Autoreis door Ierland in 7 nachten - Dublin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verken het zuiden van Ierland met uw inbegrepen huurauto
  • Pak uw koffers uit in comfortabele en gunstig gelegen hotels
  • Maak kennis met een fascinerende cultuur en bewonder een indrukwekkende natuur
  • Herontdek de geschiedenis dankzij de talrijke monumenten en kunstwerken

Welkom in... Ierland

Zin in een authentieke en onvergetelijke autoreis?
Reis met ons mee naar het hart van Ierland, gekend om zijn spectaculaire landschappen. Van marineblauwe meren tot ruige kliffen, eindeloze weiden en middeleeuwse kastelen... Tijdens deze autovakantie ontdekt u een fascinerende kant van Ierland!
U rijdt door ruige en ongerepte gebieden en ziet hoe pony's door het groene landschap galopperen. De gezellige pubs, Guiness en Keltische muziek maken het plaatje compleet!
Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Ontdek Ierland op uw eigen tempo dankzij de inbegrepen huurauto.
Van Dublin tot Galway, Cork en Kerry... Er staat u een schitterende ervaring te wachten in Ierland!




Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Dublin
Dag 2: Dublin - Galway / Mayo
Dag 3: Connemara
Dag 4: Galway County - Clare County
Dag 5: Clare County - Kerry County
Dag 6: Ring of Kerry
Dag 7: Kerry County - Wicklow County
Dag 8: Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Dublin
Aankomst op de luchthaven van Dublin, waar u uw huurauto in ontvangst neemt en naar uw hotel rijdt.

In de namiddag wandelt u door het stadscentrum van Dublin en ontdekt u de beroemde Georgische wijk van Dublin, waar een aantal van de mooiste straten, pleinen en monumenten van de 18e eeuw te vinden zijn. U kunt ook het parlementsgebouw en andere bezienswaardigheden bewonderen.
Verder heeft u ook de kans om een bezoek te brengen aan Trinity College, de beroemdste universiteit van het land, gesticht in 1592 door Queen Elizabeth the 1st van Engeland. Het is de thuisbasis van vele klassieke en hedendaagse Ierse schrijvers. Hier ziet u het beroemde boek van Kellen, een verlicht manuscript van het vroege christendom, handgeschreven en prachtig gedecoreerd door Ierse monniken. De prachtige oude hal van de bibliotheek "The Long Room" zal ook indruk op u maken.

's Avonds kunt u naar een pub in Temple Bar, een wijk aan de zuidelijke oever van de rivier de Liffey in het centrum van Dublin. In tegenstelling tot andere wijken heeft Temple Bar nog steeds een patroon van smalle eeuwenoude geplaveide straatjes. Het wordt beschouwd als het culturele district van Dublin en heeft een bruisend nachtleven met een grote selectie van traditionele pubs, waarvan velen met traditionele live muziek. 

Overnachting in uw hotel.
Dag 2: Dublin - Galway / Mayo
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

U brengt de voormiddag al wandelend door in Dublin en bezoekt ook Saint Patrick's Cathedral. Deze werd gebouwd in 1190 en heeft een interessante geschiedenis. De originele structuur is intussen al verschillende keren verbouwd en het 100-meter hoge interieur herbergt talrijke historische overblijfselen. 

Bij het verlaten van Dublin bezoekt u Clonmacnoise. Dit is een voormalige monastieke plek in de buurt van Shannonbridge in Offaly County en een van de belangrijkste toeristische attracties van Ierland. Een wandeling door de vredige stenen ruïnes van deze beroemde plaats roept beelden op van heiligen en geleerden uit het leerlingentijdperk van Ierland. Bij aankomst in Galway kunt u het Galway-kristal, de Spaanse boog en de kathedraal van Galway bezoeken.Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Dag 3: Connemara
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel. 

Vandaag reist u door de Connemara-regio, een prachtige wildernis die grotendeels bevolkt wordt door schapen en bezaaid is met honderden kleine meertjes. De stenen muren, de kleine boerderijen, de geïsoleerde huisjes en de met heide bedekte heuvels worden begrensd door een kustlijn met vele zandstranden. Veel mensen in deze regio spreken nog steeds Gaelic en oude Keltische tradities en gebruiken zijn goed bewaard gebleven.

U kunt ook de Abdij van Kylemore bezoeken, een Victoriaans kasteel in Tudorstijl, prachtig gelegen aan de oevers van een meer en omringd door de Twelve Bens, een indrukwekkend gebergte. Tegenwoordig is het het enige kloosterhuis van de benedictijnse nonnen van Ierland waarvan de Victoriaanse tuinen zijn gerestaureerd. Deze zijn absoluut een bezoek waard!

Overnachting in Galway / Mayo.

Dag 4: Galway County - Clare County
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Vandaag, op weg naar Clare County, bezoekt u Burren, een uitgestrekt maanlandschap met zo'n 2000 soorten zeldzame planten en bloemen. Onder het oppervlak liggen unieke rotsformaties die tot twee miljoen jaar oud zijn. Maak zeker een tussenstop bij de imposante Cliff of Moher, de beroemde bezienswaardigheid van Clare County, die zich ongeveer 8 kilometer langs de steile kustlijn uitstrekt.

Overnachting in Clare County.

Dag 5: Clare County - Kerry County
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Vandaag vervolgt u uw reis zuidwaarts naar Kerry County. U kunt stoppen bij Bunratty Castle and Folkpark, een mooi voorbeeld van een Normandisch kasteel. Het volkspark grenst aan het kasteel en laat zien hoe het alledaagse plattelandsleven van Ierland er ongeveer 100 jaar geleden uitzag. Het bevat gereconstrueerde boerderijen, huisjes en winkels.
's Middags bezoekt u Muckross House & Gardens, gelegen in Killarney National Park. Het Nationaal Park omvat de bergen en bossen van het beroemde Muckross House.

Overnachting in Kerry County.

Dag 6: Ring of Kerry
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Vandaag gaat u naar de kloof van Dunloe en rijdt u tegen de wijzers van de klok in om te voorkomen dat u alle bussen op de tour ontmoet terwijl u over de smalle kronkelige weg rijdt. De spectaculaire kustlijn van charmante vissersdorpjes straalt een aangename landelijke sfeer uit die al gedurende meer dan 200 jaar niet is veranderd. Maak zeker ook een tussenstop in de charmante dorpjes Waterville en Sneem. Deze weerspiegelen perfect de essentie van Ierland!

Overnachting in Kerry County.

Dag 7: Kerry County - Wicklow County
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Vandaag keert u terug naar Wicklow County. Onderweg kunt u stoppen bij de beroemde rots van Cashel, die ooit de zetel was van de Hoge Koningen van Ierland en een belangrijke kerksite in de vroege Middeleeuwen. Vervolg uw weg naar Kilkenny, de beroemdste middeleeuwse stad van Ierland, voordat u County Wicklow County bereikt.

Overnachting in Wicklow County.

Dag 8: Vertrek
Uitgebreid Iers ontbijt in uw hotel.

Als het weer het toelaat, kunt u vandaag de monastieke site van Glendalough bezoeken, gelegen in het hart van de Wicklow Mountains, in een prachtige vallei met twee kleine meren. Het is een populaire recreatieve plek en het startpunt voor vele mooie wandelingen en trektochten in de vallei. Volg de populaire wandeling langs de kliffen en geniet van het adembenemende uitzicht op de vallei.

Aansluitend gaat u naar de luchthaven van Dublin, waar u uw huurauto terugbrengt en incheckt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze autoreis pakt u uw koffers uit in mooie 3* hotels. Speciaal voor u hebben wij comfortabele Standaard Kamers uitgekozen, zodat u 's nachts optimaal kunt uitrusten na een dag vol culturele en natuurlijke ontdekkingen!



Uw 3* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Dublin: Clayton Hotel Liffey Valley of Fitzpatrick Castle
- Regio rond Galway: Breaffy Hotel
- Connemara: Bellbridge Hotel
- Kerry County: Whitesands Hotel
- Wicklow County: Arklow Bay

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Van aardappelen tot bloedworst, bonen, tomaten en zelfs worsten... Een traditioneel Iers ontbijt is zeer uitgebreid! Voor de liefhebbers is er ook Engelse porridge!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief aangezien bij deze aanbieding een huurauto inbegrepen is.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Dublin.

Het weer

Jan
min : 1°C max : 8°C
Feb
min : 2°C max : 8°C
Mrt
min : 3°C max : 10°C
Apr
min : 4°C max : 13°C
Mei
min : 6°C max : 15°C
Jun
min : 9°C max : 18°C
Jul
min : 11°C max : 20°C
Aug
min : 11°C max : 19°C
Sep
min : 9°C max : 17°C
Okt
min : 6°C max : 14°C
Nov
min : 4°C max : 10°C
Dec
min : 3°C max : 8°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Huurauto
- Overnachtingen in een Standaard Kamer
- Huurauto (op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Dublin)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- GPS
- Benzine- en parkeerkosten
- Bezoeken en toegangskosten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autoreis door Ierland in 7 nachten