- Boedapest - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een uitstekende ligging tussen de Donau en de Grote Markthal
  • Voel u onmiddellijk thuis in het stijlvolle design van uw hotel
  • Proef van een lekker gerechtje, glas wijn of cocktail na een bewogen dag
  • Bewonder het uitzicht op het Parlement vanaf het Vissersbastion

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Het Boutique Hotel Budapest 4* ligt op de ideale locatie voor uw citytrip, namelijk in het kloppend hart van de stad, vlak bij de romantische rivier de Donau en de Central Market Hall (Vásárcsarnok). U bereikt met gemak het openbaar vervoer en vele bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Geniet in de avond van een rustig moment en een slaapmutsje in het hotel, of ontdek het bruisende nachtleven in de omgeving. Boedapest ligt aan uw voeten!

 

Gerust op vakantie in Boutique Hotel Budapest

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Standaard Kamer (16 m²)

Uw Standaard Kamer is comfortabel, prachtig ingericht met een moderne stijl en neutrale tinten, en perfect uitgerust. Hier komt u heerlijk tot rust na het ontdekken van de "Parel aan de Donau"!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Bij het ontwaken staat er een heerlijk ontbijtbuffet te wachten met een ruime keuze aan warme en koude gerechten. En aan het einde van de dag heet de Araz Bistro & Bar u welkom voor een drankje in een verfijnde omgeving. Deze hippe bar is een begrip in Budapest en lokt ook talrijke locals die hun avond in stijl willen doorbrengen. Hier kunt u onder andere proeven van Europese seizoensgerechten, een lekkere koffie en een cocktail.

 

Wilt u de bloemetjes buitenzetten? Kuier dan door de straatjes rond uw hotel op zoek naar typische bars, gezellige restaurants en de hipste adresjes. We stellen bijvoorbeeld de Ruin Bars voor, waarvan de vestiging in de Joodse wijk een absolute must is.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

U logeert op slechts enkele meters van de wereldbekende winkelstraat Váci utca, een middagje shoppen mag dus niet ontbreken! Daarna wandelt u naar de terminal aan de Donau voor een romantische cruise, om vervolgens de Corvinus Universiteit of de indrukwekkende Vrijheidsbrug te bezoeken. Afsluiten doet u in de helende baden van de Gellert Thermal Spa. Dankzij de uitstekende ligging van uw hotel, bezoekt u deze en alle andere pareltjes van de stad zonder zorgen!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Boedapest!

Heeft u zin in een citytrip naar Boedapest? Of het nu gaat om een romantisch uitje of een culturele reis met het gezin, de Hongaarse hoofdstad is de ideale bestemming! Op de rechteroever van de Donau ligt “Boeda”, het stadsgedeelte rijk aan geschiedenis, charme en prachtige architectuur.

 

Ontdek de mooiste plekjes op een atypische manier door de kabelbaan te nemen en bewonder de Gellértberg waarop de Citadel van Boeda ligt, en de typische toren en kleurrijke daken van de Matthiaskerk. Steek vervolgens de kettingbrug over om richting “Pest” te gaan op de linkeroever van de rivier. Dit stadsgedeelte is moderner en bruist van de trendy winkels, restaurants en bars.

 

Heeft u tussendoor een pauze nodig? De talrijke thermale baden in de stad zijn de perfecte plek om even op adem te komen! Ontspan in het warmwaterbad van de Széchenyibaden, waar u ook een spelletje schaak kunt spelen met de lokale bewoners. Zin om te gaan shoppen? Dan is de Andrássy Avenue de place-to-be. Alles is aanwezig om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 72

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. € 10 per dier per nacht (minder dan 10 kg)
De toeristenbelasting (4% van het totaalbedrag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Luchthavenshuttle
  • Conciërgedienst
  • Postservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Araz Bistro & Bar

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Boedapest - Tot -70% | Voyage Privé