Olea All Suite Hotel 5* - Zakynthos - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar de luxe en de rust in dit stijlvolle 5* Adults Only hotel
  • Geniet van culinaire hoogstandjes en kleurrijke cocktails in de restaurants en bars van het hotel
  • Kom tot rust in de charmante badplaats Tsilivi op het eiland Zakynthos, beroemd omwille van zijn prachtige stranden en Caretta-schildpadpopulatie
  • Laat je betoveren door de weelderige landschappen van Zakynthos en de culturele rijkdom van de regio

De beoordeling van onze klanten

Olea All Suite Hotel 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting tot 5% bij een verblijf vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Het Olea All Suite Hotel 5* ligt in de beroemde badplaats Tsilivi, te midden van een olijfboomgaard op de top van een heuvel met een panoramisch uitzicht over de Ionische Zee. Dit is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen in een sfeer van absolute privacy en rust. Tegelijkertijd bevind je je niet ver van het centrum, zodat restaurants, bars en andere voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn indien je hiervan gebruik wenst te maken.

 

Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad, een spa- en ontspanningsruimte van 300 m², fitness- en wellnessfaciliteiten, een buffet- en drie restaurants en drie bars. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke vakantie!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Swim Up Suite met zicht op het binnenland of Executive Suite met privézwembad
  • Fles lokale wijn op de kamer bij aankomst

Superior Swim Up Suite met zicht op het binnenland (36 m²)

Welkom in de stijlvolle Superior Swim Up Suite met zicht op het binnenland Deze ruime suite is geschikt voor maximaal drie personen en beschikt over een tweepersoonsbed met een uitstekend CocoMat-matras en een comfortabele slaapbank. Verder beschikt deze suite over een volledig uitgeruste buitenruimte met directe toegang tot het zwembad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Executive Suite met privézwembad (40 m²)

Welkom in je prachtige Executive Suite met privézwembad! Deze nog ruimere suite heeft niet alleen een eigen zithoek, een tweepersoonsbed en een slaapbank, maar ook een privézwembad met adembenemend uitzicht. Een ander hoogtepunt is het ontwerp met een mix van natuurlijke materialen en hedendaagse kleuren.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
  • 2 cocktail vouchers (per persoon, per verblijf)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Het ruime hoofdrestaurant Omikron heeft prachtig uitzicht op zee, en serveert een indrukwekkend buffet met live cooking, ontworpen om je de lekkerste smaken van Griekenland en Zakynthos te laten ontdekken. De desserts hier zijn net zo Instagram-waardig als ze lekker zijn!

 

In Flow Dine & Wine ontdek je het beste van het moderne Griekenland op je bord, met gerechten die op een elegante, eigentijdse manier worden geserveerd. Een unieke proeverij voor al je zintuigen, met op de achtergrond de prachtige groene heuvels van het eiland.

 

Daarnaast vind je bij het zwembad à-la-carterestaurant Cocoon Restobar dat zich in een woord laat omschrijven als 'laidback'. In een tropische sfeer met de voeten in het zand geniet je hier van lichte hapjes en snacks of een heerlijke frozen margarita. Voor een zomerse cocktail of een goed glas wijn kun je ook altijd terecht bij de O Bar of de F Bar.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op spabehandelingen

Geniet van een moment van ontspanning in de Royal Spa, een ruimte van 300 m² die volledig is gewijd aan welzijn en ontspanning. Laat je in de watten leggen met een van de behandelingen op basis van essentiële oliën en mediterrane kruiden, of kies voor een ontspannende massage. Je kunt ook terecht in de schoonheidssalon voor een behandeling of in de fitnessruimte voor een sportieve work-out.

Optionele excursies

Boottochtje op zee

Optionele excursies

Geniet van de mooie zee met een kleine privéboot en ontdek de befaamde Keri grotten.

Cruise naar Navagio

Optionele excursies

Geniet van een unieke cruise om de Blauwe Grotten en de kalkstenen bogen van Skinari te ontdekken. Zwem in het turquoise water en geniet van het prachtige landschap.

Privéboottocht (1 tot 6 personen)

Optionele excursies

Ga op een onvergetelijk avontuur aan boord van een traditionele kaikiboot. Geniet van de privacy en het comfort van je privéboot terwijl je de goedbewaarde geheimen van de Keri grotten ontdekt.

Buggy safari (min. 2 personen)

Optionele excursies

Trakteer jezelf op een spannend avontuur met een 4x4 buggy over het eiland Zakynthos. Deze excursie dompelt je onder in het hart van de natuurlijke schoonheid en adembenemende panorama's van deze parel van de Ionische Zee. Geniet van verschillende stops onderweg, waaronder eentje bij het prachtige strand van Korakonisi. Je geniet onderweg ook van een heerlijke lunch.

Land Rover tour tijdens zonsondergang

Optionele excursies

Ga op een betoverende reis langs de wilde landschappen van west Zakynthos tijdens een semi-privé tour in een Land Rover van topklasse. Hier ontdek je verborgen schatten en natuurlijke wonderen die een onvergetelijk zonsondergangspektakel beloven.

Dagtocht in een Land Rover

Optionele excursies

Maak een tocht over het eiland in een eersteklas Land Rover en ontdek de verborgen wonderen van Zakynthos: weelderige valleien, pittoreske dorpjes en adembenemende baaien. Verlaat de gebaande paden en verken unieke landschappen.

Cruise in piratenschip naar Smugglers Bay (bij een verblijf vanaf 5 nachten)

Optionele excursies

Bezoek de beroemde smokkelaarsbaai aan boord van een piratenschip van het eiland Zakynthos en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Vaar langs de kust van Keri op een Kaiki-boot

Optionele excursies

Geniet van een cruise aan boord van een traditionele kaikiboot langs de inspirerende kustlijn van Keri, met prachtige zwemstops.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Ontdek de mooie streek in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van jouw verblijf. Deze huurauto kan je optioneel bijboeken met toeslag als je een aanbieding met vlucht bij ons boekt.
 
Indien je voor de optionele huurauto kiest, vind je hieronder de overeenkomstige voorwaarden



- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van jouw verblijf.  
 
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s  op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.  

- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig. 
 
De prijs is inclusief: 
- onbeperkte kilometers
- belastingen
- CDW (schadeverzekering) – (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming 
- Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering 

Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :  
1. Overlijden of verwondingen van een derde  
2. Materiële schade van een derde 
3.  Brandschade  
4. Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist)* 
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.  In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto. 
- 24/24 pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech. Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden. 
- Extra bestuurder  
- Wegenkaart van de bestemming  
 
De prijs is exclusief:  
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)  
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, word je hiervoor verantwoordelijk gehouden en dien je de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig. 
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht. 
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden. 
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht. 
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald  door de huurder. 
 
Belangrijk: 
Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).  
Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).  Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden je aan om voor je vertrek informatie te vragen bij je bank om zeker te zijn dat je kaart onder het type creditcard valt. 
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer je de auto terugbrengt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen. 
Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vind je in jouw reisdocumenten. 

... verder lezen

Welkom op ... Zakynthos!

Het prachtige eiland Zakynthos ligt in het westen van Griekenland. Het is bekend vanwege zijn natuurlijke schoonheid; de prachtige stranden en de karetschildpad zijn de voornaamste redenen waarom Zakynthos zo populair is. Ook reizigers op zoek naar een combinatie van geschiedenis, cultuur, en culinaire verrassingen zullen zich hier in hun nopjes voelen.

 

Na een aardbeving in 1953 werd een groot deel van het charmante stadje Zakynthos herbouwd in de klassieke Venetiaanse stijl. Op het Solomos plein kun je echter de 16de-eeuwse kerk Agios Nikolaos bezoeken, het enige gebouw op het plein dat de ramp overleefde. In de straatjes in de rest van de stad vind je een groot aantal boetiekjes, restaurants en traditionele tavernes waar je kunt genieten van heerlijke gerechten met zeevruchten. Klaar om te vertrekken?

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 93

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parking (buiten)
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Balkon of terras
  • Douche
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Omikron Restaurant
  • Cocoon Restobar
  • Flow Dine & Wine
  • O Bar
  • F Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Olea All Suite Hotel 5*