut niet mag missen.

De lagune geeft een gevoel van ongelooflijke rust terwijl u toekijkt hoe het 1000-1500 jaar oude ijs stilletjes het meer in drijft en langzaam wegsmelt. De lagune beslaat 18 km² en bereikt op het diepste punt een diepte van meer dan 248 meter. U herkent de lagune misschien van scènes in Batman Begins, Tomb Raider en twee James Bond-films.
 
U maakt een stop bij de prachtige watervallen Seljalandsfoss en Skógafoss. Seljalandsfoss maakt deel uit van de Seljandsá-rivier, die ontspringt in de Eyjafjallajökull-gletsjer. Wat Seljalandsfoss zo beroemd en interessant maakt, is dat u er achterlangs kunt lopen. Wij raden u aan een regenjas of een waterdichte jas mee te nemen als u dit wilt proberen. Skógafoss, een andere beroemde IJslandse waterval, is het beginpunt van de Fimmvörðuháls-wandeling naar Þórsmörk. De waterval werd ook gebruikt in de films Thor: The Dark World en The Secret Life of Walter Mitty.
 
U stopt ook in Vík í Mýrdal voor het avondeten waar u een wandeling kunt maken naar het zwarte zandstrand en waar u de Reynisdrangar rotsformaties kunt bekijken.
 
Duur: 14,5 uur
 
Inbegrepen:
- Transfer per bus
- Professionele begeleiding ter plaatse
 
Denk eraan u te kleden naargelang het weer:
- Warme kleding, een waterdichte jas en stevige schoenen worden aanbevolen
- Wij raden u aan thermische lagen, een wintermuts, een sjaal, handschoenen, en warme sokken te dragen voor koudere dagen

... verder lezen

Excursie Walvisspotten

Uw optionele excursies

Tijdens deze excursie met Special Tours Wildlife Adventures ontdekt u enkele vogels en de grote diversiteit aan zeeleven, waaronder dwergvinvissen, bultruggen en bruinvissen. Bij deze excursie gaan comfort, unieke ervaringen en een gepersonaliseerde service gepaard met respect voor de omgeving.


Profiteer van een expeditie in een van de grootste walvisobservatieboten van IJsland. De grote en robuuste boot Andrea biedt extra comfort, fantastische zitplaatsen, grote observatiebruggen (buiten), een familiale omgeving en een bar en souvenirwinkeltje aan boord.
 
De deskundige gidsen en het team heten u welkom aan boord, delen interessante informatie over de verschillende soorten walvissen en zeevogels die u misschien wel zult zien, en leren u walvissen te spotten in de baai. Met een expositie van walvistanden, beenderen, baleinen, visnetten en een microsoop kunt u rekenen op een zowel educatieve als interactieve ervaring.
 
De waarneming volgt de gedragscode van IceWhale om de natuur van IJsland te respecteren en beschermen.

Duur: +/- 3 uur
Talen: Engels en Duits
Beschikbare dagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Reykjavik!

Reykjavik ligt tussen de bergen en de oceaan en valt op door haar vele groene ruimtes en prachtig gekleurde gebouwen.

 

De hoofdstad van IJsland is een geweldige locatie om op vakantie te gaan. Onder het licht van de zomerzon geniet u van een dag die bijna 20 uur duurt. De architecturale diversiteit combineert pittoreske huizen met oude gebouwen, zoals de kathedraal, en designgebouwen, waarvan de Hallgrímskirkja en Harpa mooie voorbeelden zijn.

 

Struin door de gezellige straten en ontdek talrijke meesterwerken van straatkunst en indrukwekkende musea, zoals het Nationaal Museum van IJsland. De avonden en culturele evenementen zijn niet te overtreffen in deze sprankelende stad, en in de hippe bars en disco’s kunt u genieten van de meest recente muziektrends.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 102

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Lift
  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Wasservice
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer:

  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • Lóa Bar & Bistro
  • Stökk Grab and Go

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Center Hotels Laugavegur 4*